Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.038
|
čitano: 12.522.332
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
monkeyman036 kaže...

Pozz ljudi, ja razmisljam o samsung galaxy s5 ili galaxy alphi modelu.
S5 i ALPHU dobijem za 3000 kuna. Alpha ima jako losu bateriju od 1860 mAh dok s5 ima 2800mAh, ali ako cu uzet alphu onda cu za 6 dolara naruciti preko ebaya bateriju za alphu od 2850 mAh.

Alpha je puno ljepsi, tanji je i brzi je i manji od s5 sto je meni draze, jer je zaslon od 4,7 incha sasvim uredu. Plus alpha ima i gorila glass na uređaju dok je S5 plastican. Sto biste vi odabrali i zasto? Hvala :D

nemoj kupovat te baterije s e-baya za 6$ jer su smece koje je jos losije od originalne baterije i jos ti se moze zapalit dok se puni i sjebat ti mob

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
bubimir13 kaže...

Alphu jer volim kompaktnije a i alpha je više premium model od A5, to će bit bitno kod updatea i još nekih sitnica...

On govori o S5 vs Alpha, ne A5 vs Alpha. Iako, budimo realni, Alpha i jest premium naspram S5, koji je čisti plastičnjak.

Isti derekec taj S5 i A5, plastik-fantastik osim što je ovaj godiu dana mlađi a onaj bio ''flagship''. U svakom slučaju je Alpha po meni bolji izbor iako da mogu Samsung uopće ne bi ni birao (TouchWiz mi se zamjerio do kraja života)

13 godina
EchoOne kaže...
Kelam kaže...

Pozdrav ekipa u problemima sam

Kupio sam si prije god dana Xperiu Z2 koja je pred mjesec dana kobno stradala u moru

Servis kaze da joj spasa nema

Trenutno imam samo 1100kn iako cu za 20ak dana imati vise

Zanima me sta se najvise za te novce isplati uzet polovno novo kinseko bilo sta

Prijasnji mobiteli su mi Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4 mini, Xperia Z2

Probaj nać G2 - s njim teško možeš pogriješiti..

A sto mislite o S4 bez garancije

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
13 godina
neaktivan

Znam ih dovoljno koji su na policiji zavrsili zbog takih bez garancije.. Ugl G2 je po meni bolji izbor..

youtube.com/mislavbusic
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Ma sa kutijom je samo je garancija istekla

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Uzmi u obzir da je na S5 Lolipop zadnji sustav, tj nece imati nadogradnju na Android M kao Alpha. Sestra ima Alphu i odlican je mobitel, metalni okvir daje odlican osjecaj, baterija ti moze biti i do dan i pol zavisi od koristenja. Ja iskreno nikad ne bi kupio Samsung jer su mi odvratni mobiteli, taj njihov zasminkani sustav mi se ne svidja ali moram priznat da je Alpha odlican uredjaj. 

16 godina
neaktivan

Ok, pomaknuo sam prag.

LG G2 ili Xiaomi MI3 16GB? Cijena im je slicna. Sto je bolje. Kamera, baterija i sama kvaliteta izrade najbitniji. I dal je istina da se na G2 pojave neke zute crte na ekranu nakon nekog vremena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Istina je za G2 i to ulazi pod garanciju..

Mi3 je takodjer dobar samo MIUI trazi malu dozu privikavanja.

Kamere su tu negdje, nisam ih direktno usporedjivao pa ne znam iskreno rec vise.. Mozda netko drugi je..

youtube.com/mislavbusic
11 godina
neaktivan

Pozdrav, sestra bi htjela uzet neki mobitel do 1600kn, nasli smo u sancta domenici Samsung Galaxy Grand Prime pa me zanima ima li ga neko i kakva su iskustva s njim? 

Siky1234
17 godina

Moze preporuka za curu do 1200kn

Trenutno ima L520 ali mob se blesira (i nakon hard reset) i resetira svako malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi 2 za obojicu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz jel može preporuka do nekih 350€ gledano na njuškalu kao novo. Prelazim s nexus 4. :)

Acta, non verba.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...

pozz jel može preporuka do nekih 350€ gledano na njuškalu kao novo. Prelazim s nexus 4. :)

LG G3

14 godina
schwarz3108 kaže...

naruči 1+1 64gb čim prije dok je još dostupan

https://oneplus.net/hr/oneplus-one

15 godina
protjeran

Od kuda dobaviti 1+1 ako imam samo 1500 kn na raspolaganju?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Trebam mobitel do 1500-1600kn

Razmišljao sam ponajviše o Lumiama 730/735 i 640, u biti toliko su slične da ne znam šta bih odabrao. Uglavnom trebam savjet, u obzir mogu ući i polovni modeli te nije ni android na odmet.

735-ica ima bateriju malo manjeg kapaciteta (2200 vs 2500maH), manju dijagonalu (4,7" vs 5") i kameru s manje megapixela (6,7MPx vs 8MPx), ali zato ima AMOLED ekran i Carl Zeiss leću na kameri.

Windowsi me privlače zbog sučelja i fluidnosti, ne zahtijevaju toliko jak hardware i koliko mi se čini trebali bi imati bolju autonomiju što podsjeća na stari Symbian OS od nokije. Znam da najveći problem leži u aplikacijama na Windows Phone-u, ali pošto ih praktički koristim svega nekolicinu mislim da s tim ne bi trebalo biti problema.

Uglavnom ne tražim ništa specijalno, ekran od 4,5" do 5", 1GB ili više rama, dobru autonomiju uređaja, quad-core procesor i standardnu ~8MP kameru.

Fortune favours the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@Hyperion  http://www.ekupi.hr/-Microsoft-Lumia-640-DS-mobitel-crni-577360.aspx 

sta mislis na ovaj?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2015 10:40 (B0J4N_99).
11 godina
neaktivan

Ipak drugi mobiteli... Samsung Galaxy Core Prime vs LG G2 Mini... cijena je otprilike ista... samo je LG stariji

Siky1234
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2015 10:55 (Siky1234).
15 godina
BlackDwarf kaže...

Moze preporuka za curu do 1200kn

Trenutno ima L520 ali mob se blesira (i nakon hard reset) i resetira svako malo.

probaj se cjenkat s Tinom Katanic, ak nece sigurno ima neku jeftiniju frendicu!

13 godina
neaktivan

Hvala vam svima na odgovorima, jos samo 1 pitanje , koju verziju androida trenutacno koristi Alpha?

Kirlo

0 0 hvala 0
14 godina

@Hyperion

Novi Xiaomi Redmi 2 Advanced iz dućana ili LG G2 iz njuškala

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Uzimam novi mob umjesto LG G3 i imam dvije mogućnosti, Samsung S6 ili Iphone 6...oba nova i zapakirana sa garancijom i računom i oba koštaju 3500 kuna. Znam u detalje sve prednosti i mane jednog i drugog moba i svejedno se ne mogu odlučiti, pa sam se oslonio na vas....Znači Samsung ili iphone?

22 Samsung S6
8 Iphone 6
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2015 20:02 (riverside).

0 0 hvala 0
12 godina

Koji mobitel do 600 kn može i novi rabljeni

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kakav je ovaj Xiaomi iz Tele2?
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
16 godina
Riverside otkud nabavljas iphone 6 po 3500 ako smijem pitat?
16 godina
x18x05x kaže...

koji? link? nešto...

15 godina
protjeran

lg g2 vs meizu m2 note?

najviše me smeta kod meizua što nema romova i ne dobiju se slušalice, a g2 nema podršku za sd kartice i nema ručno podešavanje iso, otvarača blende, fokusa i ekspozicije.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dado80 kaže...
Riverside otkud nabavljas iphone 6 po 3500 ako smijem pitat?

Frend od frenda ima i samsung s6 i phone 6 nove i zapakirane s garancijom za tu lovu. Ne znam odakle mu, ali ako je sve kako kaže onda me i nije briga. Vjerojatno uzeti na produženje pretplate.

15 godina
dado314 kaže...
x18x05x kaže...

koji? link? nešto...

Sorry, krivo vidio. Na ovaj sam mislio.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
neaktivan

Sta kazete na ovaj mobitel iz Tele2 http://www.tele2.hr/m/privatni-korisnici/mobiteli/h18-noa-c25-dual-sim-black/d553/?typid=1#specifikacije

Inace ja sam na bonbonu,ali sada je onaj novi zakon da se moze besplatno dekodirati mobitel. 

I dali moram naruciti preko webshopa da bi bio 345kn ili mogu u tele2 prodavnici?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice