Pozdrav,
trazim mobitel primarno za mailove/internet surfanje(2 GB ram). Upao mi u oko MEIZU M2 pa ako moze neko mišljenje ili ako ima nešto bolje da se nađe do 1.3k kuna.
Hvala.
Pozdrav,
trazim mobitel primarno za mailove/internet surfanje(2 GB ram). Upao mi u oko MEIZU M2 pa ako moze neko mišljenje ili ako ima nešto bolje da se nađe do 1.3k kuna.
Hvala.
A evo moze i meni preporuka do 2500kn, min 5" full hd i da nije sony ili samsung. Unaprijed zahvaljujem!
Novo/novo na oglasniku/rabljeno?
LG G2 , nađe se na njuskalu do max 1500kn
A evo moze i meni preporuka do 2500kn, min 5" full hd i da nije sony ili samsung. Unaprijed zahvaljujem!
lg g4 se na njušci može nać za oko 2700kn,a vjerujem da će im još past cijena sad kad g5 dođe kod nas.
Lg g3 već imaš za cca 1900kn
hvala svima na preporukama, mislim da cu uzeti xiaomi redmi note 2 ili 3 (u oba slučaja cu uzeti sa 32 GB memorije), pa znate li koji ima bolju kameru? Meni se po specifikacijama čini ista?
Također, moze savjet odakle naruciti? Meni je zanimlljiv honorbuy, samo me zanima ima li još kakvih davanja (PDV, carina) s obzirom da dolazi sa EU skladišta?
treba mi pomoč,,,narucio sam lettv 1s preko aliexpresa,mob je isporucen 16 .2 a 21.2 je kao napustio origin zemlju,prikazuje da je u transportu avionom pa mi nije jasno da jos nije dosao ni u hrvatsku,,,jebote da ga pjeske nose vec bi stigao
Pozdrav...Razmisljam o kupnji novog androida nemogu si pristiti neku zvijer ili nesto srednjeg skupljeg razreda..odusto sam od narudjbe online zapeo mi je doogee x5 za oko po specifikacijama za oko 60 dolara,,ali 5 incha mi je preveliko i neprkticno za posao i djep... Pa sam vidio da je izasao novi model MeanIt Q3 sa 4.5 incha ips qhd ekranom i zastitom protiv grebanja ,alu okvirom,qud-core 1.3 i 1gram..itd...cijena na akcijama vec od 550kn Ono zasto ovdje pisem ,zamima me dali tko ima iskustva s tim brendom..ili ako ima vec taki model,,,posto su recenzije oskudne tj i nema ih jos... Telefom mi sluzi osim za svoju namjenu,,za citanje vijesti..provjera email.za nuzdu navigacija,,model mi se cini idealan za moje potrebe..
Nije 5 inca nista preveliko. Osim ako nisi visok metar ipo. Radje kupi nešto kod nas sa oglasa nego taj kineski šrot
Molim vas za pomoć oko pronalaženja mobitela sa tipkovnicom da nije touch i da može imati aplikacije, najvažnije da ima whatsapp. Mobitel je za stariju osobu koja se ne bi snašla na touchscreenu. Znate li koji proizvođača i model koji odgovara ovim uvjetima? Hvala unaprijed.
Pozdrav...Razmisljam o kupnji novog androida nemogu si pristiti neku zvijer ili nesto srednjeg skupljeg razreda..odusto sam od narudjbe online zapeo mi je doogee x5 za oko po specifikacijama za oko 60 dolara,,ali 5 incha mi je preveliko i neprkticno za posao i djep... Pa sam vidio da je izasao novi model MeanIt Q3 sa 4.5 incha ips qhd ekranom i zastitom protiv grebanja ,alu okvirom,qud-core 1.3 i 1gram..itd...cijena na akcijama vec od 550kn Ono zasto ovdje pisem ,zamima me dali tko ima iskustva s tim brendom..ili ako ima vec taki model,,,posto su recenzije oskudne tj i nema ih jos... Telefom mi sluzi osim za svoju namjenu,,za citanje vijesti..provjera email.za nuzdu navigacija,,model mi se cini idealan za moje potrebe..
Ajde recimo ovako:
Ako želiš sačuvati novac, kupi nešto od ovoga što si naveo.
Ako pak želiš čuvati živce, vrijeme, zdravlje - i to tonu - definitivno kupi nešto drugo (govorimo o rangu +200-300, maks. 500 kuna više, ne o precijenjenim flaghipima).
U zadnje vrijeme hrvatske trgovine koje drže do sebe i svog ugleda u potpunosti izbacuju ova govna, pardon my french, iz svoje ponude i zadržavaju samo marke s dobrom reputacijom.
Sta kupiti za nekih 2000 kuna,max 2500
Ima 2-3 godine ne pratim mobitele nikako pa me zanima sta se sada smatra kao best buy. Ovo malo interneta sto sam prelisto rekao bih da je do LG neki tipa G3 ili Samsung s4.
Da cujem vasa misljenja
Vecina mobitela nakon godinu dana pocne da šteka, volio bih ako vec izdvajam malo vise para da me sluzi malo duze, da se ponasa nakon izvjesnog vremena onako kakav je bio na pocetku ako je to moguce :)
Takoder imam opciju da kupim G4 star 2-3 mjeseca za 550KM (2200kn) al me strah kupit polovan mobitel svejedno
Molim vas za pomoć oko pronalaženja mobitela sa tipkovnicom da nije touch i da može imati aplikacije, najvažnije da ima whatsapp. Mobitel je za stariju osobu koja se ne bi snašla na touchscreenu. Znate li koji proizvođača i model koji odgovara ovim uvjetima? Hvala unaprijed.
Jučer sam vidio zanimljiv mobitel koji bi odgovarao ovom opisu. Radi se o LG Wine smart. Oldschool preklopnjak ali vrti Android.
http://www.ronis.hr/mobitel-lg-wine-smart-h410-red-black/lgh410rebleu/product/
Sta kupiti za nekih 2000 kuna,max 2500
Ima 2-3 godine ne pratim mobitele nikako pa me zanima sta se sada smatra kao best buy. Ovo malo interneta sto sam prelisto rekao bih da je do LG neki tipa G3 ili Samsung s4.
Da cujem vasa misljenja
Vecina mobitela nakon godinu dana pocne da šteka, volio bih ako vec izdvajam malo vise para da me sluzi malo duze, da se ponasa nakon izvjesnog vremena onako kakav je bio na pocetku ako je to moguce :)
Takoder imam opciju da kupim G4 star 2-3 mjeseca za 550KM (2200kn) al me strah kupit polovan mobitel svejedno
Uzmi to, u ducanu nista približno nećeš naći. Provjeri samo da li ima račun i/ili garanciju i to je to
Pozdrav ekipa. Evo planiram uskoro uzeti novi smartphone pa me zanimaju vaša iskustva/mišljenja.
Budžet (planirani) mi je 2000kn ali se mogu protegnuti još kojih 300-500kn pa me zanima što je najbolje uzeti za te novce i trebam li se strpiti možda još koje vrijeme prije nego izađu novi modeli i sadašnjima padnu cijene?
ed: typo
Novi/rabljeni/novi s njuške s garancijom?
Zašto nitko ne preporučuje LENOVO mobitele VIBE seriju? Odlični su sa zbilja širokim rasponom cijene. Definitvno bolji d LG, HUAWEI a o MEIZU neću ni prićat.
Evo jedan pristupačan do 1500 kn a ekvivalente jede za doručak. Puno bolji od LG. Definitvno best buy u HR:
http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_p1m-7540.php
Ako netko želi vrh kameru a neće dat 5k+ kuna za odličan i zbilja prekrasan mob (dolazi u 3 boje a crveno crna kombinacija je zakon!) ne treba tražit dalje od ovog:
http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_shot-7046.php
I evo flagship za kraj (kojeg imam zadnjih mjesec dana i oduševljen sam) za koji nećete morat dić kredit. Ovaj mob neće bit dobar samo iPhone fanovima:
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Imate na kioscima i u posti telefon za strije ima velike tipke i ekran ima instaliran whttsapp ,,kameuru,,bluetooth..i ostalo kosta 200kn,,, Meanit F29
nema to veze sa visinom,odakle ti ta usporedba nerazumijem ju..visok sam 186cm,volim kad mi je mobitel u dzepu,jer mob mi prije svega sluzi da sam dostupan ako me netko zove,,cesto se saginjem dok radim i smeta lomi se u dzepu,,. kad pogledas sve je kinesko .. Meanit je 10g na hr trzistu i nevjerujem da je vece smece od alcatela,huawei,,zta-a..pa i ostalih poznatijih jeftinijih uredjaja...
slazem se,,,ali u nasim trgovinama za 800kn nemozes nista dobro naci...osim ZTE,,,vip racer,,alcatel i huawei...sa nikakvim specifikacijama i TFT ekranom... Pricekat cu jos malo,,,pa cu vidjeti
Pozdrav ljudi!
Trebao bih novi mobitel 4.7" - 5.1". Najbitnije mi je da ima jako dobru bateriju i da je kvalitetan (tu ne mislim na kućište nego da mi mob neće krepat za 2-3 mjeseca i da mi neće štekat - neću ga forsirat visokokvalitetnim igricama, facebook-om, instagramom itd.)
Htio bih čuti vaše mišljenje jer čujem kako mobiteli tipa huawei, prestigio, zte sve više štekaju i ponašaju se nekontrolirano, dok kod samsunga i htc-a to nije slučaj :P.
Ugl. budžet bi bio 2500kn. Mobitel ne mora imat neke strašne specifikacije - u rangu Galaxy S4-S5mini, samo mi je bitno kad kupim mobitel, da znam da ga mogu koristit 2-3 godine, da imam kvalitetan uređaj i da neće biti problema, da mi ne počne raditi gluposti. 
Hvala na mišljenju!
Pozdrav.
Dakle, ovi bi svi bili rabljeni s njuške, u rangu do cca 1000 kn.
Ova prva 2 su mi favoriti, ali molio bih bilo koga tko je navedene modele koristio da se javi.
| 1 | Samsung Galaxy S4 |
|---|---|
| 11 | LG G2 |
| 0 | iPhone 5 |
| 2 | Sony Xperia Z1 Compact |
youtube.com/mislavbusic
Pozdrav ljudi!
Trebao bih novi mobitel 4.7" - 5.1". Najbitnije mi je da ima jako dobru bateriju i da je kvalitetan (tu ne mislim na kućište nego da mi mob neće krepat za 2-3 mjeseca i da mi neće štekat - neću ga forsirat visokokvalitetnim igricama, facebook-om, instagramom itd.)
Htio bih čuti vaše mišljenje jer čujem kako mobiteli tipa huawei, prestigio, zte sve više štekaju i ponašaju se nekontrolirano, dok kod samsunga i htc-a to nije slučaj :P.
Ugl. budžet bi bio 2500kn. Mobitel ne mora imat neke strašne specifikacije - u rangu Galaxy S4-S5mini, samo mi je bitno kad kupim mobitel, da znam da ga mogu koristit 2-3 godine, da imam kvalitetan uređaj i da neće biti problema, da mi ne počne raditi gluposti. 
Hvala na mišljenju!
Pozdrav.
Ungh, a di si u istu rečenicu utrpao prestigio uz Huawei i ZTE? To je ko da si napisao Rihanna, Beyonce i [ružni muškarac po izboru koji nit pjeva nit ima sise].
Prestigio će nadmašiti tvoja najgora očekivanja za nekih 5-7 puta i još će ti biti žao zida u koji ćeš ga na kraju baciti. Renomirane marke danas su manje više na neštekajućem nivou ako si kulturan korisnik, ali nakon nekog broja instaliranih loše optimiziranih aplikacija koje se vrte u pozadini zajebavat će te svaki i to nema baš nikakve veze s mobitelom, nego s onime čime si ga zagušio. Zato se informiraj o vraćanju na tvorničke postavke.
Osim Prestigia i sličnih gluposti koje imaju toliko zbugirane softvere da zbilja popeezde sami po sebi, doslovno od dodira ekrana. Da nisam vidio očinjim vidom, ne bih vjerovao.
Z3 vs A5 2016?
Da, da i da. Pogotovo po pitanju baterije i performansi. Na ekranu ćeš možda bit malo zakinut jer nije tak prostran i šaren, ali imaju postavke za to.
Koji odabrati
| 7 | Xperia Z3 |
|---|---|
| 2 | Zuk Z1 |
| 3 | LG G3 |