Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.020
|
čitano: 12.490.385
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Ja bi RN4 zbog izrade i brzine, ali nećeš s nijednim promašiti

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
10 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Mislio sam uzeti mobitel preko telecoma, i nasao sam dva zanimljiva moba. Sony Xperia XS i Coolpad Torino, sta vi mislite koji je bolji. Pozdraav.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
A da li P9 ili Honor 8?
13 godina
dbebic7 kaže...
A da li P9 ili Honor 8?

Osobno Honor 8 :)

Pucaaaajjjj :)
10 godina
neaktivan

Pozdrav, za dva tjedna idem u BiH na rockas i zanima me ako netko zna ili ako je netko iz okolice Zavidovica ili Zepca, gdje tamo mogu kupit mobitel? Da li ima kakvih trgovina koje prodaju mobitele ili cu morat ic npr. u eronet? Ne zelim kupit u Hr. radi garancije i zajebancije u slucaju kvara...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
16 godina
dbebic7 kaže...
A da li P9 ili Honor 8?

P9 je jači hardware-ski, ali Honor 8 mi je ljepši, e sad je na tebi da odabereš šta ti je bitnije. P9 je nešto sitnije jačio od Honor 8. 

Evo par linkova koji bi ti trebali pomoći u odluci.

15 godina
neaktivan
JeggerMaster kaže...

Pozdrav opet ja! :D

Ne znam vise koji mobitel odabrati.Pao mi je izbor na ova tri:

Oukitel U7 Pro

Blackview E7

HOMTOM HT17

Imao sva tri kratko. Ni sa jednim nećeš imati problema.

Oukitel nema otisak prsta niti 4G, od druga dva ne znam za kojega bi se odlučio.

Skoro su pa isti po svemu, pa uzmi koji je jeftiniji trenutno.

dak
11 godina
neaktivan

Pozdrav,, dvoumim se između Huawei P9 lite i Huawei Honor 7 Lite, pa može mišljenje nekog tko se razumije. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
P9 lite nesto ali nebitno kvalitetniji materijali,honor7 lite bolja cijena

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

P9 lite vam je najbolji izbor za tu lovu.

Također Honor 8 ili P9 u slučaju da birate između njih i ostalih uređaja.

Ja sam gledao Honor 8 ili G5. G5 sam na kraju piknuo za sestru.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Adel9631 kaže...

Sestra bi sa Lenova prešla na BlackBerry Priv. Možda netko koristi? Vrijedi li za te novce? 

Ne znam o kojoj cijeni se radi ali koliko vidim na njuškalu cijena se kreće oko 3 000 kn znači ide za 2500 :D

Ili možda da se strpi i pričeka Blackberry Mercury koji izlazi sad na proljeće i biti će top  ;)

http://www.gsmarena.com/blackberry_dtek70-8508.php

Ja koristim svoj Blackberry passport manje od godinu dana i jako razmišljam o Mercuryu

16 godina
neaktivan
Poz ekipa, treba mi pomoc pri kupnji mobitela s fizickom tipkovnicom, pretpostavljam da je blackberry najjaci tu, al ne pratim previse tako da pojma nemam sto mi je neki best buy za svoje potrebe. Plovim, tako da sam cesto u inozemstvu pa mjenjam SIM kartice po potrebi zbog interneta, pa bi poprilican plus bio kad bi mobitel podrzavo dvije kartice, najvise cu ga koristit za mailove, surfanje, standardnu komunikaciju preko vibera i ostalih aplikacija, dobra kamera je takodjer ogroman plus, navigacija takodjer. Ozujak cu provest u Singapuru, pa cu imat priliku tamo kupit mobitel, ako je cijena prihvatljivija.
Bacio sam oko na par blackberry modela, ali se sam nemogu odlucit, valjda ima jos mobitela sa slicnom tipkovnicom. Unaprijed zahvaljujem na pomoci!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka nekog kaljenog stakla za j5 2016?
Ako moze s aliexpressa, nije mi problem cekanje.
9 godina
neaktivan

Trebam pomoć kupujem mobitel do 1500kn pa me zanima imate li kakve preporuke moze biti i polovni

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ByteLord kaže...

Trebam preporuku mobitela do 3000kn.

Bitne stavke: kamera, baterija i fluidnost na duzi period, ekran

Ne igram igrice.

Kupnja u Hrvatskoj.

Hvala :)

Sveo sam izbor na 2 mobitela pa me zanima koji je po vama bolji :)

Huawei Honor 8

Huawei Mate 8

14 godina
neaktivan

Može preporuka mobitela do nekih 2200kn, kupujem bratu mobitel, a ovo bi mi bio neki max limit, može normalno i manje. Kako moram mob kupiti do srijede, ne mogu narucivati izvana, ali može svi nasi ducani kao i njuskalo.

Unaprijed se zahvaljujem na preporuci, i mob mora biti android.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Bok ekipa
Imam dilemu biram si novi mobitel i sad imam dva u opciji Honor 8 ili Huawei mate 9, tražim vaša mišljenja jer ne želim pogriješiti pri odabiru nisu mali novci
Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Bok ekipa sad sam tu čitala malo postove o honoru 8 i sad
Imam dilemu biram si mobitel i sad imam dva u opciji Honor 8 ili Huawei mate 9, tražim vaša mišljenja jer ne želim pogriješiti pri odabiru nisu mali novci
A tu se hvali honor koji je znatno jeftiniji, a čitala sam i da hvala mate 9 sad jel ta razlika vrijedna novaca?
Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ovako ljudi imam softverski problem na svom mobu (uglavnom ne mogu koristiti Google Photos na svom LG X Screenu jer navodno Google Photos nema pristup SD kartici) ako me mozete uputiti na temu u forumu ili mi pomoci ovdje ako nije problem (sutra brišem objavu jer znam da ne pripada ovdje pa tako ne zelim da bunim ljude)
Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

A jel ti bitna velicina ekrana kolika je? Ja bi osobno na veci ekran iso, znaci Mate 9. Noviji je i to sve. Da je Honor 8 los nije, kome pase velicina ekrana je odlican mob.

15 godina

moze preporuka do 2000kn, moze i sa njuskala.. nikakvi posebni zahtjevi, da je podjednako dobar u svim segmentima, ekran do 5.2''.. prednost imaju ovi poznatiji brandovi (frend noob kupuje mobitel)

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 0:25 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung A5 2016. Na njušci ih se nađe za 1700-1800kn. Frend će ti biti zadovoljan
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

moze preporuka do 2000kn, moze i sa njuskala.. nikakvi posebni zahtjevi, da je podjednako dobar u svim segmentima, ekran do 5.2''.. prednost imaju ovi poznatiji brandovi (frend noob kupuje mobitel)

Lako se može pronaći S6 u dobrom stanju, naravno baterija nije najbolja, ali je mobitel i dalje odličan.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
8 godina
neaktivan
infernoxcro kaže...
Poz ekipa, treba mi pomoc pri kupnji mobitela s fizickom tipkovnicom, pretpostavljam da je blackberry najjaci tu, al ne pratim previse tako da pojma nemam sto mi je neki best buy za svoje potrebe. Plovim, tako da sam cesto u inozemstvu pa mjenjam SIM kartice po potrebi zbog interneta, pa bi poprilican plus bio kad bi mobitel podrzavo dvije kartice, najvise cu ga koristit za mailove, surfanje, standardnu komunikaciju preko vibera i ostalih aplikacija, dobra kamera je takodjer ogroman plus, navigacija takodjer. Ozujak cu provest u Singapuru, pa cu imat priliku tamo kupit mobitel, ako je cijena prihvatljivija.
Bacio sam oko na par blackberry modela, ali se sam nemogu odlucit, valjda ima jos mobitela sa slicnom tipkovnicom. Unaprijed zahvaljujem na pomoci!

Kao prvo prilično sam uvjeren da na tržištu nitko ne proizvodi mobitele s fizičkom tipkovnicom osim Blackberrya.

A za preporuku imaš blackberry classic i passport sa fizičkom tipkovnicom i oni imaju Blackberry 10 OS koji je po meni daleko jači od androida i IOSa ali jednostavno nije zaživio jer dosta aplikacija koji izlaze na android i IOS nisu bile dostupne i na Blackberryu. Nedavno su izbacili zadnju verziju OS 10.3.3. koje ja vjerojatna zadnja nadogradnja s tim i da tom nadogradnjom nisu ništa poboljšali što se tiče funkcionalnosti već samo neka dodatna sigurnost. U međuvremenu je prestala funkcionirati fejs aplikacija, tamo u 5. mjesecu ove godine whats app neće isto raditi. Inače postoji mogučnost da se instalira google play pa se mogu skidati i android aplikacije i većina aplikacija radi normalno. Meni osobno Viber nije mogao raditi, dok whats app radi ali ne mogu se slati mediji kontaktima, primat možete(tu pričam o android verzijama ako se skida sa google playa) Ja već godinu dana koristim passport a prije njega sam imao dvije godine blackberry Z10. Sa passportom sam jako zadovoljan jedino je razočaranje što su prestali ulagati u softwer, pa sad recimo imam top mobitel a mnoge aplikacije više ne mogu koristit + još kad mi whats app prestane raditi mogu ga baciti u smeće. Morat ću sve frendove nagovoriti da instaliraju blackberry massanger na svoje android i iphone uređaje pa da možemo i dalje komunicirati. S obzirom da tebi trebaju aplikacije poput vibera, whats appa ili možda skypa glupo bi bilo uzeti te mobitele kad aplikacije nisu skroz funkcionalne ili pak uopće ne rade. Tužno ali istinito jedan i drugi top mobiteli sa vrhunskim performansama ali u nedostatku aplikacija ne isplati se uzimati.

Tako da sve u svemu ostane ti Blackberry Priv koji ima android ugrađen i sigurno da je odličan samo ne znam kako ti se sviđa klizni sistem fizičke tipkovnice. Ako ti se ne žuri pričekaj 3. mjesec da izađe Mercury, to bi trebao biti top mobitel i ako ne bude neka velika cijena vjerojatno ću ga zamijeniti sa Passportom.

14 godina

Mobitel do 300 kuna na njuškalu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pozdrav, treba mi pomoc i savjet.

Kupujem mob do 4000kn isključivo u hrvatskim ducanima(internet ducani su isto ok).

Bitna mi je dobra kamera,baterija za malo konstantnije korištenje(pozivi,poruke,mail) i naravno da mi nakon pola godine ne uspori. 

Za sada su neke opcije Huawei P9 ili Huawei Honor 8 ili Xiaomi MI5 S.

Koji od ta 3 je ''najbolji''. Kamera i baterija su najbitnije u cijeloj priči.

Ima li u tom cjenovnom rangu neki mobitel koji sam propustio??

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
jajajaja4444 kaže...

Pozdrav, treba mi pomoc i savjet.

Kupujem mob do 4000kn isključivo u hrvatskim ducanima(internet ducani su isto ok).

Bitna mi je dobra kamera,baterija za malo konstantnije korištenje(pozivi,poruke,mail) i naravno da mi nakon pola godine ne uspori. 

Za sada su neke opcije Huawei P9 ili Huawei Honor 8 ili Xiaomi MI5 S.

Koji od ta 3 je ''najbolji''. Kamera i baterija su najbitnije u cijeloj priči.

Ima li u tom cjenovnom rangu neki mobitel koji sam propustio??

Unaprijed hvala!

3200 MAh ima Mi 5S, ova 2 su 3000 MAh. Što se tiče kamere, P9 ima Leica leće. Tako da tu nema rasprave o kameri. Po meni preporuka P9. Radio sam na njemu uživo i ostavio mi je baš wow dojam nakon korištenja. Iako imam iPhone 7 nakon što sam se poigrao s P9 htio sam ga imati.

14 godina
Vidim da se u nekim shopovima može kupiti S7 za 4000kn, a to je ipak liga iznad P9.
Mogu preporučiti OnePlus 3T kojeg imam i koji ima odličnu bateriju te ima najbrže punjenje ako je u žurbi potrebno. Kamera nije kao na S7, ali svakako nije ni daleko. Ako ga naručiš sa njihove stranice, doći će za 3-4 dana.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fazan0312 kaže...

Tako da sve u svemu ostane ti Blackberry Priv koji ima android ugrađen i sigurno da je odličan samo ne znam kako ti se sviđa klizni sistem fizičke tipkovnice. Ako ti se ne žuri pričekaj 3. mjesec da izađe Mercury, to bi trebao biti top mobitel i ako ne bude neka velika cijena vjerojatno ću ga zamijeniti sa Passportom.

Šta fali kliznom sistemu?

A što se tiče BBM-a, prava šteta da ga ne koristi više ljudi jer ovi WA i Viber stvarno kaskaju godinama što se tiče nekih stvari. No to nije tema ovdje.

12 godina

Nakon S7ice sam kratko koristio P9 Lite 2GB. Znao je trokirati i GPS je lose hvatao. Ubrzo sam ga prodao i vec 2 tj koristim Lenovo K3 Note kojeg je cura imala prije nego sam jokj P9 nabavio. Trazim neki dobar mob, ex flagship ili noviji mid range da posluzi do kad ne izadje ovogodisnja flagship generacija. Kratkim pregledom na njuskalu sam vidio da se do nekih 1000-1200 moze nabaviti S5, Z3 C, One M8...bitna mi je baterija, kamera...

Bas u bateriji je problem jer to budu polovni mobiteli stari godi i pol/dvije. Isao bih na noviji mid range ali nqkon loseg iskustva sa P9 Lite, nisam ni sam siguran sto da uzmem. Kakav je Sony XA?

Senza cuore saremmo solo macchine
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice