Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.053.175
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Miki_16 kaže...

Kakvih ti problema imas? A rozu masku sebi kupi!

Dosadio mi ukratko, i rekoh da je odlican, ali dosadio!

Pa jesi li cura, ako jesi sta fali rozoj maski hehe. I Bogu hvala nikakvih vecih problema u zivotu nemam, ako ti imas valjda ti se brzo rijese.

Inace ako si cvrsto odlucila da prodas G3 mozes dobiti do nekih 1500 kuna za njeg, e sad mobitel specifikacija kao G3 a cijenom ispod 2 k je tezak slucaj da ces igdje naci cak i kineza

jer G3 ima 3 GB rama i 32 GB memorije uz quad core Snapdragon 801 koji kuca na 2.5 GHz.

To ces tesko naci u bilo kojeg kineza.

Jedini slican koji meni pada na pamet da ima 3 GB rama je Umi Rome i dodje ti oko 1600 kuna.

Slican telefon kao G3, da je bar slicnih specifikacija ti je 2 k min, e sad ako se tebi da prodat tvoj telefon i onda doplatiti jos 500+ kuna za ocigledno slabiji telefon onda sretno.

Zelim ti svu srecu ovoga svijeta da nadjes ono sto ce te usreciti.

13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Samo da se osvrnem na raspravu o G flex 2. Meni se je puno manje grijao nakon 5.1.1 updatea, ništa više od s6 ili m9 koji je pak gorio.

Jest da se osjeti al nemaj brige. Ja bi uzeo baš zbog 810. Future proof je što je da je. I zaobljeni zaslon je fora jako. Tko bi uzeo G3 pored njega nije zdrav ;)

Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

A sta reci na onoga tko bi uzeo radije Z3c nego Flex , bili rekao da taj je zreo za ludnice hehe :P .

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Samo da se osvrnem na raspravu o G flex 2. Meni se je puno manje grijao nakon 5.1.1 updatea, ništa više od s6 ili m9 koji je pak gorio.

Jest da se osjeti al nemaj brige. Ja bi uzeo baš zbog 810. Future proof je što je da je. I zaobljeni zaslon je fora jako. Tko bi uzeo G3 pored njega nije zdrav ;)

Jesi rootao? Btw kakva ti je baterija, meni jutros 100%, uz moderativno surfanje, sad do podne 30%... Wtf?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 11:44 (metrix.2k).
17 godina
odjavljen
metrix.2k kaže...
maks0806 kaže...

Jesi rootao? Btw kakva ti je baterija, meni jutros 100%, uz moderativno surfanje, sad do podne 30%... Wtf?

Kolki ti je screen on time?

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
12 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...
maks0806 kaže...

Neka aplikacija (da ne kažem igra) ti troši bateriju.

11 godina
neaktivan
Sumnjam da je neka aplikacija kriva
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Uključen 4G, a i sumnjam da baš provodiš ovih 14% na play storeu tj skoro kao i na Chromeu i Google karte mogu trosit a da to uopće ne pise
12 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...
Sumnjam da je neka aplikacija kriva

Ništa ne budeš saznao iz tih reporta, task managera ni bilo kakvih alata.

Kad mu neka aplikacija "pije krv" nema teoretske šanse da to negdje vidiš crno na bijelo.

Jednostavno se dogodi da mob radi ko da je upaljen iako je ugašen. Odnosno, neko sranje

mu ne da da ode u pravi standby.

Kreni deinstaliravat jedno po jedno što si instalirao na stock rom i kad ti bude normalna baterija

znat ćeš krivca. Najveći sumnjivci su igre, osobito one koje vole da budeš online kako bi ili prikazivale

oglase ili ažurirale tvoju poziciju i rezultat s hijerarhijom ostalih igrača ili pak stalno podsjećale da se već

dugo nisi logirao. Nakon takvih igara sve ostalo.

Zato je dobra praksa instalirati stvari jednu po jednu. Onda odmah znaš krivca kad se ovakva sranja dogode.

13 godina

Dakle imam neke dvojbe, pošto ipak ne moram žurit sa naručivanjem moba.. Dakle do 1700kn, da li uzeti redmi note 3 pro, letv le 1s ili zte nubiu z7 max koju sam skužio prije par sati? Ili nešto treće preko njuškala a da je tih karakteristika sličnih, tipa neki prošlogodišnji flag ship ovih "ne kineskih" proizvođača... Bitna mi je baterija, izrada, solidna kamera (sve mi je bolje poslije lumie 520 :D) najmanje 5.5" i da ne bude laga. Volio bi da se može koristiti out of the box ali nije mi problem i malo se pozabavait custom romovima...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 18:23 (Klipson).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Lg G3?

Za Flex 2 se iskreno ne sjećam, imao sam ga nekih dva tjedna prije više od pola godine. Koliko se sjećam nisam se žalio na bateriju. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 18:52 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

uzmi od korisnice Miki_16 G3, nju riješiš muke, sebe usrećiš i svi sretni 

1 0 hvala 0
14 godina
kbenzema kaže...

uzmi od korisnice Miki_16 G3, nju riješiš muke, sebe usrećiš i svi sretni 

hahahahaha ova je dobra bila xD bas muku mucim oko odluke te, dali da ga prodam ili ne, jer mi LG V10 zapo za oko full!

13 godina
neaktivan
Galaxy A5 2016 ima procesor kao i S6 koliko sam uspio shvatit?..Ispravite me,ako grijesim!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Grijesis

0 0 hvala 0
16 godina
zanimatelj kaže...
Galaxy A5 2016 ima procesor kao i S6 koliko sam uspio shvatit?..Ispravite me,ako grijesim!

Mislim da S6 ima malo jači procesor nego A5 2016

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
10 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

hahahahaha ova je dobra bila xD bas muku mucim oko odluke te, dali da ga prodam ili ne, jer mi LG V10 zapo za oko full!

Kazu da je baterija u LG V10 autonomija uzas, da ako imalo zesce koristis mobitel da se baterija isprazni za par sati.

SOT ako doguras do 3 sata da je vrhunski, u usporedbi baterija LG G3, LG G4 i LG V10.

LG G3  se pokazao kao najbolji sto se autonomije baterije tice, onda ide LG G4 a svi znamo koliko svi kude njegovu bateriju i tek onda ide LG V10.

Koliko sam skuzio neki se cak i zafrkavaju na temu da im vise izdrzi baterija na Iphone 5 nego na LG V10.

Sad ako ti imas viska par tisuca kuna onda si ga slobodno uzmi LG V10  ali si onda obavezno kupi i powerbank da ga nosas uz sebe.

Inace cijena vani je 500+ $ koliko vidim a imas ga vec u Vipa

Cijena uređaja bez ugovorne obveze: 5299 kn.

Tako ako si ti spremna nadoplatiti jos 4000 kuna da dobijes malo vece poboljsanje nego sto sam imas onda slobodno, to su ipak tvoje pare.

A ocito ih imas u izobilju cim se raspitujes za ovakve mobitele, ali kad vec imas toliko para onda lijepo pricekaj

LG G5 ili S7 ili novi Iphone 7.

LG G5 izlazi ti za 2 tjedna kao i S7 i onda ces imati high end telefon, dok ti i on ne dosadi pa odlucis kad izadje Iphone 7 nadoplatiti jos par desetaka tisuca kuna da ga imas jer eto i taj ti je dosadio.

Inace sretno sta god odlucis ali moj ti je savjet, stedi pare.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 19:49 (delta-hawk).
14 godina
delta-hawk kaže...
Miki_16 kaže...

Kazu da je baterija u LG V10 autonomija uzas, da ako imalo zesce koristis mobitel da se baterija isprazni za par sati.

SOT ako doguras do 3 sata da je vrhunski, u usporedbi baterija LG G3, LG G4 i LG V10.

LG G3  se pokazao kao najbolji sto se autonomije baterije tice, onda ide LG G4 a svi znamo koliko svi kude njegovu bateriju i tek onda ide LG V10.

Koliko sam skuzio neki se cak i zafrkavaju na temu da im vise izdrzi baterija na Iphone 5 nego na LG V10.

Sad ako ti imas viska par tisuca kuna onda si ga slobodno uzmi LG V10  ali si onda obavezno kupi i powerbank da ga nosas uz sebe.

Inace cijena vani je 500+ $ koliko vidim a imas ga vec u Vipa

Cijena uređaja bez ugovorne obveze: 5299 kn.

Tako ako si ti spremna nadoplatiti jos 4000 kuna da dobijes malo vece poboljsanje nego sto sam imas onda slobodno, to su ipak tvoje pare.

A ocito ih imas u izobilju cim se raspitujes za ovakve mobitele, ali kad vec imas toliko para onda lijepo pricekaj

LG G5 ili S7 ili novi Iphone 7.

LG G5 izlazi ti za 2 tjedna kao i S7 i onda ces imati high end telefon, dok ti i on ne dosadi pa odlucis kad izadje Iphone 7 nadoplatiti jos par desetaka tisuca kuna da ga imas jer eto i taj ti je dosadio.

Inace sretno sta god odlucis ali moj ti je savjet, stedi pare.

Mislim da će tako i biti, da cu sacekati LG G5 i hvala ti puno! 

13 godina
Takodjer imam G3 3/32 jedini razlog zbog kojeg bi uzimao nesto drugo je kamera i AMOLED na S6 npr. Inace je mobitel super, pogotovo kad ga se "sredi" (roota, makne bloatware i pikne neki dobar custom rom). Jedino mi je zao sto na CM kamera gubi na kvaliteti :( Sve u svemu, sad je G3 prilicno povoljan na njuskalu i mislim da je super mobitel, pogotovo za te novce.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Klipson kaže...

Dakle imam neke dvojbe, pošto ipak ne moram žurit sa naručivanjem moba.. Dakle do 1700kn, da li uzeti redmi note 3 pro, letv le 1s ili zte nubiu z7 max koju sam skužio prije par sati? Ili nešto treće preko njuškala a da je tih karakteristika sličnih, tipa neki prošlogodišnji flag ship ovih "ne kineskih" proizvođača... Bitna mi je baterija, izrada, solidna kamera (sve mi je bolje poslije lumie 520 :D) najmanje 5.5" i da ne bude laga. Volio bi da se može koristiti out of the box ali nije mi problem i malo se pozabavait custom romovima...

od kineskih drzi se Xiaomi, Meizu, pogledaj sta ima od Lenova i Asusa. Od pozantih marki pogledaj G3 kao sta su vec spominjali.

ja imam xiaomi redmi note 2 i ja za te novce prezadovoljan. note 3 moze biti samo bolji.

12 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
zanimatelj kaže...

Mislim da S6 ima malo jači procesor nego A5 2016

Umalo me herc ubio kad sam ovo vidio... This is GOLD!!!!!

15 godina
Klipson kaže...

definitivno redmi note 3 pro, verzija sa 2 gb rama dode kolko i letv a mozes prosirit memoriju sa memorijskom karticom, ima mocniji procesor i bolju bateriju

14 godina

Je li zna netko od vas gdje bi mogla nač sto povoljnije Samsung Galaxy Note 5 a da izbjegnem carinu?? Ispod 5000kn nista naci ne mogi 😡

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ti si bas neodlucna hehe, nema veze i ja sam isti takav. Nikako se odluciti jer uvjek ima nesto novo, drugacije ili bolje.

Ali nikako da to nesto uguramo u nas budzet hehe, i inace sta ce ti Note 5 kad ce sad izaci LG G5.

Istina Note 5 je sad vrh sto se tice mobilne telefonije ali za 2 tjedna vec nece biti, tako da zeno strpi se.

Strpljenje je vrlina i vjeruj mi isplati se.

0 0 hvala 0
14 godina

nemora znaciti da je svaki upit koji postavim vezan za mene osobno ;P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav,zanima me kupnja Samsung Galaxy S6.....Hoće li bit akcija sada oko Uskrsa?Do tada će najvjerovatnije izaći S7-ica na naše tržište, pa ne znam hoće li pasti cijena i isplati li se pričekati jos mjesec-dva dana....Ako imate Samsung GS6 možete li reći

iskustva i dojmove i kod kojeg operatera ste ga kupili?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
sidras kaže...

Pozdrav,zanima me kupnja Samsung Galaxy S6.....Hoće li bit akcija sada oko Uskrsa?Do tada će najvjerovatnije izaći S7-ica na naše tržište, pa ne znam hoće li pasti cijena i isplati li se pričekati jos mjesec-dva dana....Ako imate Samsung GS6 možete li reći

iskustva i dojmove i kod kojeg operatera ste ga kupili?

Vjerojatno neće bit nikakvih akcija. Možda padne 100-200kn cijena na njuškalu, ako i tolko.

11 godina
neaktivan

Jel normalno da mi se na flexu 2 spusti 1% baterije svako 2-3 min koristenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
metrix.2k kaže...

Jel normalno da mi se na flexu 2 spusti 1% baterije svako 2-3 min koristenja?

Mislim da je najnormalnije. Evo kod mene jutros na G4, ažuriram dvije aplikacije, nekih 50mb ukupno, ode 4% baterije. Stvarno LG mora nekaj poduzet kaj se tog tiče

11 godina
neaktivan

Barem se brzo puni... Koliko sam cuo, marshmallow bi na flex trebao doci u 3. mjesecu,valjda ce bit bolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice