Za sve one koji traže uređaj koji je odlican omjer ulozenog i dobivenog, odlican izbor je i LG G4 Stylus H635. Radi se o uređaju koji za svoju cijenu puno toga nudi, a njegova cijena ne prelazi 2200 kn (može se naći i pvovoljnije). Uređaj ima veliki 5.7 inčni IPS LCD zaslon HD rezolucije, kameru od 8 megapiksela sa autofokusom i bljeskalicom, prednju kameru od 5 megapiksela, quad core procesor 1.2 Ghz, 1 GB rama, 4G, WI-FI, bluetooth. Od posebnosti treba istaknuti vrlo kvalitetnu izradu kucista, lijep dizajn, stylus olovku koja odlično reagira i glasan zvučnik. Uređaj dolazi sa najnovijom LG-jevom doradom sucelja UX 4.0, a u radu je vrlo brz.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bolje uzet za malo vise lg g2 32GB novi iz SD...
Za sve one koji traže uređaj koji je odlican omjer ulozenog i dobivenog, odlican izbor je i LG G4 Stylus H635. Radi se o uređaju koji za svoju cijenu puno toga nudi, a njegova cijena ne prelazi 2200 kn (može se naći i pvovoljnije). Uređaj ima veliki 5.7 inčni IPS LCD zaslon HD rezolucije, kameru od 8 megapiksela sa autofokusom i bljeskalicom, prednju kameru od 5 megapiksela, quad core procesor 1.2 Ghz, 1 GB rama, 4G, WI-FI, bluetooth. Od posebnosti treba istaknuti vrlo kvalitetnu izradu kucista, lijep dizajn, stylus olovku koja odlično reagira i glasan zvučnik. Uređaj dolazi sa najnovijom LG-jevom doradom sucelja UX 4.0, a u radu je vrlo brz.
Ne. To je bacen novac za telefon koji ima samo 1GB ram memorije. Dobar je ako si zensko i fotkas selfije po citav dan u kupatilu.
Ne. To je bacen novac za telefon koji ima samo 1GB ram memorije. Dobar je ako si zensko i fotkas selfije po citav dan u kupatilu.
Moj Ad-Blocker je blokirao ovaj post i nisam ga vidio dok ga nisi citirao :)
Noa x81 1900kn nova iz ducana..
17 | Sony xperia z1 compact 1700kn |
---|---|
0 | Noa x81 1900kn |
z1c bez ikakve dvojbe!
Ne vidim po cemu taj mob vrijedi tisucu kuna vise od npr LG Spirit-a
Molim Vas pomoć za odabir mobitela do 1500 kn preko web shopa. Mobitel treba imati solidnu kameru (često se slikaju neki detalji tipa na listu papira, osobne iskaznice i sl.). Važno je da ne šteka i da nije veličina ekrana ispod 4.5 inch-a.
Hvala
imam 1500 kn na raspolaganju.. koji bi mi mobitel preporuciil? zelim da ima najmanje 4,7 incha, android 5,0+, 2gb rama, poželjni utor za sd.. moze njuskalo ali da ima garanciju jos najmanje godinu dana, ne zelim izvana narucivati
Dečki, nije da pametujem ali u zadnjih nekoliko stranica u razmaku od nekoliko tjedana je bilo valjd xy upita za cifru od 1500kn. I odgovori su uvijek ili često bili jedni te isti. Ajte ne budite ljenguze pa prelistajte malo prethodne stranice kad postavljate pitanja za cifre koje se jako često spominju: 1500kn 1000kn 500kn 3000kn+
best buy spirit ?
15 | LG Spirit |
---|---|
2 | Sony Xperia E4g |
0 | Samsung Galaxy Core Prime |
2 | HTC Desire 510 |
da spirit je best buy, lijepsi dizajn i bolji ekran od e4g
Uzimam u tmobilu za mjesec dana novi mob mislio sam lg g4 ili galaxy s6
Bitno mi je da ne steka, da ima jako dobar ekran.
Samsung mi je ljepsi na neki nacin al zeim memorijsku. I bitna mi je prednja kamera za selfije i to, na mom g2 sto sam prije imo uvijek kad bi se sliko s prednjom slika bi malo izbljedila, kao neki efekt da pobjeli malo il tako nesto, pa me zanima jel to ima g4 ili s6? jer kad sam imo iphone njemu se to nije desavalo...
Mobitel za prijateljicu gledam i "žensko ko' žensko" sto ideja, ali na kraju nije sigurna što bi - osim onog da sasvim sigurno neće na njemu igrati igrice nego će se sve svesti na viber, whatsap, fejs i malo interneta...na kraju mi je pogled malo zapeo za LG Magnu, nije previše novaca a i budžet bi bio ograničen na max 1200-1350kuna...
Kontam uzeti Xperiu Z1, pa gledam sada nešto cijene pa da vas pitam: Da li mi se isplati dati 150-200 KM vise (75-100 eura) i uzeti Xperiu Z2... Da li je velika razlika u radu ova dva mobitela i mogućnostima. Da li Z2 donosi neke nove mogućnosti u odnosu na prethodnika?
Čitam vamo kako Z2 ima bolji displej, malo veću izdržljivost baterije... Ne znam sad li je to valjan argument za Z2. Kakav je displej kod Z1, je li los ili samo nije dovoljno dobar kao kod Z2? Ako neko može iz iskustva a mi odgovori na pitanja.
Mislim da je najveca razlika u ekranu
Z1 je imao TFT ekran a oni imaju uzasne kutove gledanja
Kontam uzeti Xperiu Z1, pa gledam sada nešto cijene pa da vas pitam: Da li mi se isplati dati 150-200 KM vise (75-100 eura) i uzeti Xperiu Z2... Da li je velika razlika u radu ova dva mobitela i mogućnostima. Da li Z2 donosi neke nove mogućnosti u odnosu na prethodnika?
Čitam vamo kako Z2 ima bolji displej, malo veću izdržljivost baterije... Ne znam sad li je to valjan argument za Z2. Kakav je displej kod Z1, je li los ili samo nije dovoljno dobar kao kod Z2? Ako neko može iz iskustva a mi odgovori na pitanja.
Ovak, promjene možda na oko nisu očigledne ni krupne, ali itekako ih ima.
Z2 u odnosu na Z1 ima: stereo zvučnike sa prednje strane, bolju kameru (čak i u odnosu na Z3, provjereno), jači procesor, 4K rezoluciju video snimanja i ugrađeni Timeshift Video slow-motion (kod Z1 se to može portat pomoću modiranih apk-a sa z3 ali nije to to jer uvijek nešto fali, za razliku od Z2 koja ima to već ugrađeno), bolji ekran - kutevi vidljivosti, algoritmi prikaza i jače osvjetljenje, bolja baterija (ponovno čak nadmašuje i Z3 navodno) i još neke sitnice ispod haube.
Sve to bi meni bilo dovoljno da nađem još neku paru i uzmem Z2 rađe nego Z1, ali ako se nema i Z1 je zmaj od telefona.
Mobitel za prijateljicu gledam i "žensko ko' žensko" sto ideja, ali na kraju nije sigurna što bi - osim onog da sasvim sigurno neće na njemu igrati igrice nego će se sve svesti na viber, whatsap, fejs i malo interneta...na kraju mi je pogled malo zapeo za LG Magnu, nije previše novaca a i budžet bi bio ograničen na max 1200-1350kuna...
Ili to ili nešto od prethodno nabrojanih što se uklapa u budget a zadovoljava ''ženske'' kriterije
Imam priliku vrlo povoljno dobiti S4 I9505. Problem je što garancija ističe za 2mj.
Zapravo me to i zanima, da li je to uopće problem? Da li je to jedan od mobitela koji počnu lagano rikavati nakon garancije ili izgura bez problema i 3 god.?
To mi je privremeno rješenje i bio bi zadovoljan kad bi izgurao još 6mj do godinu dana.
Vidim da se po njuškalu bez problema prodaju i oni sa isteknutom garancijom.
Ako je privremeni onda nemaš nekih problema i držat će ti do zamjene.
ma joj nemas problema s tim, ako mu nis nije bilo u ove skoro 2 god izdrzat ce onda jos tih 6-12 mjeseci... pa htc one x koji sam imao bio je stalno na radnoj temperaturi 75 stupnjeva pa eto jos i dan danas radi kod jednog covjeka kojem je prodan, s4 jos ima lako zamjenjivu bateriju

Bok, stricu moram narucit Oneplus One pa bi mi trebalo hitno informacija di mogu narucit da je iz EU Warehousea,i da je cijena mobitela do 2000kn. Istotako je bitno da na njemu bude original CM kao i sa Oneplus.net stranice. Molio bi vas hitno za pomoc! Hvala vam. Ljudi u OPO temi su neaktivni pa sam morao tu pisat jer mi se jako zuri.
Pozdrav svima,
Budzet je 1500 kn, target korisnik nezahtjevna osoba koja voli fotografirat i malo prosurfat.
Trazim no frills smartphone, prednost bolja kamera i autonomija, ostalo svejedno.
sto preporucate (novo ili skoro novo)?
Pozdrav svima,
Budzet je 1500 kn, target korisnik nezahtjevna osoba koja voli fotografirat i malo prosurfat.
Trazim no frills smartphone, prednost bolja kamera i autonomija, ostalo svejedno.
lg g2
Pozdrav svima,
lg g2
eh sad... za fotografiranje je bolji S4 ali autonomija mu je losa u odnosu na g2...sa s4 sam dobivao max 4.5h sot a na lg malo vise od 7h sot sad nek vidi sto mu je vaznije autonomija ili baterija, da se sredit lg xcam mod na lolilopu pa je ok kamera ali prednja je i dalje losija, dok s4 ima odlicnu prednju kameru

Pozdrav svima,
lumia 640 xl..
totalno jednostavan ui,kamera takoder odlicna i autonomija je sasvim ok..
jedina mana moze biti velicina ekrana(5.5")
takoder update zawin10 sigurno stize..
Može pomoć do 2500kn?
Tražim nešto da po mogućnosti ima ekran 1080p, dobar build quality i dobru kameru.
Može pomoć do 2500kn?
Tražim nešto da po mogućnosti ima ekran 1080p, dobar build quality i dobru kameru.
Xperia Z2 na njuškalu.
Može pomoć do 2500kn?
Galaxy A5
ekipa, treba mi pomoc.
Treba mi mobitel za roditelja, prvi smartphone, znaci ne bi bilo dobro da je veci od 4.5, i nista zahtjevno.
Ima li neka preporuka do 700 kn da je provjereno, nebitno kinez ili sto vec?
Hvala
Može pomoć do 2500kn?
od novih iz dučana moja ti je preporuka XIAOMI MI4