Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.466
|
čitano: 12.928.069
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
blend kaže...

Moze pomoc Lg optimus L4  ili alcatel m pop. alcatel valjda trosi bateriju al mu je kam samo bolja 5 mb...

pa moze neko poredjenje, sta mi je bolje za kupiti ? i kakav je LG kao telefon, izdrizljivost i tako to :D

L4 ima samo bolju bateriju, po svemu drugom je bolji Alcatel. I sad ako hoces imat jaci telefon koji ces cesce puniti ili slabiji koji ces rijeđe ;)

makimakimaki kaže...

pozdrav

pitao sam prije par dana mišljenje o lg optimus l3 ii (jer preferiram manji smartphone), i komentari su bili negativni, a vidim da se l4 naveliko preporučuje.

pa sam malo uspoređivao i ne vidim po čemu je l4 toliko bolji? ovako što sam uspio zapaziti l3 ima manju rezoluciju ali isto tako i manji ekran, kamera nema bljeskalicu, ali mu zato baterija dulje traje i 300 kn je jeftiniji.

pa sad, može li mi netko iskusniji reći o čemu se radi, da li l3 ima problema u radu u odnosu na l4 ili postoje još neke stvari koje su dosta lošije od l4 koje ja nisam zapazio?

hvala

L4 ima dosta veci ekran, bolhi chipset (procesor, graficki cip), jacu bateriju.

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Pomješao si L3 i L3 II (2)...makimakimaki govori o novijoj verziji L3 II.

ok, ja sam mislio na stariju verziju e400 :D

12 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
blend kaže...

Moze pomoc Lg optimus L4  ili alcatel m pop. alcatel valjda trosi bateriju al mu je kam samo bolja 5 mb...

pa moze neko poredjenje, sta mi je bolje za kupiti ? i kakav je LG kao telefon, izdrizljivost i tako to :D

L4 ima samo bolju bateriju, po svemu drugom je bolji Alcatel. I sad ako hoces imat jaci telefon koji ces cesce puniti ili slabiji koji ces rijeđe ;)

Pa ne znam sad joj , mislio sam da je isto, kako sam gledao na gmsarena (osim kamere koja je 5 mpx)

L4 http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l4_ii_e440-5487.php

M pop http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_m%27pop-5242.php

pa daj reci mi onda po cemu je bolji alcatel. jel kao marka ili po preformansama. ne znam al meni je to  mrsko puniti..

12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

evo sad nesto slucajno najdem za trajaje baterije, po komentarima cini se dobro. eto ako neko oce nek isporba sa alcatela m popa

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.latedroid.juicedefender&hl=hr

0 2 hvala 0
14 godina
blend kaže...
dinos3 kaže...
blend kaže...

Pa ne znam sad joj , mislio sam da je isto, kako sam gledao na gmsarena (osim kamere koja je 5 mpx)

L4 http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l4_ii_e440-5487.php

M pop http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_m%27pop-5242.php

pa daj reci mi onda po cemu je bolji alcatel. jel kao marka ili po preformansama. ne znam al meni je to  mrsko puniti..

Zapravo da, tek sam sad vidio da imaju isti chipset. Znaci samo veci ekran i bolja kamera.

Uzmi L4.

12 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

Zapravo da, tek sam sad vidio da imaju isti chipset. Znaci samo veci ekran i bolja kamera.

Uzmi L4.

Ok. mozel jos neko reci ko koristi alcatel ili lg l4 kavi su telefoni za koristiti, ekran i ostalo...

12 godina
neaktivan
blend kaže...
Kdinos3 kaže...

Uzmi L4.

Ok. mozel jos neko reci ko koristi alcatel ili lg l4 kavi su telefoni za koristiti, ekran i ostalo...

Ako su tft ekrani na oba onda su losi ako je ips na alcatelu puno bolji

12 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
blend kaže...
Kdinos3 kaže...

Uzmi L4.

Na LG l4 je IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors a na alcatelu TFT capacitive touchscreen, 16M colors

14 godina
neaktivan

Best buy mob od 1000-1500 kn i do 2000 kn ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
blend kaže...
VILLA18900 kaže...
blend kaže...
Kdinos3 kaže...

Uzmi L4.

Na LG l4 je IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors a na alcatelu TFT capacitive touchscreen, 16M colors

Onda l4 definitivno

14 godina
Goddish kaže...

Best buy mob od 1000-1500 kn i do 2000 kn ?

Do 1500: Galaxy S2

Do 2000: LG optimus 4x il HTC One X ili jos bolje ako nades Galaxy S3.

13 godina

1700Kn je lg optimus 4x. Galaxy s2 je skuplji od toga :D

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel mi može netko objasnit kak funkcionira jamstvo kad se uređaj kupi preko njuškala?

Nije mi jasno kak ako nešto kupim i ne dobijem račun imam jamstvo. Nosio sam dosta uređaja na servis i uvijek dam račun i jamstvo. Kako bi inače znali kad je mobitel kupljen i do kad jamstvo traje???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lllnuclearlll kaže...

Jel mi može netko objasnit kak funkcionira jamstvo kad se uređaj kupi preko njuškala?

Nije mi jasno kak ako nešto kupim i ne dobijem račun imam jamstvo. Nosio sam dosta uređaja na servis i uvijek dam račun i jamstvo. Kako bi inače znali kad je mobitel kupljen i do kad jamstvo traje???

Treba imat jamstveni listic ispunjen i to je to. Zvao sam milijun puta agram i druge servise i svi prihvacaju samo s ispunjenim garantnim listicem.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
17 godina

A to ispuni/ovjeri prodavač s njuškala? Na koju foru? S kojim žigom ili što već? Pretpostavljam da mora biti neki žig trgovine ili nešto, inače bi svatko ispunjavao te listove kak mu odgovara...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 21:51 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lllnuclearlll kaže...

A to ispuni/ovjeri prodavač s njuškala? Na koju foru? S kojim žigom ili što već? Pretpostavljam da mora biti neki žig trgovine ili nešto, inače bi svatko ispunjavao te listove kak mu odgovara...

Ne, ako hoces da garancija bude sigurnija trazi mobitele kupljene u vipu, t mobilu, tele 2, se mark... Znaci garancije ovjerene od njih, a ne nekih njuskalo internet trgovina. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
13 godina
gamer34 kaže...
lllnuclearlll kaže...

Treba imat jamstveni listic ispunjen i to je to. Zvao sam milijun puta agram i druge servise i svi prihvacaju samo s ispunjenim garantnim listicem.

Ne nužno točno.

Npr. za HTC provjereno sve ide preko IMEI broja. One X bez ispunjenog jamstva i računa je bio 2 puta na servisu bez ikakvih problema.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
17 godina
assassin.st kaže...

Ne nužno točno.

Npr. za HTC provjereno sve ide preko IMEI broja. One X bez ispunjenog jamstva i računa je bio 2 puta na servisu bez ikakvih problema.

A po čemu se onda zna kad je telefon kupljen i kad počinje teći garancija? Prvom aktivacijom uređaja ili što???

14 godina
Kolko ja znam kupujes uredaj oni kada skeniraju barcode spreme podatke kada je kupljen i to se sprema s imei brojem.
13 godina
gamer34 kaže...
Kolko ja znam kupujes uredaj oni kada skeniraju barcode spreme podatke kada je kupljen i to se sprema s imei brojem.

U principu oni preko IMEI broja mogu garanciju za svaki uređaj provjeriti.

Sad je pitanje prakse i dobre volje servisa da to rade bez računa i garancije.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina
assassin.st kaže...
gamer34 kaže...

U principu oni preko IMEI broja mogu garanciju za svaki uređaj provjeriti.

Sad je pitanje prakse i dobre volje servisa da to rade bez računa i garancije.

Da ali ipak je bolje imati barem garantni listic da nebi bilo zahebancije.

16 godina

Pozdrav!

Uzimam novi mob a do sada sam imao Samsung galaxy S3

E sada,da li se isplati prijelaz na S4 jer po izgledu nema razlika jedino malo hardware poboljsan.Nekako me vuce na HTC One,nikad nisam ima htc ovaj dosta dobro izgleda,ali cujem dosta tehnickih gresaka i puno slanja na servis,ali i da nema lag-a.Jedino je slabija kamera sto po meni nije jer ima ultrapiksele.Jos su u igri Nokia 1020 s ekstremnom kamerom od 40 mpx,i sonyevi Z i Z1.

vasa preporuka?

Samsung galaxy S4

HTC One

Nokia Lumia 1020

Sony Xperia Z

Sony Xperia Z1

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa kad si već navalio čekaj Xperiu Z1, a možda i novi Nexus 5 ili LG G2?

S ovim ostalima nećeš dobiti baš puno što već nemaš na S3.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav! Registrirao sam se da pitam ovdje o nekoliko mobitela. 

Zbog cijene po kojoj mogu nabaviti, zanima me Vaše mišljenje dali bolje uzeti Nokiu N9 ili Nokia 808 PureView.

Inače izdvojio bi za mobitel (android) do 1400kn. Što mislite o Gigabyte GSmart Aku A1? 

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
SaraSara kaže...

Pozdrav! Registrirao sam se da pitam ovdje o nekoliko mobitela. 

Zbog cijene po kojoj mogu nabaviti, zanima me Vaše mišljenje dali bolje uzeti Nokiu N9 ili Nokia 808 PureView.

Inače izdvojio bi za mobitel (android) do 1400kn. Što mislite o Gigabyte GSmart Aku A1? 

hvala unaprijed

Aku A1 solidan uređaj, best buy za te pare, za malo više (1650) imaš i nešto bolji Maya M1V2

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 14:05 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan

Ima tko kakvu ideju, što gledati do 1000 kn, što bolje, znači polovno?

Naišao sam na svega, Android naravno... Ma može i neki best buy što bi se reklo.. Našao sam starih Samsunga Galaxy S - sve znam koliko je star, al tako budi neka sjećanja, legendaran mob :)

Znam, može i puno bolje, al amo sugestije - što?

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako mozes za male novce naci S1, ja se ne bih puno mislio. Imao sam ga kratko (ali slatko {#}). Stavis dobar rom, malo ga OC i miran si.

14 godina
EchoOne kaže...

Ima tko kakvu ideju, što gledati do 1000 kn, što bolje, znači polovno?

Naišao sam na svega, Android naravno... Ma može i neki best buy što bi se reklo.. Našao sam starih Samsunga Galaxy S - sve znam koliko je star, al tako budi neka sjećanja, legendaran mob :)

Znam, može i puno bolje, al amo sugestije - što?

Ako vec gledas prvi galaxy s ja bi rade isao na nexus s. {#}

13 godina

Pozz, trebam preporuku za mobitel, glavni uvjet je dualSIM, te naravno da mobitel nije 'kenja' jer sam već imao galaxy s duos, s kojim sa živce pogubio...lagganje I to sve me je stvarno nerviralo... Prodao sam ga I sad kupujem neki drugi, polovan cijena do 500km (2000kn)

H3rc0

0 0 hvala 0
17 godina
H3rc0 kaže...

Pozz, trebam preporuku za mobitel, glavni uvjet je dualSIM, te naravno da mobitel nije 'kenja' jer sam već imao galaxy s duos, s kojim sa živce pogubio...lagganje I to sve me je stvarno nerviralo... Prodao sam ga I sad kupujem neki drugi, polovan cijena do 500km (2000kn)

GSmart Maya M1V2 ili ako hoćeš veći ekran Prestigio 5044 Duo, navodno se i LG 4x HD može nabavit za slične pare.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 20:30 (lllnuclearlll).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice