hrčak još si tu
xxx man me neće izbrisati
jel imate preporuku ova dva mobitela imam dopi*dila su mi jer su tehnički slabi te imaju jako male ekrane
hrčak još si tu
xxx man me neće izbrisati
jel imate preporuku ova dva mobitela imam dopi*dila su mi jer su tehnički slabi te imaju jako male ekrane
S4 mini Duos?
Uzela sam na pretplatu Lg Flex no dvoumim se da li ga ostavit sebi ili prodat i uzet G2...
Za oko mi zapeo g2 i ova tarifa iz tele2, mislim da se isplati
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/lg-g2-black/d427/?typid=2
Mix tarifa 75
440kn jednokratno+ 165 mjesečno, 250min prema svima, 250 poruka, 2GB interneta
Mišljenja ? I da ako zna netko iz prve ruke kakva je pokrivenost tele2 u RI ? :D
LP, Valentino
ima li netko SG Note 3 ili SGS5 da puknutim ekranom?
pa znam da nije puno,ali jednostavno je jako za promjenit sa onim heat gunom..da ga imam sam bi promjenio,a dati 200kn radi 20min posla...pa mozda tu netko jeftinije to radi
pa znam da nije puno,ali jednostavno je jako za promjenit sa onim heat gunom..da ga imam sam bi promjenio,a dati 200kn radi 20min posla...pa mozda tu netko jeftinije to radi
Ja sam par puta radio frendovima, i nije baš tako jednostavno kao što izgleda. Ako misliš da ne vrijedi 200kn napravi sam, pa ćeš vidjeti.
Nije previše kompicirarno, ali ima tona ljepila, ako je staro staklo puknuto raspadne se u milijun komadića dok ga skidaš ako si malo nepažljv pa se ti komadići opet zaljepe na ekran, ljepilo na samom ekranu moraš ili skinuti u potpunosti što nije nimalo jednostavno ili paziti da se slučajno nešto ne zaljepi...
Pajdo daj 200 kn. Znam ih nekolicinu koji su sami probali i zavrsili sa puknutim displayom. Jedan frend je mijenjao u servisu, i s obzirom da mu je tip strgo.ekran, dao mu je Note 2 kao poklon i znak isprike da ne prica dalje da je.to.bilo kod njega ;)
Pajdo daj 200 kn. Znam ih nekolicinu koji su sami probali i zavrsili sa puknutim displayom. Jedan frend je mijenjao u servisu, i s obzirom da mu je tip strgo.ekran, dao mu je Note 2 kao poklon i znak isprike da ne prica dalje da je.to.bilo kod njega ;)
Kod mene je u servisu zamjena neovisno za mobitel do 100Kn, Xperia T je bila 50Kn zamena LCD+digitizer
trazim mob do 500-600kn sa njuskala, za surfanje najvise..moze i kinez, nije bitno, samo da je najbolji za ovu cijenu..
trazim mob do 500-600kn sa njuskala, za surfanje najvise..moze i kinez, nije bitno, samo da je najbolji za ovu cijenu..
lumia 520
ljudi trebam neki windows phone do 800 kn sa njuskala...nemojte samo lumiu 520 preporucivat taj mi je ipak slab malo nema ni bljeskalicu
ljudi trebam neki windows phone do 800 kn sa njuskala...nemojte samo lumiu 520 preporucivat taj mi je ipak slab malo nema ni bljeskalicu
Za tu lovu neces dobit nikakav jaci jer su svi ti jefitni Windows phoni na istoj hardwareskoj platformi.
dodaj jos 50 eura i naruci Lumiu 820 4G koja je potpuno kompatabilna na svi frekvencijama koje se koriste u RH.Mobycity inace stranice ako neznas
Kod mene je u servisu zamjena neovisno za mobitel do 100Kn, Xperia T je bila 50Kn zamena LCD+digitizer
Netko cijeni svoj rad, a netko ne. 50kn bi trebalo biti za "Dobar dan", a ne da napraviš posao koji je u stanju napraviti niti 0.1% populacije.
haha 150€ bijela lumia 820 a sve druge boje 30€ vise...a ocu ja bit zadovoljan s tom lumiom? sad imam htc one x, htio bi probat nesto novo kao windows phone a strah me ak prodam ovaj da necu bit zadovoljan...kak onda s garancijom ako kupim preko mobicity.uk?
meni ce doci za tjedan otpirlike pa ti javim kakva je ako neces jos naruciti
moze ionako moram prodat ovoga jos...nemogu vjerovat ova 4G je 30€ jeftinija od obicne 3G verzije
takodjer,a jos gore da je zuta maska 30 funti skuplja od bijele
Netko cijeni svoj rad, a netko ne. 50kn bi trebalo biti za "Dobar dan", a ne da napraviš posao koji je u stanju napraviti niti 0.1% populacije.
Ovaj covijek što to radi je odlican, jednom mi je digitizer mjenjao, i nakon 2 tjedna je prestao raditi, i on je vidjeo da je to njegovom greškom te mi je kupio i instalirao novi o svoj trošak, a i inače sve vodim kod njega i nikad nikakvih problema...
Moze preporuka koji mob do 1000kn polovni?
Moze preporuka koji mob do 1000kn polovni?
Pogledaj S3, ima ih koji se mogu nac za oko 1000 kn, +-100 kn.
Ovaj covijek što to radi je odlican, jednom mi je digitizer mjenjao, i nakon 2 tjedna je prestao raditi, i on je vidjeo da je to njegovom greškom te mi je kupio i instalirao novi o svoj trošak, a i inače sve vodim kod njega i nikad nikakvih problema...
Jel' u Zagrebu mozda? Imam jedan htc koji se okupao, pa ne radi, tj ne prihvaca dodire mjestimicno.. :)
Jel' u Zagrebu mozda? Imam jedan htc koji se okupao, pa ne radi, tj ne prihvaca dodire mjestimicno.. :)
U Đakovu :D
bog, treba mi mobitel do oko 1300-1400 kn, ne kinezi i iskljucivo android, novi s garancijom (njuskalo) .... mislio sam xperia M2 (da ih se pronaci na njuskalu) ili mozda HTC desire 610..?
Uz nokiu mi je dosao njen punjac (lumia 630DS) na kojem pise output: 5V, 750ma . Planirao sam kupiti još jedan punjač, a vidim na banggoodu imaju sa outputom 5V, 2A te 5V, 1A.
Kakva je razlika, oće li mi se brze puniti mobitel sa ovim punjačima, ili ću bateriju shebat sa njima, na šta moram obratiti pozornost pri kupnji?