Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.509.789
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
assassin.st kaže...
MARKOZD15 kaže...
Takoder dajem glas za Moto G, uvijek bi ga prije S4 mini uzeo

Napomena vezano za Moto G, postoji 4G verzija koja ima 8GB interne memorije, ali i utor za SD kartice, a cijena joj nije puno veca od "obicne" 8GB verzije, barem koliko sam vidio na mobicityju..

vidim i ja, cijena je ista na mobicityju...jedini problem je sto nikad nisam kupovao preko njih, kako to ide, treba paypal, ziroracun ili tako nesto? i jel to cijena sa dostavom koja pise?

14 godina
flukscro kaže...

vidim i ja, cijena je ista na mobicityju...jedini problem je sto nikad nisam kupovao preko njih, kako to ide, treba paypal, ziroracun ili tako nesto? i jel to cijena sa dostavom koja pise?

Mozes placat Paypalom i karticom, za ziro racun nisam siguran. Dosta ti je besplatna s kuponom UKFSHIP. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
Officer kaže...

Pozz. Treba mi pomoc oko odabira mobitela. Razmisljao sam da kupim LG L9, ali sam cuo da je sklon kvarenju. Sada razmisljam da kupim Xperiu L ili Samsung galaxy core g350, pa mozete li mi vi reci koji bi od ta dva mobitela bio bolji. Kupujem mobitel nekog srednjeg ranga, tj neka normalna cijena, nista preskupo, poput galaxy s4,s5. Pa bih vas zamolio da mi date neke prijedloge, koji bi mobitel iz te neke srednje klase bilo najbolje da kupim. Takodjer bih vas zamolio da mi kazete kako prepoznati mobitel koji nije original, npr kako prepoznati Xperu L koja nije original,tj gdje se takve stvari prodaju, da bih se sacuvao toga. Takodjer me zanima jos jedva stvar. Kako to da Nokia lumia koja je poprilicno jeftinija od Xperie L podrzaje HD, a Xperia L ne podrzaje. To su neka moja pitanja, nadam se pomoci :D

Možda polovni galaxy S3 sa custom ROM-om

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 20:25 (hrvooje).
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 20:37 (hrvooje).
11 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
djurek03 kaže...

ima li na mobicity android s 2gb ram za 1700kn? ili kod nas, moze i kinez

Za 1800kn imas Xiaomi Mi3.

prolistao sam sve i našao u tom cijenovnom rangu modele: 

Ako netko ima iskustva s nekima od navedenih bio bih zahvalan. Zasad mi se najviše sviđa LG Optimus.

Hvala

0 HTC Butterfly
3 LG E988 Optimus G Pro 4G LTE
0 Huawei Ascend P6
21 Xiaomi Mi-3 16GB
1 Sony Xperia ZR C5502
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 21:18 (djurek03).
13 godina
djurek03 kaže...
gamer34 kaže...
djurek03 kaže...

ima li na mobicity android s 2gb ram za 1700kn? ili kod nas, moze i kinez

Za 1800kn imas Xiaomi Mi3.

prolistao sam sve i našao u tom cijenovnom rangu modele: 

Ako netko ima iskustva s nekima od navedenih bio bih zahvalan. Zasad mi se najviše sviđa LG Optimus.

Hvala

Samo random kinezi sa jacim hardverom (xiaomi mi3 u ovom slucaju)

ybes brendirana preplacena smeca puna nepotrebnog bloatware-a {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Jel bolje uzeti 5s ili čekati iPhone 6?

"Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o." - @Tonči

2 3 hvala 0
11 godina
protjeran

jel ima tko da je narucio sa mobicity-a mobitel i da ga ceka vise od 2-3 tjedna...Narucio Lumiu 820 4G ali jos nista od toga...Poslao im email i nista nedogovaraju...

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

pa vidis pise ti out of stock jos od isusovog doba, svaki dan provjeravam da sebi narucim i stalno pise out of stock i tako za svaku dostupnu boju a siguran sam da se zbog puno manje cijene bijela proda najbrze, ja sam pricao za njihovom live podrskom i kazu da neznaju kad ce ih imat na lageru i da mogu samo provjeravat svako malo jel doslo na lager...jbg

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

mater im je*** meni su rekli da dolazi 99% u roku od 2 tjedna i to je proslo,a ako ne tad onda pri kraju mjeseca.Nejave li se do 01.09 otkzat cu narudzbu 

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

mater im je*** meni su rekli da dolazi 99% u roku od 2 tjedna i to je proslo,a ako ne tad onda pri kraju mjeseca.Nejave li se do 01.09 otkzat cu narudzbu 

i u čemu je problem. to i jeste jedan od uvjeta backordera da, ako nema mobitela uvijek se može otkazati predbilježba.

11 godina
protjeran

zato sto zelim taj mobitel a to jenajjftnija cjena koju sam vidio.

14 godina
neaktivan

Moto G, Nexus 4, ili neki kinez(i koji)? Šta da uzmem? Znači, u cjenovnom rangu ta dva mobitela

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Asfalt kaže...

Moto G, Nexus 4, ili neki kinez(i koji)? Šta da uzmem? Znači, u cjenovnom rangu ta dva mobitela

Od ova dva definitivno N4. Koji cijenovni rang gledas jer N4 je dosta skuplji od Moto G.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Pitaj na live chat obavezno uz broj narudžbe što se događa. Meni je tako sa Mi3 bilo samo je manji vremenski period, naručen 12.8., poslan 22.8., dobio u ponedjeljak. Reagirao sam na live chatu u četvrtak, 21.8. ispričavao se lik na chatu i sutradan ga poslali...

