HTC One M8 ako ti je robusnost bitna, a mob ko mob bih ja osobno išao na XZ2.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HTC One M8 ako ti je robusnost bitna, a mob ko mob bih ja osobno išao na XZ2.
Ne PREnužno, ali ispadne mi mobitel iz ruke jednom u 5 dana sigurno.
Je li UI promijenjiv i customizable na XZ2?
za 3-4 mjeseca će vjerojatno biti najavljena xperia z3, u prodaji biti lg g3, a vjerojatno i iphone 6 izaći. tak da, prvo kad ćeš imat pare, a onda shoping
Dvoumim se izmedju XZ2 i M8. Znam da koji god da uzmem necu se pokajati. M8 ima slabiji kameru (kako citam) i to mi malo smeta kod njeg. Z2 ima takodjer bolju bateriju i 1 GB RAM-a vise, ali valjda se perfomenske nisu nesto bolje. Po meni zasad Z2 je u maloj prednosti i ako ostanem pri ovom misljenu uzet cu ga.
Zelio bi cuti savjete od iskusnih. Sta mi preporucujete. Mozda u igru udje u G3 ako uskoro dodje u BH Telecom.
Izmedu M8 i Z2, to ti je najbolje da sam odaberes, danas se flagshipovi po dizajnu uzimaju, svi su tu negdje, ali osobno bi jos cekao G3, koji je definitivno iznenadjenje ove godine
*Sony Xperia Z1 Compact*
uzimam novi mob, cijena nije bilo koji osim iphonea, bitna mi je kamera brzina i dizajn i ekran pa sad sta mi vi preporucijete , mislio sam s5 ili htc one m8 :)
*Sony Xperia Z1 Compact*
mislio sam cak i g2 jer i nema bas prevelike razlike od s5 a jeftiniji je tako da neznam bas
*Sony Xperia Z1 Compact*
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
ma uzet cu ja g2 lijepo vidim da su svi podjednaki heheh
Dali netko zna jel quadro sq-57e90a valja čemu? :)
http://www.vipnet.hr/tarife-bez-granica
Vidiš sad razliku?
Vidim, ma morala je biti neka caka.
hvala na informaciji kolega
Uvijek je kod njih caka negdje :D
A Bez granica XXL i onda samo 5gb prometa...glupost.
Gledam i ponudu S5 u Tmobileu i Tele2 i Vipu...
Vip ispada najjeftiniji, zatim T-mobile i onda Tele2
Novca nikad dosta, i kad ga imaš, opet ga nemaš dovoljno 
Molim savjet
https://www.smartson.hr/25842_mobitel_lg_l90_lgd405_bijeli
vrijedi li te novce? ako uzmemo u obzir da..nema osvijetljenje tipki, nema lampicu za poruke....
ili se bolje malo isprsiti i kupiti Galaxy S3 ?
Novca nikad dosta, i kad ga imaš, opet ga nemaš dovoljno 
Molim savjet
https://www.smartson.hr/25842_mobitel_lg_l90_lgd405_bijeli
vrijedi li te novce? ako uzmemo u obzir da..nema osvijetljenje tipki, nema lampicu za poruke....
ili se bolje malo isprsiti i kupiti Galaxy S3 ?
L90 vrijedi te pare!
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
prednost S3
- bolja rezolucija
- bolji ekran
- LED notifikacija
- širi spektar pribora / opreme
- bolja kamera?
- automatsko osvijetljenje ekrana
- TVout
- .....
prednost S3
- bolja rezolucija
- bolji ekran
- LED notifikacija
- širi spektar pribora / opreme
- bolja kamera?
- automatsko osvijetljenje ekrana
- TVout
- .....
Takoder ima i vise memorije. Ipak vrijedi napomenut da LG dolazi s KitKatom, a za s3 je pitanje hoce li ga ikad dobit, no s3 ima jednu od najvecih baza custom ROM-ova pa ako ti se da s time igrat mogao bi jako poboljsat mobitel.
s3 svakako
Pozdrav.Tražim mobitel do 1500kn.Najbliže sam kupovini Huawei p6,Xperia z ili Lg Optimus G.Koji je najbolji izbor ?Huawei je malo slabiji u kameri, ali je u svemu kao Xperia z.Lg Optimus je isto neloš mob.Gledao sam sva tri,Huawei mi je nekako najljepši.....Ili da kupim nekog kineza,tipa Zoppo,Iocean itd?
taj huawei ima soc starije generacije,zato ne.
Xperia Z je objektivno najbolji izbor od ta 3 uz sve probleme koje posjeduje i dalje je najbolji bang for the buck
taj huawei ima soc starije generacije,zato ne.
Xperia Z je objektivno najbolji izbor od ta 3 uz sve probleme koje posjeduje i dalje je najbolji bang for the buck
Ma gledao sam i Lg G i mobitel je za 1500kn čist ok.
*Sony Xperia Z1 Compact*
Ok.