Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.510.706
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
roby27 kaže...

hrčak još si tu {#}

xxx man me neće izbrisati

jel imate preporuku ova dva mobitela imam dopi*dila su mi jer su tehnički slabi te imaju jako male ekrane

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
13 godina
neaktivan
Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Uzela sam na pretplatu Lg Flex no dvoumim se da li ga ostavit sebi ili prodat i uzet G2...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za oko mi zapeo g2 i ova tarifa iz tele2, mislim da se isplati

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/lg-g2-black/d427/?typid=2

Mix tarifa 75

440kn jednokratno+ 165 mjesečno, 250min prema svima, 250 poruka, 2GB interneta

Mišljenja ? I da ako zna netko iz prve ruke kakva je pokrivenost tele2 u RI ? :D

LP, Valentino

SEO, web design/coding, fb app development
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
jel ima netko na forumu da jeftino mjenja staklo na samsung galaxy s3? servis trazi 200kn -.-

0 1 hvala 0
14 godina
Pa to nije tako puno. Ja ne znam za koliko ti ocekujes da ti netko promijeni.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
neaktivan

ima li netko SG Note 3 ili SGS5 da puknutim ekranom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gamer34 kaže...

pa znam da nije puno,ali jednostavno je jako za promjenit sa onim heat gunom..da ga imam sam bi promjenio,a dati 200kn radi 20min posla...pa mozda tu netko jeftinije to radi

16 godina
JohnnyBlaze kaže...
gamer34 kaže...

pa znam da nije puno,ali jednostavno je jako za promjenit sa onim heat gunom..da ga imam sam bi promjenio,a dati 200kn radi 20min posla...pa mozda tu netko jeftinije to radi

Ja sam par puta radio frendovima, i nije baš tako jednostavno kao što izgleda. Ako misliš da ne vrijedi 200kn napravi sam, pa ćeš vidjeti.

Nije previše kompicirarno, ali ima tona ljepila, ako je staro staklo puknuto raspadne se u milijun komadića dok ga skidaš ako si malo nepažljv pa se ti komadići opet zaljepe na ekran, ljepilo na samom ekranu moraš ili skinuti u potpunosti što nije nimalo jednostavno ili paziti da se slučajno nešto ne zaljepi...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...
jel ima netko na forumu da jeftino mjenja staklo na samsung galaxy s3? servis trazi 200kn -.-

Pajdo daj 200 kn. Znam ih nekolicinu koji su sami probali i zavrsili sa puknutim displayom. Jedan frend je mijenjao u servisu, i s obzirom da mu je tip strgo.ekran, dao mu je Note 2 kao poklon i znak isprike da ne prica dalje da je.to.bilo kod njega ;)

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
14 godina
EchoOne kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Pajdo daj 200 kn. Znam ih nekolicinu koji su sami probali i zavrsili sa puknutim displayom. Jedan frend je mijenjao u servisu, i s obzirom da mu je tip strgo.ekran, dao mu je Note 2 kao poklon i znak isprike da ne prica dalje da je.to.bilo kod njega ;)

Kod mene je u servisu zamjena neovisno za mobitel do 100Kn, Xperia T je bila 50Kn zamena LCD+digitizer

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
13 godina
neaktivan

trazim mob do 500-600kn sa njuskala, za surfanje najvise..moze i kinez, nije bitno, samo da je najbolji za ovu cijenu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tonix8 kaže...

trazim mob do 500-600kn sa njuskala, za surfanje najvise..moze i kinez, nije bitno, samo da je najbolji za ovu cijenu..

lumia 520

15 godina

ljudi trebam neki windows phone do 800 kn sa njuskala...nemojte samo lumiu 520 preporucivat taj mi je ipak slab malo nema ni bljeskalicu

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
domac5 kaže...

ljudi trebam neki windows phone do 800 kn sa njuskala...nemojte samo lumiu 520 preporucivat taj mi je ipak slab malo nema ni bljeskalicu

Za tu lovu neces dobit nikakav jaci jer su svi ti jefitni Windows phoni na istoj hardwareskoj platformi. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
11 godina
protjeran

dodaj jos 50 eura i naruci Lumiu 820 4G koja je potpuno kompatabilna na svi frekvencijama koje se koriste u RH.Mobycity inace stranice ako neznas

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Strm kaže...
EchoOne kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Kod mene je u servisu zamjena neovisno za mobitel do 100Kn, Xperia T je bila 50Kn zamena LCD+digitizer

Netko cijeni svoj rad, a netko ne. 50kn bi trebalo biti za "Dobar dan", a ne da napraviš posao koji je u stanju napraviti niti 0.1% populacije.

15 godina

haha 150€ bijela lumia 820 a sve druge boje 30€ vise...a ocu ja bit zadovoljan s tom lumiom? sad imam htc one x, htio bi probat nesto novo kao windows phone a strah me ak prodam ovaj da necu bit zadovoljan...kak onda s garancijom ako kupim preko mobicity.uk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

meni ce doci za tjedan otpirlike pa ti javim kakva je ako neces jos naruciti

15 godina

moze ionako moram prodat ovoga jos...nemogu vjerovat ova 4G je 30€ jeftinija od obicne 3G verzije

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

takodjer,a jos gore da je zuta maska 30 funti skuplja od bijele

14 godina
assassin.st kaže...
Strm kaže...
EchoOne kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Netko cijeni svoj rad, a netko ne. 50kn bi trebalo biti za "Dobar dan", a ne da napraviš posao koji je u stanju napraviti niti 0.1% populacije.

Ovaj covijek što to radi je odlican, jednom mi je digitizer mjenjao, i nakon 2 tjedna je prestao raditi, i on je vidjeo da je to njegovom greškom te mi je kupio i instalirao novi o svoj trošak, a i inače sve vodim kod njega i nikad nikakvih problema...

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
16 godina
neaktivan
Brzo pitanje! Jel mogu za Galaxy mini 2 dobiti 250 kuna. Vidljivi su tragovi korištenja, ali je uređaj u potpunosti ispravan. Višak mi je pa razmišljam da ga prodam nekome tko treba Android smartphone, a nema para na bacanje. #freekarmapoints
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
14 godina
odjavljen

Moze preporuka koji mob do 1000kn polovni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dino.Randic kaže...

Moze preporuka koji mob do 1000kn polovni?

Pogledaj S3, ima ih koji se mogu nac za oko 1000 kn, +-100 kn.

http://isvijet.com.hr
14 godina
Strm kaže...

Ovaj covijek što to radi je odlican, jednom mi je digitizer mjenjao, i nakon 2 tjedna je prestao raditi, i on je vidjeo da je to njegovom greškom te mi je kupio i instalirao novi o svoj trošak, a i inače sve vodim kod njega i nikad nikakvih problema...

Jel' u Zagrebu mozda? Imam jedan htc koji se okupao, pa ne radi, tj ne prihvaca dodire mjestimicno.. :)

14 godina
mcf kaže...
Strm kaže...

Jel' u Zagrebu mozda? Imam jedan htc koji se okupao, pa ne radi, tj ne prihvaca dodire mjestimicno.. :)

U Đakovu :D

17 godina

bog, treba mi mobitel do oko 1300-1400 kn, ne kinezi i iskljucivo android, novi s garancijom (njuskalo) .... mislio sam xperia M2 (da ih se pronaci na njuskalu) ili mozda HTC desire 610..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ta dva su gotovo istih specifikacija.sony ima mrvicu jaču bateriju dok htc ima dva zvučnika(ili jedan nisam siguran,ali je sprijeda).izbor je na tebi,jedan sliči "velikoj"xperiji z2,a drugi "velikom" htc m8.
13 godina

Uz nokiu mi je dosao njen punjac (lumia 630DS) na kojem pise output: 5V, 750ma . Planirao sam kupiti još jedan punjač, a vidim na banggoodu imaju sa outputom 5V, 2A te 5V, 1A. 

Kakva je razlika, oće li mi se brze puniti mobitel sa ovim punjačima, ili ću bateriju shebat sa njima, na šta moram obratiti pozornost pri kupnji?

H3rc0

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice