Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.509.560
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Ja bih po mogućnosti išao na P9 lite
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
12 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Eh evo nazalost mi je srezan budget i necu moc uzet s7 edge. Pitanje, je li galaxy s6 jos uvijek dobar izbor? To mi se nudi pa me zanima hoce koristit, najvise za drustvene mreze.

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ne, S6 ti je katastrofa  ne možeš niti na internet na njemu..

Mislim, ovakva pitanja zaslužuju ovakve odgovore ili je neka zezancija.

Koristit ću ga za društvene mreže, valja li mob od 3000 kn? 

6 0 hvala 0
9 godina
Ma s6 ne valja za drustvene mreze, kak ces stavit sliku na fejs i instac a da nema jabuke gore??? Pa mislim stvarno, prestani trollat ovaj narod 😂
12 godina

Ako ne vidis, pito sam jel jos uvijek dobar izbor u tom cjenovnom rangu, i naveo za sto bi ga najvise koristio. Ako ti smeta pitanje, ignoriraj ga. Ne vidim potrebu za ovakvim komentarima

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Pa naravno da valja, samsung u najjacoj seriji(s) mora bit dobar :)

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Da si pitao za S4 ok, ali ovo je jedan od najjačih uređaja zadnjih godina, flagship, i za društvene mreže će biti dobar vjerovatno do jedno 2020.

3 0 hvala 0
14 godina
bobsi kaže...

Ajmo pomoć Smartphone znalci :) ??

9 godina
neaktivan

Huawei, najbolja izrada i najelegantniji od ovo troje. Cijena je na njegovoj strani. Na Samsungovoj strani je samo AMOLED ekran.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 19:22 (AnđeoGabrijel21).

0 0 hvala 0
15 godina
Mihael610 kaže...

Eh evo nazalost mi je srezan budget i necu moc uzet s7 edge. Pitanje, je li galaxy s6 jos uvijek dobar izbor? To mi se nudi pa me zanima hoce koristit, najvise za drustvene mreze.

You must be joking...right?!?

Ono...jel još uvijek dobar mercedes S klase iz 2015g.  Trebao bi mi ponajviše za odlazak do dućana...

Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 1:13 (andi.cro).
12 godina
AnđeoGabrijel21 kaže...

Da si pitao za S4 ok, ali ovo je jedan od najjačih uređaja zadnjih godina, flagship, i za društvene mreže će biti dobar vjerovatno do jedno 2020.

To pitanje uopce nema smisla niti da je za S4 pitao. Koristio sam S4 nekolikp dana nakon prodaje LGa G4, dok nisam znao sto da nabavim. Poslje sam nabavio S6 Edge +. Nikakvih drasticnih razlika nisam primjetio. Kad S4 podesis kako spada i iskljucis sve gluposti kojime je nakrcan, mob radi odlicno. Trenutno koristim S7 zato sto si ga mogu priustiti, a ne zato sto mi je potreban. S4 bi obavljao sve privatne i poslovne zadatke bez stekanja, na istoj razini S7ice. Mozda bi slike bile mrvicu losije, trebao bih ga cesce puniti i ne bih imao tu premium izradu i design, ali nekome kome je cijena bitna stavka nema razloga izbaciti S4 iz odabira.

Senza cuore saremmo solo macchine
8 godina
neaktivan
Dobar dan svima
Dobro bi mi dosla mala pomoc oko odabira mobitela
Dali da uzmem Huawei Honor 7 ili Moto G4 Plus?

0 0 hvala 0
14 godina
bobsi kaže...
bobsi kaže...

Ajmo pomoć Smartphone znalci :) ??

idemo malo glasati :)

11 Huawei P8 Lite Dual SIM
1 Samsung Galaxy J5 (2016)
9 HTC Desire 628
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 12:43 (bobsi).
15 godina

Samsung ima dosta jaču bateriju, "skoro"najnoviji OS i Super Amoled zaslon koji je mrvicu veći od konkurencije. 

Huawei je najlakši, ima Gorilu 3 i kompas

A moj izbor unatoč nekim "slabostima" naspram konkurencije je ipak HTC zbog pohrane od 32GB i 3GB RAM-a (a i nekak mi fora i neuobičajeno izgleda ).

Eto...neka izabere šta mu je bitnije 

Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 15:57 (andi.cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mihael610 kaže...

Ako ne vidis, pito sam jel jos uvijek dobar izbor u tom cjenovnom rangu, i naveo za sto bi ga najvise koristio. Ako ti smeta pitanje, ignoriraj ga. Ne vidim potrebu za ovakvim komentarima

Postavio si kretensko pitanje i formulirao ga na tako moronski način da to upućuje da trolaš (osim ako si stvarno, je li, moron, što sumnjam) i samo si pod krinkom pravog pitanja došao obavijestiti ekipu da ti kupuješ S6, sad ispaštaj LOL

Bar te rulja nije stavila na ignore, iako je to upravo ono što ovakva pitanja ko tvoja zaslužuju.

Prije nego što kažeš da nema glupih pitanja, nego samo... o ima, i te kako.

13 godina

Ne slažem uvijek s tobom u mišljenju o odabiru mobitela, ali ovakvi komentari na gluposti mi uljepšaju dan <3 

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
17 godina
ZdravkoZ kaže...

Nekidan sam se igrao malo s njim. Najbolji mobitel do 2K kn koji sam ikad vidio i koristio. Od dizajna, osjećaja u ruci, ekrana, svega.

10 godina
Istina, p9 lite je dobar mob za svoj cjenovni rang.
8 godina
neaktivan
Ima li vlasnika LG G5 da mi kaze iz prvi ruke o mobitelu?

0 0 hvala 0
13 godina

Bio vlasnik, najgori flagship ove sezone, izrada je gora nego u midrange Kineza. Vjerojatno najneispoliraniji softver, loša baterija, prosječan ekran. Jedino je kamera konkurentna do neke mjere sa S7, HTC 10 i iphoneom 7. Ne uzimaj osim ako ga stvarno jeftino ne nabavljaš.

14 godina
ParaNO1d kaže...
ZdravkoZ kaže...

Nekidan sam se igrao malo s njim. Najbolji mobitel do 2K kn koji sam ikad vidio i koristio. Od dizajna, osjećaja u ruci, ekrana, svega.

Ako mogu dodati svoje mišljenje u ovu temu, imam navedeni mobitel već duže vrijeme i stvarno sam jako zadovoljan s obzirom na cijenu. Kamera me najviše iznenadila, nema puno bloatware programa, a i onih koji su predinstalirani, ako korisnik ne želi, može ih lagano deinstalirati..Sve u svemu, jako zadovoljan u ovom cjenovnom rangu..A i često se dobivaju ažuriranja, evo prije cca mjesec dana dobio ažuriranje od 400-tinjak MB. Ne znam da li je to preažurno, ali mogu reći da sam baš zadovoljan

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
8 godina
neaktivan
Nista jeftino, hvala Maks. Onda cu pricekati neki S7 na akciji ili tako nesto

0 0 hvala 0
13 godina

Nema frke, da konkurencija nije toliko jaka, i da oni Lg "prijatelji" nisu totalni promašaj, ajd. Ali kad one plus 3 košta manje od G5, a bez razmišljanja bih ga prije uzeo

11 godina
neaktivan

OnePlus 3T(3300kn novi)  ili Galaxy S7 Edge (3750 kn novi)?

0 0 hvala 0
11 godina
Sinapsa00 kaže...

OnePlus 3T(3300kn novi)  ili Galaxy S7 Edge (3750 kn novi)?

Oneplus 3T

tomas
14 godina

Može neki best buy do nekih 1500-2000kn (novi) s ekranom 4-4,7 incha. Nema nekih posebnih zahtjeva osim dugotrajne baterije i ok kamere (doslovno ok, ne treba bit ništa posebno).

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 15:39 (axos).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
One Plus bolji od S7 Edgea? Why??

0 0 hvala 0
15 godina

Zanima me neki mobitel koji je u performansama slican Lgu g4 ili v10, ili naravno bolji, a da je cijena prihvatljiva i da se može nabaviti u Hrvatskoj?

Osobno mi se sviđa V10 užasno, ali ne mogu ga naći nigdje u Zagrebu u trgovinama mobitela, a ne mislim uzimati ugovor za pretplatu kod nekog mobilnog operatera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
14 godina

Možda malo čudno pitanje, ali frend mi ide u Indiju te bi kupio tamo pametni telefon. Sad ga  zanima na što mora pripaziti kako bi mu uređaj radio kod nas ? Odnosno neko moje mišljenje dal se to uopće i isplati 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice