Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.028
|
čitano: 12.508.905
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Nakon Krešine recke taj Nexus mi je dosta pao u očima, mada se čini ok cijena.. Eo ne znam što bih rekao

youtube.com/mislavbusic
10 godina
neaktivan
Ako ti 16GB memorije nije premalo (mislim da je oko 10.3 dostupno)
Bolje bi bilo da potražiš ili 32GB verziju ili drugi telefon

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Pomoć pri odabiru mobitela

Uzeo sam sebi Samsungov A3 (2016), prezadovoljan! jedino sto je jako sklizak pa treba izniman oprez(meni je gruno/odskliznuo odma prvi dan, i pokusao to opet jos 50+ puta), sva sreca iznimno cvrst mobač! korisim ga cca 2 tjedna jos nije zatrzo a na to sam alergican! planirao sam A5 no kako ga nije bilo uzeo sam ovaj! no i poslje sam skuzio da je razlika u velicini ogromna a to mi ne pase!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
EchoOne kaže...

Nakon Krešine recke taj Nexus mi je dosta pao u očima, mada se čini ok cijena.. Eo ne znam što bih rekao

Hmm neznam, mogu dobiti 32gb verziju za 2500kn, što mi se čini super, iskreno ja ne vidim manu na mobu, točnije koja bi meni smetala, meni se mob u paketu čini bomba..

Što tebe nije dojmilo?

Evo što biste mi vi preporučili do cca 2500kn u webshopovima? Čisto da čujem druga mišljenja.. Ja nemogu osobno ništa bolje naći

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 21:21 (MARKOZD15).
10 godina
neaktivan
Ako ti malo topline nije problem možeš si uzet LG Flex 2
Huawei p8 koji je masina iskreno sa jako dobrom kamerom
Možeš uzet Sony Z3

0 0 hvala 1
14 godina
Možda P8 koji ima odličan IPS NEO ekran, jako dobru kameru u low light te gigu rama više i ljepši dizajn. Z3 plus je isto u toj cijeni... Ali Nexus je stvarno dobra kupovina
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Z3+ me ne zanima niti malo, P8 mi je hmm, meeh jer brzo gubi podršku (to mi je dosta bitno), ubrzo će biti zaboravljen model dok će Nexus biti aktualniji pogotovo na xda

Neznam, nisam pametan, Nexus mi se najviše dopada, možda me pukne pa se protegnem na G4

0 0 hvala 0
13 godina

Đabe ti podrška na g4 kad radi svakim updateom sve gore i gore. Makar ima odličnu kameru i ekran, ali user experience mi je užas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Prijatelju moj ovo sta kazes da g4 radi sve gorije i gorije mozes macku za rep objesit jer to nije istina,Mob radi fenomenalno,uopce nema stekanja takbda to sta kazes definitivno nije istina ali je najveci problem baterija,e ona je katastrofa

tomas
17 godina
odjavljen

G4 je definitivno najbolji mob koji se moze nabaviti za tu lovu, dosta uspjesan flagship prethodne generacije, ne moze se fulat tu.

Iako ni Nexus 5x nije los izbor, na papiru losiji od G4, ali sigurno ima bolji user experience. 

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
16 godina
Kakav je to flagship sa 3h sota
11 godina
bik kaže...
Kakav je to flagship sa 3h sota

Kao i masa drugih

tomas
11 godina
neaktivan

Pozdrav !

Dali je Moto g 2015 s 2GB RAM, 3 mjeseca stara,  za 900 kn dobra kupovina ?

Ili skupiti još love pa za cca 1,400 kn kupit Samsung S5 s garancijom ?

Hvala !

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 13:54 (Qvezbra).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Definitivno je dobra kupovina, imaš najnovije nadogradnje i stock Android

E sada ja da pitam:Jeli mi se isplati sada uzeti nov Note 3 za 1800 kn
I podržava li Note 3 koji je Dual Sim 4G?
13 godina
Qvezbra kaže...

Pozdrav !

Dali je Moto g 2015 s 2GB RAM, 3 mjeseca stara,  za 900 kn dobra kupovina ?

Ili skupiti još love pa za cca 1,400 kn kupit Samsung S5 s garancijom ?

Hvala !

Ja bi za iste pare radje moto g :D

9 godina
neaktivan
6996 kaže...
Definitivno je dobra kupovina, imaš najnovije nadogradnje i stock Android

E sada ja da pitam:Jeli mi se isplati sada uzeti nov Note 3 za 1800 kn
I podržava li Note 3 koji je Dual Sim 4G?

Ja mislim da isplati. I ja ga gledam da ga uzmem cim utopim svoje hawaje. Ne mogu bome bez olovke, a i kemijanja sustava mu :)

12 godina
Pricekak jos malo, uskoro bi trebo izaci Moto G4 pa ve vjerovatno ovima spasti cijena.
http://www.itrevolucija.org/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Hvala !

Što S5 nije toliko bolji od Moto G ? 

Koliko gledam recenzije dobio je dobre ocjene...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Trebam kupit za poklon mobitel do 2000kn preko njuškala. Dakle nov zapakiran. Mislim se između S5, S5 NEO i između A5 i A5 2016. Sad me zanima što bi bio najpametniji izbor.

0 0 hvala 0
17 godina
Ako bas mora biti nesto od toga onda obican S5, a serija je imala dosta problema sa crkavanje porta za punjenje, a baterije je ugradena tak da je bilo malo teze spasit podatke. Makar do 2000kn ima i boljih izbora ako se narucuje izvana.
Pogledaj malo i z seriju od sony pa lg, ako ne mora bit samsung onda mozes dobit i bolje uredaje za tr istr novce.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina

Topla preporuka za a5 2016,mob ovak na papiru i nije bas nesta ali zato kad si na njemu dolazi do kontra efekta.Stvarno radi bez stekanja,brz je ma internetu,ekran milina,kvaliteta izrade vrh,kamera,nist posebno ali je meni ok vjerovatno sto paralerno koristim i g4 pa mozda i zbog toga mi nije bas nest,a sad  najbolji dio,baterija,pa ona samo dura i dura,per erzija od baterije.Pod minus  bih jedino stavio zvucnik jer je poprilicno tih tako ko god se razmislja o kupovini a5 2016 neka ga slobodno kupi jer nece nikako pogrijesiti

tomas
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A5 16 za cijenu koju se prodaje ne da bi trebao bit bolji nego bi trebao bit duplo bolji... U tom cjenovnom rangu lg g3 g4 z3 sve ga jede za doručak tako da po meni otvoreno ko razmišlja o kupnji po cijeni od oko 3000 kn grdno se prevario...

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina

Istina,ali nas ima koji kupujemo  na njuskalu,a tamo su novi 1800,1900,tak da je za te novce ipak ok mob

tomas
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina

Kupujem novi mobitel, trenutno raspolažem sa oko 2500kn.

Mislio sam uzeti LG G4 kojeg ovdje u Češkoj (na erasmusu sam) mogu kupiti u normalnoj trgovini s odličnim recenzijama za 2300kn i 2 god jamstva.

Preporucate li ista bolje za tu cijenu?
I koja je prica sa servisiranjem uređaja kupljenih u EU. Čitao sam da bi jamstvo trebalo vrijediti unutar cijele EU, ali jeli stvarno tako u praksi u hr?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 18:19 (Penzija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Kad sam zvao Agram servis u verzi garancije za Sony Z3 iz Svedske rekli su da nema problema, garancija se prihvaca, vjerujem da je ista stvar s LG-em.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A5 2016 je 1700-1800kn nov ne korišten. Kakve 3000? Pa za 3800 sam s7 kupio
13 godina
neaktivan
Šta mislite o Blackberryu q20 classic, jeli ga tko imao prilike koristiti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
acerbis kaže...
Šta mislite o Blackberryu q20 classic, jeli ga tko imao prilike koristiti?

Uskoro će ti za njega prestati funkcionirati aplikacije kao što su Whatsapp i Facebook, osim ako se nešto promijeni.

Radije pričekaj Blackberryjev Android srednje klase s fizičkom tipkovnicom ("normalnom", ne izvlačnom kao kod Priva), koji bi navodno trebao izaći ove godine.

13 godina
neaktivan
Gledao sam da se mogu instalirati i android aplikacije na njega tako da sta se toga tice nebi trebalo bit problema...
13 godina
neaktivan
Pozdrav..trazim preporuku za mob do nekih 1500 max..za staru..znaci fb viber kamera su najbitniji..nista posebno..uzeo bi sa njuskala nesto novo..sta se da za te pare najbolje?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice