Pozdrav.
U potrazi sam za novim mobitelom pa bi molio preporuku za mobitel sa dobrom kamerom, brzim internetom i da je Android.
Do 1500 kn ako se može što naći?! :)
Mislim uzeti preko njuškala, po mogućnosti novi.
Pozdrav.
U potrazi sam za novim mobitelom pa bi molio preporuku za mobitel sa dobrom kamerom, brzim internetom i da je Android.
Do 1500 kn ako se može što naći?! :)
Mislim uzeti preko njuškala, po mogućnosti novi.
Pozdrav!
Kupujem smartphone, a uopće se ne kužim u sve to skupa pa bi mi trebala pomoć u odabiru :)
uglavnom, "četveroumim" se između ovih u anketi. s tim da mi je oglas za ovaj sony xperia m koji sam gledala sumnjiv utoliko kaj je uvjerljivo najjeftiniji od drugih primjeraka tog modela, a kao praktički je novi, evo i link s njuškala: http://www.njuskalo.hr/sony-xperia-m/sony-xperia-m-povoljno-oglas-11015972 . A ako bi uzela xperiu e onda bi ju kupila na mobicity.co.uk jer mi se čini da je tam povoljniji nego u oglasniku.
10 | nokia lumia 520 |
---|---|
1 | htc 8s |
0 | sony xperia e |
1 | sony xperia m |
alo bre oce li mi neko odgovoriti koji fon da kupim: lg optimus l9ili samsung galski s3 mini
alo bre oce li mi neko odgovoriti koji fon da kupim: lg optimus l9ili samsung galski s3 mini
Kupi oba! za svaku ruku po jedan, ili koji ti se više svidi zadrži sebi a drugi pokloni ribi...
Preporuka za mobitel u klasi sa xperiom z ali da je manji ekran znaci max 4.7 inch
Preporuka za mobitel u klasi sa xperiom z ali da je manji ekran znaci max 4.7 inch
A jel ti baš bitno da je manji ekran ili manji uređaj?
Jer to su 2 pojma u slučaju Xperie Z.. Ima mobitela sa većim ekranom, a da su oni manji (G2 khm).
No kolega ti je iznad mene odlično rekao, Nexus 4. Samo što je kamera za koplje (ili 2) lošija.
Jedan od najcjenjenijih portala za kvalitetu slike, dpreviw je Xperiu Z svrstao dosta ispod S3 po kvaliteti kamere. Tako da možda 2 koplja ispod S3, a koplje ispod Xperie Z.
Sony radi odlične senzore, ali katastrofa softver za obradu slike, pa je rezultat nažalost takav da Samsung sa starijim Sonyevim senzorom ima puno bolje slike neg Sony sa novijim.
Nisam iskreno Z vidio jedno 2 mjeseca, ali zadnji put kad sam ga vidio bio je katastrofa kao i prije updatea... Možda se situacija popravila s KitKatom, ali koliko portali kažu koje čitam, i dalje je to srednja žalost...
Jel uspoređujete samo na mobitelima ili ste stavili slike na neki bolji monitor? Slike i s jednog i drugog uređaja će izgledat drugačije nego na ekranu mobitela - S III ima nabijene boje, dok Z fali poprilično živosti u odnosu na S III tako da slike dosta drugačije mogu izgledat.
U vezi detalja, tu bi Z i trebao biti u prednosti jer ima više px.
bitno je da cijeli uredaj nije veci od 4.7 inch.Mislim nije neki problem ni ako je 5 inch ali za 1500kn trazim neki mob u klasi sa xperiom z ako je uopce moguce naci takbog.
Jel uspoređujete samo na mobitelima ili ste stavili slike na neki bolji monitor? Slike i s jednog i drugog uređaja će izgledat drugačije nego na ekranu mobitela - S III ima nabijene boje, dok Z fali poprilično živosti u odnosu na S III tako da slike dosta drugačije mogu izgledat.
U vezi detalja, tu bi Z i trebao biti u prednosti jer ima više px.
Na mobitelu smo, naravno boje se nebi tako trebale gledati jer su ekrani drugačije tehnologije, ako se jednom sjetim na računalo ću staviti pa ćemo vidjet
Dobra vecer narode, trebam pomoc pri odabiri mobitela, od mobitela ocukujem fluidnost, prednju kameru i solidnu straznju kameru. Ako je moguce do 1300 kuna. Svi ce reci Motorola Moto G? E pa ja bih nesto drugo. Hvala
ja sada neznam koji je bolji mob SAMSUNG GALAXY S3 ILI IPHONE 4 16GB
Moto G - najbolje za te novce
Ako nemožeš naći Moto G - Lumia 520
LP!
:)
Nokia nema ni prednju kameru, ima odlicnubstraznju, ali trebao bih mobitel s prednjom kamerom i dobrom brzinom. Bez lagganja hahah. Hvala
Za 1300kn tesko da ima novo sa svim tim karakteristikama. Pogledaj nesto rabljeno. Recimo ovaj ativ s. Iznimno fluidan, vrlo dobra straznja i prednja kamera. Od ostalog tabora, iphone 4s ili galaxy s3
http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/p-m-samsung-ativ-16gb-oglas-10764770
Za 1300 kn , Samsung galaxy s2 PLUS sa mobicity-a ;)
Za 1300 kn , Samsung galaxy s2 PLUS sa mobicity-a ;)
Ako misli narucivat, Moto G mu je tri put bolji izbor od s2 plus. Jedino ako mu je kamera najbitnija bi s2 bio bolji izbor.
Ponuden mi je prestigio multiphone 5300 duo u zamijeni za galaxy s3. Dali mi je pametno mijenjati? Veći ekran mi pase.
Ponuden mi je prestigio multiphone 5300 duo u zamijeni za galaxy s3. Dali mi je pametno mijenjati? Veći ekran mi pase.
Naravno da - NE, velik ekran al na tu veličinu premala rezolucija, te još manjak custom ROM-ova, nikad ga nebi uzeo
Pozdrav svim znalcima. Naime, kupujem mobitel za suprugu kojeg će koristiti najviše za surfanje kao i slikanje i snimanje klinaca, znači najvažnije stavke na mobitelu su joj veličina ekrana - što veći, kao i kvaliteta slikanja i snimanja kamere, naravno i cijena
Malo sam gledao ponude smartfona i našao sam Alcatel Idol za 1300 kuna u bonbonu. Da li ima nešto bolje, odnosno kvalitetnije za te novce a da zadovoljava navedene kriterije?
Financije bi se protegle do najviše 1500-1600 kuna i u obzir treba biti novi telefon s garancijom jer bih ga najvjerojatnije uzimao na firmu s R1 računom. Mobiteli na pretplatu me ne zanimaju jer je na bonovima jeftinije.
Molim prijedloge...
Unaprijed hvala svima na savjetima i sugestijama.