14 godina
odjavljen

Ne kužim što se pjenite kad mob kasni sa Mobicitiya, platite mob nekoliko stotina kuna manje (ako ne i tisuću) nego kod nas i još ne platite shipping, a problem vam je pričekati mjesec dana, vauu... 

7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Pa kolko sam gledo po ebayju i slicnim sajtovima, nije tolko skuplji, ima ih za nekih 160-170 dolara po ebayu(novi)
Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
11 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
Officer kaže...

Pozz. Treba mi pomoc oko odabira mobitela. Razmisljao sam da kupim LG L9, ali sam cuo da je sklon kvarenju. Sada razmisljam da kupim Xperiu L ili Samsung galaxy core g350, pa mozete li mi vi reci koji bi od ta dva mobitela bio bolji. Kupujem mobitel nekog srednjeg ranga, tj neka normalna cijena, nista preskupo, poput galaxy s4,s5. Pa bih vas zamolio da mi date neke prijedloge, koji bi mobitel iz te neke srednje klase bilo najbolje da kupim. Takodjer bih vas zamolio da mi kazete kako prepoznati mobitel koji nije original, npr kako prepoznati Xperu L koja nije original,tj gdje se takve stvari prodaju, da bih se sacuvao toga. Takodjer me zanima jos jedva stvar. Kako to da Nokia lumia koja je poprilicno jeftinija od Xperie L podrzaje HD, a Xperia L ne podrzaje. To su neka moja pitanja, nadam se pomoci :D

Možda polovni galaxy S3 sa custom ROM-om

A ne bih kupovao polovan mobitel, nije mi sigurno to

Da l je neko imao iskustva sa Samsung galaxy core plus G350, ili je upoznat sa njim, i da li je bolja opcija on ili galaxy s3 mini

i moze li mi neko reci kakve su negativne osobine mobitela sa dvije kartice ?

11 godina
protjeran

Moze netko prevesti 

While waiting for new supplies to arrive in our warehouse you can place a back-order to ensure fast shipping as soon as it comes back in. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Moze netko prevesti 

While waiting for new supplies to arrive in our warehouse you can place a back-order to ensure fast shipping as soon as it comes back in. 

dok čekaju da im iz jednog skladišta dođe u drugo, ono bliže njima (ili dok čekaju da im dođe iz kine) možeš rezervirati uređaj pa ćeš čim dođe ti imati prednost, tj. tebi će odmah poslati. 

*taj back-order uvijek možeš otkazati. ja sam se predbilježio bio na back-order i pratio na stranici kad će biti dostupan. kad sam vidio da je dostupan, poslao sam im email da je mobitel dosstupa i kad ga mogu očekivati. odgovorili su da šalju odmah i mob je bio dhl-om kod mene za 3-4 dana, jer je bio vikend. 

11 godina
protjeran

Aha a jel se to dodatno placa ?

17 godina

ne, to te ne košta dodatno.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

A mislim da ipak necu uzimat nxus preko ebaya, previse me to dodje s pdvom, carinom i svim tim, dal da onda uzmem moto g preko mobicita ili nesto drugo? Znaci, u tom cjenovnom rangu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Officer kaže...

A ne bih kupovao polovan mobitel, nije mi sigurno to

Da l je neko imao iskustva sa Samsung galaxy core plus G350, ili je upoznat sa njim, i da li je bolja opcija on ili galaxy s3 mini

i moze li mi neko reci kakve su negativne osobine mobitela sa dvije kartice ?

Daj reci koliki ti je budzet pa cemo ti rec sto je najbolje u tom rangu. Meni ti jeftini Samsunzi nisu bas neka sreca. Negativne osobine dual sim mobitela je nesto slabije trajanje baterije, ostalo je sve isto osim sto naravno mozes koristiti dvije kartice.

14 godina
Asfalt kaže...

A mislim da ipak necu uzimat nxus preko ebaya, previse me to dodje s pdvom, carinom i svim tim, dal da onda uzmem moto g preko mobicita ili nesto drugo? Znaci, u tom cjenovnom rangu.

Za taj cijenovni rang, oko 1300kn koliko dode Moto G 8gb LTE tesko da ces nac bolje.

14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Asfalt kaže...

Za taj cijenovni rang, oko 1300kn koliko dode Moto G 8gb LTE tesko da ces nac bolje.

Asus zenphone 5 ?

Live and let live.
14 godina
neaktivan
Pa tra zim nesto do 1400-1500 kn. Zapeo mi je za oko ovaj xiaomi red rice, da li bi to mozda bio bolji izbor?
16 godina
Asfalt kaže...
Pa tra zim nesto do 1400-1500 kn. Zapeo mi je za oko ovaj xiaomi red rice, da li bi to mozda bio bolji izbor?

Ne bih rekao, ali ako možeš izdvojiti još par stotina, uzmi mi3.

11 godina
neaktivan

@Gamer34 Pa kupio bih neki mobitel do 350 KM

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 17:20 (Officer).
14 godina
cecenac kaže...

Asus zenphone 5 ?

Nisam bas puno istrazivao o tom mobitelu, ali isto se ne cini kao losa opcija pogotovo zbog 2GB rama, ali mi se bas ne svida sto su modificirali stock Android.

Officer kaže...

@Gamer34 Pa kupio bih neki mobitel do 350 KM

Kao sto je vec puno puta u ovoj temu spomenuto, u tom cijenovnom rangu je Moto G odlican izbor. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice