Ima 2 gb rama,2 zvučnika,dolby surround sustav ,5 inca zaslon.
Ja ga koristim pola godine,odlican je.
Kupio bih si neki mobitel do 300-350 eura ali uvjet je da ima 6'' ekran pa bih vas molio da mi nesto preporucite jer se gubim po svim tim stranicama kineskim
Oprez!!!
ZUK je navodno propal
Oprez!!!
ZUK je navodno propal
https://hr.wikipedia.org/wiki/Lenovo (Lenovo dan danas postoji kao kompanija i stabilna je.)
https://en.wikipedia.org/wiki/ZUK_Mobile ( Nije propala i nema veze s Lenovom,jedino je jedna serija modela telefona tako nazvana ZUK 1,ZUK 2
Oprez!!!
ZUK je navodno propal
Kakve veze potencijalno gašenje jednog podbrenda unutar Lenova ima s Lenovo K5 plus i kakve zapravo veze ima s ičime?
Stvarno lupetaš.
Pametni znaju čemu služi pojas .... bila je to samo informacija, a nadrkani će uvijek naći razlog.
Inače, kolegi mi u veljači krepal ZUK1, najava je bila da će popravak trajati mjesec dana.
Do danas mu još nije popravljen (sa hrvatskom garancijom).
Prošli tjedan je kupio novog Huawea preko teleta. Dosta mu je bilo čekanja.
Može pomoć oko odabira mobitela do 200 dolara +- 10 dolara,mislio sam nekog kineza sa honorbuya.
Za oko mi je zapeo LeEco Le 2 x527 https://www.honorbuy.com/1063-le-2-32gb-x527-international-version-smartphone-gray.html 168 dolara
i
Xiaomi Redmi note 4 https://www.honorbuy.com/1038-xiaomi-redmi-note-4-32gb-silver.html?search_query=redmi+note+4&results=455 175 dolara
Može pomoć oko odabira mobitela do 200 dolara +- 10 dolara,mislio sam nekog kineza sa honorbuya.
Za oko mi je zapeo LeEco Le 2 x527 https://www.honorbuy.com/1063-le-2-32gb-x527-international-version-smartphone-gray.html 168 dolara
i
Xiaomi Redmi note 4 https://www.honorbuy.com/1038-xiaomi-redmi-note-4-32gb-silver.html?search_query=redmi+note+4&results=455 175 dolara
Oba su ok modela. Po speckama bi le2 dao malu prednost, uz to cuo sam od onih kojih ga imaju da je pouzdan mob. Ako ti je kamera najbitnija onda le2.
http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8531&idPhone2=8053
Redmi je isto pouzdan, s njim nema greske, ali ako se odlucis za njega izaberi international verziju, kao sto je gore kolega savjetovao, taj inter. bi trebao podrzavat sve hrvatske 4G mreze (ako ti je to bitno).
Ne znam sto ti je bitno, pa da prevagne na jednog, ali oba modela su dobra prilika.
Ovaj xiaomi ne ide na carinu kad je eu warehouse?
Pozdrav,
Dosao sam na ideju da si kupim Lg G5, na amazon.de.
Pa me zanima ima li tko kakva iskustva sa njim?
Najbitnija mi je kamera, a mislim da bi me G5 zadovoljio.
Mobitel bi me izasao oko 2350kn. klik
Kao sto je to cesto slucaj na amazon.de taj mob koji gledas je brandiran na vodafone operatera.
Mob je otkljucan i radi na sve kartice, samo je brendiran.
To sto je brendiran znaci da vjerojatno ima vodafone bloatwarea u vidu njihovih aplikacija , update je vezan uz vodafone, vjerojatno su dodane pozadine, melodije itd
Nista strasno to nije, ovisi koliko je te to smeta ili uopce ne smeta. Tog brendiranja se mozes rjesit samo nakon roota.
Ma nije me opce briga, niti me smeta to sto je brendiran, samo sam skuzio da ovaj mobitel nije LG G5 vec LG G5 SE.
No SE je takoder dobar mobitel i iskreno mi se vise svida nego MI5, MI5s koji mogu kupiti do 2400kn. Potpuno je identican
obicnoj G5ici samo sa slabijim procesorom(Snapdragon 652) i gigom RAMA manje. Kao sto rekoh, najbitnije su mi kamere i zaslon,
a to je hvala Bogu ostalo isto tako da..... Hvala na informaciji :D
Ima li netko na forumu Motorolu Moto G5, da mi opiše kakav je mobitel, zagrijava li se puno u radu i tako to, tražim nešto do 1500kn da zamijenim HTC Wildfire nakon 7 godina.
Moto G5 mi se čini solidan izbor jer nisam neki zahtjevni korisnik, a sam mobitel ima podršku za Nougat koliko vidim (volim imati najnoviji softver).
Treba danas da uzmem novi mob, bitno mi je samo da ima malo bolju kameru pa se dvoumim izmedju:
1 | Xiaomi Redmi Pro |
---|---|
2 | Xiaomi Redmi Note 4x |
Treba danas da uzmem novi mob, bitno mi je samo da ima malo bolju kameru pa se dvoumim izmedju:
Redmi serija nije poznata po kameri, dapace kamera im je jedna od losijih strana inace vrlo solidnih uredjaja, ali ovaj indijac je pun hvale za redmi 4 kameru, mozda su se popravili
http://techpp.com/2017/03/27/redmi-4a-camera/
Ovaj arap je testirao redmi pro kameru prosle godine
http://wccftech.com/redmi-pro-camera-samples/
Ima li netko na forumu Motorolu Moto G5, da mi opiše kakav je mobitel, zagrijava li se puno u radu i tako to, tražim nešto do 1500kn da zamijenim HTC Wildfire nakon 7 godina.
Moto G5 mi se čini solidan izbor jer nisam neki zahtjevni korisnik, a sam mobitel ima podršku za Nougat koliko vidim (volim imati najnoviji softver).
Ne možeš pogriješiti s Moto G5 mobitelom.
Može neka preporuka za mobitel do max. 1500 kn. Bitno mi je da ima kvalitetan fotoaparat i da ne šteka po aplikacijama i na internetu.
Moto G4.
Pozdrav kolege forumasi.
Namjeravam kupiti mobitel do nekih 1500 kn. Gledao sam neke recenzije po forumu i po netu.
Razmisljam o sljedeca cetiri:
HTC 530
HTC 825
HTC 628
Xiaomi Redmi 4X
Moto G4
Pa sto mi preporucate,neki od ova 4 ili pak neki peti?
Gledao sam karakteristike ali meni to puno ne znaci...
Bitno mi je da mobitel nema bugova i da me cim duze posluzi.
na njemu bih koristio drustvene aplikacije,slusao glazbu itd.
Uglavnom nije mi bitan za igrice i sl.
Ako vec netko savjetuje odredeni ili cak neki drugi model molio bih ga da napise zasto bas taj ...
Ista preporuka kao i prethodnom forumašu. Najbolji je zato što imaš dobar hardware, kvalitetan uređaj i najbolji software te podršku s obzirom da je Motorola bila godinama pod Googlom. Sada su dio Lenova ali još su usko vezani za Google pa imaš čisti Nougat te najbolju podršku uz same Googlove uređaje. Nemoj samo gledati suhe brojke jer to ne daje pravu sliku. Zato je Moto G4 ili G5 izbalansiran uređaj i pruža ponajbolje iskustvo generalno kod povoljnijih uređaja, a bome i od dosta skupljih uređaja. To je tako iz godine u godinu već. Jedina mana G4 je to što je uređaj malo glomazan. Ako to nije problem onda definitivna preporuka. U suprotnom malo skuplji G5 koji je nešto manji pa samim time kompaktniji.
Pozdrav kolege forumasi.
Namjeravam kupiti mobitel do nekih 1500 kn. Gledao sam neke recenzije po forumu i po netu.
Razmisljam o sljedeca cetiri:
HTC 530
HTC 825
HTC 628
Xiaomi Redmi 4X
Moto G4
Pa sto mi preporucate,neki od ova 4 ili pak neki peti?
Gledao sam karakteristike ali meni to puno ne znaci...
Bitno mi je da mobitel nema bugova i da me cim duze posluzi.
na njemu bih koristio drustvene aplikacije,slusao glazbu itd.
Uglavnom nije mi bitan za igrice i sl.
Ako vec netko savjetuje odredeni ili cak neki drugi model molio bih ga da napise zasto bas taj ...
Razmisljas o cetiri ili pet modela? Nisi napisao kaj ti je bitno, pa ovako opcenito
Stavio je gore kolega honorbuy za tog xiaomija global verziju, sa postarinom 4/64 model je 235 eura. 3/32 je 20-ak eura manje. Mislim da je dobra ponuda.
Najveca mana je sto kod kupovine s neta uvijek mogucnost problema sa jamstvom, a druga manja je sto taj model ima sluzbeni stable rom koji nema hrvatski jezik, ali mislim da nije neki problem stavit dev ili nesluzbeni eu rom koji bi trebali imati hrvatski izbornik...
Motorola je isto dobar izbor, kljuc u bravu nema petljanja sa romovima, nema bloata i vjerojatno malo bolja kamera nego na xiaomiju, uz hrvatski izbornik. Htc je obicno precjenjen, dobar, ali placas ime.
Razmisljam o ova 4 navedena,a ako netko ima pak neki drugi bolji savjet također bi dobrodosao.
Kaj mi je bitno, pa nisam nesto zahtjevan, bitno mi je da mobitel potraje,
Evo npr do sada sam imao Samsung Galaxy S4 mini ...
Mobitel je bio odlican,jedinu manu koju sam nalazio na njemu je premalo rom memorije(pa kada poinstaliram sve sto trebam on stalo javlja da je mamorija full jer se neke aplikacije ne mogu premjestiti na sd card tak da mi je 8 gb bilo malo)
Na njemu sam koristio cesto ir remote, here maps gps,fb,wapp,instagram, baterija je bila fenomenalna ispocetka ali s vremenom je otisla te se brzo praznila.
Znaci za te slicne stvari bi koristio i novi mobitel ...
Eh da mobitele ne bih kupovao vanka neko u nekom nasem shopu koji pak daje neku garanciju
Tog xiaomija me je nekako strah, bojim se da mi ne rikne nakon 3 mj koristenja pa da se ne sjebajem s timsvim
Najmanje ste napisali o htc-ima a za njih sa mnekako najvise zagrijan...jer valjda.. sam naziv me privlaci...
ali i iz nekih iskustava priajtelja pokazali su se nelosi ...
Na njemu sam koristio cesto ir remote, here maps gps,fb,wapp,instagram, baterija je bila fenomenalna ispocetka ali s vremenom je otisla te se brzo praznila.
Znaci za te slicne stvari bi koristio i novi mobitel ...
Eh da mobitele ne bih kupovao vanka neko u nekom nasem shopu koji pak daje neku garanciju
Tog xiaomija me je nekako strah, bojim se da mi ne rikne nakon 3 mj koristenja pa da se ne sjebajem s timsvim
Najmanje ste napisali o htc-ima a za njih sa mnekako najvise zagrijan...jer valjda.. sam naziv me privlaci...
ali i iz nekih iskustava priajtelja pokazali su se nelosi ...
jedino redmi 4x od ovih uređaja ima ir remote te jos kada dodas tome bateriju od 4100mah ja mislim da se najvise isplati kupit /subjektivno misljenje
od ovih htc sto si naveo nijedan me nije ono privukao po specifikacijama (ocito samo brend i marketing...)
Da znam da samo xiaomi ima ir,ali to mi nije uvjet ..na prvo mijesto mi je nekako kvaliteta i trajnost ...
Jel tko imao priliku koristiti p8 lite 2017 (p9 lite itd.) iz prve ruke? Na ytubu ima stvarno svačega...
Gdje najjeftinije uzet Mi Mix? Tražim zamjenu za Mate 8, mislim da bi taj bio dobra zamjena.
Možeš linkat stranicu?
Jel tko imao priliku koristiti p8 lite 2017 (p9 lite itd.) iz prve ruke? Na ytubu ima stvarno svačega...
pol hrvatske ima huaweia, a druga polovica xiaomija
salim se, kaj te zanima?