Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.295
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
BinHex kaže...
maks0806 kaže...

Da valja, više bi ga ljudi koristilo, meni i većini ljudi nikako ne odgovara, možda je za tvoje potrebe dostatan, ali za mene je prezatvoren, limitiran, i premalo sadržaja, te nema igara i aplikacija koje mi trebaju. I da, na nokiji sam doživio i smrzavanje, štekanje, 3 modela sam imao s neispravnim ekranom (520, 1020, 710). 

Necu da drzim stranu ni Androidu ni Winu...ali moram reagirati na ovaj "argument" koji je toliko lame da ga nitko ozbiljan nebi trebao koristiti. Predpostavljam da su takve argumente iznosili i protivnici heliocentricnog sustava Koperniku i Gallileu. Niti treba gurnuti u stranu koliko su ljudi laki za manipulirati i koliko ih se vodi onom "kud svi turci, tud i mali mujo" bez da imalo prije razmisle...pa tako i u ovom slucaju, Android se prije pojavio, zauzeo polozaj i suvereno ga drzi, jednim dijelom zahvaljujuci upravo ovakom nacinu razmisljala...kud svi turci, tud i mali mujo.

Da samo što je android u početku bio lagfest do vrha, imao sam prvi Galaxy I7500 sa 1.5 a poslje sa 1.6 to je bio očaj, prije toga sam koristio HTC TyTn II na WinMo 6.0 pa na 6.1 i dan danas mi žao šta sam morao preć sa tog uređaja. Samo je imao mali ekran i probleme sa trzanjem slike kamere. Tada se počelo govori o WinPhone 7 pa kad je izašao ti ljudi koji su bili na WinMo su masovno se prebacivali na WinPhone i rekli NIKAD VIŠE. Pošto se više nisu mogli vratit na WinMo jer je bio star, ograničen i zapušten razvoj, jedini logičan korak je bio preći na Android jer je bio praktički poboljšani WinMo u nekom smislu, mogao si skoro sve što i na starom, dok recimo iPhone ili Symbian nisu nudili te mogućnosti. 

Od WinPhone 7 i 7.5 failova se Microsoft još duuuuuugo neće oporavit, jer su zeznuli taj međukorak koji je bio najbitniji za zadržavanje postojećih i privlačenje novih korisnika. A da ne pričam koliko je ljudima sustav sa pločicama ustvari odbojan (pogledat hejt po izlasku Win8, pa i sad se pomoću programa miču te pločice na Win10 u start izborniku). 

11 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Da valja, više bi ga ljudi koristilo, meni i većini ljudi nikako ne odgovara, možda je za tvoje potrebe dostatan, ali za mene je prezatvoren, limitiran, i premalo sadržaja, te nema igara i aplikacija koje mi trebaju. I da, na nokiji sam doživio i smrzavanje, štekanje, 3 modela sam imao s neispravnim ekranom (520, 1020, 710). 

520 je daleko najgori mobitel koji sam koristio .

12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

A kakva je 640, kolko vidim po spec je ono ok, samo mi je malo glomazan, a ove manje lumie su po karaktristikama loše, nikak da nađem nekaj kaj meni odgovara (i mmojem buđetu). Ak imate još kakvih prijedloga dobrog fluidnog mobitela kolko može bit u tom cjenovnom rangu, samo pucajte. Znači pričamo o 1100,200kn.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Razlikuju li se obična Lumia 640 XL, i LTE verzija istog, u širini rubova kod ekrana?
Na stranici edigitala su slike ova dva (naizgled) ista mobitela malo drugačije.

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 21:36 (tonchy).
15 godina

Dal bi mi mogli pomoci i zalijepiti dva-tri linka s njuskala za mobitel lg g2.. Da bude najmanje jos godinu dana garancije, bijeli i sto povoljniji. Nisam prije kupovao pa da ne naletim na neku prevaru.. Pokraj Zagreba sam.. Moze i u pm. Hvala

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi..

Molim pomoć, nisam u toku što se tiće mobitela a vrijeme je da kupim novi pošto je stari na izdisaju..

Budžet ide do 2500kn i kupio bi u trgovini bez pretpata i bilo kakvih paketa..

Imate nešto za preporučiti, hvala?

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 od 32GB, Alcatel Idol 3 5.5'.
Čak i Sony Z Ultra ako ti ne smeta veličina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
đontra kaže...

A kakva je 640, kolko vidim po spec je ono ok, samo mi je malo glomazan, a ove manje lumie su po karaktristikama loše, nikak da nađem nekaj kaj meni odgovara (i mmojem buđetu). Ak imate još kakvih prijedloga dobrog fluidnog mobitela kolko može bit u tom cjenovnom rangu, samo pucajte. Znači pričamo o 1100,200kn.

mislim da je ovo jedini mob sa 2GB rama od androida ispod 1000kn samo ne znam kakav je po brzini soc

http://www.links.hr/?naziv=smartphone-acer-liquid-jade-plus-hm-hh1eu-001-5-ips-multitouch-quadcore-mediatek-mt6582-1-3ghz-2gb-ram-16-gb-flash-dual-sim-microsd-2x-kamera-bt-android-4-4-2-bijeli&option=artikl&id_artikl=047.900.007

12 godina
neaktivan
roby27 kaže...
đontra kaže...

mislim da je ovo jedini mob sa 2GB rama od androida ispod 1000kn samo ne znam kakav je po brzini soc

http://www.links.hr/?naziv=smartphone-acer-liquid-jade-plus-hm-hh1eu-001-5-ips-multitouch-quadcore-mediatek-mt6582-1-3ghz-2gb-ram-16-gb-flash-dual-sim-microsd-2x-kamera-bt-android-4-4-2-bijeli&option=artikl&id_artikl=047.900.007

Prosječan, radit će ok ali na neki gaming zaboravi. Eventualno Temple Run i tome slično... Al za svakodnevni rad čisti prosjek, tu i tamo zatrza al većinom ide glatko

10 godina
neaktivan
roby27 kaže...
đontra kaže...

džaba tih 2gb ram-a kad mu je procesor mt6582, glupo je uopce kupovat mob sa tim procesorom jer ga je vrijeme lagano vec pregazilo, zato i dođe manje od 1000 kn kad se teško prodaje, bolji je izbor LG Spirit sa Snapdragon 410 procesorom i 1gb ram-a

14 godina
Za 1200 bi ja rađe uzeo Redmi 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Imam moto g 2 gen i niš mi ne fali samo rama malo, taj redmi 2 ima sa 2gb za 1200?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Molim Vas pomoć za odabir mobitela do 1500 kn preko web shopa. Mobitel treba imati solidnu kameru (često se slikaju neki detalji tipa na listu papira, osobne iskaznice i sl.). Važno je da ne šteka i da nije veličina ekrana ispod 4.5 inch-a.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina

Dodaj još 150kn i naruči si sa francuskog amazona Moto G 3rd gen, jest da je samo 1gb rama, ali mobitel leti

10 godina
neaktivan
defactore kaže...

Molim Vas pomoć za odabir mobitela do 1500 kn preko web shopa. Mobitel treba imati solidnu kameru (često se slikaju neki detalji tipa na listu papira, osobne iskaznice i sl.). Važno je da ne šteka i da nije veličina ekrana ispod 4.5 inch-a.

Hvala

uzmi si ovaj XIAOMI REDMI NOTE PRO još ti je 3 dana na akciji, a ako ti je to previše para onda uzmi model sa 1GB ram-a XIAOMI REDMI NOTE ima istu kameru ko ovaj sa 2GB ram-a

17 godina

Da li se isplati uzeti Redmi 2... Vlasnik sam Redmi 1s i nisam imao problema s istim.

magistar prava
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2015 15:20 (Korny1603987).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Primijetio bi razliku 1GB>2GB RAM-a ali se ne isplati

0 0 hvala 0
17 godina

.

8 LG G3
0 HTC One M8s
http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imam 1500 kn na raspolaganju.. koji bi mi mobitel preporuciil? zelim da ima najmanje 4,7 incha, android 5,0+, 2gb rama, poželjni utor za sd.. moze njuskalo ali da ima garanciju jos najmanje godinu dana, ne zelim izvana narucivati 

0 0 hvala 0
15 godina
icip kaže...

imam 1500 kn na raspolaganju.. koji bi mi mobitel preporuciil? zelim da ima najmanje 4,7 incha, android 5,0+, 2gb rama, poželjni utor za sd.. moze njuskalo ali da ima garanciju jos najmanje godinu dana, ne zelim izvana narucivati 

lg g2

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
13 godina
neaktivan

Razmisljam kupiti novi mobitel (da se vise rijesim iphonea 3) i gledao sam malo po amazonu i raznim stranicama, te mi se cini da bi ovaj bio najbolji, em zbog kamere, utora za karticu itd itd

http://www.amazon.com/LG-H815-5-5-Inch-Unlocked-Smartphone/dp/B00YA8308M/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1440265333&sr=1-1&keywords=lg+g4

Imam na raspolaganju 700$ otprilike, pa ako ima netko ikakav prijedlog a da nije iphone ili samsung bio bi zahvalan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

rekao sam gore do 1500 kn al naletio sam na xiaomi mi4i koje me fasciniro. Po mnogim recenzijama a i ovako kada gleadam preko slika ekran je stvarno odlican, kao i cjelokupni izgled, a xiaomi-e je dosad uvijek bilo lako rootati i stavljat custom romovove na njih i on bi me izaso 1950 kn... šta mislite dal se vise isplati uzeti taj novi xiaomi ili lg g2?

10 LG G2
3 Xiaomi Mi4i

0 0 hvala 0
14 godina

LG G2 je bio flagship - prije 2 godine...

Pogledaj si i Redmi Note 2 ako te zanima, sve skupa ~200$ sa DHL shippingom i kod tebe je unutar tjedan dana. 

MIUI Developer rom sam po sebi rootan, svakog petka update...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

G2 je jos uvijek super mob.Ima vrlo dobre performanse,kameru,bateriju,xda podrsku

Mi4i definitivno ne vrijedi tih 450kn vise od G2.Definitivno pogledaj i Redmi Note 2

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Pogledaj si i Redmi Note 2 ako te zanima, sve skupa ~200$ sa DHL shippingom i kod tebe je unutar tjedan dana. 

super mi se cini i taj note 2.. mada neznam dal ce mi biti to preveliko. 5,5 incha je ipak dosta veliko

a kad bi narucivao s tog linka, zar nebi placao porez? iz singapura salju?

15 godina
neaktivan
Je li netko ikad naručivao sa Microsoft Storea? Vidim da u njemačkom storeu imaju Lumiu 640 XL pa me zanima ako se može tako naručiti uređaj?
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
10 godina
neaktivan

može se i ja mislim da češ proć bez plačanja carin jer smo u eu

L.P

0 0 hvala 0
15 godina
icip kaže...
Cromaki kaže...

super mi se cini i taj note 2.. mada neznam dal ce mi biti to preveliko. 5,5 incha je ipak dosta veliko

a kad bi narucivao s tog linka, zar nebi placao porez? iz singapura salju?

Moraš izabrat DHL dostavu koja je dodatnih 15$ i onda taj mobitel iz Kine/Singapura ide u Veliku Britaniju di se plaća porez na njega, te se potom šalje iz Velike Britanije u Hrvatsku kao proizvod iz EU u EU. Ti ne plaćaš nikakve carine ni poreze, niti ima ikakvih dodatnih troškova.

Mobitel ti stigne za max tjedan dana. Ja sam naručio Note 2, DHL ga je preuzea u subotu ujutro (22.8), danas tokom dana će već bit u Londonu (23.8).

Pingu ;)
12 godina

brzo pitanje, trgovina Fibis Mobile, jel tko ikad tu kupovao? Kakva su iskustva sa trgovinom? Planiram uzeti polovni G2 star par mjeseci od covjeka koji je kupio u toj trgovini, također tvrdi da je tvornički otključan na sve mreže. Ako neko nešto zna o toj trg bilo bi od velike pomoći. Pozdrav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Za sve vas koji traze dobar, pouzdan, fluidan i cjenovno prihvatljiv mobitel dolazi rjesenje!

povratak kralja

Da ne govorim o nezamislivo dobroj autonomiji, kvalitete izrade i bullet proof kucistu!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice