Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.471
|
čitano: 12.951.988
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Koji mi je najbolji izbor za mobitel do 1800kn?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Frentt kaže...

Koji mi je najbolji izbor za mobitel do 1800kn?

Polovno novo?

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
15 godina
neaktivan

po mogućnosti novo, ali ako je jako dobra ponuda može i polovno

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina

Pozdrav dragi moji bugovci.

Evo uletila mi prilika da kupim novi mob pa odmah da pitam.

Trebam:

- Da je brz u obradi podataka i aplikacija, znaci procesor.

- Da je funkcionalan odmah, da nema nekih 'poznatih bugova zbog kojih ga vecina izbjegava'

- Da je koristen ili švrc-komerc - jer nezelim platiti punu cijenu u trgovini !

Cijena do koje mogu ic je 1400kn i ni LIPE iznad.

Garancije nisu bitne, preporuke molim - Smartphoni naravno.

Evo i ANKETE od mobitela koje sam pogledao po oglasnicima, pa ako netko zeli moze glasati da vidim vase misljenje i po ovim mojim izborima.

1 Sony Experia Arc S
4 LG Optimus 2X
1 Nokia N9
4 Nokia Lumia 800
1 Samsung Nexus S
GAMER
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 14:30 (crocro23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Matijasever kaže...

Vidim na Mini 2 je ipak ispred ostalih. Nasao sam da ima i Xperia X10 Mini za taj cjenovni rang. Izmedju ta 2, kako bi bilo?

Naravno, kada je Mini 2 jedini kvalitetan mobitel koji si stavio u anketu. Šiša sve ostale debelo, možda samo ne Sony Tipo, ali taj uređaj je preskup za ono što nudi i teško da bi ga našao za 500kn. 

Što se tiče X10 mini, nikako, taj mobitel je katastrofa, jedino da nađeš noviju generaciju Xperie mini.

Ja sam isto tako kupovao mobitel u tom rangu pa sam si za 400kn uzeo HTC Wildfire S i nije loš osim što ima malo interne memorije pa ne možeš puno appova stavit na njega bez roota. Razmišljam da ga prodam pa doplatim do nekog malo boljeg.

Da sam na tvom mjestu tražio bi po ovoj rang listi:

1. Xperia mini

2. Galaxy Mini 2

3. Htc Explorer/Wildfire S

Gledaj njuškalo pa možda ubodeš i nešto bolje, npr. prekjučer je bila Xperia Neo za 600kn, čovjek s Brača prodavao, ali otišla je dok si rekao "keks".

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
12 godina
neaktivan

Na ovoj sajtu vidim da je Xperia Tipo i Samsung galaxy mini 2 ista cijena? Da li je xperia bolja? Vidim da se ljudi nesto zale da zna zabagovati! 

0 0 hvala 0
15 godina
ahh sony i njegov usrani softwer... uzmi bolje mini 2 i znas na cemu si...
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav,jel ima trenutno neki bolji mobitel od Galaxy S za nekih 800-900kn polovni?Ili nešto novo u tom rangu?

BF3 nick:FlasHard3
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovako nemogu se odlučit između ova tri mobitela pa vi glasujte kaj je najbolje od toga.

2 Prestigio 4500
4 Prestigio 5000
0 Gsamrt maya m1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...

Pozdrav,jel ima trenutno neki bolji mobitel od Galaxy S za nekih 800-900kn polovni?Ili nešto novo u tom rangu?

Ima LG Optimus 2X polovni, Huawei Ascend Y300 novi u tom rangu najbolji izbor 898 kuna u simpi bez ugovora.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
crocro23 kaže...

Trebam:

- Da je funkcionalan odmah, da nema nekih 'poznatih bugova zbog kojih ga vecina izbjegava'

Evo i ANKETE od mobitela koje sam pogledao po oglasnicima, pa ako netko zeli moze glasati da vidim vase misljenje i po ovim mojim izborima.

LG 2x bi uzeo svakako, ne zelim usporedivati Android i Windows phone.

Sleme kaže...

Ovako nemogu se odlučit između ova tri mobitela pa vi glasujte kaj je najbolje od toga.

4500!+
Najbolja kamera za snimanje (1080p+ hdr)
Najjaci procesor dvojezgreni 1,2
Najjaca baterija 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 19:49 (dinos3).
14 godina
crocro23 kaže...

Trebam:

Samsung galaxy s2, klasu iznad svih koje si nabrojao.
 http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=samsung+galaxy+s2&f_price_min=1300&f_price_max=1450&sort=relevance&sort=cheap

14 godina
sLim95 kaže...
crocro23 kaže...

Trebam:

Samsung galaxy s2, klasu iznad svih koje si nabrojao.
 http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=samsung+galaxy+s2&f_price_min=1300&f_price_max=1450&sort=relevance&sort=cheap

Dobro kaze kolega,
Sad s2 mozes naci bez problema po smijesnoj cjeni. 

17 godina

Kad vidim da lik za 1300kn prodaje mob bez ekrana ....... budala

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 10:06 (Ziga).
14 godina

koliko je po vama realno dati za sony arc/arc s, a koliko bi vrijedio htc desire (g7/bravo) u stanju 10/10 bez ijedne ogrebotine sa svom opremom?

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Remzi kaže...

koliko je po vama realno dati za sony arc/arc s, a koliko bi vrijedio htc desire (g7/bravo) u stanju 10/10 bez ijedne ogrebotine sa svom opremom?

Ja bi osobno za Arc S dao 1000kn maksimalno.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71
13 godina
protjeran

Naletio sam na Galaxy Mini 2 u super stanju za 500kn. Covjek ce sada provjeriti dali je otkljucan na sve mreze. Jer mogu sto bolje naci za tu lovu ili mi je to jedan od bestbuy?

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Matijasever kaže...

Naletio sam na Galaxy Mini 2 u super stanju za 500kn. Covjek ce sada provjeriti dali je otkljucan na sve mreze. Jer Jel mogu sto bolje naci za tu lovu ili mi je to jedan od bestbuy?

Za 500kn teško da ćeš naći išta bolje, definitivno jedan od bestbuy uređaja.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
16 godina
neaktivan

Pozz, imam 24 godine hahaha... (jest dobra ova boba {#})  i nikad nisam kupio mobitel, uvijek sam uzimao necije odpadke ...

I vrijeme je da i ja iskeširam za mob neku lovu... Nokia Lumia 920...ljubav na prvi pogled {#}

Da li mi se isplati ova opcija.. http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/nokia-lumia-920-black/d373/?typid=2#txt

Izašla bi me na kraju oko 4200kn a na njuški se može kupiti za oko 3200kn samo što se meni ne daje odmah na kamaru 3200kn! Hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Prijatelju moj, evo imas lucky day, danas je sa 4500kn spustena na 2999kn u edigital.hr

odmah tamo i kupuj, cash & carry.

GAMER
13 godina
Pozdrav, koji mob da uzmem do nekih max 2500kn, nije mi vazna platforma, jedino mi je vazno da u igrama rastura i da ima barem 1gb ram
I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li tko iskustva s e digital trgovinom?
Kupio bih tamo lumiu 920 Amex-om na rate. Je li ista cijena kao na webu ako se plaća direktno u trgovini?

0 0 hvala 0
13 godina
voci kaže...

Ima li tko iskustva s e digital trgovinom?
Kupio bih tamo lumiu 920 Amex-om na rate. Je li ista cijena kao na webu ako se plaća direktno u trgovini?

Cijene istaknute na webu su cijene za gotovinsko plaćanje.

Evo što piše na njihovom webu:

Plaćanje sa Debitnom karticom:
Ako odaberete plaćanje sa Maestro, Mastercard, Visa, ili Visaelectron karticama jednokratno, cijena proizvoda će se povećati za 3%

Plaćanje sa Kreditnom karticom:
Ukoliko odaberete plaćanje sa Amex, Dinners Club karticama ili sa gore navedenim karticama na kredite, cijena proizvoda će se povećati za 5%

13 godina
neaktivan

Ma nema veze za tih 5% (to je samo 150 kn na 300:)). Mislio sam pitati kakva je situacija sa garancijom i kvalitetom proizvoda.

0 0 hvala 0
13 godina
voci kaže...

Ma nema veze za tih 5% (to je samo 150 kn na 300:)). Mislio sam pitati kakva je situacija sa garancijom i kvalitetom proizvoda.

Što bi te trebalo brinuti?

Ne kupuješ kod njuškalo prodavača neki kineski mobitel, već uređaj marke Nokia čija kvaliteta nema veze s mjestom gdje je kupljen, a 2g garancije vrijedi kod ovlaštenog servisa za Nokiu kao da je uređaj kupljen u Vipu, T-mobileu ili u bilo kojem drugom dućanu.

Jedino na što treba obratiti pažnju jest da uređaj možeš čekati oko 7 dana kad kupuješ online, ukoliko ga nemaju na skladištu.

14 godina

Dali se isplati mjenjati sgs3 za htc one uz nadoplatu od nekih 1000kn. Osobno od onog sto sam vidio mise mobitel jako jako svida pogtovo zvucnici, ali me zapravo najvise brine os, to jest andorid. Mogu ljudi pricat da nema lagga i to al itekako ima i mene strasno zivcira sto na mom sgs3 i dalje ima lagga unatoc 4 jezgre, 1gb rama itd. i sporiji je nego npr. ipad mini s 2 jezgre i to dosta sporiji. Zato me malo strah i bojim se da cu se razocarat i bezveze bacit 1000kn jer ako ce i dalje bit lagga meni je to onda isto kao da i nisam mjenjao jer ako mobitel kosta skoro 4k kuna i ima najbolje jezgre tu nesmije bit ni sekunde zastajkivanja a to sam npr. jucer iskusio na sgs4 i to u velikoj mjeri. Sto vi mislite?

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Dali se isplati mjenjati sgs3 za htc one uz nadoplatu od nekih 1000kn

Pročitaj par puta, pa pogledaj razlike između ta dva moba, pa opet pročitaj par puta. Ostatak posta nije vrijedan komentiranja.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
cecenac kaže...
gamer34 kaže...

Dali se isplati mjenjati sgs3 za htc one uz nadoplatu od nekih 1000kn

Pročitaj par puta, pa pogledaj razlike između ta dva moba, pa opet pročitaj par puta. Ostatak posta nije vrijedan komentiranja.

Hvala na pomoći. Može još koji odgovor od nekog tko je imao ova uređaja znači koristio, ne imao u ruci 5 minuta u vipu. 

13 godina
1950Killer kaže...
Pozdrav, koji mob da uzmem do nekih max 2500kn, nije mi vazna platforma, jedino mi je vazno da u igrama rastura i da ima barem 1gb ram

Netko? hitno mi je

nije mi vazan operater

I Love Milka
14 godina
1950Killer kaže...
1950Killer kaže...

Netko? hitno mi je

nije mi vazan operater

iPhone 4s, Sgs3, Htc One X, Lg 4x HD.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice