Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.503.857
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Pozitivna21 kaže...

Pinhead kaze... :p 

kolki ti je budžet i zašto baš mora bit u tele2, jer je tamo izbor loš??

Odgovor:

Budzet mi je 1200 kn. Uzela bi u tele 2 zato sto sam u toj mrezi vec duze i ok su im tarife.

zasto je izbor los? niti jedan od ponudenih nije dobar :(? ja se bas ne kuzim..

onda uzmi ovog Xiaomi Redmi 2 ili HUAWEI ASCEND G620S, a ako se možeš malo rastegnut uzmi ovog Honor 4C, svi su ti otključani tak da možeš stavit u njih bilo koju sim karticu

programer123 kaže...

Pozdrav,

Je li ovo bestbuy u Hrvatskoj, znaci kupnja sa garancijom, ne izvana - LG G4c 1.709,05 kn?

Bitne stvari :

• Odlicne kamere (zadnja min. 8 MP, a bilo bi odlicno 13 te prednja sa 2-5MP)
  • Zaslon otprilike 5'', ali moze i nesto vise i nesto manje
  • Fluidnost (bilo bi super ako moze 2gb RAMA, ali ok je i 1gb ako ne steka previse)
  • Mob nece sluziti za gaming, nego za "svaki dan"; razgovor, glazba, slikanje, surfanje, fejs.
  • Cijena max. 1800kn 

Hvala puno 

za tebe je onda najbolji izbor MEIZU M2 NOTE ili za 100 kn više ako se možeš rastegnut Xiaomi Redmi Note 2

16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

pozdrav,

trazim za starog mob. e sada... u biti nis nije bitno... jedino da je smartphone, odnosno da moze razgovarati prek skypa il whatsapp i viber...
naravno bilo bi pozeljno da nis ne steka, odnosno da jednostavno normalno radi.
znaci ni memorija, ni kamera nije bitno...

koje bi preporucili? gledao bih polovne, pa sada ne znam koje modele da gledam. cijena do nekih 300kn do nekih maxxxx 500kn

http://www.kava.hr

0 0 hvala 0
12 godina
KAVAhr kaže...

pozdrav,

trazim za starog mob. e sada... u biti nis nije bitno... jedino da je smartphone, odnosno da moze razgovarati prek skypa il whatsapp i viber...

koje bi preporucili? gledao bih polovne, pa sada ne znam koje modele da gledam. cijena do nekih 300kn do nekih maxxxx 500kn

a ono ,ako zelis ustediti i ako ti treba mob samo za wahtsup i pozive i poruke uzmi si noa atom u tele 2.. dobijes ga za 150kn ako im prilozis racun da si kuio 2 uhu proizvoda..

za 150kn bolje ne mozes ocekivati..

a posto ti je stari nezahtjevni korisnik biit ce mu dobar..

trazi neku lumiu na njuskalu i winPHONE.. jednostavna i bez stekanja..

ps. jel nasao netko koji bi to bio mob?! nisam nasao nista o njemu na netu..

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2015 15:27 (res03pem).
10 godina
neaktivan
KAVAhr kaže...

pozdrav,

ZTE BLADE L3 ti je za 550 kn u vip-u preko njihovog webshop-a super kupovina, pogledaj si nešto jeftiniju Lumiu 435 koja bi ti isto bila pametna kupovina, ispod toga nemoj ić jer će ti stari poludit kad mu počne uređaj štekat

EDIT: mislim da je netko na forumu napiso da ima tu lumia 435 za kupit u pošti i to za 400 ili 500 kn, al nisam siguran

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2015 18:32 (Pinhead).
12 godina
neaktivan

Mislim da je na kraju odabir pao na Galaxy A3, malo je skupnji, ali s obzirom da je marka, a to tražim, i ima sve ostale stvari koje su mi bitne...A najvaznije t,a kvaliteta izrade i dobre kamere :)

14 godina
odjavljen
programer123 kaže...

Mislim da je na kraju odabir pao na Galaxy A3, malo je skupnji, ali s obzirom da je marka, a to tražim, i ima sve ostale stvari koje su mi bitne...A najvaznije t,a kvaliteta izrade i dobre kamere :)

Hvala bogu pa je Samsung poznati po kvaliteti softvera i ne lagganju nakon određenog vremena. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
12 godina
neaktivan
programer123 kaže...

Pozdrav,

Je li ovo bestbuy u Hrvatskoj, znaci kupnja sa garancijom, ne izvana - LG G4c 1.709,05 kn?

Bitne stvari :

• Odlicne kamere (zadnja min. 8 MP, a bilo bi odlicno 13 te prednja sa 2-5MP)
  • Zaslon otprilike 5'', ali moze i nesto vise i nesto manje
  • Fluidnost (bilo bi super ako moze 2gb RAMA, ali ok je i 1gb ako ne steka previse)
  • Mob nece sluziti za gaming, nego za "svaki dan"; razgovor, glazba, slikanje, surfanje, fejs.
  • Cijena max. 1800kn 

Hvala puno 

Mislim da je na kraju odabir pao na Samsung Galaxy A3.
Najviše zbog toga jer sam trazio "marku" tj. tu kvalitetu izrade koju ovaj mobitel nosi, te odlicne kamere :)

13 godina
neaktivan

Kao i odlicnoj bateriji. Izrada je odlicna dok staklo ne pukne pa ljudi placu kako je novo skupo 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

.

12 LG Spirit
2 Xperia E4g
0 Galaxy A3
0 Alcatel Idol 3 (4.7)
0 Galaxy Core Prime

0 0 hvala 0
13 godina

Treba mi mobitel do nekoh 2400kn max moze novo mozd polovno moze kinesko sve moze

Prijasnji mobiteli S2,S3,Z2

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

hvala na odgovorima, a gdje bi mogla kupiti neki od preporucenih mobitela?

iskreno, malo me brine sto su kineski, ali valjda znate bolje od mene. :D

Ako nisu dobri cuvajte se :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Treba mi mobitel do nekoh 2400kn max moze novo mozd polovno moze kinesko sve moze

OnePlus One,Xiaomi Mi4,HtC M8. 

Sva 3 sam imao,Mi4 imam,koji god odaberes nemozes pogrijesit,iako cu opet istaknut tog Xiaomia hah :) 

M8- odlicna izrada,zvucnici vrhunski

Oneplus one-ako zelis 5,5 incha,odlicna baterija i jako fluidan android

Xiaomi- jako dobra kamera,baterija dobra,novi ti je 2250kn,i jeftiniji je od prethodne dvojice, m8 polovan je toliko,oneplus one sa troskovima najnize ga mozes dobit za 2400,makar ce biti i 2500.. Jedino na ebay aukcijama ako imas volje mozes proc jeftinije. 

14 godina
neaktivan

Lg g2 ili huawei g7? 

Potrebna mi je sto bolja baterija, kvalitetan display sa živim bojama. Brzina u radu prilikom surfanja. 

U mojim novčanim mogućnostima bi mogao da nadjem G2 koristen oko 10 mjeseci sa jos malo garancije oko 2 mj. A g7 binnašao noviji u odnosu na g2.ovaj bi bio star oko 2-3 mj i sa duzom garancijom. 

Ili imate neki treći prijedlog? Hvala 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
proalmir kaže...

Lg g2 ili huawei g7? 

Potrebna mi je sto bolja baterija, kvalitetan display sa živim bojama. Brzina u radu prilikom surfanja. 

U mojim novčanim mogućnostima bi mogao da nadjem G2 koristen oko 10 mjeseci sa jos malo garancije oko 2 mj. A g7 binnašao noviji u odnosu na g2.ovaj bi bio star oko 2-3 mj i sa duzom garancijom. 

ako tražiš dobru bateriju, dobar zaslon i brz uređaj onda ti je ovo bolji izbor Lenovo P70, baterija mu je glavni adut, teško da ces nac mobitel sa boljom baterijom

15 godina
proalmir kaže...

Lg g2 ili huawei g7? 

uzmi si g2, kakva 2 mjeseca garancije?  24 mjeseca traje garancija

14 godina
neaktivan

Razmotrit cu lenovo. 

Garancija je negdje i 12 mj, tako da mi ostaje oko 2 mj. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dos2074 kaže...

.

sto fali a3 i idolu 3 ?

14 godina

Pozdrav, 

i ja sam kao neki kolega od prije par stranica u dvojbi sa budžetom od max 1200kn. 

Suzio sam izbor na Doogee Valencia 2 , Redmi 2 Pro (oba sa eu skladišta) ili LG Spirit koji se za otprilike isti novac može naći na njuškalu. 

Doogee srebrni mi je najljepši, ovaj redmi mi baš izgleda kinesko, kao i većina tih lowcost modela, kao da su samo nešto ubacili u plastično kućište. 

Da li koji od ova tri ima LED lampicu za obavijesti? I kod kojeg bi baterija trebala najduže trajati?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne fali ništa idolu i a3 ali prema gore moja dva prijedloga ciljam na 5" do 5,5"

13 godina
neaktivan

delete

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 12:27 (Bash).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozitivna21 kaže...

hvala na odgovorima, a gdje bi mogla kupiti neki od preporucenih mobitela?

pa šta ti je bilo problem kliknuti na modele uređaja koje sam ti predložio, kad klikneš na svakoga od 3 uređaja otvorit će ti se popis trgovina u kojima ga možeš kupiti

dos2074 kaže...
         sto fali a3 i idolu 3 ?

ta tvoja usporedba tih 5 modela mobitela baš i nema nekakvog smisla, zato jer a3 i idol 3 koštaju 800-1000 kuna više nego ova 3 modela, ljudi su ti glasali za LG-spirit-a jer za njegovu cijenu od 1000 kn je dobra kupovina, koliki ti je uopće budžet za mobitel ??

DeeKay kaže...

Pozdrav, 

i ja sam kao neki kolega od prije par stranica u dvojbi sa budžetom od max 1200kn. 

Suzio sam izbor na Doogee Valencia 2 , Redmi 2 Pro (oba sa eu skladišta) ili LG Spirit koji se za otprilike isti novac može naći na njuškalu. 

kakav doogee, bježi od toga, uzmi si radije Meizu M2 koji je kvalitetniji i bolji od ova 3 uređaja koja si naveo, imaš ga na aliexspress-u i honorbuy-u

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 13:07 (Pinhead).
11 godina
neaktivan
Pinhead kaže...
dos2074 kaže...
         sto fali a3 i idolu 3 ?

ta tvoja usporedba tih 5 modela mobitela baš i nema nekakvog smisla, zato jer a3 i idol 3 koštaju 800-1000 kuna više nego ova 3 modela, ljudi su ti glasali za LG-spirit-a jer za njegovu cijenu od 1000 kn je dobra kupovina, koliki ti je uopće budžet za mobitel ??

ma moram uzeti nesto uz produljenje ugovora u vipu ; uglavnom najvise mi se svida A3 , ali vidim da ljudi na ovom forumu ne preferiraju samsung

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 13:43 (dos2074).
10 godina
neaktivan
dos2074 kaže...

ma moram uzeti nesto uz produljenje ugovora u vipu ; uglavnom najvise mi se svida A3 , ali vidim da ljudi na ovom forumu ne preferiraju samsung

onda uzmi jedan od ova 2 ako produljuješ ugovor: Sony Xperia M4 Aqua ili ALCATEL ONETOUCH IDOL 3

11 godina
neaktivan
Pinhead kaže...
dos2074 kaže...

onda uzmi jedan od ova 2 ako produljuješ ugovor: Sony Xperia M4 Aqua ili ALCATEL ONETOUCH IDOL 3

uzeo bih M4 Aqua bez razmisljanja da je ekran manji , a kod idol 3 navodno ima los zvuk kod videozapisa . izgleda da cu uzeti Spirita ili A3 , ali ipak preferiram A3 zbog tipki koje nisu dio zaslona

12 godina
protjeran

Evo planiram prodat G3 i prec na nesto drugo , tj pobjec od tele 2 jer su užasni i prebacit se na vip . Gledao sam da uzmem LG G4 ili Samsunga S6 pa sta vi kazete . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 14:50 (Adict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Hvala @Pinhead. 

Par dana tek istražujem kineske mobitele, svi su mi po nazivu skoro pa isti, izuzev eto tih nekoliko što mi se iskristaliziralo malo kao neki best buy modeli. Vidim sad po karakteristikama da je taj Meizu za isti novac kao Redmi 2 Pro, ipak malo bolji. 

11 godina
neaktivan
dos2074 kaže...
Pinhead kaže...
dos2074 kaže...

uzeo bih M4 Aqua bez razmisljanja da je ekran manji , a kod idol 3 navodno ima los zvuk kod videozapisa . izgleda da cu uzeti Spirita ili A3 , ali ipak preferiram A3 zbog tipki koje nisu dio zaslona

ipak sam se odlucio za M4 aqua , pa me zanima oce li izdrzati cca 2 godine koristenja ili ce kao samsung poceti stekati nakon nekog vremena ?

12 godina
dos2074 kaže...
dos2074 kaže...
Pinhead kaže...
dos2074 kaže...

ipak sam se odlucio za M4 aqua , pa me zanima oce li izdrzati cca 2 godine koristenja ili ce kao samsung poceti stekati nakon nekog vremena ?

izdrzati ce ako budes donekle pazio na njega.. to o stekanju opet ovsi o tebi hoces li instalriati razne bloatware-e .. Launcher je bolji samsungovog touchwiza.

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
11 godina
neaktivan
Pozdrav !
Trebam mobitel za suprugu do 800 kn.
Novi iz Hr trgovine ili prek Njuškala možda.
4 do 4.5 ' , da je fluidan, da ne šteka. Nije neki zahtjevan korisnik, tu i tamo koja fotografija, malo na facebook i internet.
Hvala !

0 0 hvala 0
13 godina
Kelam kaže...

Moze jos neki prijedlozi?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice