Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.509.804
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Deawood kaže...

Za noćne snimke moraš kupiti HTC One M8 ili fotić kak spada. 

M8 uhvati nešto malo više svjetla zbog tih ultrapixela, ali je kvaliteta užasna i šuma ima toliko da su slike stvarno loše. 
LG G4 jedini, iz mog iskustva, radi dobre noćne slike što se mobitela tiče. Pogotovo na manual postavkama i po mogućnosti ako je mobitel fiksiran negdje.

14 godina
odjavljen
Cordas kaže...
Deawood kaže...

M8 uhvati nešto malo više svjetla zbog tih ultrapixela, ali je kvaliteta užasna i šuma ima toliko da su slike stvarno loše. 
LG G4 jedini, iz mog iskustva, radi dobre noćne slike što se mobitela tiče. Pogotovo na manual postavkama i po mogućnosti ako je mobitel fiksiran negdje.

Oko kvalitete bi se dalo koliko toliko razglabati, ali šuma nema. 

Upravo zato jer hvata više svijetla ima manje šuma. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

G4 ima daleko najbolje noćne fotke..nikakav S6, ni Lumie nisu u rangu sa G4

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Opet ponavljam.,ako slikaš noćne slike tipa u klubovima s ekipom, tulumima na AUTO postavkama itd onda te S6 neće razočarat. Slike su odlične.

Ako hoćeš slikat profesionalne slike - zalaske sunca i te stvari onda je tu G4 odličan.

Garantiram da G4 fokus radi sporije u nočnim uvjetima od S6. Meni je to najveći problem bio na G3. Ekipa osljepi dok G3 fokusira i uslika.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 13:20 (R36).

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav, moze neki prijedlog polovnog mobitela za stariju osobu, do 4,5 inca (moglo bi i do 4,7), glasan zvucnik za pozive i jaca baterija, nebitno kakav je procesor, rami itd itd.. cijena do cca 750kn..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
R36 kaže...

Opet ponavljam.,ako slikaš noćne slike tipa u klubovima s ekipom, tulumima na AUTO postavkama itd onda te S6 neće razočarat. Slike su odlične.

Ako hoćeš slikat profesionalne slike - zalaske sunca i te stvari onda je tu G4 odličan.

Garantiram da G4 fokus radi sporije u nočnim uvjetima od S6. Meni je to najveći problem bio na G3. Ekipa osljepi dok G3 fokusira i uslika.

To je zbog nativnog night moda koji radi puno sporije na auto modu.. G3 nemoj uspoređivat sa G4 jer G4 ima super brz auto fokus, slikam u klubovima bez problema i slike su fantazija, blic skoro i ne koristim. G4 je bolji što se kamere tiče od S6 u bilo čemu osim u daylightu

13 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Zasto nebi uzeo onda istu nokiu preko njuskala-kad vec ima sve sto zelis? Zasto mora biti iz vipa?

Uzeo bih sa njuskala ali nema novih. Treba mi račun za firmu. 

Ne mora bit iz vipa, naravno.

Vidim da nema baš nekih kvalitetnijih telefona a da nisu smartphone. :(

12 godina
Gizmo_CRO kaže...

Pozdrav, moze neki prijedlog polovnog mobitela za stariju osobu, do 4,5 inca (moglo bi i do 4,7), glasan zvucnik za pozive i jaca baterija, nebitno kakav je procesor, rami itd itd.. cijena do cca 750kn..

Huawei P6/G6

12 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Ma daj, sa M8 dobiš problem dinamičkog raspona i kvalitetu zrnja na Instagramu jer je za to optimalno. Za bilo kakav drugi vid 4mpx je koma, tu su spušili.

Samsung da ima najbolje noćne mogu se sam nasmijat, pogotovo ak ima ISOCELL senzor, to je gro ekipe potvrdilo da je ISOCELL bolji po dnevnoj a Sony senzor po mračnim uvijetima. G4 je neprikosnoven za bilokakvu fotografiju, osim za video, tu šteka. 

G3 bi trebao čisto solidno odraditi posao koji tražiš za 2k kunića, pa čak ni P8 mi se ne čini loš izbor sa dosta fora efektima po noći.

16 godina

http://www.honorbuy.com/323-xiaomi-redmi-2-pro-2gb-16gb-smartphone-green.html   

ili

http://www.honorbuy.com/419-meizu-m2-mt6735-2gb-ram-16gb-rom-smartphone-white.html

Šta mislite?, da li ima neki bolji u tom rangu cijene...

EDIT: samo da nije priko 5 inča ekran..

Only God Can Judge Me
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 23:05 (jukiii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovako na kruto Meizu ali pošto ja nisam fan 5'' zemio bi si Xiaomija. Al to opet ovisi o subjektivnosti pojedinca (nekom se ne sviđa izgled npr.)

10 godina
neaktivan

Meizu je bolji, ima bolji ekran, bolje kamere, bolji chipset i lijepše izgleda

12 godina
neaktivan

Bok! Trebam pomoć oko mobitela. Odlučujem između HTC One m8, LG G3, Samsung galaxy S5 i Sony xperia z3. Od svih tih mobitela najviše me privlači HTC zbog dizajna i metalnog kućišta, ali me zanima da li se isplati njega uzimat jer većina ljudi govori da mu kamera nije baš nekaj. Mislite da se isplati uzimat HTC zbog tog metalnog kućišta? ili je isplativije uzimat Samsung/LG/sony?
Koji mobitel bi vi odabrali?

1 HTC One m8
10 Sony xperia z3
0 Samsung Galaxy s5
12 LG G3

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

M8 ima nepobjedivu čvrstoću, odličan UI (Sense). 

To je mob koji je lijepo zaokružen, super radi, ima okej bateriju i kameru i gotovo pa je otporan na udarce bilo kakve vrste. 

M8 je po meni nekakvi idealni suparnik iPhoneu, samo što je Android. 

Ja imam M8 i kad (ako) krepa onda ću vjerojatno opet uzeti M8. 

Naravno, svaki današnji flagship je bolji po nečemu, ovaj ima bolji ekran, ovaj ima bolju bateriju, ovaj ima bolju kameru...

Ali po zaokruženosti je po meni M8 king.

Eh sad, S5 nikako ne bih uzeo. 

Z3 i G3 su super uređaji. 

Ali uvijek ponavljam, probati mobitel. Druge nema. 

Po meni je Z3 bolji, ali to sam ja... 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 16:10 (Deawood).

0 0 hvala 1
12 godina

Ak mobitel nema hr meni, jel se može to ugraditi naknadno?

blackberry 9720

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hrčak kaže...

Ak mobitel nema hr meni, jel se može to ugraditi naknadno?

blackberry 9720

Imas na njihovom sajtu softver za to, blackberry desktop software ili tako nesto....

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan

jeli itko kupovao preko giztop.com, šalju iz EU a imaju super cijene????

0 0 hvala 0
14 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 22:10 (ludi kekec).

0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav.

Koji mob preporučate ? HTC Desire 820 ili LG G2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koji odabrati

12 Lg G4
3 Nexus 6

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kupujem mobitel do 2000kn, vazno mi je da je na androidu 5.0+
Do sada sam bio zadovoljan sa LG Optimus i imao sam ga 3 godine, toliko bi i da traje ovaj (po kvaliteti samog uredaja i po performansama i softveru)
U obzir uzimam LG G4 Beat, koji ima za 1900kn ali tek je izasao tako da nema bas nesto recenzija i iskustva korisnika. Koje su mi jos opcije ili ima neki no-brainer za tu cijenu? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zlimagus kaže...

Do sada sam bio zadovoljan sa LG Optimus i imao sam ga 3 godine, toliko bi i da traje ovaj (po kvaliteti samog uredaja i po performansama i softveru)
U obzir uzimam LG G4 Beat, koji ima za 1900kn ali tek je izasao tako da nema bas nesto recenzija i iskustva korisnika. Koje su mi jos opcije ili ima neki no-brainer za tu cijenu? Hvala!

bolje bi ti bilo pokušati naći neki smartphone sa bar 2 gb rama pogotovu ako ti toliko traje. Također baterija 2300mah na 5.2 1080p displayu ne uljeva povjerenje... Za više godina korištenja se uzima bolji mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 7:50 (igy).
13 godina
ivan72478 kaže...

jeli itko kupovao preko giztop.com, šalju iz EU a imaju super cijene????

Zanimljivo, xiaomi redmi note 2 dođe 160$, nema troškova dostave  niti carine i PDV-a...

Netko probao?

13 godina
neaktivan
igy kaže...
zlimagus kaže...

bolje bi ti bilo pokušati naći neki smartphone sa bar 2 gb rama pogotovu ako ti toliko traje. Također baterija 2300mah na 5.2 1080p displayu ne uljeva povjerenje... Za više godina korištenja se uzima bolji mobitel.

Mislio sam da je to taj tržišni segment kao što je bio LG Optimus...
Lagani sam korisnik, znači surfanje, nikakve igrice i slično.
Nemogu vjerovati da nemožeš uzet mobitel za 2000kn, što nije mali novac, a da traje neko pristojno vrijeme!

17 godina
odjavljen
zlimagus kaže...

Uzmi u obzir i Z3 compact ako ti je dovoljna dijagonala.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
13 godina
neaktivan
sale03 kaže...

Koji odabrati

Imam oba, G4 bez razmisljanja ;)

youtube.com/mislavbusic
17 godina
zlimagus kaže...
igy kaže...
zlimagus kaže...

Mislio sam da je to taj tržišni segment kao što je bio LG Optimus...
Lagani sam korisnik, znači surfanje, nikakve igrice i slično.
Nemogu vjerovati da nemožeš uzet mobitel za 2000kn, što nije mali novac, a da traje neko pristojno vrijeme!

Ako si nezahtijevan onda uzmi.

15 godina
neaktivan

Pozz ekipa , tražim mobitel do 2000 kn .

Xiaomi Readmi Note 2 PRIME mi je opasno zapeo za oko.  Znaci u Hrvatskoj ga mogu nabaviti za 2000 kn, na 12 rata ( to mi je bitno ).Pa evo volio bi cuti savjete od vas koji se bolje razumijete u mobitele . Po specifikacijama meni izgleda skroz dobro za svoju cijenu , e sad dali je Xiaomi marka kojoj mogu vjerovati i dali mobitel vrijedi 2000 kn , to bi volio cuti od vas . Unaprijed hvala !!

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
branezg kaže...

Pozz ekipa , tražim mobitel do 2000 kn .

Xiaomi Readmi Note 2 PRIME mi je opasno zapeo za oko.  Znaci u Hrvatskoj ga mogu nabaviti za 2000 kn, na 12 rata ( to mi je bitno ).Pa evo volio bi cuti savjete od vas koji se bolje razumijete u mobitele . Po specifikacijama meni izgleda skroz dobro za svoju cijenu , e sad dali je Xiaomi marka kojoj mogu vjerovati i dali mobitel vrijedi 2000 kn , to bi volio cuti od vas . Unaprijed hvala !!

ja sam ga uzeo (tj. obicni ne PRIME) preko wowshopa nema 3 dana (1800kn). velik je.. prva reakcija. 5.5" zahtjeva privikavanje ako nisi koristio phablet do sada (bar ja nisam). brz, fluidan, dobar ekran, dobra kamera (mogla bi biti bolja po noci), MIUI 7 radi lako, bez nekih posebnih privikavanja. doduse neki widgeti mi fale od instaliranih aplikacija. nista strasno, malo nervira. Baterija je u prosjeku rekao bih.

kolega mi ga je danas izbio iz ruke, pukao ekran. narucen novi ekran (njegov trosak naravno) te sam odmah kupio metal frame bumper te tempered glass. pogodio je rub stola i rub ekrana. lcd netaknut, digitazer pukao samo. nekako mi je prelagano pukao. Stari nexus 4 je imao i vece padove pa mi nije pukao ekran tako lako.. bar iz moje perspektive. plasticno kuciste koje "dise" rekao bih, nexus je imao aluminijski obrub.

topla preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 19:48 (GuardianOTB).
16 godina
neaktivan

Koji mobitel kupiti do 2700 kn?

Našao sam novi Galaxy s5 za 2350, koliko mi se cini, to je najbolja opcija?

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice