Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.527.905
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
EchoOne kaže...
Deawood kaže...

Svi vi koji kupujete flagship, jedini način da saznate koji je najbolji je to da ga isprobate. 

Svi imamo svoje prioritete, ali u ovo doba flagshipi se razlikuju u sitnicama i jedini način je (ponavljam) da isprobate sve mobitele koje uzimate u obzir.

Meni su M8 i Z3 najbolji flagshipi 2014., a Štefu je možda G3, Marku S5, a Mirkecu Note 4. 

Hejteru, a di je iPhone? :P

Sakriven u sjeni od pravih mobitela :D

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 21:00 (Deawood).
13 godina
AdMer12 kaže...

Moze mala pomoc,dakle trenutno imam HTC Wildfire S star otprilike 3 god.,tako da je vrijeme za novi.

Dvoumim se izmedju Moto G 2014 ili Lumie 735,nekako mi se svidja WP.E sad ne znam da li da sackekam jos malo,da li ce uskoro izadji neki novi modeli il' da mi preporucite neki drugi mob. do 1200-300kn(oko 300-400KM).

Lp

Razmisli i o Asus ZenFone-u 5:

http://m.alzashop.com/asus-zenfone-5-a501cg-8-gigabytes-gold-d2139134.htm#

stefosrb kaže...

Uzmi lumiu 735 bolja je ,a sto se tice ovog sto je rekao g3 ili m8 po meni m8 bolji lg je previse glomazan i ruzan m8 je perfekt i jos ako volis slusati muziku 

Po čemu je LG glomazan a HTC ne?

Pogotovo što su im dimenzije više manje iste(LG je zapravo kraći al je nešto širi što i nije čudno s obzirom na dosta veći ekran), G3 ima 5,5 inča naspram HTC-ovih 5 inča...

Ako je tu itko glomazan, onda je to HTC za svojih 5 inča.

I G3 je ružan?!?

O ukusima se ne raspravlja, al reći da je G3 ružan... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 21:57 (Chriss).
10 godina
neaktivan

Ruzan je po meni jer je glomazan i bas se primeti razlika izmedju g3 i m8 u velicini ali to je samo moje misljenje i ako ocete po meni je iphone naljepsi.

P.S:Ja nisam android hejter bas jer imao sam android duze vreme i po meni 2.3.6 android verzija je bila extra to su bili dani ali ovi noviji android verzije su lagdroid and thats why IOS is better.iphone 6 ima samo 1gb rama i pokrece sve najnovje igre i sistem fluidno dok 1gb rama na android je nezamislivo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 22:15 (stefosrb).
12 godina
stefosrb kaže...

Ruzan je po meni jer je glomazan i bas se primeti razlika izmedju g3 i m8 u velicini ali to je samo moje misljenje i ako ocete po meni je iphone naljepsi.

kao sto je gore kolega naveo skoro su jedna ke dimenzije mobitelji i g3 je glomazan?!

G3(146.3 x 74.6 x 8.9 mm) m8(146.4 x 70.6 x 9.4 mm).

iphone 6/6+ je odlican i odabir izmedu ta 3 telefona je cisto subjektivno misljenje.

moze u odabir ubaciti jos i z3i note 4(definitivno najbolji smartphone od samsunga),ali sto god  da uzme pogrijesiti ne moze.

Amber Heard <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 22:18 (res03pem).
13 godina
neaktivan
stefosrb kaže...

P.S:Ja nisam android hejter bas jer imao sam android duze vreme i po meni 2.3.6 android verzija je bila extra to su bili dani ali ovi noviji android verzije su lagdroid and thats why IOS is better.iphone 6 ima samo 1gb rama i pokrece sve najnovje igre i sistem fluidno dok 1gb rama na android je nezamislivo.

Ajd momak nemoj majke ti više trolat vamo. Neki se zaista trude tu reć koju pametnu, a ti malo pa malo nešto pukneš pa ostaneš živ.

Znači postoje stvari koje možeš reći subjektivno, a postoje i neke objektivne koje nemoš po svom ukusu govorit kako ti padne napamet ko što se prosipaš za veličinu HTC-a i LG-a. Cijenimo vamo svačije mišljenje, al koliko toliko probaj bit objektivan, bar kod egzaktnih stvari kao što je prosta matematika.

Ako ćeš me poslušat - poslušaj, ako neš, ionako ćeš brzo popit neki karton.

13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Cek xD 2.3.6 je extra, a sada je laggdroid? g3 je primjetno veći od m8. Brain overload...

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pitanje: prijatelj mi kupuje mobitel i htio bi da mu traje što dulje 4-6 godina i sad svidio mu se S4 mini, te Xperia M2 aqua i koji bi vi uzeli da ste na njegovom mjestu? Nije bitna cijena, dobije ih oba za iste novce...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 22:50 (eXtreme69).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

od ta dva nece mu nijedan trajati jos godinu dve a kamoli 6

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Neka uzme s4 mini obavezno jer ima bolju kameru ,brzi je ima super AMOLED ekran i jos mnogo toga ,a ti maks nerazumem te ako ce ga cuvat i nece radit svasta snjime sto nebi potrajo 4-6 godina ?

Samo da kazem za ove koji dislajkuju moj post koji je tacan to nije zbog interpukcijskih znakova sigurno nego zato sto sam SRBIN.!!!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 23:36 (stefosrb).
10 godina
neaktivan

Pozdrav,

da li kupiti Lumiu 535, Lumiu 630 ili samsung S3 neo i9301? (huawei g630)?

Hvala na preporukama

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 10:57 (bayern888).

0 0 hvala 0
13 godina
Pozdrav kolege!

Dobio sam bon u elipsu te ću tamo uzeti mobitel. Pošto se ne kužim u njih ni malo molio bih vas preporuku do 1700kn.

Bitno mi je da je dostupan u Osijeku.

Unaprijed vam se zahvaljujem.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Uzmiu lumiu 535

13 godina
stefosrb kaže...

Joj lagdroid, joj izraza.
Imal tebi telefon da valja a da nije s4 mini? 

Kakav klinjo

A ovo sto pocinjes hejt na stranu ko je sta na forumu, realno nikoga ne interesuje jesi li srbin hrvat kinez ili eskim, nebitan si fejk i smaras 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
stefosrb kaže...

Neka uzme s4 mini obavezno jer ima bolju kameru ,brzi je ima super AMOLED ekran i jos mnogo toga ,a ti maks nerazumem te ako ce ga cuvat i nece radit svasta snjime sto nebi potrajo 4-6 godina ?

Samo da kazem za ove koji dislajkuju moj post koji je tacan to nije zbog interpukcijskih znakova sigurno nego zato sto sam SRBIN.!!!!!!!!!!!!

Zato što imaju hardver iz 2012. godine. sada je 2015. 2020. godine bit ce stari 8 godina, a pogledaj sad što ima 8 godina star hardver. Još nije bilo smartphonea, tek je trebao iphone izaći. Ako misli da će mu mob trajati 4 godine neka uzme nešto bolje od ta dva. Neku xperiu z1 ili g2, skuplji malo, ali itekako više future-proof. To što ti se post dislajka ima više razloga tomu. Ne znaš komunicirati, ne znaš pisati, nemaš blage veze o telefonima ama baš nikakve, i to dokazuješ iz dana u dan čim nešto napišeš ovdje. Svaki post ti je kontradiktoran prethodnom, ali onaj da je 2.3.6 zlatno doba androida me oplako od tuge, čak mi te je žao postalo :P

12 godina
neaktivan
Gearbox kaže...
Pozdrav kolege!

Dobio sam bon u elipsu te ću tamo uzeti mobitel. Pošto se ne kužim u njih ni malo molio bih vas preporuku do 1700kn.

Bitno mi je da je dostupan u Osijeku.

Unaprijed vam se zahvaljujem.

Pzdrav, evo nekoliko modela iz njihove ponude koji se meni svidjaju.

ARCHOS 50 OXYGEN

GIGABYTE 2Q001-M3000-610S

PRESTIGIO PAP7600DUO

Steam GameShop by ivanoman PM mene za vise informacija
10 godina
neaktivan

Kao prvo samsung galaxy s4 mini je 2013 a ne 2012 kao drugo uopste nehvalim s4 mini nego samo kazem da mu je to najbolji izbor od ponudjenih kao trece meni je iphone dobar a ne s4 mini i kao cetvrto 2.3.6 je meni bio najstabilniji android verzija za slabije telefone a ove novije android verije na slabim telefonima su lagdroid kao sto sam vec spomeno.

0 6 hvala 0
13 godina

s4 mini je 2013. ali hardver na kojem je baziran je 2011/2012

I btw kitkat radi na 512mb ram mobitelima kao san. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 12:24 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav.

Trenutno koristim "prastari" samsung galaxy S+ na starome androidu i vrijeme je za novi uređaj.

Tražim nešto do maksimalnih 1500kn +/- 200kn, a da radi fluidno, najnovija verzija androida, barem 1GB ram-a. veličina ekrana nije toliko bitna stavka.

Nešto se dvoumim između galaxy S4 mini i Sony xperia M2, čine mi se kao najbolja rješenja u tom cjenovnom rangu, ali može i nešto treće ako imate za preporučiti.

Isto tako, gdje kupiti? Vidio sam da extreme digital ima najpovoljnije cijene, ali sudeći po brojnim negativnim iskustvima, da li je onda to najbolje zaobići?

Protis, svijet medija...?

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jimi kaže...

Pozdrav,

Imam 1300 kn i gledam na njuskalu nove androide s garancijom, zapakirane i sve se svodi na

Huawei Ascend G6

HTC Desire 610

Sony Xperia M2

Sony Xperia T3

T3 ne bih jer ne želim tako veliki mobitel, no što bi vi odabrali?

Naravno ako netko možda ima koji bolji prijedlog za te novce ili nešto niže samo napišite.

Hvala.

Privatno imam iPhone 6 i preporučio bih ga svakom. Po MOM mišljenju je to najbolji telefon koji sam ikad imao i na kojem sam radio. Naravno ne umanjujem druge proizvođače, dapače. Ja sam prezadovoljan Appleom i za sada neću mijenjati ništa. Poslovno imam HTC Desire 610 Blue Navy. Mobitel je solidan, izgleda dosta veliko iako mu je dijagonala ekrana 4.7" zamjerke imam u glossy zadnjoj strani pa su packe jako vidljive. Ali ostalo solidna kamera, za sada vrlo fluidan i općeniti dojam je dobar. Najveća zamjerka je u dizajnu ali ako ti izgled nije najbitini jako dobar uređaj s kojim nećeš požaliti

16 godina
neaktivan
When people are bored, it is primarily with their own selves that they are bored.
15 godina
Cican kaže...

Pozdrav.

Trenutno koristim "prastari" samsung galaxy S+ na starome androidu i vrijeme je za novi uređaj.

Tražim nešto do maksimalnih 1500kn +/- 200kn, a da radi fluidno, najnovija verzija androida, barem 1GB ram-a. veličina ekrana nije toliko bitna stavka.

Nešto se dvoumim između galaxy S4 mini i Sony xperia M2, čine mi se kao najbolja rješenja u tom cjenovnom rangu, ali može i nešto treće ako imate za preporučiti.

Isto tako, gdje kupiti? Vidio sam da extreme digital ima najpovoljnije cijene, ali sudeći po brojnim negativnim iskustvima, da li je onda to najbolje zaobići?

Protis, svijet medija...?

Hvala unaprijed.

ako oces sto bolji mobitel najbolje je uzet s njuskala zapakiran ili koristen tjedan dana, takve obicno prodaju ljudi koji su produzili pretplatu pa prodaju odma uredaje koje su dobili uz pretplatu a nema razlike izmedu toga i onog iz trgovine, za te novce dobijes lg g2, xperiu z1, galaxy s4, htc one m7 a to su pile od mobitela naspram onih iz trgovine koji se prodaju za te novce

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
16 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me koliko realno vrijedi Nokia Lumia 820, dobro uscuvana, stara malo manje od 2 godine, sa svim papirima, garancijom i maskicom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav svima, tražim mobitel koji bih instalirao na bicikl i bilježio prijeđene rute. Mora imati bateriju koja s uključenim GPS praćenjem može izdržati cijeli dan te biti vodootporan (moglo bi biti vožnje po laganoj kiši). Veliki bonus bio bi Dual SIM, ali nije pod mus. Hvala unaprijed na prijedlozima.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rainalcar kaže...

Pozdrav svima, tražim mobitel koji bih instalirao na bicikl i bilježio prijeđene rute. Mora imati bateriju koja s uključenim GPS praćenjem može izdržati cijeli dan te biti vodootporan (moglo bi biti vožnje po laganoj kiši). Veliki bonus bio bi Dual SIM, ali nije pod mus. Hvala unaprijed na prijedlozima.

A za koje pare?

Xperia Z3c mi prva i jedina pada na pamet da bi mogla to izdržati sve ;)

17 godina
Rainalcar kaže...

Ako novci  nisu problem onda mislim da ti je najbolje ici na cat s50, jer ce sigurno koji put i pasti dolje a s njim neces imati problema. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
Zhaba kaže...

Pozdrav, zanima me koliko realno vrijedi Nokia Lumia 820, dobro uscuvana, stara malo manje od 2 godine, sa svim papirima, garancijom i maskicom?

cca 800-900kn ovisno o tragovima koristenja, mrezama na koje radi i potražnji koja nije prevelika za taj mob

14 godina
Patrick_cro kaže...
Rainalcar kaže...

Ako novci  nisu problem onda mislim da ti je najbolje ici na cat s50, jer ce sigurno koji put i pasti dolje a s njim neces imati problema. 

EchoOne kaže...
Rainalcar kaže...

A za koje pare?

Xperia Z3c mi prva i jedina pada na pamet da bi mogla to izdržati sve ;)

Novci nisu problem, oba su mobitela zanimljiva. CAT mi je možda malo preširok.

13 godina
neaktivan

Z3c je vrhunski u tom slucaju.. Kupis mu jos spiegen armor case koji ce ga sacuvat i ako negdje blenes sa bicikla, i jos neki tempered glass i tjt. Trebao bi izdrzat sve, bez greske.

Ako ti z3 (veliki) nije prevelik, mos i njega, on ima malo bolji zaslon i veci naravno.. Baterije na njih dva su slicne, mala prednost ide z3c koji po meni trenutno ima najbolju autonomiju od svih..

Bar koliko sam ih ja koristio, a bome imo sam ih masala

Evo imas i moju recenziju za z3c pa baci oko slobodno

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 13:37 (EchoOne).
10 godina
protjeran

Koji mi preporučujete mobitel za sestru, dosad je imala samsung galaxy beam, ima 1000 kn, moze biti i rabljeno no nece nikakvi kineski

Hvala

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice