Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.486
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

ja bi S3, puno romova i onda je to ok mobitel dok bi 4S uzeo samo ako je na njemu ios 6 a to ti je otprilike tesko nac kao i 20-godisnju djevicu u danasnje vrijeme 

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
crowingz kaže...

Kupujem novi mobitel spreman sam izdvojiti do 80€. Imam Paypal. Mobitel treba biti sto manjih dimenzija, bez touchscreena. Izdrzljive baterije i da ima sd karticu i bluetooth. Internet nebitan. Uz to mora bit noviji model ne star preko 2 godine.

Za sada su u igri nokia 225 i zadnje čudo tehnike nokia 215 koja i nije baš 29 dolara kako su najavljivali. Mobitel bi mi služio za zovi/javi ne diraj, dok za ostale gluposti imam 10 inch tablet takodjer sa sim karticom. Što mi preporučate?

10 godina
protjeran

S3 je bolji mozda ali je ruzan i u ruci nije bas prijatan uopste se neosjeca solidno barem moj s3 mini koji je slican kao s3 veliki ,a iphone 4s sam drzao u ruci i super je dizajna samo sto mu je ekran malan dali moze netko ko ima iskustva da kaze sta na IOS nemoze kao na androidu posto sam cuo nesto da IOS "nije otvoren" kao android ,hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ja bi S3, puno romova i onda je to ok mobitel dok bi 4S uzeo samo ako je na njemu ios 6 a to ti je otprilike tesko nac kao i 20-godisnju djevicu u danasnje vrijeme 

Zašto iOS6? Pa to je isto kao da tražiš Note II sa jelly beanom :O

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
explorer 4 kaže...
domac5 kaže...

Zašto iOS6? Pa to je isto kao da tražiš Note II sa jelly beanom :O

pa jesi imao 4S ikad? svi koji smo ga imali znamo kako je radio na ios-u 6 i onda ono razocarenje kad je doso ios 7, nije to vise nikad bilo to a nemozes se vratit na ios 6, kakva gamad taj apple strasno a S3 ce na CM romu radit brze od 4S na novom iosu 

15 godina
neaktivan

Par postova iznad sam napisao da sam ga imao. Mob radi odlično i danas s novijim iOS-om, ne znam o čemu pričaš.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 1 hvala 0
15 godina

radi osjetno losije na novom ios-u nego sto je radio na 6 i to ce ti svi rec...jesi ga imao na ios-u 6 ikad pa onda preso na ios 7? nemres mi rec da ti je radio istom ili vecom brzinom nakon sto si presao na noviji software

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Microsoft Lumia 535 Dual Sim

Nokia Lumia 630 Dual Sim

Prestigio 8500 Duo

Kad sa nekim razgovaraš,drugi sim je blokiran ili se može staviti na čekanju?
I jel dobiješ obavijest da ste imali propušten poziv na drugom simu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

535 ima problema sa touch (osim ako je firmware 5.0),Prestigio se mnogo kvare dok 630 je super mobitel i toplo ga preporučujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

4s radi uistinu loše sa novim iOsom. 8 to be exact

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Može pomoc oko izbora, imam 4 telefona u uzem izboru,  2 su phableti dok su 2 normalni telefoni. 

4 IPhone 6
3 IPhone 6+
3 Note 4 Edge
4 S6 Edge(sačekati izlazak)
Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Colnago kaže...

Microsoft Lumia 535 Dual Sim

Nokia Lumia 630 Dual Sim

Prestigio 8500 Duo

Kad sa nekim razgovaraš,drugi sim je blokiran ili se može staviti na čekanju?
I jel dobiješ obavijest da ste imali propušten poziv na drugom simu?

Mislim da ću ipak pričekati Microsoft Lumia 640 XL Dual Sim.

3 Lumia 640 XL Dual Sim
0 Lumia 640 XL LTE Dual Sim
0 Lumia 640 Dual Sim
2 Lumia 630 Dual Sim
0 Lumia 535 Dual Sim
0 Lumia 730 Dual Sim
0 Lumia 435 Dual Sim
0 Lumia 532 Dual Sim
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 11:58 (Colnago).
10 godina
protjeran

Rijesio sam da necu ipak iphone 4s pa sam nasao neke bolje telefone za nizu cijenu.Najvise mi se dopao nokia lumia 630 jer je dobar a cijena mu je niska samo sto nema prednju kameru a koristim instagram tu i tamo ali valjda se moze seflie za zadnjom kamerom nekako.Trenutno imam s3 mini i dali ce biti bolja nokia lumia 630 od s3 minia? MOLIM POMOC 

3 nokia lumia 630 (800kn) NOVA!!
10 nokia lumia 920 (950kn)polovna
0 Galaxy s3 (1200kn) POLOVAN

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji bi mobiteli bili best buy do 1200 kn, i koji bi bili do 1800-2000kn? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Dali ima neke razlike izmedju nokia lumia 630 i nokia lumia 630 dual sim (osim sto ima dvije kartice) dali trosi vise bateriju iako samo jednu ubacim u dual sim telefon i tako to?I dali radi onaj TV na lumiji sto ima app ?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Za bateriju mislim da je isto,a za karticu ne znam. Ako pod TV misliš teamviewer u mene radi (630 SS).

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Ne mislim na team viewer nego vidio sam da se moze gledati TV kad se spoje slusalice sta vec i ja zelim uzeti nokia lumia 630 ali neznam dali ce biti dobar izbor trenutno imam samsung gaalxy s3 mini.Mozes reci kakava je lumia 630 i sta znaci to SS jel to single sim???

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Lično imam 630 Single Sim verziju i mogu reći da je super mobitel. Za TV nisam siguran ali mislim da ne može. Definitivno vrijedno kupnje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima, novi sam na forumu.

Imam samsung galaxy y koji je jako slab mobitel i planiram kupiti novi. Naime, mobitel mi uglavnom služi kako bih se čuo s rodbinom i prijateljima u inozemstvu preko vibera i skypea, a kako je trenutni mobitel po specifikacijama jako slab htio bih uzeti neki jači. Negdje sam pročitao da je za nesmetano obavljanje poziva preko vibera potreban dvojezgreni procesor i makar 1GB rama, pa bih vas zamolio za neku preporuku takvoga mobitela, ali što nižeg cjenovnog ranga, pošto nemam baš neki zavidan budžet.

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina

Danas imas solidnih quadcore mobitela za sitne pare. Tipa desire 510 mi pada od androida na pamet, oko sto eura na njuski. Lumie 530-630 su isto dobre za to

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Ako zelis mob s prednjom kamerom onda uzmi Lumiu 535 koji je prilično jeftin i ok mob (ako koristis videopozive na Skypu). Ako ne koristiš prednju ili je nećeš onda možeš kupiti Lumiu 630 koji je brz fluidan i bez problema radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Dali vrijedi uzeti lumiu 630 posle samsung galaxy s3 mini??

0 0 hvala 0
13 godina

Uzela bih si mobitel, međutim neznam koji da uzmem od ovih pa ako mozže neko iskustvo i to...hvala

0 Huawei Ascend G630
3 Htc Desire 601
5 LG L90
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 14:25 (Miki_16).

0 0 hvala 0
17 godina
Miki_16 kaže...

Uzela bih si mobitel, međutim neznam koji da uzmem od ovih pa ako mozže neko iskustvo i to...hvala

Huawei ima Snapdragon 200 stoga je dvojba između HTC-a i LG-a. Po meni je LG bolji. Noviji je, IPS matrica naspram TFT kod HTC-a, 4,7" naspram 4,5" (s tim da je rezolucija ista 540x960), quad naspram dual corea te bolje obje kamere i primarna te "selfie" kamera. Sad stvar je i do izgleda ali po meni LG. Evo usporedba s gsmarene.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5667&idPhone2=6100

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 14:32 (ParaNO1d).
13 godina
ParaNO1d kaže...
Miki_16 kaže...

Huawei ima Snapdragon 200 stoga je dvojba između HTC-a i LG-a. Po meni je LG bolji. Noviji je, IPS matrica naspram TFT kod HTC-a, 4,7" naspram 4,5" (s tim da je rezolucija ista 540x960), quad naspram dual corea te bolje obje kamere i primarna te "selfie" kamera. Sad stvar je i do izgleda ali po meni LG. Evo usporedba s gsmarene.

ma gledam bas to...neznam.. LG L seriju nevolim dok G mi super... neznam...ah.. cekat cu jos malo..

to bi io dar prijateljici....

17 godina
Miki_16 kaže...
ParaNO1d kaže...
Miki_16 kaže...

ma gledam bas to...neznam.. LG L seriju nevolim dok G mi super... neznam...ah.. cekat cu jos malo..

to bi io dar prijateljici....

O koliko se novaca radi? Možda ima nešto drugo za sličan iznos

13 godina

nema neg taj :D 1000kn

0 0 hvala 0
13 godina
10 godina
protjeran

Dali se mogu prenositi krekovane igre sa kompa na windows phone 8.1 kao na android??

0 0 hvala 0
13 godina

no ali hvala...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice