http://www.allviewmobile.com/index.php?id=1323
Sta mislite o ovom telefonu?
Imam ponudu preko operatera za 100 evra a telefon izgleda skroz dobro, mozda cak i predobro :O
Quad+Full HD video, 960*540 ekran, 1GB ram, ne mogu naci nista negativno :O
http://www.allviewmobile.com/index.php?id=1323
Sta mislite o ovom telefonu?
Imam ponudu preko operatera za 100 evra a telefon izgleda skroz dobro, mozda cak i predobro :O
Quad+Full HD video, 960*540 ekran, 1GB ram, ne mogu naci nista negativno :O
Ima ko ideju koji je najjeftniji mobitel da podrzava whatsapp i da je iz trgovine. Ja sam nasao neku Nokiu Asha za oko 400kn ali mi slim da ima i jeftnije pa ako moze koja preporuka?
best buy mobitel RABLJENI za 2000 kn
Windows ili Android?
Veći ili manji ekran?
Dobio si već hrpu odgovora u temi. Prestani spamati.
Momci treba mi preporuka za 2 moba. Jedan da bude oko 1000, a jedan strogo do 1400 (nisu moji zahtjevi :/ ) moze pinkicu vise ako je bas dobar. Nisam pratio u zadnje vrijeme slobodne uređaje kako se kreću cijene i koji su dobri zbog previše obaveza.
Može slobodno par primjera i može biti i gigabyte, prestigio i slično ako su dobri za cijenu. OS i veličina nebitni. Hvala unaprijed <3 .
Momci treba mi preporuka za 2 moba. Jedan da bude oko 1000, a jedan strogo do 1400 (nisu moji zahtjevi :/ ) moze pinkicu vise ako je bas dobar. Nisam pratio u zadnje vrijeme slobodne uređaje kako se kreću cijene i koji su dobri zbog previše obaveza.
Može slobodno par primjera i može biti i gigabyte, prestigio i slično ako su dobri za cijenu. OS i veličina nebitni. Hvala unaprijed <3 .
Huawei ascend y300,nokia lumia 520 ( windows phone),možda onaj novi tele2fon v5 sa dobro tarifom na bonove :DDD
Ja sam "pročačkao" Alcatel one touch Idol, veoma tanak i lagan mobitel, lijepog dizajna (barem meni) i dobrog ekrana i ono malo što sam isprobao (3 minute) ne djeluje mi loše uopće
e pozdrav, trebala bi mi mala pomoc oko odabira mobitel
prvo biram mobitel te srednje klase, pa sam suzio izbor na 5-6 mobitela, pa ako ko mi moze neki preporucit, ili mi reci da nevalja da ga neuzmem da se ne zeznem bio bi zahvalan
rijec je o mobitelima
Sony Xperia L, Sony Xperia SP (bio mi favorit, al procita da ima probelam sa wifijem nazalost :( ), HTC Desire 500 (ili 601, iako mi se po specifikacijama ovaj 500 ćini dosta bolji), LG L7 II, Samsung S3 Mini i Alcatel One Touch IDOL
trebam uzet mobitel krajem ove sad sedmice pa bi mi svaka pomoc dobro dosla, jednostavno sto vise citam one recenzije i specifikacije tako sve gore zapadam u nedoumicu ;)
hvala unaprijed
Razmotri Huawei Ascend Y300.
Recimo cifra do 2500 kn je ok.
koju velicinu ekrana bi htio?
Ne znam da li je vec bilo - Y300 za 600 kn u Simpi
koju velicinu ekrana bi htio?
Recimo kao galaxy s3, dakle tako do 4.8''
Koji se najvise isplati?
1 | HTC Desire 200 |
---|---|
4 | Samsung S6500 Galaxy Mini 2 |
0 | Samsung S6310 Galaxy Young |
Evo planiram kupit nesto novo posto mi se mob polako kvari pa me zanima koji je bolji HTC One X ili LG Nexus 4 E960?
planiram kupit sad u 12 mj. eventualno mozda u sijecnju 2014.
0 | HTC One x |
---|---|
11 | LG NEXUS 4 E960 |
Evo planiram kupit nesto novo posto mi se mob polako kvari pa me zanima koji je bolji HTC One X ili LG Nexus 4 E960?
planiram kupit sad u 12 mj. eventualno mozda u sijecnju 2014.
Nexus 4 je u svim segmentima bolji, jedino nema utor za sd karticu.
Koji ?
3 | Samsung Galaxy S4 Mini (250€) |
---|---|
8 | Nokia Lumia 920 (245€) |
3 | LG Optimus G E975 (260€) |
1 | Sony Xperia SP (240€) |
Koji ?
Windows Nokia Lumia 920, a android LG Optimus G.
Evo jedna anketica:
Što je za vas bolja ponuda, Y300 za 598kn ili Lumia 520 za 999kn?
15 | Huawei Y300 za 598kn |
---|---|
5 | Nokia Lumia 520 za 999kn |
Di to ima Lumie za 999 kn?
EDIT: našao sam http://www.edigital.hr/Mobilni_uredaji/Nokia_Lumia_520_mobitel_White_(Windows_Phone)-p41173.html
Evo jedna anketica:
Što je za vas bolja ponuda, Y300 za 598kn ili Lumia 520 za 999kn?
Ma Huawei all the way. Kakva Nokia, propala je ko Juga. Dok microsoft ne pocne stancati telefone, izbjegavati Nokiu u sirokom luku!
E ovako,napravio sam uzi izbor smartphone-a koji mi se svidjaju (razlika u cijeni je oko 30e). Nisam neki zahtjevan korisnik,najbitnije mi je da se poruke fino pisu i da net dobro radi :D Koji mi je najbolje uzeti?
3 | Alcatel One Touch Idol 6012D |
---|---|
0 | Sony Xperia M |
12 | Motorola Moto G |
Misliš da ce doc moto g kod nas? Optimistično
Misliš da ce doc moto g kod nas? Optimistično
Necu uzimati kod nas,kupicu u Njemackoj.
Ja imam 1500kn i potrebu za novim mobitelom.
Važne karakteristike su mi kvalitetan ekran do 4,2" (iako bi 4 bilo idealno). Sve više mi je previše, jer bih volio koristiti mobitel jednom rukom i ne kupovat poseban rukasak za nošenje istog.
Prosječan hardver i baterija. Dakle, primarna namjena bi mu bila surfanje webom. Nemam potrebu gledat 4K videje na njemu, neću igrat Crysis 4 niti posuđivat svoj procesor CERN-u za kalkuliranje raspada čestica u polufaznoj crnoj rupi.
Budući da mi se Samsunzi čine skroz ok, a HTC je pred stečajem, pronašao sam dva modela koji zadovoljavaju moje potrebe:
1. Samsung Galaxy Core (4,2" tft ekran, 8GB/1GB, 1,2MHz Cortex-A5) - 1600kn
2. Samsung Galaxy S Advance (4" AMOLED Isus svega ekran, 8GB/768MB, 1MHz Cortex-A9 (vele da je zapravo jednako jak kao i ovaj gore)) - 1200kn
Ja sad nekak više naginjem ovom drugom, jer mi se hardverski čine zapravo jako slični, a S Advance ima AMOLD i bolje stane u ruku. Jedino me brine kaj je stariji model i možda neće baš imat najsvježija ažuriranja softvera (Kitkat).
Kaj vi mislite o tome? Jel se možda čak isplati uzet neku Kinesku pi*darijicu il nekaj drugo?
Hvala unaprijed na svim komentarima i preporukama.
Jel se možda čak isplati uzet neku Kinesku pi*darijicu il nekaj drugo?
To. Kineska pi*darija je zakon druze.
P5 Quad HD
Je jedan od best buy telefona trenutno sto se tice ulozeno=dobijeno
Quad core@1.2ghz, 1gb rama, 8MP, ogroman ekran, Full HD@30fps video, baterija koja bi posramila te telefone iznad @2100mAh LiPolyi on te dodje nekih ~200evra a za te telefone iznad je totalno druga klasa.
Manite se brendiranih telefona, ljudi uzimaju tako puno para na ime da je to smijesno. Sve je to kineski jeftini proizvod zapakovan u skupu ambalazu i poznato ime. Nista vise.