Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.602
|
čitano: 13.157.435
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
lllnuclearlll kaže...
gamer34 kaže...

Ja bi isao na Lumiu 820 u edigitalu za 2000kn ravno.

Definitivno bi ju odabrao, samo da je Android gore {#}

Zaboravio sam napomenuti da mora biti Android telefon.{#}

Ma ovaj Prestigio mi se sviđa, jedino ne znam koliko sigurnosti mogu imati kupnjom tog telefona, ipak je to Prestigio, dakle ne znam ni sam što je to. Također ne znam gdje mogu vidjet jel DLNA podržava, na GSM areni nema ništa o njihovim telefonima.

Telefoni su inače odlični, sestra ima dvojezgreni 4500, prijatelj četverojezgreni 5340 (tako nešto). Zasada nemaju problema. Na GSM areni nema ništa, jer su to neki random kineski mobiteli na koje prestigio samo svoje ime i logo stavlja, kao i hrpa drugih "proizvođača". Kvaliteta izrade je sasvim pristojna, plastika je čvrsta, nema škripanja i takvih stvari. OS je vanilla android s minimalno prestigio bloatware-a (koji se da počistiti ako ga rootaš), tako da je sve fluidno i responzivno. DLNA ne podržava, gotovo sam siguran. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav

Imam iphone 3gs 16 GB 2 godine i vec duze vrijeme se zanimam za LG,e sad stari je nabavio LG L3 E400 i zanimalo bi me dal se isplati 3gs dat za taj malo L3,citao sam da je dosta brzi po procesoru i ramu i jos dosta prednosti? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 15:14 (hrcek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moze preporuka za mobitel, do 2500 kn , pretezito za surfanje i igre

0 0 hvala 0
17 godina
Apocalyptico kaže...

Xperia SP

13 godina
neaktivan
U tele 2 ima LG l9 za 2145kn koji je super mob.
14 godina
neaktivan

da li je moguće da lik prodaje iphone 4s za 1250 kn? http://www.njuskalo.hr/iphone-4s/iphone-4s-oglas-9117086 a samo mail ima za dogovor ,lik kaže da ima bolesnika i prvo želi uplatu na račun?!Nešto mi smrdi gadno

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ja osobno uopce ne volim kupovat kod onih koji nemaju mob, jos pogotovo kad je cijena ispod.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
14 godina
neaktivan
Wolf-G kaže...

prvo želi uplatu na račun

.

Live and let live.
17 godina
neaktivan

evo da nešto napišem na ovu temu... toliko vremena gledam uzeti si neki mobitel da sam toliko vremena potrošio na neki posao mogao sam zaraditi za najskuplji tako je to kod nas...

stalno gledam recenzije (zadnjih valjda pola godine samo flaksam na gsmarenu i jos par referentnih stranica...

nisam gledao koji je meni najbolji nego sam gledao ... kako dobiti što je moguće bolji uređaj za malo novaca

i ovako sam odlučio ((vidim da je Sony SP na forumu kotira jako visoko... POZDRAVLJAM))

uvijek sam bio pristaša filozofije malo skuplje ali puno bolje nego da sam platio 500kn manje.

iako se meni ne sviđa što nema fizičke tipke i promjenjivu bateriju... to je definitivno best buy mobitel... ma da sam dugo flaksao na samsung galaxy s2 za oko 2000kn ipak je to renome telefon

tako da podržavam ovu ekipu koja preporuča SP

1 0 hvala 0
14 godina
Wolf-G kaže...

da li je moguće da lik prodaje iphone 4s za 1250 kn? http://www.njuskalo.hr/iphone-4s/iphone-4s-oglas-9117086 a samo mail ima za dogovor ,lik kaže da ima bolesnika i prvo želi uplatu na račun?!Nešto mi smrdi gadno

Smrdi na daleko...

12 godina
neaktivan

Smrdi dovde....

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

You know it smells like shit, goddamn {#} ,nažalost treba upozoravat na takve prevarante

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji mobitel na pretplatu (Tele 2-opcija uređaj,poslovna tarifa)?

0 Samsung Note N7000
0 LG 4X HD
15 LG Optimus G
0 Sony Experia SP
1 Alcatel Idol
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wolf-G kaže...

Kaže čovjek da se mobitel može pogledat u Rijeci.

Uredno odgovorio na mail u roku 1min.

Pretpostavljam da nisi u blizini prodaje, pa iz tog razloga traži uplatu?

U tom slučaju, ja bih isto tražio uplatu.

Kome uopće više vjerovat na njuškalu.

Doć, pogledat, isprobat, platit na ruke, sretni i ti i on.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 9:47 (zabranjeniples).
14 godina
Doctor Freak kaže...
F10EXX kaže...

S4 mini ili S3 LTE? 

Koji ima vise sanse da ce dobijati nove sluzbene OSove, i koji bi mogao imati bolju dugorocnu podrsku zajednice?

Koliko vidim, to je sve tu negdje, naravno, S3 je veci, ima malo vise rama, S4 mini ima Krait, RGB, ne mogu se odlucit. Rezolucija i dijagonala ekrana nisu presudne.

S3 LTE veći ekran, više rama, meni dovoljno.

Mislim da će biti još koji update za S3, jbg nemreš izdat S3 LTE ove godine i ne izdat barem jedan update za njega, tako da mislim da bude, samo je pitanja vremena.

Uzeo S3 LTE, 2600 kn, crni, t-mobile. Super je, rama napretek, ekran za moj vid super.

Nego, trebam do 1000 kn neki 4'' android. Ili veci, velicina nije bitna na plus :D 

Neki Huawei ili jos nesto opskurnije. Bitno je da ima ok kameru i barem 800x480.

15 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
Apocalyptico kaže...

Xperia SP

a lg p880 ?

13 godina

Napokon i ja rješio muke s mobitelima hah

Bratu kupio S3 (onaj tamno crveni prelijep :D, a i rijetko ga tko ima), mob korišten manje od mjesec dana, godina garancije, ma ni crtice na sebi nema, 550km, posve zadovoljan ;), a i dobio od cure kod koje sam kupio i 4 fancy zaštite, imaju sa nekim šljokicama roze, neka zlatna hahaha... Boli nju briga ona će dobit sad ajfon peticu :P
Eh, ja svoje novce uložio u dobre stvari :/ za mob mi ostalo oko 300km (1200kn) ... Našao HTC Sensation za 250km (1000kn), mobitel korišten godinu dana-možda malo više, ali je stvarno očuvan itekako, folija na displayu, silikonska zaštita, znači nema crtice na njemu... Vjerovatno nije rootan, kaže da ga je samo update na 4.0.4 ICS, isplati li se to kupiti? Mobitel nema garancije, sva oprema je uz njega... Mobitel mi se sviđa, lijep je, dovoljno jak a i ima pun k romova da prostite ;)

H3rc0
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 14:43 (H3rc0).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H3rc0 kaže...

Napokon i ja rješio muke s mobitelima hah

Bratu kupio S3 (onaj tamno crveni prelijep :D, a i rijetko ga tko ima), mob korišten manje od mjesec dana, godina garancije, ma ni crtice na sebi nema, 550km, posve zadovoljan ;), a i dobio od cure kod koje sam kupio i 4 fancy zaštite, imaju sa nekim šljokicama roze, neka zlatna hahaha... Boli nju briga ona će dobit sad ajfon peticu :P
Eh, ja svoje novce uložio u dobre stvari :/ za mob mi ostalo oko 300km (1200kn) ... Našao HTC Sensation za 250km (1000kn), mobitel korišten godinu dana-možda malo više, ali je stvarno očuvan itekako, folija na displayu, silikonska zaštita, znači nema crtice na njemu... Vjerovatno nije rootan, kaže da ga je samo update na 4.0.4 ICS, isplati li se to kupiti? Mobitel nema garancije, sva oprema je uz njega... Mobitel mi se sviđa, lijep je, dovoljno jak a i ima pun k romova da prostite ;)

Nije los, ali pogledaj isto Samsung Galaxy S2, od novih za te novce mozes uzeti Huawei Y300, LG Optmus P990, LG Optimus L7, Htc Evo 3d, pogledaj malo po PIK-u sigurno mozes naci bolji mobitel do 300KM, za te novce po meni je najbolji Galaxy S2 ali svako ima svoj ukus 

16 godina

www.mediamarkt.at

Otisao bih do Graza po mobitel, ima li tko kakva iskustva?

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sve stoji za iphone ali oglas je ispario i još isti takav oglas sa istom slikom se pojavio u drugoj županiji ,očito je prevara. Ja sam si liijepo danas  uzeo polovni Lg Optimus 4x sa garancijom i preporuka svakome  mob je stroj ,Meluka- mediamarkt kad uzimaš mob otključan je ti na sve mreže i piše ti sim-frei jer ja sam pitao u njemačkoj isto Saturn.de trgovina i svi imaju hrv.izbornik,možeš slobodno testirati mob na licu mjesta  i tamo sam uzeo Lg L5

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wolf-G kaže...

Sve stoji za iphone ali oglas je ispario i još isti takav oglas sa istom slikom se pojavio u drugoj županiji ,očito je prevara. Ja sam si liijepo danas  uzeo polovni Lg Optimus 4x sa garancijom i preporuka svakome  mob je stroj ,Meluka- mediamarkt kad uzimaš mob otključan je ti na sve mreže i piše ti sim-frei jer ja sam pitao u njemačkoj isto Saturn.de trgovina i svi imaju hrv.izbornik,možeš slobodno testirati mob na licu mjesta  i tamo sam uzeo Lg L5

A garancija kako ide? To vrijedi i za RH?

14 godina
neaktivan

garancija je 24mjeseca  evo i link scana lista od garancije http://www.zaslike.com/viewer.php?file=qxdxwjm07u6tph05diz.jpg  ako znaš njemački ili prevedi a za hrvatsku ne znam jer ja sam kupio u 11 mjesecu prošle godine kad nimo još bili u EU tako da nisam kompetentan o tome,mada nikakvog problema nisam imao mobiteli ti rade na sve svjetske kartice

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 20:42 (Wolf-G).
17 godina

Na žalost ne znam njemački.

Ma u biti me zanima jel to međunarodna garancija kakve daje recimo HP na svoje notebooke. Tako da možeš odnjet uređaj u bilo koji ovlašteni servis na svijetu i da ti jamstvo vrijedi.

14 godina
neaktivan

Ma znam šta hoćeš reći,ak već hoćeš kupiti povedi nekoga tko zna njemački  ili na engleskom pitaj ,tako sam i ja razgovarao i uglavnom svi znaju engleski tamo,ako nisi pročitao evo ti tema o tome http://mob.hr/kupovina-i-cijene-mobitela-nakon-1-srpnja/ ,mada vjerujem da oni imaju bolje kontrole i vjerovatno su bolji uređaji nego kod nas,evo taj mob što sam ga uzeo  bez greške još radi.

12 godina
neaktivan
Cartman93 kaže...

kupio bih si neki smartphone s androidom za do nekih 3000kn. ovdje sam odabrao 4 mobitela od kojih bih jednog mogao kupiti pa me zanima koji od ovih mobitela ima najbolji omjer cijene i kvalitete (čitaj: ne kužim se u kvalitetu procesora, grafičku obradu i sl.).

evo još i linkovi o specifikacijama te anketa:

- http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/samsung-galaxy-sii-plus-8gb-blue-gray/d366/?typid=1#info

- http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/lg-p880-optimus-4x-hd-black/d351/?typid=1#info

- http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/htc-one-x-brown-grey-16gb/d314/?typid=1#info

- http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-sp/d405/?typid=1#info

budući da sam najviše glasova dobio za lg i htc, najvjerojatnije cu kupiti lg, pa imam jos samo nekoliko pitanja.

po cemu tocno je ovaj htc bolji od lg-a (i skuplji)? ima slabiju bateriju, ne moze se ubaciti memorijska kartica i ima jednak procesor kao lg.

i jos (glupo) pitanje za lg: da li se moze instalirati neki citac pdf dokumenata, odnosno da li mogu preko interneta naci pdf dokument i pregledati ga ili skinuti? to mi je trenutno i najbitnije, pa zelim mobitel koji to moze.

i da li se lg lagano roota?

i da li se inace preko novijih mobitela moze gledati live stream utakmica (preko wifi-ja)?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 1:06 (Cartman93).
13 godina
neaktivan

Zanima me dali ja mogu sada staviti puniti huaweia iako je baterija na 30%??

Hoće li utjecati na rad baterije?

Jer idem u skolu u 12 i poslje na turnir a neće mi izdržati baterija do onda a nemogu je ispraznit do 10% sada.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
o boze, pa mozes je stavit i na 99% ak oces, to su litij-ionske baterije nebitno je na kolko su % kad ih stavljas punit...
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Trebam pomoc...Nasao sam 2 htca sensation po istoj cijeni jednako dugo koristena...u cemu je razlika? Ovaj jedan je bez crtice imao sam ga u ruci stanje extra nema garancije ... ovaj drugi kupljen prije godinu dana. Mjenjana maticna, zvucnik, preko garancije a masku je promjenio on jer se stara navodno izlizala...tvrdi da je mobitel jucer dosao sa garancije I da ima garanciju jos 2 godine?! Jel to moguce? Kao produzuje mu se garancija nakon sto ga odnese sta li vec...Napominjem cijena je ista 1000 kuna, al nije ni ovaj prvi bajan jer ga je lik polovnog kupio prije godinu pa ko zna koliko je prije koristen al mobitel nema crtice ima foliju I sikikonska zastita na njemu bila, dok ga je ovaj drugi kupio novog... ako moze prijedlog hitno hvala :), ugl obadva moba su uredu sve radi ...

H3rc0
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 13:29 (H3rc0).

0 1 hvala 0
13 godina

Pozdrav, jle mi netko moze reci dali u tele 2 Alcatel One Touch Idol dolazi otključan na sve mreze

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ne
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice