Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.137
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav.

U potrazi sam za novim mobitelom pa bi molio preporuku za mobitel sa dobrom kamerom, brzim internetom i da je Android.

Do 1500 kn ako se može što naći?! :)

Mislim uzeti preko njuškala, po mogućnosti novi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 16:55 (papaoutai).

0 0 hvala 0
14 godina

novi

rabljeni - preporuka, požuri ako nije fejk

još jedna z, malo skuplja, al isto super cijena

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav!

Kupujem smartphone, a uopće se ne kužim u sve to skupa pa bi mi trebala pomoć u odabiru :)

uglavnom, "četveroumim" se između ovih u anketi. s tim da mi je oglas za ovaj sony xperia m koji sam gledala sumnjiv utoliko kaj je uvjerljivo najjeftiniji od drugih primjeraka tog modela, a kao praktički je novi, evo i link s njuškala: http://www.njuskalo.hr/sony-xperia-m/sony-xperia-m-povoljno-oglas-11015972 .  A ako bi uzela xperiu e onda bi ju kupila na mobicity.co.uk jer mi se čini da je tam povoljniji nego u oglasniku.

10 nokia lumia 520
1 htc 8s
0 sony xperia e
1 sony xperia m

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

alo bre oce li mi neko odgovoriti koji fon da kupim: lg optimus l9ili samsung galski s3 mini

Milan Milasinovic

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Milance Milasinovic kaže...

alo bre oce li mi neko odgovoriti koji fon da kupim: lg optimus l9ili samsung galski s3 mini

Kupi oba! za svaku ruku po jedan, ili koji ti se više svidi zadrži sebi a drugi pokloni ribi...

11 godina
protjeran

Preporuka za mobitel u klasi sa xperiom z ali da je manji ekran znaci max 4.7 inch

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Nexus 4
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Preporuka za mobitel u klasi sa xperiom z ali da je manji ekran znaci max 4.7 inch

A jel ti baš bitno da je manji ekran ili manji uređaj?

Jer to su 2 pojma u slučaju Xperie Z.. Ima mobitela sa većim ekranom, a da su oni manji (G2 khm).

No kolega ti je iznad mene odlično rekao, Nexus 4. Samo što je kamera za koplje (ili 2) lošija.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
odjavljen
Kamera je za dva koplja losija, taman za koplje ispod S3, ok je al se ne oslanjati previse za nju, sve ostalo na N4 je sasvim fino
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Kamera je za dva koplja losija, taman za koplje ispod S3, ok je al se ne oslanjati previse za nju, sve ostalo na N4 je sasvim fino

Jedan od najcjenjenijih portala za kvalitetu slike, dpreviw je Xperiu Z svrstao dosta ispod S3 po kvaliteti kamere. Tako da možda 2 koplja ispod S3, a koplje ispod Xperie Z.

Sony radi odlične senzore, ali katastrofa softver za obradu slike, pa je rezultat nažalost takav da Samsung sa starijim Sonyevim senzorom ima puno bolje slike neg Sony sa novijim.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
odjavljen
Ima mi frend S3, a ja imam Z, popravljena je situacija update-om, sada Z ima za koplje bolju kameru od S3, usporedujemo svaki dan iz zezancije, Z ima dosta vise detalja i u vecini slucajeva bolje boje pogodi, a S3 zna previse ekspoziciju nabiti, a kada na oba iste podtavke stavimo i dalje je Z bolja.

Sto se tice videa tu je Z koplje iza, nemoze nadmasiti S3 nazalost, jedino po mraku
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Ima mi frend S3, a ja imam Z, popravljena je situacija update-om, sada Z ima za koplje bolju kameru od S3, usporedujemo svaki dan iz zezancije, Z ima dosta vise detalja i u vecini slucajeva bolje boje pogodi, a S3 zna previse ekspoziciju nabiti, a kada na oba iste podtavke stavimo i dalje je Z bolja.

Sto se tice videa tu je Z koplje iza, nemoze nadmasiti S3 nazalost, jedino po mraku

Nisam iskreno Z vidio jedno 2 mjeseca, ali zadnji put kad sam ga vidio bio je katastrofa kao i prije updatea... Možda se situacija popravila s KitKatom, ali koliko portali kažu koje čitam, i dalje je to srednja žalost...

14 godina
odjavljen
meni i dalje nije na onoj razini kakvu zelim, al po dnevnom svijetlu pere S3 definitivno, po mraku je situacija li-la, vidi se da na S3 senzor nije razvijen i na ISO 800 (npr) puno manje svijetla ude u blendu nego u Z, a kod Z zeza post procesing, ali po mraku se poigram sa postavkama i onda je situacija drugacija
16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Jel uspoređujete samo na mobitelima ili ste stavili slike na neki bolji monitor? Slike i s jednog i drugog uređaja će izgledat drugačije nego na ekranu mobitela - S III ima nabijene boje, dok Z fali poprilično živosti u odnosu na S III tako da slike dosta drugačije mogu izgledat.

U vezi detalja, tu bi Z i trebao biti u prednosti jer ima više px.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
protjeran

bitno je da cijeli uredaj nije veci od 4.7 inch.Mislim nije neki problem ni ako je 5 inch ali za 1500kn trazim neki mob u klasi sa xperiom z ako je uopce moguce naci takbog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Jel uspoređujete samo na mobitelima ili ste stavili slike na neki bolji monitor? Slike i s jednog i drugog uređaja će izgledat drugačije nego na ekranu mobitela - S III ima nabijene boje, dok Z fali poprilično živosti u odnosu na S III tako da slike dosta drugačije mogu izgledat.

U vezi detalja, tu bi Z i trebao biti u prednosti jer ima više px.

Na mobitelu smo, naravno boje se nebi tako trebale gledati jer su ekrani drugačije tehnologije, ako se jednom sjetim na računalo ću staviti pa ćemo vidjet

14 godina
neaktivan

Dobra vecer narode, trebam pomoc pri odabiri mobitela, od mobitela ocukujem fluidnost, prednju kameru i solidnu straznju kameru. Ako je moguce do 1300 kuna. Svi ce reci Motorola Moto G? E pa ja bih nesto drugo. Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ja sada neznam koji je bolji mob SAMSUNG GALAXY S3 ILI IPHONE 4 16GB

ardyyy
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 22:41 (ardyy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
@gamer '0

Moto G - najbolje za te novce

Ako nemožeš naći Moto G - Lumia 520

LP!
:) 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
14 godina
neaktivan

Nokia nema ni prednju kameru, ima odlicnubstraznju, ali trebao bih mobitel s prednjom kamerom i dobrom brzinom. Bez lagganja hahah. Hvala

14 godina

Za 1300kn tesko da ima novo sa svim tim karakteristikama. Pogledaj nesto rabljeno. Recimo ovaj ativ s. Iznimno fluidan, vrlo dobra straznja i prednja kamera. Od ostalog tabora, iphone 4s ili galaxy s3

http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/p-m-samsung-ativ-16gb-oglas-10764770

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Za 1300 kn , Samsung galaxy s2 PLUS sa mobicity-a ;)

0 1 hvala 0
14 godina
programer123 kaže...

Za 1300 kn , Samsung galaxy s2 PLUS sa mobicity-a ;)

Ako misli narucivat, Moto G mu je tri put bolji izbor od s2 plus. Jedino ako mu je kamera najbitnija bi s2 bio bolji izbor.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
12 godina
Xperia Z mi se cini dosta velik,moze li se nac neko alternativno rjesenje? Samo da je kvalitetnije izrade jer mi se dogadja da mi mobitel cesto pada :D
Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer '0 kaže...

Nokia nema ni prednju kameru, ima odlicnubstraznju, ali trebao bih mobitel s prednjom kamerom i dobrom brzinom. Bez lagganja hahah. Hvala

lumia 620 ili 625 s vecim ekranom

13 godina
neaktivan

Ponuden mi je prestigio multiphone 5300 duo u zamijeni za galaxy s3. Dali mi je pametno mijenjati? Veći ekran mi pase.

0 4 hvala 0
14 godina
odjavljen
4L4N kaže...

Ponuden mi je prestigio multiphone 5300 duo u zamijeni za galaxy s3. Dali mi je pametno mijenjati? Veći ekran mi pase.

Naravno da - NE, velik ekran al na tu veličinu premala rezolucija, te još manjak custom ROM-ova, nikad ga nebi uzeo

13 godina
neaktivan

Pozdrav svim znalcima. Naime, kupujem mobitel za suprugu kojeg će koristiti najviše za surfanje kao i slikanje i snimanje klinaca, znači najvažnije stavke na mobitelu su joj veličina ekrana - što veći, kao i kvaliteta slikanja i snimanja kamere, naravno i cijena {#}

Malo sam gledao ponude smartfona i našao sam Alcatel Idol za 1300 kuna u bonbonu. Da li ima nešto bolje, odnosno kvalitetnije za te novce a da zadovoljava navedene kriterije?

Financije bi se protegle do najviše 1500-1600 kuna i u obzir treba biti novi telefon s garancijom jer bih ga najvjerojatnije uzimao na firmu s R1 računom. Mobiteli na pretplatu me ne zanimaju jer je na bonovima jeftinije.

Molim prijedloge...

Unaprijed hvala svima na savjetima i sugestijama.

0 0 hvala 0
12 godina
14 godina

or this...

iz nekih mađarskih testova sam preveo da radi jako dobre slike

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice