Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.465
|
čitano: 12.924.155
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav! Evo uzima sestra novi mobitel, budget 1100kn. Mreza TELE2. Gledao sam u Tele2 mobitele i vidio sam 4 mobitela koja mi se cine za te pare dobri: Samsung Galaxy Core 2, ZTE Blade L2, LG L70 DS i Alcatel C7 Pop. Jeli neko ima prijedlog za neki bolji mobitel?

0 ZTE Blade L2
3 Samsung Galaxy Core 2
5 LG Optimus L70 Dual Sim
0 Alcatel Pop C7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Uglavnom dvoumim se između kupnje Z3 ili S5. Nakon čitanja review-a i foruma uglavnom znam prednosti i nedostatke pojedinih, jedino me još zanima kakva je kvaliteta izrade odnosno izdržjivost mobitela. Čitao sam i prevladava mišljenje da je Z3 tu puno bolji, ipak u dosta sam navrata naletio na to da staklo kod Z3 puca (prednje i stražnje), dok za S5 govore da iako je plastičan u ruci izgleda čvrsto i da je dosta otporan na udarce. To mi je dosta važno zbog posla koji radim iako bi kupio zaštitno staklo i futrolu, može li mi reći netko koji je po vašem mišljenju bolji što se toga tiće. Nekako mi se više sviđa Z3 ali priča se da staklo zna pucati i samo od sebe i to u futroli.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
dinox22 kaže...

Uglavnom dvoumim se između kupnje Z3 ili S5. Nakon čitanja review-a i foruma uglavnom znam prednosti i nedostatke pojedinih, jedino me još zanima kakva je kvaliteta izrade odnosno izdržjivost mobitela. Čitao sam i prevladava mišljenje da je Z3 tu puno bolji, ipak u dosta sam navrata naletio na to da staklo kod Z3 puca (prednje i stražnje), dok za S5 govore da iako je plastičan u ruci izgleda čvrsto i da je dosta otporan na udarce. To mi je dosta važno zbog posla koji radim iako bi kupio zaštitno staklo i futrolu, može li mi reći netko koji je po vašem mišljenju bolji što se toga tiće. Nekako mi se više sviđa Z3 ali priča se da staklo zna pucati i samo od sebe i to u futroli.

Ja bi uzeo Z3, jer kad pogledaš u svakom pogledu je bolji osim ekrana 

16 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me da li je bolji izbor Galaxy S2 ili IPhone 4? Koristio bih mobitel za internet(vijesti, facebook, hangouts, mail, forumi...) te me zanima koji ima bolju kameru i izdrzljiviju bat(da li je Samsung unibody ili ne?)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moze prijedlog Dual Sim mobitela do 1000kn (za zensku s manjom rukom)?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Zopo ZP700 (900kn), vrijedi svaku kunu! 

17 godina
Zhaba kaže...
djigibao kaže...

Hmm...

Dimenzije: 137.8 x 68 x 9.6 mm

Težina telefona: 148g (sa baterijom)  

=============================

Ako ima...

Nesto oko 130cm

I oko 130g

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 21:19 (djigibao).
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Zhaba kaže...
djigibao kaže...

Hmm...

Dimenzije: 137.8 x 68 x 9.6 mm

Težina telefona: 148g (sa baterijom)  

=============================

Ako ima...

Nesto oko 130cm

I oko 130g

A da, izgleda veliko, ali sto se tice performansi, tesko je naci nesto slicno za te novce. Problem je da je opcenito tesko naci mobitel koji je "mali" i dual sim. Npr. HTC Desire 310 je 4.5 inca, ali gotov istih dimenzija ko Zopo, ali slabijih performansi i vjerojatno skuplji. Majka mi ima ZP700 bas zbog toga jer je dual-sim i mob je super i moze ga normalno koristiti makar ima malu ruku. Jedina mala zamjerka je straznja kamera, nije nesto katastrofalno lose,kod dobrog osvjetljenja je dobra, ali kod usporedbe s nekim skupljim mobitelima se osjeti razilka (ja koristim HTC One X koji isto ima 8mpx, pa vidim razliku).

17 godina
djigibao kaže...

Lumia 630 DS

13 godina
neaktivan

Moze li meni preporuka za mobitel do 1100kn? Mobitel ce se koristit za Facebook, Messanger, Whatsapp, Viber i ostale te app i zaigrat ce se igrica tipa Temple Run 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bik kaže...
djigibao kaže...

Lumia 630 DS

Tnx, ali bi trebao biti android jer se navikla na taj OS  

...iako cijena nije losa  

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 22:18 (djigibao).
14 godina
Zhaba kaže...

Pozdrav, zanima me da li je bolji izbor Galaxy S2 ili IPhone 4? Koristio bih mobitel za internet(vijesti, facebook, hangouts, mail, forumi...) te me zanima koji ima bolju kameru i izdrzljiviju bat(da li je Samsung unibody ili ne?)?

Uvjerenja da pitaš za novi mob, ja bih u tom slučaju birao iPhone 4 ali ako je ikako moguće S iteraciju. 

Ovo govorim iz mojeg poluiskustva, jer imam prijatelja koji ga je imao preko tri godine, pa sada kada je nastavio sa modelom 6, svojeg je uredno prepustio svojem nasljedniku. 

Ovo govorim jer je uredno nadograđivao do 8.1.2., gdje sam ja radio upgrade, jer je njega ponekad teško nagovoriti na promjene. 

Uglavnom, za Facebook, mail, stranice kao Index.hr i slični, a barem pedesetak poziva na dan, baterija je uredno izdržala. 

U slučaju slika, jako dobre, jedino što je po "mojem" zamjerka, malen display za sve kvalitetno vidjeti u jednom komadu, ali razvijene slike su bile kažem vrhunske. 

Što se tiče SGS2, meni osobno po dizajnu nula bodova, makar, imao sam ga jednom prilikom u rukama, za držati u jednoj ruci, mjere idealne kao i u iPhone 4S, ALI, plastika i još onako topla, hvala ali ne!!!! 

Možda će nekom moj osvrt činiti se malo pre fanboyevski, no, kada u ruku uhvatim stakleni spram plastičnog gadgeta, puno toga je irelevantno od daljnje diskusije, što je moj skromni subjektivan dojam.

ATJ Lučko
17 godina
djigibao kaže...

lg l70 dualsim

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 4:38 (Patrick_cro).
13 godina
neaktivan

Pozdrav. Evo jucer sam gleda sve ducane mobitela i za 1100kn su mi se ucinila 2 mobitela najbolja: HTC Desire 510 i Lumia 535. Koji je bolji od ta dva i jeli ima jos neki bolji za te pare? Mobitel bi se koristia za Facebook, Messenger, Whatsapp, Viber... i zaigrala bi se koja jednostavnija igra, najzahtjevnije sta bi se igralo je Temple Run 2. Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chrispy450 kaže...

Pozdrav. Evo jucer sam gleda sve ducane mobitela i za 1100kn su mi se ucinila 2 mobitela najbolja: HTC Desire 510 i Lumia 535. Koji je bolji od ta dva i jeli ima jos neki bolji za te pare? Mobitel bi se koristia za Facebook, Messenger, Whatsapp, Viber... i zaigrala bi se koja jednostavnija igra, najzahtjevnije sta bi se igralo je Temple Run 2. Hvala unaprijed!

idi na lumiu 535. Ja svoju 920 koristim za tocno to sto i naveo + mail, surfanje i muzika, te kamera koja mi je bitan faktor. Za mene nema boljeg uredaja, sve radi glatko, fluidno i znam da ce tako i za 5 godina.

U simpi ti je 535 848 kuna + 598 kn na racunu za trosenje (ako gledas tako, isplati se jos vise.) I ostane ti jos 250 kn za pocastit se

Ili otidi do vidiatela i kupi lumiu 920 (799 kn) /  925 (1100) ako ti je kamera bitan faktor.

13 godina
neaktivan

Taj ce mobitel koristit zenska osoba tako da joj je bitnja prednja kamera a u lumie 535 je 5mpx sto je odlicno. Ali HTC ima 4G i Android je, pa neznan. Sta ostali preporucuju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Taj ce mobitel koristit zenska osoba tako da joj je bitnja prednja kamera a u lumie 535 je 5mpx sto je odlicno. Ali HTC ima 4G i Android je, pa neznan. Sta ostali preporucuju?

I ja preporučujem Lumiu 535

11 Lumia 535
0 Desire 510
http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
17 godina
chrispy450 kaže...
Ali HTC ima 4G i Android je, pa neznan.

Šta ce joj 4G? šta ce joj android kad wp bolje radi i jednostavniji je na uređaju te klase.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 11:44 (bik).
14 godina
odjavljen

Stigao jutros Acer Liquid Z500.

Uređaj je dobar, ali Acer ga je zatrpao sa jedno 10-ak svojih aplikacija (bespotrebnih).

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ova druga slika mi daje mindfakove :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav,doslo i meni vrijeme za novi mobitel

budzet je 1800-900 kn

nije bitno dali je kineski ili neka top marka

moze i polovno

ekran do 5i max

quad core

solidna kamera

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
chrispy450 kaže...

I ja preporučujem Lumiu 535

Na kraju sam se odlucia za Lumiu 535, koliko san vidija odlican je mobitel za tu lovu. Popodne cu ic ga uzet. Hvala na pomoci!

14 godina
odjavljen
maks0806 kaže...

Ova druga slika mi daje mindfakove :D

Refleksija-moj stari sat.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
13 godina

Kul, samo stvarno je bila mindfak slika s tim refleksijama, kolko dođe ovako taj mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
maks0806 kaže...

Kul, samo stvarno je bila mindfak slika s tim refleksijama, kolko dođe ovako taj mob?

980 kn preko Alzashopa-s 5 € popusta, plaćeno putem PayPal-a.

16 godina
neaktivan
dinox22 kaže...

Plastika ti bolje amoritizira udarac, a S5 je prilično izdržljiv mob. Izrada nije kvalitetnija od Z3, ali je izdržljiviji. Ta dva mobitela su tu negdje, nijanse ih dijele. Praktički možeš uzeti onoga koji ti se više sviđa.

live4cro kaže...

budzet je 1800-900 kn

moze i polovno

ekran do 5i max

quad core

solidna kamera

Evo, probaj spustiti cijenu za 100 kn. Xperia Z2 je odličan mobitel, i za ovako male pare je best buy. Ekran je mrvicu veći od tvojih zahjteva (5,2"), ali brzo ćeš se naviknuti.

http://www.njuskalo.hr/sony-xperia-z2/experia-z2-koristena-mjesec-dana-2300kn-oglas-13722305

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
LG L90 otključavanje mreže

Razmišljam uzeti preko njuškala LG L90, kodiran je na Tele2, možete li mi preporučiti neku stranicu sa kodovima za otključavanje? Ljetos sam LG G2 otključao  preko unlockcode247.com za 2 $,  ne znam radi li to još uvijek pošto na stranici uz Lg logo piše i AT&T pa se bojim da je to samo za uređaje za  američko tržište.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 13:55 (hrde).

0 0 hvala 0
13 godina

možeš, samo nije 2 dolara više

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
live4cro kaže...

budzet je 1800-900 kn

moze i polovno

ekran do 5i max

quad core

solidna kamera

Lg g2 ili xperia z1, ne traži dalje

Btw Pranja, jel to 2gb rama model ili 1gb?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 14:44 (maks0806).
14 godina
odjavljen

1 gb, mislim da se u EU ne prodaje model sa 2 gb RAM-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice