Da valja, više bi ga ljudi koristilo, meni i većini ljudi nikako ne odgovara, možda je za tvoje potrebe dostatan, ali za mene je prezatvoren, limitiran, i premalo sadržaja, te nema igara i aplikacija koje mi trebaju. I da, na nokiji sam doživio i smrzavanje, štekanje, 3 modela sam imao s neispravnim ekranom (520, 1020, 710).
Necu da drzim stranu ni Androidu ni Winu...ali moram reagirati na ovaj "argument" koji je toliko lame da ga nitko ozbiljan nebi trebao koristiti. Predpostavljam da su takve argumente iznosili i protivnici heliocentricnog sustava Koperniku i Gallileu. Niti treba gurnuti u stranu koliko su ljudi laki za manipulirati i koliko ih se vodi onom "kud svi turci, tud i mali mujo" bez da imalo prije razmisle...pa tako i u ovom slucaju, Android se prije pojavio, zauzeo polozaj i suvereno ga drzi, jednim dijelom zahvaljujuci upravo ovakom nacinu razmisljala...kud svi turci, tud i mali mujo.
Da samo što je android u početku bio lagfest do vrha, imao sam prvi Galaxy I7500 sa 1.5 a poslje sa 1.6 to je bio očaj, prije toga sam koristio HTC TyTn II na WinMo 6.0 pa na 6.1 i dan danas mi žao šta sam morao preć sa tog uređaja. Samo je imao mali ekran i probleme sa trzanjem slike kamere. Tada se počelo govori o WinPhone 7 pa kad je izašao ti ljudi koji su bili na WinMo su masovno se prebacivali na WinPhone i rekli NIKAD VIŠE. Pošto se više nisu mogli vratit na WinMo jer je bio star, ograničen i zapušten razvoj, jedini logičan korak je bio preći na Android jer je bio praktički poboljšani WinMo u nekom smislu, mogao si skoro sve što i na starom, dok recimo iPhone ili Symbian nisu nudili te mogućnosti.
Od WinPhone 7 i 7.5 failova se Microsoft još duuuuuugo neće oporavit, jer su zeznuli taj međukorak koji je bio najbitniji za zadržavanje postojećih i privlačenje novih korisnika. A da ne pričam koliko je ljudima sustav sa pločicama ustvari odbojan (pogledat hejt po izlasku Win8, pa i sad se pomoću programa miču te pločice na Win10 u start izborniku).