Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.042
|
čitano: 12.525.150
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
intelextreme kaže...

Koji mi preporučujete mobitel za sestru, dosad je imala samsung galaxy beam, ima 1000 kn, moze biti i rabljeno no nece nikakvi kineski

Hvala

Ko sad samsung nije kinez 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
chaselol kaže...
intelextreme kaže...

Koji mi preporučujete mobitel za sestru, dosad je imala samsung galaxy beam, ima 1000 kn, moze biti i rabljeno no nece nikakvi kineski

Hvala

Ko sad samsung nije kinez 

Samsung je iz Južne Koreje.

Do 1000kn rabljeno mozda moze naci nexus 4. To bi bilo najbolje. Ako ne onda nek potrazi lg l70, lg l90. Ovisi za sta bi sluzio mob, jer joj kamera bitna, autonomija itd. Nek pogleda i Acer http://www.alzashop.com/acer-liquid-z500-black-d2145327.htm ( Samo kod tog acera nikako saznati jer je 900/2100). Čak sam im slao i mail i pitao konkretno ali opet oni po svojem trube.

Pitanje : Hi. I am interested to buy this phone. Can you tell me what 2g and 3g frequency this phone support? Or do you have few version of that phone?
Thank you

Evo odgovora: Dear Sir/Mdm,

Thanks for the mail.

The said phone model have 3G download speed up to 21Mbps.

You may revert to us via email or give us a call at 1800 8956299 Acer Helpdesk if you need further assistance.

Our Call Centre Operating Hours is as such:
Monday - Fri 8:30am to 5:30pm
Sat- 9:00am to 12:00pm (Half Day).
Closed on Sunday and Public Holidays.

Regards,
George
Call Centre
Customer Service Department
Acer Computer (Singapore) Pte Ltd
Tel: 1800 8956299

I Drugi: 

Pitanje: Can you tell me what 3g frequency does it have? is it 850/2100,or just 2100mhz or 900 2100 ? I asked for 3g frequency not for download speed. Thank you

Response Via Email (ACS Call Center)28/01/2015 09.50 AMDear Sir/Mdm,

Thanks for the mail.

Kindly refer to the attached file for the requested information.
Hope the details as per the attached file helps.

You may revert to us via email or give us a call at 1800 8956299 Acer Helpdesk if you need further assistance.

Our Call Centre Operating Hours is as such:
Monday - Fri 8:30am to 5:30pm
Sat- 9:00am to 12:00pm (Half Day).
Closed on Sunday and Public Holidays.

Regards,
George
Call Centre
Customer Service Department
Acer Computer (Singapore) Pte Ltd
Tel: 1800 8956299

Co Reg No. 199005825C Customer By Email23/01/2015 06.27 PMCan you tell me what 3g frequency does it have? is it 850/2100,or just 2100mhz or 900 2100 ? I asked for 3g frequency not for download speed. Thank you
Sent from Yahoo Mail on Android
From:"Acer Support"
Date:Fri, Jan 23, 2015 at 9:11
Subject:3g frequency [Incident: 150122-001004]

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 16:52 (Patrick_cro).
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

UUU jel to mi možemo za 105 eura dobit njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne mozes, placas 126 eur

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Acer je 900/2100

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma ne vjerujem kada niti proizvodac nece dati podatke jer je 900/2100. A nigdje na netu nema da je 900/2100 ako ne racunas onu naljepnicu koju ti prikelje na mob. Trebalo bi testirati dva moba paralelno gdje znas da odasilju samo na 900 3g pa onda vidjeti.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav! Sada imam Samsung Galaxy Note II, međutim Android mi je već podosta dosadio, pa bih uzeo neki WP. Cijena negdje do 3000kn. Gledao sam malo Lumie 930 i 830 i teško mi se odlučiti, a recimo 535 mogu dobiti za 400kn produljenje ugovora, pa sam mislio možda to za početak da vidim Wp (jedino što a onda kasnije ne mogu prodati kao novog). Može neka iskustva i preporuke? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 19:14 (ministar).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Patrick_cro kaže...

Ma ne vjerujem kada niti proizvodac nece dati podatke jer je 900/2100. A nigdje na netu nema da je 900/2100 ako ne racunas onu naljepnicu koju ti prikelje na mob. Trebalo bi testirati dva moba paralelno gdje znas da odasilju samo na 900 3g pa onda vidjeti.  

Pa moja ga sestra ima.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 19:22 (Pranja).
14 godina
EchoOne kaže...

Z3c je vrhunski u tom slucaju.. Kupis mu jos spiegen armor case koji ce ga sacuvat i ako negdje blenes sa bicikla, i jos neki tempered glass i tjt. Trebao bi izdrzat sve, bez greske.

Ako ti z3 (veliki) nije prevelik, mos i njega, on ima malo bolji zaslon i veci naravno.. Baterije na njih dva su slicne, mala prednost ide z3c koji po meni trenutno ima najbolju autonomiju od svih..

Bar koliko sam ih ja koristio, a bome imo sam ih masala

Evo imas i moju recenziju za z3c pa baci oko slobodno

Razmišljao sam o z3c i on bi mi bio prvi izbor da je dual sim.

10 godina
neaktivan
ministar kaže...

Pozdrav! Sada imam Samsung Galaxy Note II, međutim Android mi je već podosta dosadio, pa bih uzeo neki WP. Cijena negdje do 3000kn. Gledao sam malo Lumie 930 i 830 i teško mi se odlučiti, a recimo 535 mogu dobiti za 400kn produljenje ugovora, pa sam mislio možda to za početak da vidim Wp (jedino što a onda kasnije ne mogu prodati kao novog). Može neka iskustva i preporuke? 

Lumia 830 i 930 su skoro nebo i zemlja naravno 930 uzmi evo sad cu ti navesti i zasto.Ima 20 mp a 830 ima 10mp,ima 2gb rama a 830 ima 1gb,ima 2.2 quadcore a 830 1.2 quadcore ima bolju prednju kameru i ima bolji AMOLED sa 441 sa vecom rezolucijom dok 830 ima samo 294 sa manjom rezolucio i 930 ima dual led dok 830 ima samo jedan led ,ima 2420 mah dok 830 ima 2200 mah bateriju.Uglavnom uzmiu lumiu 930 ako vec mozes mada pogledaj i nokiu lumiu 1020 ako zelis dobru cameru sa extra zoom.

P.S:I mene je android vise smorio al ono stvarno al ljudi nesvacaju da je IOS i WP way better and faster.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 19:54 (stefosrb).
13 godina

Mislim da je njemu to jasno, ali gleda koliko mu je isplativo dati više para za jači model. Imamo google svi

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ti i kad sam upravu moras se uvjek umjesati zar ne?

15 godina
stefosrb kaže...
ministar kaže...

Lumia 830 i 930 su skoro nebo i zemlja naravno 930 uzmi evo sad cu ti navesti i zasto.Ima 20 mp a 830 ima 10mp,ima 2gb rama a 830 ima 1gb,ima 2.2 quadcore a 830 1.2 quadcore ima bolju prednju kameru i ima bolji AMOLED sa 441 sa vecom rezolucijom dok 830 ima samo 294 sa manjom rezolucio i 930 ima dual led dok 830 ima samo jedan led ,ima 2420 mah dok 830 ima 2200 mah bateriju.Uglavnom uzmiu lumiu 930 ako vec mozes mada pogledaj i nokiu lumiu 1020 ako zelis dobru cameru sa extra zoom.

P.S:I mene je android vise smorio al ono stvarno al ljudi nesvacaju da je IOS i WP way better and faster.

Hvala! Kamera mi nije toliko presudna da dobijem ostali hradver lošiji  930 bi trebala imati nadogradnju na WP 10? Mislim, bilo bi razočaravajuće da ne bude. Može neka usporedba Androida i WP, ako imaš iskustva?

10 godina
neaktivan

Imam vise android iskustva i mogu ti reci da se vise nikad nevracam na njega sad trenutno imam IOS i odlican sistem a sto se tice WP cackao sam malo po njemu na par dana mi dao rodjak i bas je brz windows 8.1 je verzija bila na app store sto kazu malo applikacija uopste nije tako ima bas puno aplikacija ,svidja mi se sto ima Cortana mozes pricati sa njom i nema toliko robotski glas kao SIRI imas mnogo opcija sa podesavanja onih kockica i pozadina imas i tamo camera lenses da izaberes neke opcija na kameru kao bing cam znaci ako slikas neki text ono ti to pronadje na net i tako dalje onda imas da uklones negok sa kamere itd inace taj telefon je bio nokia lumia 920 i iako je star vec 3 godine kad je izasao bolji je od nekih danasnjim android telefona.I izace windows 10 za lumiu 930 i 830 ipak su to noviji telefoni ako je izaslo za starije izace i za njih samo je pitanje vremena.Ako te jos sta zanima pitaj.

I ako mi neko moze reci kad vidim da mnogi samo android uzimaju po cemu je to android bolji od IOS i WP i nemoj samo da neko kaze zbog widgeta i launhera jer sto je sranje koje usporava telefon samo i trosi bateriju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 20:15 (stefosrb).
15 godina
stefosrb kaže...

Imam vise android iskustva i mogu ti reci da se vise nikad nevracam na njega sad trenutno imam IOS i odlican sistem a sto se tice WP cackao sam malo po njemu na par dana mi dao rodjak i bas je brz windows 8.1 je verzija bila na app store sto kazu malo applikacija uopste nije tako ima bas puno aplikacija ,svidja mi se sto ima Cortana mozes pricati sa njom i nema toliko robotski glas kao SIRI imas mnogo opcija sa podesavanja onih kockica i pozadina imas i tamo camera lenses da izaberes neke opcija na kameru kao bing cam znaci ako slikas neki text ono ti to pronadje na net i tako dalje onda imas da uklones negok sa kamere itd inace taj telefon je bio nokia lumia 920 i iako je star vec 3 godine kad je izasao bolji je od nekih danasnjim android telefona.I izace windows 10 za lumiu 930 i 830 ipak su to noviji telefoni ako je izaslo za starije izace i za njih samo je pitanje vremena.Ako te jos sta zanima pitaj.

I ako mi neko moze reci kad vidim da mnogi samo android uzimaju po cemu je to android bolji od IOS i WP i nemoj samo da neko kaze zbog widgeta i launhera jer sto je sranje koje usporava telefon samo i trosi bateriju.

Super! Za brzinu znam, jer 1GB RAM-a i recimo neki dual-core je možda brži od bilo kojeg Androida. Ovaj stari mob ostavim za igranje igrica i to je to 

Nije stvar u tome da je Android bolji, nego prije WP 8 se WP nije isplatilo uzimat, a nije ništa drugo bilo dostupno, pa se koristio Android, haha

15 godina

ja se ni dan danas nebi vracao na wp, aplikacija ima ali su zaostale 3 godine iza istih verzija aplikacija na androidu i ios-u

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jel potrebno rootanje moba za 4g stick iako podrzava otg?Moto G je u pitanju i stick 392i huawei

0 0 hvala 0
13 godina
stefosrb kaže...

a sto se tice WP cackao sam malo po njemu na par dana mi dao rodjak i bas je brz

Cekaj ba, jel iko cita ove gluposti?

Sta si cackao? Isao po glavnom meniju i otvarao poruke jel to tebi cackanje? 

WP je ogranicen ko balkon, nista ne mozes dirati u njemu!!!
Bas je brz? Ti si smijesan, imas android ROM-ova koji LETE na 1GB memorije, apsolutno sve zivo moguce pokrecu i tvoj glavni adut je "BAS JE BRZ"

jao   

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 0:31 (chaselol).
10 godina
neaktivan

Fino sam napisao sta sam sve provjeravo na njemu i jeste brz to je ustvari najbrzi sistem ako nevjerujes otidji malo na google ,a sto se tice ovih romova to mi je glupo posve ubacujes u telefon to i moras se brinuti da nesto neces zeznuti ko i sa rootom.

13 godina
chaselol kaže...
stefosrb kaže...

a sto se tice WP cackao sam malo po njemu na par dana mi dao rodjak i bas je brz

Cekaj ba, jel iko cita ove gluposti?

Sta si cackao? Isao po glavnom meniju i otvarao poruke jel to tebi cackanje? 

WP je ogranicen ko balkon, nista ne mozes dirati u njemu!!!
Bas je brz? Ti si smijesan, imas android ROM-ova koji LETE na 1GB memorije, apsolutno sve zivo moguce pokrecu i tvoj glavni adut je "BAS JE BRZ"

jao   

Joj ma pusti ga, ne vraca se na android jer ima s3 mini i blebece ne zna ni sam o cemu. 

10 godina
neaktivan

LG L80 Bello ili Samsung i9060 Galaxy Grand Neo DS ili Samsung i9061 Neo?

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina

Ne postoji koliko ja znam L80 Bello. Da li je L80 ili L Bello?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
13 godina

Krivo su napisali, ne postoji to, ali to je Lg L Bello i bolji je on od grand nea

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Mijenjati iPhone 5s 16gb crne boje,odlicno stanje 10/10,vip,star godinu dana za Samsung galaxy S5 crni,sve mreze stanje 9/10(nije nigdje jako ostecen jedino se malo vidi po onome rubu),star pola godine i uz njega 300kn?

8 Mijenjati
9 Ne mijenjati

0 0 hvala 0
13 godina

Galaxy s5 i doplata 300kn sa jamstvom godinu ipo za iphone 5s bez jamstva mi se cini ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ako si zadovoljan nemoj mijenjati.
When people are bored, it is primarily with their own selves that they are bored.
15 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Mijenjati iPhone 5s 16gb crne boje,odlicno stanje 10/10,vip,star godinu dana za Samsung galaxy S5 crni,sve mreze stanje 9/10(nije nigdje jako ostecen jedino se malo vidi po onome rubu),star pola godine i uz njega 300kn?

Ja ne bih mijenjao. Ali, ako želiš veći ekran, onda ok.

4" je po meni dobra veličina ekrana. Nije da gledaš filmove 10 sati dnevno na mobitelu.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
neaktivan
Još je taj 5S najbolji ajfon. Čvrst je ko stjena i ne piga se kao 6ica.
When people are bored, it is primarily with their own selves that they are bored.
12 godina
neaktivan

Ma s iphoneom sam prezadovoljan,nema lagga ni niceg,ekran mi je taman,jedino da je baterija malo bolja...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice