Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.038
|
čitano: 12.514.171
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Uži izbor je spao na ova 3 mobitela, pa pomozite

18 LG Spirit
1 Sony Xperia E4 4G
0 Samsung Galaxy Core II

0 0 hvala 0
13 godina

Ima li korisnika prenosnih punjaca aka battery charger, trebao bih nesto za tablet i telefon kad sam na terenu i nemam pristupa/vremena za punjenje u sobi?

Gledao sam ovo stigla mi reklama :P i shvatih da mi treba tako nesto. Neke preporuke? Cijena nebitna samo da mi napuni tel i tablet od 4.5k mAh

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ili mozda neki lg ?

7 Sony Xperia E4g
0 Samsung Galaxy Core Prime
0 Samsung Galaxy Core II
0 Samsung Galaxy Grand Neo Plus
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2015 12:37 (dos2074).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
chaselol kaže...

Ima li korisnika prenosnih punjaca aka battery charger, trebao bih nesto za tablet i telefon kad sam na terenu i nemam pristupa/vremena za punjenje u sobi?

Gledao sam ovo stigla mi reklama :P i shvatih da mi treba tako nesto. Neke preporuke? Cijena nebitna samo da mi napuni tel i tablet od 4.5k mAh

Preporuka je Xiaomi 16000mAh, na Banggood-u su provjereno original, za ostale stanice neznam.

Imaš temu

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/externe-baterije-power-bank/204467.aspx

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
XXX-Man kaže...

Preporuka je Xiaomi 16000mAh, na Banggood-u su provjereno original, za ostale stanice neznam.

Imaš temu

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/externe-baterije-power-bank/204467.aspx

Hvala puno

Pazario sam ovu od 10000mAh jer je smijesno jeftina a mislim da mi ne treba jace!

16 godina
moderator

Tu imam i ja, odlična je

Preporučio sam 16000 samo jer si rekao da cijena nije bitna

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
XXX-Man kaže...

Tu imam i ja, odlična je

Preporučio sam 16000 samo jer si rekao da cijena nije bitna

Ako se pokaze dobrom, uzecu i tu sigurno a ova ce biti dobar rodjendanski poklon jednoj ovisnici od telefona 

15 godina
Pinhead kaže...
maxy0 kaže...

Treba mi preporuka mobitela do max 1700 kn.. Surfanje, igrice, standardno sve. Lolipop na njemu i najmanje 2gb rama da bude, utor za sd karticu je jako pozeljan..

Mozw s njuskala ali da ima garaniju minimum jos godinu dana

LG G2 sa njuškala, a ako hočeš novi sa 2 godine garancije onda uzmi za 1800 kn MEIZU M2 NOTE, oba ti imaju lollipop, 2gb ram-a i dobar IPS Full HD ekran

lg g2 mi je primamljiv ali nema utora za sd karticu. mislim da ce mi biti malo 16 gb memorije

http://trakt.tv/user/MjezZza
11 godina
neaktivan

po cemu je Sony xperia e4g bolji od samsung galaxy core primea ? meni se osobno vise svida samsung zbog dizajna , ne svidaju mi se tipke na ekranu kod xperie

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dos2074 kaže...

po cemu je Sony xperia e4g bolji od samsung galaxy core primea ? meni se osobno vise svida samsung zbog dizajna , ne svidaju mi se tipke na ekranu kod xperie

Zato jer su Samsungovi low end jednaki onim "posebnim" salama za 10kn/kg.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
neaktivan

najbolji mobitel u vip-u do 1000 kn ?

0 0 hvala 0
13 godina
Gligo kaže...

najbolji mobitel u vip-u do 1000 kn ?

LG Spirit = 999kn

EDIT: ako se ne varam nemaju ga na lageru, ali može i na ekupi simpa paketu uzeti, LG je otkljuca za max 30kn kodom koji se može nabaviti na ebayu

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2015 16:34 (assassin.st).
14 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

LG Spirit = 999kn

EDIT: ako se ne varam nemaju ga na lageru, ali može i na ekupi simpa paketu uzeti, LG je otkljuca za max 30kn kodom koji se može nabaviti na ebayu

kontao sam izbjeci LG zbog dizajna i microsoft zbog windowsa .

17 godina

Ima li kakav dobar dual sim mobitel?

Imam sada zopo 1000s i katastrofa mi se pokazao

Dual sim jer ne volim nositi dva mobitela a jedan mi je broj službeni a drugi privatni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maxy0 kaže...
Pinhead kaže...
maxy0 kaže...

Treba mi preporuka mobitela do max 1700 kn.. Surfanje, igrice, standardno sve. Lolipop na njemu i najmanje 2gb rama da bude, utor za sd karticu je jako pozeljan..

Mozw s njuskala ali da ima garaniju minimum jos godinu dana

LG G2 sa njuškala, a ako hočeš novi sa 2 godine garancije onda uzmi za 1800 kn MEIZU M2 NOTE, oba ti imaju lollipop, 2gb ram-a i dobar IPS Full HD ekran

lg g2 mi je primamljiv ali nema utora za sd karticu. mislim da ce mi biti malo 16 gb memorije

imas i verziju sa 32 gb

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Dual sim jer ne volim nositi dva mobitela a jedan mi je broj službeni a drugi privatni.

i moja kći je kupila taj 1000s i izvrsno je radio par mjeseci i tad jednostavno umro, iz čista mira. još čekamo "očitovanje" iz servisa. ako baš ne ciljaš na neke mrakobjese a hoćeš dobar i pouzdan smartfon, iz mnogih pozitivnih korisničkih iskustava mogu ti preporučiti samo ovo: https://www.sancta-domenica.hr/mobitel-samsung-sm-g355h-galaxy-core2-dual-black.aspx. nije space shuttle ali je dobar. manji je od zoppa 1000s, baterija je izmjenjiva, nije skup, kamera je dobra, dual sim, fino i glatko radi i (paz ovo) NI JEDAN se još nije pokvario. osobno preferiram obične telefone s tipkama, jer bateriju ne moram puniti po dva tjedna no moje ashe (dual sim, 200) više nema za kupiti nigdje, nažalost. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
12 godina
neaktivan
dos2074 kaže...

Bolji ekran (TFT-IPS + više PPI na Sonyju), jača baterija i bolji UI, Sonyjevo se ne blesira nakon instalacije više od 2-3 aplikacije i ne lagga po paljenju i postavljanju uređaja = brže je. To ti je ko da uspoređuješ K-plus Winteru i PIK Zimsku. 

13 godina
Ajar kaže...
toxic kaže...

i moja kći je kupila taj 1000s i izvrsno je radio par mjeseci i tad jednostavno umro, iz čista mira. još čekamo "očitovanje" iz servisa. ako baš ne ciljaš na neke mrakobjese a hoćeš dobar i pouzdan smartfon, iz mnogih pozitivnih korisničkih iskustava mogu ti preporučiti samo ovo: https://www.sancta-domenica.hr/mobitel-samsung-sm-g355h-galaxy-core2-dual-black.aspx. nije space shuttle ali je dobar. manji je od zoppa 1000s, baterija je izmjenjiva, nije skup, kamera je dobra, dual sim, fino i glatko radi i (paz ovo) NI JEDAN se još nije pokvario. osobno preferiram obične telefone s tipkama, jer bateriju ne moram puniti po dva tjedna no moje ashe (dual sim, 200) više nema za kupiti nigdje, nažalost. 

Ja sam prvo uzeo Samsung DUOS kad je izasao, dobro sam ga bio i platio. Radio je super pola godine poslije toga telefon je umirao u radu s dvije kartice, dva puta servisiran jer se precesto restartao, gubio se kad stizu poruke na drugu karticu, pogotovo kad bih imao poziv na sim 1, na sim2 stigne poruka i telefon zaledi.

Nakon toga telefon je zavrsio u zidu od dnevne sobe, sreca pa su sim kartice prezivjele. Nakon toga nikad samsung sa dual sim xD eto moje iskustvo :D

15 godina
bubimir13 kaže...
dos2074 kaže...

Bolji ekran (TFT-IPS + više PPI na Sonyju), jača baterija i bolji UI, Sonyjevo se ne blesira nakon instalacije više od 2-3 aplikacije i ne lagga po paljenju i postavljanju uređaja = brže je. To ti je ko da uspoređuješ K-plus Winteru i PIK Zimsku. 

Ne vrijeđaj K-Plus Winteru 

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2015 23:05 (ministar).
12 godina
neaktivan
ministar kaže...
bubimir13 kaže...
dos2074 kaže...

Ne vriješaj K-Plus Winteru 

14 godina
neaktivan

Ljudi mobitel nov iz dućana u hrvatskoj, webshop isto moze, za nekih 600kn, ima li ista bolje od ove Lumie 630

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Kaj mislite jel se isplati mijenjati Nexus 5 za OnePlus One, u gubitku sam cca. 500 kn?

Trenutno imam 16GB N5, a ovdje se radi o 64GB OPO.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

OPO je bolji u svakom pogledu, jedino što je Nexus ipak Nexus. 

Najduži, najbrži i najbolji softverski support. 

Stock je vrhunski, ali i OPO ima par asova u rukavu ;) 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
14 godina
Isplati se. Pogotovo kaj se tiče baterije, 1+1 je tu nenadmašiv
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

neki dobar samsung za cca 1500 kn ? da nije rabljen

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 18:38 (dos2074).

0 0 hvala 0
15 godina
dos2074 kaže...

dobar samsung možeš dobiti tek za 4000kn

11 godina
neaktivan
ministar kaže...
dos2074 kaže...

dobar samsung možeš dobiti tek za 4000kn

a sto da onda uzmem , a da nije azijat ?

14 godina
Xiaomi Redmi 2 Advanced iz webshopa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

dos2074 ako ne želiš "azijat" mob onda samo fiksni.

11 godina
neaktivan
zuper kaže...
Xiaomi Redmi 2 Advanced iz webshopa.

nisu mi ti kinezi bas previse privlacni , razmisljao sam da uzmem Samsung Galaxy Core Prime ili Grand Prime . imaju malo losiji zaslon , ali barem znam sto tocno uzimam

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice