Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.055.283
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
sidras kaže...

Pozdrav,zanima me kupnja Samsung Galaxy S6.....Hoće li bit akcija sada oko Uskrsa?Do tada će najvjerovatnije izaći S7-ica na naše tržište, pa ne znam hoće li pasti cijena i isplati li se pričekati jos mjesec-dva dana....Ako imate Samsung GS6 možete li reći

iskustva i dojmove i kod kojeg operatera ste ga kupili?

prosle su akcije za uređaje, mreže nemaju tu nekakvu zaradu pa više "ne ratuju" cijenama. prije cete ga naci na njuskalu ili negdje vani povoljnije.

15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Preporuka novog mobitela do 1800 kuna? Trebam skroz novi iz dućana. Trenutno ne bih htio uzimati preko njuškala. Za oko mi je upao A5, ona starija generacija. Svaki savjeti dobrodošli. Hvala ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Xiaomi Redmi 3

nov i izasao prosli mjesec i u tvom cjenovnom rangu.

Ako ces uzimat online doci ce te jeftinije, dok u Hrvatskoj ga imas u neutrinomobile za 1800 kuna

0 0 hvala 0
14 godina
kbenzema kaže...
metrix.2k kaže...

Jel normalno da mi se na flexu 2 spusti 1% baterije svako 2-3 min koristenja?

Mislim da je najnormalnije. Evo kod mene jutros na G4, ažuriram dvije aplikacije, nekih 50mb ukupno, ode 4% baterije. Stvarno LG mora nekaj poduzet kaj se tog tiče

Auuu meni bi moj dinosaur (Galaxy S2) za to skinuo 10% minimalno. :D

11 godina
neaktivan

Ja na flexu imam 2-3 sata SOT-a max dok drugi pricaju kako njihova telefonija lako gura 5-6 sati..jadan ja

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...

Ja na flexu imam 2-3 sata SOT-a max dok drugi pricaju kako njihova telefonija lako gura 5-6 sati..jadan ja

Kod mene vec 4ipo sata SOT, a jos 50% imam. Neki dan je izguro i 10h SOTa dok nije upozorio da se gasi za 30sek ne stavim li ga na punjac hahaha.

11 godina
neaktivan
Dane24 kaže...
metrix.2k kaže...

Kod mene vec 4ipo sata SOT, a jos 50% imam. Neki dan je izguro i 10h SOTa dok nije upozorio da se gasi za 30sek ne stavim li ga na punjac hahaha.

Kako jbt? Sta si iskljucia, jel rootan itd?

Ovako mi dodje da ga zamijenim za z3c

9 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...
Dane24 kaže...
metrix.2k kaže...

Nista nisam iskljuciva nit roota. Fb, messenger, viber, wp, i po pregledniku najvise surfam, youtube, oglasnik, forum i bez problema idem 2 dana s baterijom. A vjerovatno ti trosi bateriju  sto se grije vise nego ostali. A z3c bi bio bolji izbor ako ti nije bila bitna velicina zaslona. 

11 godina
neaktivan
Dane24 kaže...
metrix.2k kaže...
Dane24 kaže...
metrix.2k kaže...

Nista nisam iskljuciva nit roota. Fb, messenger, viber, wp, i po pregledniku najvise surfam, youtube, oglasnik, forum i bez problema idem 2 dana s baterijom. A vjerovatno ti trosi bateriju  sto se grije vise nego ostali. A z3c bi bio bolji izbor ako ti nije bila bitna velicina zaslona. 

Cek pa koji imas android? Ne grije se tolko previse zapravo, puni brzo al da imamo sad razliku 7-8 sati SOT-a, treba bit neki drugi problem.

Meni jos brightness na nuli, bez wifi, bluetootha i ostalih pizdarija

10 godina
neaktivan
metrix.2k ocito ti nesto crpi bateriju, sve aplikacije koje imas instalirane moras provjerit. Ili radi hard reset, vrati sve na tvornicke postavke.
I onda pazljivo vracaj jednu po jednu. Inace nista mi drugo ne pada na pamet.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...
Dane24 kaže...
metrix.2k kaže...
Dane24 kaže...
metrix.2k kaže...

Cek pa koji imas android? Ne grije se tolko previse zapravo, puni brzo al da imamo sad razliku 7-8 sati SOT-a, treba bit neki drugi problem.

Meni jos brightness na nuli, bez wifi, bluetootha i ostalih pizdarija

5.1.1, cekam MM da stigne, tada bi mogla bit i jos bolja baterija, valjda haha. A vidi sta ti radi sve, neki dan si imo 13% google playa?? U mene nema ni racun za njega uopce. Vidi u postavkam, aplikacije i vidi sta je sve pokrenuto ti.

11 godina
neaktivan

Ovo je tuzno

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 13:42 (metrix.2k).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ako nemas nista bitno na mobitelu onda hard reset i kreni instalirati od nule sve.

Inace receno ti je sve u vezi Flexa, sad kad si ga dobio sad suti i trpi hehe.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...

Ako nemas nista bitno na mobitelu onda hard reset i kreni instalirati od nule sve.

Nema to veze kad drugima radi kako triba... Jebiga sad

12 godina
neaktivan

Dečki predlažem da daljnju interakciju o bateriji na Flexu nastavite u za to otvorenoj temi a ovdje bude diskusija o onome za što je namijenjenja tema, dakle nesretnike koji su dilemama, trilemama i ostalim brigama vezanim uz odabir novog mobilnog aparata.

9 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...
delta-hawk kaže...

Nema to veze kad drugima radi kako triba... Jebiga sad

Da ti baterija onda nije dobra, skida li se tu poklopac? Vidi jel mozda napuvana, ako nista probaj greenify skinit nastimat ga i vidi oce li bit poboljsanja ikakva.

10 godina
neaktivan

Pozdrav! Želim preporuku za mobitel do 3000kn da je kvalitetan, da ima dobru kameru, veliku memoriju i mogućnost 4G mrežu.

P. S. Kakvi su HTC mobiteli? 

Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
HTC ima dobru izradu i dobro ispoliran softver, po pitanju kamere zaostaje za konkurencijom, osim toga M9 se dosta zagrijavo zbog snapdragona 810, trenutno ne znam kakvo je stanje s tim.

Za tu lovu mozes nac i novi zapakirani s6, g4, cak i Z5.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Stosk0 kaže...

Pozdrav! Želim preporuku za mobitel do 3000kn da je kvalitetan, da ima dobru kameru, veliku memoriju i mogućnost 4G mrežu.

Kinez ili brand name mobitel. Do 3000 kuna mozes naci zvijer neki dobar kinez tipa Meizu ili Xiaomi ili neki srednji segment brand name proizvodjaca

17 godina

Srednji segment? Za tu lovu kupiš novi i zapakiran G4, S6, M9 itd, ne pričaj gluposti

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

S6 iskreno meni nije nista posebno, ali to sam samo ja.

G4 je vec druga stvar, ako moze nabaviti G4 ili Z5 za te novce neka svakako ide s tom solucijom.

Ili ako mu se ne zuri nek ceka predstavljanje G5 jer vjerovatno nakon toga i cijena G4 ce otici dolje.

0 0 hvala 0
14 godina

Koji izabrati, što vi kažete?   Tko če dočekati LG G5 da dođe u hrv...ah

1 LG V10
4 Samsung Note 5
11 LG G5

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Po meni je Z5 najzaokruzeniji mob na trzistu, premium izrada, microSD, dobra baterija za razliku od konkurencije, vodootporan, dobri zvucnici, kamera nije na razini S6 i G4, ali dobra je.

G6, nema utor za microSD, baterija lila, dok G4 isto ima lila bateriju, ali po mom ukusu malo prevelik.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

I po meni Z5 je vrhunski mobitel, da imam para ja bi ga sebi uzeo.

Ali nazalost nemam pa se moram zadovoljiti i sa ovim medium segment kinezima, koji su isto dobri telefoni ali opet nisu na razini Z5

0 0 hvala 0
14 godina

vodootporan je ko sto sam ja doktorica, to na papiru tak pise, skoci s njim u bazen, bas me zanima koliko bi dugo jos radio :D

1 3 hvala 0
14 godina

Koja je razlika modela SM-N920I i SM-N910I ?? Jer vidim da dosat prodaju njih 910i model a nigdje ga na google nenalazim pa.. :-/

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

Koja je razlika modela SM-N920I i SM-N910I ?? Jer vidim da dosat prodaju njih 910i model a nigdje ga na google nenalazim pa.. :-/

920 je samo malo drugacija verzija 910 modela i nista vise i trebalo mi je 5 sekunda da nadjem sve moguce o njemu

http://www.gsmarc.com/samsung/galaxy-note-5/

14 godina
delta-hawk kaže...
Miki_16 kaže...

920 je samo malo drugacija verzija 910 modela i nista vise i trebalo mi je 5 sekunda da nadjem sve moguce o njemu

Pa nadem i ja verziju 920 ali 910 ne xD ali 910 je bila greska par oglasa, sad skuzili tek, ali hvala

10 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...
delta-hawk kaže...
Miki_16 kaže...

Pa nadem i ja verziju 920 ali 910 ne xD ali 910 je bila greska par oglasa, sad skuzili tek, ali hvala

SM-N910I je verzija Note 4 a SM-N920I je verzija Note 5 ako je vjerovati googlu.

12 godina
neaktivan
Stosk0 kaže...

U potpunosti se slažem sa kolegom Edgeom, i ako mogu još nadodat i suzit izbor, G4 preko njuškala najisplativije, naći će se sa garancijom i papirima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice