Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.506.851
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

ponovno trebam savjet! {#} uz vašu pomoć sebi sam mob nabavila...{#}

sad trebam pronaći odgovarajući smartphone za osobu srednjih godina! {#} glavni kriteriji su cijena (što jeftinije, do 800 kn), veličina (optimalno oko 4"), a koristit će ga najviše za internet i osnovne stvari. imate neki savjet? razmišljala sam sa mobicitya uzeti motorolu XT760. kak vam se to čini?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hej, mogu dobiti Nexus 5 za cca 2500 kn, zanima me da li se to isplati? Ili ima nekih drugih mobitela koje mogu dobiti za slicnu cijenu koji su bolji izbor? Pozeljna bi bila bolja baterija i mozda utor za karticu. Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
galas567 kaže...

Hej, mogu dobiti Nexus 5 za cca 2500 kn, zanima me da li se to isplati? Ili ima nekih drugih mobitela koje mogu dobiti za slicnu cijenu koji su bolji izbor? Pozeljna bi bila bolja baterija i mozda utor za karticu. Hvala.

Za tu cijenu tesko da ces dobiti bolje, ali ako ti je bolja baterija i utor za karticu bitan za tu cijenu mozes uzet polovni Galaxy S4.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
11 godina
protjeran
albatros2 kaže...

ponovno trebam savjet! {#} uz vašu pomoć sebi sam mob nabavila...{#}

sad trebam pronaći odgovarajući smartphone za osobu srednjih godina! {#} glavni kriteriji su cijena (što jeftinije, do 800 kn), veličina (optimalno oko 4"), a koristit će ga najviše za internet i osnovne stvari. imate neki savjet? razmišljala sam sa mobicitya uzeti motorolu XT760. kak vam se to čini?

Nokia 520

Jeftina fluidna i jednostavn.Kamera nije za bacitii.Best Buy iz ranga do 1000kn a ko se mene pita

11 godina
neaktivan

Cao! Trebam malu pomoc...{#}

Znaci imam trenutno iphone 4 i njega bih prodao i imam već su me pitali par poznanika....

Sada kao prvo za koliko bi ga otprilike moglo se prodat?

Šta misilite koju da cifru trazim?{#}

Drugo kupio bih si neki bolji mobitel(da nije toliko velik jer ne volim bas velike, da ima dobru kameru i tako za surfanje)

Pa sam razmišljao o Sony xperiji Z1 compact?(kako vam se cini ili imate mozda bolje rjesenje) imam par mobitela koje bih mozda uzeo pa trebam vasu pomoc

Hvala! {#}

0 htc one
14 xperia z1 compact
1 iphone 5
0 samsung s3
1 ili neki drugi kojih tu nema
cvek
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 17:26 (Cvek07).
14 godina
odjavljen
iP4 po mom misljenju ne vrijedi vise od 800KN, a sto se tice Z1 Compact, neces naci bolji mobitel sto se tice njegove velicine, definitivno za one ljude koji zele vrhunske komponente u manjem mobu
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
11 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
iP4 po mom misljenju ne vrijedi vise od 800KN, a sto se tice Z1 Compact, neces naci bolji mobitel sto se tice njegove velicine, definitivno za one ljude koji zele vrhunske komponente u manjem mobu

aha,a kolika bi otprilike bila cijena z1 compacta? i je li uistinu toliko dobar?

cvek
14 godina
Cvek07 kaže...
MARKOZD15 kaže...

aha,a kolika bi otprilike bila cijena z1 compacta? i je li uistinu toliko dobar?

Xperia Z1 Compact je totalna ubojica. Najjaci mobitel do 4.3" trenutno dostupan u HRV.. Bez razmisljanja bi njega uzeo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.3.2014 10:50 (dinos3).
11 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Cvek07 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Xperia Z1 Compact je totalna ubojica. Najjaci mobitel do 4

3" trenutno dostupan u HRV.. Bez razmisljanja bi njega uzeo.

Hvala....

A vjerojatno i hocu. Samo me zanima kamera, vidio sam da ima 20.7 mp, imate li nekog iskustva s kamerom? ;)

cvek
14 godina
odjavljen
Cvek07 kaže...

Hvala....

A vjerojatno i hocu. Samo me zanima kamera, vidio sam da ima 20.7 mp, imate li nekog iskustva s kamerom? ;)

Znatno bolja kamera nego na iPhone 4, ali kamera sa izrazito visokim potencijalom, ali lošim softverom.

14 godina
odjavljen
Biti ces zadovoljan to je sigurno, Kitkat je malo popravio situaciju sa softverom.

Uglavnom uzmi mobitel i vjeruj mi na rijec da neces pogrijesiti
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
11 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Biti ces zadovoljan to je sigurno, Kitkat je malo popravio situaciju sa softverom.

Uglavnom uzmi mobitel i vjeruj mi na rijec da neces pogrijesiti

Hah okej, samo jos nesto znaci nikad nisam imao xperiu i ima li nesto kao kod iphoea za cistit(kod iphonea 2x home button)?
cvek
14 godina
odjavljen
Cvek07 kaže...

Hah okej, samo jos nesto znaci nikad nisam imao xperiu i ima li nesto kao kod iphoea za cistit(kod iphonea 2x home button)?

Naravno, na ekranu skroz dolje desno imaš jednu ikonicu i samo na nju klikneš i onda ti izbaci aplikacije koje si koristio i samo ih pomakneš ulijevo i pogase se.

http://i-cdn.phonearena.com/images/phones/44682-xlarge/Sony-Xperia-Z1-Compact.jpg

Ovo koje izgleda kao dva prozora.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 21:06 (Deawood).
11 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Cvek07 kaže...

Naravno, na ekranu skroz dolje desno imaš jednu ikonicu i samo na nju klikneš i onda ti izbaci aplikacije koje si koristio i samo ih pomakneš ulijevo i pogase se.

http://i-cdn.phonearena.com/images/phones/44682-xlarge/Sony-Xperia-Z1-Compact.jpg

Ovo koje izgleda kao dva prozora.

Aha,aaa.... prijatelj mi ima samsung galaxy i ima kao neku raketu ima to tu?
cvek
17 godina
odjavljen

Jel netko narucivo sa mobicytia i da mu je posiljka stigla i nije platio PDV?

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
17 godina
Edge kaže...

Ne plaćaš PDV ako je roba jeftinija od 2200Kn. U protivnom 2,5% carine i 25% PDVa

13 godina
neaktivan

Može preporuka mobitela do 1300kn? Ne mora biti nov, sto jači to bolje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To ti je neka zasebna aplikacija, cleanaster ili nešto tako.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
protjeran
Ziga kaže...
Edge kaže...

Ne plaćaš PDV ako je roba jeftinija od 2200Kn. U protivnom 2,5% carine i 25% PDVa

zar su se prmojenili zakoni...Prije je bilo do 150 eura i onda placas carinu od 25%

17 godina
odjavljen
Boixus Nois PS kaže...
Ziga kaže...
Edge kaže...

zar su se prmojenili zakoni...Prije je bilo do 150 eura i onda placas carinu od 25%

wtf?

Kaj nije ako narucujes iz EU da nema nikakvih briga oko carine i PDV-a?

Kolko mislim do 150€ neces platit carinu, ali PDV hoces, naravno ako narcuujes izvan granica EU.

17 godina
noirDEC0 kaže...

Još da vas malo izgnjavim. Našao sam Lumiu 920 za 1600kn. Sad, stara je 3 mjeseca, ali je kupljena u njemačkoj. Ima račun i garu, čovjek nezna da li i kako gara vrijedi kod nas. Pa ako netko možda zna kako to ide ili nešto...

Stigao mob. Prvi dojam je izvrstan i jako mi je drago što sam uzeo ovo umjesto novog androida u tom cjenovnom rangu. Kamera po noći je fantastična i to bez blica.
Uglavnom zahvaljujući vama sam se ipak odlučio na rabljeno {#}

Izgleda puuuno bolje live nego na slikama, ovako ima par površinskih crtica i to je to, vide se samo pod određenim kutevima. Samo neka drži koje 2 god i ja sretan. 

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
13 godina
protjeran

Nakon dvije godine odlučio sam uzeti novi mob. Trenutno imam iPhone 4S (da odmah skratim nisam fanboy, želio sam samo isprobati iOS, jer sam do tada imao samo Android mobitele). Želio kupiti nešto iz najviše klase, pa me sada zanima da li da uzmem Galaxy S4/Iphone5S ili da sačekam do 5-6 mjeseca kada bi trebali doći Galaxy S5/Sony Xperia Z2 ?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
ive383 kaže...

Nakon dvije godine odlučio sam uzeti novi mob. Trenutno imam iPhone 4S (da odmah skratim nisam fanboy, želio sam samo isprobati iOS, jer sam do tada imao samo Android mobitele). Želio kupiti nešto iz najviše klase, pa me sada zanima da li da uzmem Galaxy S4/Iphone5S ili da sačekam do 5-6 mjeseca kada bi trebali doći Galaxy S5/Sony Xperia Z2 ?

Ili uzmi Nexus 5/LG G2/Sony Xperiu Z1 ili pričekaj Sony Xperiu Z2.

13 godina
protjeran
Deawood kaže...
ive383 kaže...

Ili uzmi Nexus 5/LG G2/Sony Xperiu Z1 ili pričekaj Sony Xperiu Z2.

A što je s Galaxy S5-icom ?

14 godina
odjavljen
nista, zaobidi ga u sirokom luku
13 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...

Može li mi netko reći zašto, napisati razlog

17 godina
odjavljen
ive383 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Evo ja cu ti napisati:

- Zato jer je ruzan

- Samsung ga je precijenio, LG2 je recimo vrh mob a kosta 3000 kn manje.

14 godina
odjavljen
ive383 kaže...

Quad core 2.5GHz proc + Adreno 330 + 5.1" 1080P AMOLED ekran + 2800mAh baterija = nizak SOT.

Ružan je, užasno ružan.

Fingerprint scanner je glupost, kao i na iPhone 5S, isto tako i heart rate sensor {#},AMOLED ekran ima presaturirane boje (barem meni), mogli su dodati još gigu RAMa s obzirom da je 2014. godina i flagship je.

Te na kraju, košta 100€ više od Sony Xperia Z2 koja riješava gore navedene probleme.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.3.2014 13:56 (Deawood).
13 godina
neaktivan

Za frenda trebam informaciju. Jel ima ko lumiu 625? Meni se čini sve super osim rezolucije ekrana, tj dpi, a opet cijena je nikakva. Isto tako, jel se vidi razlika 5-8 MP kamere?

Extra wurst

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pozdrav!
Tražim mobitel za sestru do 1800kn. Mob može biti i s njuškala. Najbitnije joj je da relativno ok izgleda, ima dobru kameru, ekran veći od 4,3 inča te da je brz. hvala :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice