Dajte sad:
| 21 | sgs 3 |
|---|---|
| 13 | iphone 5 |
Dajte sad:
| 21 | sgs 3 |
|---|---|
| 13 | iphone 5 |
Dajte sad:
Sad cu ti dat najbolji savjet, odi u vip centar i isprobaj. Sad ti tu svatko moze rec sto je njemu bolje i veicna ce rec da je sgs3, ali ja sam imao sgs3 i nikad vise nebih natrag na to, stekavo i s losim ekranom. Trenutno sam na ip5 i ne mislim ga mjenjat, jendostavno najbolji mobitel za moje potrebe.
Zašto si ograničio izbor na ta 2 modela?
Samo malo, jedno JAKO bitno pitanje. Za što tebi točno treba mobitel?
Glazba, kamera jer kad nekam idem ne nosim fotoaparat sa sobom, čim brži net, igre naravno, youtube, baterija, izdržljivost i to je uglavnom to.
EDIT: ne znam zašto je ograničen izbor, između tih se dvoumim:D
Nisam imao ni jednog ali sam imao priliku raditi i na S3 i na iPhoneu 5 i moram reći da preferiram S3. Ima dostaveći ekran te mi je jednostavno veći gušt na njemu raditi.
Glazba, kamera jer kad nekam idem ne nosim fotoaparat sa sobom, čim brži net, igre naravno, youtube, baterija, izdržljivost i to je uglavnom to.
SGS3 je pobjednik oko glazbe, odnosno vanjskog zvučnika.
iPhone 5 ima bolju kameru.
To ti ovisi od lokacije i operatera.
Tu onda SGS3 zbog veličine ekrana, isto tako i za YT.
SGS3 OFC.
Plastika vs. Metal, očito je.
Koji je isplatljivije uzeti od ova dva mobitela : Huawei ascend y300 ( 900 kn ) ili prestigio multiphone 4055 ( 1300 kn + SD 16 gb )
| 15 | Huawei ascend y300 |
|---|---|
| 1 | Prestigio 4055 |
Da, tako sam i mislio... :)
SGS3 OFC.
Netocno, zvucnik je bolji na ip5, imao sam oba pa znam. Inace je na strani iP5 kamera, brzi net, igre su brze i bolje napravljene, youtube se brze ucitava i bolje izgleda (ali sgs3 ima veci ekran), ima bolju bateriju od s3 i dosta je izdrzljiviji.
Čitaj malo bolje, sve što si ispravio sam ja vec napisao. (skoro sve)
Čitaj malo bolje, sve što si ispravio sam ja vec napisao. (skoro sve)
Ne ja sam ispravio samo za zvucnik i nadopunio te jer si ti napisao samo da je kamera bolja na ip5 a sgs3 ima veci ekran.
SGS3 OFC.
Netocno, zvucnik je bolji na ip5, imao sam oba pa znam. Inace je na strani iP5 kamera, brzi net, igre su brze i bolje napravljene, youtube se brze ucitava i bolje izgleda (ali sgs3 ima veci ekran), ima bolju bateriju od s3 i dosta je izdrzljiviji.
Najprije si napisao da je zvucnik bolji na S3, stonje tocno zato jer petica ima tih zvucnik. Kamera je na strani petice kao sto sam i napisao, internet nemoze biti brzi zato jer to varira od operatera I lokacije, ovdje samo potices fanboyizam zato jer petica ima dosta slabiju bateriju, a za izgled YTa je od covjeka do covjeka. Napisao sam da je petica izdrzljivija, plaatika vs. Metal, sve jasno.
SGS3 OFC.
Najprije si napisao da je zvucnik bolji na S3, stonje tocno zato jer petica ima tih zvucnik. Kamera je na strani petice kao sto sam i napisao, internet nemoze biti brzi zato jer to varira od operatera I lokacije, ovdje samo potices fanboyizam zato jer petica ima dosta slabiju bateriju, a za izgled YTa je od covjeka do covjeka. Napisao sam da je petica izdrzljivija, plaatika vs. Metal, sve jasno.
Krivo sam napisao, izostavio sam nego na s3 pa sam se ispravio. I ne, ne covjece ne, petica ima bolji zvucnik imao sam oba mobitela prestani sirit dezinformacije, i da internet varira od operatera i lokacije ali na istom opertaeru i istoj lokaciji kao i na wifi-u iphone je bio brzi. Ne ne poticem fanboyizam samo iznosim cinjenice i dojmove nakon posejdovanja oba uredaja. Eh da i baterija je bolja na ip5.
Može neka preporuka mobitela između 3.5 i 4" da je što bolji.
Imam sad xperiu P i več mi je malo dosadila, pa sam mislio mjenjati. Nevolim ogromne mobitele, a htio bi nešto što je bolje od ovoga što sad imam.
Dali uopće postoji trenutno nešto takvo na tržištu?
Imam sad xperiu P i več mi je malo dosadila, pa sam mislio mjenjati. Nevolim ogromne mobitele, a htio bi nešto što je bolje od ovoga što sad imam.
iPhone 4/4s/5.
iPhone 4/4s/5.
Ipak nebi mjenjao OS, ako je moguće da se ostane na androidu. Imam dosta plačenih aplikacija, pa nebi da propadne 
Opet ja, koliko bi trebao realno nadoplatiti za zamjenu moga S2 za Galaxy Nexus, ako bi uopce trebala nadoplata? Nisam upucen u to s cijenama, izvinite sto smaram :)
Ima li kod nas i koliko košta " HTC DROID INCREDIBLE 4G LTE "???
Čini mi se kao fenomenalan phone!
I kaj to znači:
GPRS: No
EDGE: No
Kako onda radi bez tih protokola, samo tamo gdje ima 4G???
I kaj to znači:
To je CDMA mob i ne radi kod nas. Ako se ne varam?
I kaj to znači:
Kaj je to CDMA mob?
A jel ima neki sličnih karakteristika a da ne košta "nebu pod oblake"?
I kaj to znači:
Kaj je to CDMA mob?
A jel ima neki sličnih karakteristika a da ne košta "nebu pod oblake"?
Za razliku od GSM-a CDMA uređaji funkcioniraju bez SIM kartice.
Display type: Super LCD ili Super AMOLED ?
Chipset: Qualcomm MSM8225 Snapdragon ili NovaThor U8500 ?
GPU: Adreno 203 ili Mali-400 ?
Tj: HTC Desire X ili Samsung I9070 Galaxy S Advance ???
Pozdrav ljudi !
Namjeravam kupiti novi smarthpone do 1000 kn.
Nisam neki zahtjevan korisnik i zamijenio bih svoj stari Samsung s5620 Monte.
Ovaj u Konzumu mi se svidio: http://online.konzum.hr/products/60079146/multiphone-prestigio-4040-duo
Što vi mislite o njemu ? Je li bolji od Samsung Monte-a ?
Košta 1000 kn,a imam popust i mogu ga kupiti za 900 kn.
U kojem je rangu s mobitelima poznatijih marki ?
Je li ga se isplati kupiti ?
Hvala unaprijed !
Pozdrav ljudi !
Nisam neki zahtjevan korisnik i zamijenio bih svoj stari Samsung s5620 Monte.
Ovaj u Konzumu mi se svidio: http://online.konzum.hr/products/60079146/multiphone-prestigio-4040-duo
Što vi mislite o njemu ? Je li bolji od Samsung Monte-a ?
Košta 1000 kn,a imam popust i mogu ga kupiti za 900 kn.
U kojem je rangu s mobitelima poznatijih marki ?
Je li ga se isplati kupiti ?
Hvala unaprijed !
Koji god android da kupiš preporodit ćeš se.
Pozdrav ljudi !
Bok, evo ako mozete da mi preporucite mob do 3200kn (iz druge ruke bi ga uzeo za 3200)
Ekran do 5" i sta brzi da bude( treba mi za internet,kamera tu i tamo,igre i da baterija traje)
Gledao sam xperiu Z, misljenje o njoj?
Pozdrav ljudi !
Huawei y300
jel ima ko prijedlog koji mob da uzmem do 1.000kn, dali bi dobro bilo uzet Sony Xperia Miro ili neki drugi ?
P.S. Meni je najglavnije da mob ima okej sluške, solidan zvuk i ako je moguće da ga ne punim svaki dan...
Zahvaljujem.
jel ima ko prijedlog koji mob da uzmem do 1.000kn, dali bi dobro bilo uzet Sony Xperia Miro ili neki drugi ?
P.S. Meni je najglavnije da mob ima okej sluške, solidan zvuk i ako je moguće da ga ne punim svaki dan...
Zahvaljujem.
Molim te reci mi da me ne zajebavaš? I ostatak sudionika ove teme. Doslovno post iznad ovog imaš preporuku najboljeg mobitela za taj novac, jel toliko teško pogledat?