Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.061.227
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

IPS ekran je bolji. Boje su realnije i ako ti ista znaci bolji je kut gledanja.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
cecenac kaže...

Jel uzimaš nov uređaj ili preko njuškala, trebaš dat neku okvirnu cifru. 500kn njuškalo recimo.

Novi, ako je moguće <=700-800kn. Otprilike tako nekako.

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
16 godina
neaktivan
Nisam bas u toku zadnje vrijeme s mobitelima, a gledam si da si uzmem nesto novo u zamjenu za htc desire koji trenutno imam. Problem je u tome kaj ne zelim veliki mobitel, imam vec tablet za te stvari ali bi htio da uredjaj ne bude neki low-end mob sa losim ekranom i da se uspori nekon tjedan dana. Zapravo me zanima koji je trenutno najbolji mob al da nema vecu dijagonalu od desirea. Uzimo bi ga preko produzenja ugovora pa recimo da lova nije problem.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ako lova nije problem a ekran ne smije bit preveliki onda preporučam galaxy s3 mini
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
RoyalBlood kaže...
cecenac kaže...

Jel uzimaš nov uređaj ili preko njuškala, trebaš dat neku okvirnu cifru. 500kn njuškalo recimo.

Novi, ako je moguće <=700-800kn. Otprilike tako nekako.

Definitivno ZTE Blade III, tj. VIP Racer.

14 godina

Odlučili mi starci kupit mobitel, pa bih molio preporuku da nije preko 60 kn mjesečno pretplata. Meni je u oči upao Zte blade III http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/zte-blade-iii/d354/ ili ima neki bolji za tu cijenu. Bitno je da je 

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

Odlučili mi starci kupit mobitel, pa bih molio preporuku da nije preko 60 kn mjesečno pretplata. Meni je u oči upao Zte blade III http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/zte-blade-iii/d354/ ili ima neki bolji za tu cijenu. Bitno je da je 

Ima ga moj prijatelj, bolje ga ne uzimaj mobitel je spor i laga, kada odeš na meni i vidjet češ kako je spor. A za igrice je jako loš.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
14 godina
neaktivan
https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
14 godina
A može onda neki drugi prijedlog
This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
15 godina
protjeran
77ari kaže...
Tony1999 kaže...

Ima ga moj prijatelj, bolje ga ne uzimaj mobitel je spor i laga, kada odeš na meni i vidjet češ kako je spor. A za igrice je jako loš.

Imam ga ja, kum i cura, brz je i ne laga. Za tu cijenu nema bolje.

14 godina
neaktivan

pozz

zanima me vase misljenje da sacekam nokiu lumiu 520 koja uskoro dolazi  ili uzmem xperiu miro ili lg optimus l7. Ako netko imam iskustva s mirom ili l7 koji bi bio bolji ( manje lagga ). sto se tice ekrana taman mi pase od lumie neka zlatna sredina(4.0") jer mi se 4.3" cini prevelik a 3.5" premalen  + dvojezgreni procesor, ali sam skeptican oko Windows Phone 8. U obzir dolazi i Xperia J samo sto mi se nekako previse cini dati 2000kn za nju. eto ako moze pomoc, nerazumijem se previse kad je rijec oko mobitela :)) 

7 lumia 520
1 xperia miro
5 lg optimus l7
0 xperia J

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koj od ovih mobitela je naj bolji?

1. Lumia 820
  2. Galaxy SII
  3. Galaxy s3 mini
  4. LG optimus 4x HD 
15 godina
protjeran
77ari kaže...

Koj od ovih mobitela je naj bolji?

1. Lumia 820
  2. Galaxy SII
  3. Galaxy s3 mini
  4. LG optimus 4x HD 

7 Lumia 820
0 Galaxy SII
0 Galaxy s3 mini
25 LG optimus 4x HD
14 godina
lazo951 kaže...

pozz

zanima me vase misljenje da sacekam nokiu lumiu 520 koja uskoro dolazi   ili uzmem xperiu miro ili lg optimus l7. Ako netko imam iskustva s mirom ili l7 koji bi bio bolji ( manje lagga ). sto se tice ekrana taman mi pase od lumie neka zlatna sredina(4.0") jer mi se 4.3" cini prevelik a 3.5" premalen   + dvojezgreni procesor, ali sam skeptican oko  Windows Phone 8. U obzir dolazi i Xperia J samo sto mi se nekako previse cini dati 2000kn za nju. eto ako moze pomoc, nerazumijem se previse kad je rijec oko mobitela :))

Ako ti već u obzir dolati Xperia J koja, kako kažeš, košta 2000kn, zašto ne razmisliš o Galaxyju S2?

Inače, Xperia J vrijedi možda 200kn više od L7, ako i toliko. Bolji hardver su stavljali u modele iz 2011 godine nego u nju.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina
neaktivan

Koliko je bolji LG optimus 4x HD od Lumie 820?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 23:04 (77ari).
16 godina
neaktivan

11,45%

11 0 hvala 0
16 godina
77ari kaže...

Koliko je bolji LG optimus 4x HD od galaxy Lumie 820?

Jedan i drugi mobitel su ti odlični, a zapravo najveća razlika ti je u tome što je LG 4X HD android smartphone, a Lumia 820 je windows smartphone. Zapravo trebaš odlučit da li bi imao windowse ili android, meni osobno se više sviđa android radi svog marketa koji ima puno više aplikacija, a da ne govorimo da su većina besplatne, što je sušta suprotnost na windowsima. Inače ovdje ti je usporedba oba mobitela.

LP

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 23:06 (MasterOfDisaster).
16 godina
neaktivan

A ako već ideš na WP, koji inače su meni odlični. 

Pogledaj si i malo HTC 8X, meni su lumije super, 800 mi je nadraži model. Savršeno me služi.

A htc si pogledaj, ima bolji ekran što se tiče rezolucije, i baš izgleda super.
Ovako znaš i sam po slikama po netu ne možeš vidjeti šta je i kako je to zapravo.
A kad sam ga vidio u centru, zaljubio sam se. Mislim da ću si sljedeći kupiti taj 8x.

A i cijena su im dosta niske WP, jer izgleda ljudi ne cijene te modele.
Pa 8x se već može naći ispod 2000kn na njuškalu.  

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo ovako znaci vec duze vrijeme razbijam glavu koji mobitel od ova dva uzet i nikako da se odlucim cijene su slicne koliko vidim pa ako bi mogli malo pomoc da se odlucim :D

21 Samsung galaxy s2
0 Htc Evo 3D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

A ako već ideš na WP, koji inače su meni odlični. 

Pogledaj si i malo HTC 8X, meni su lumije super, 800 mi je nadraži model. Savršeno me služi.

A htc si pogledaj, ima bolji ekran što se tiče rezolucije, i baš izgleda super.
Ovako znaš i sam po slikama po netu ne možeš vidjeti šta je i kako je to zapravo.
A kad sam ga vidio u centru, zaljubio sam se. Mislim da ću si sljedeći kupiti taj 8x.

A i cijena su im dosta niske WP, jer izgleda ljudi ne cijene te modele.
Pa 8x se već može naći ispod 2000kn na njuškalu.  

Da gledao sam HTC 8x super mobitel ali i lumija nije loša. Uglavnom me mući windows jer nema puno aplikacija za njega npr android ima stvarno jako puno besplatnih aplikacija koje su stvarno jako korisne.

Evo jedno pitanje koje je možda off topic ali bolje da pitam tu nego da otvaram bezveznu temu. Evo mislio sam uzeti mobitel na pretplatu u Tele2 i kada odaberem lumiu 820 piše ovako 395kn+ 135kn mjesečno, ali trebam odabrati tarifu odabrao bi revoluciju za koju piše da je 150kn. Koliko bi ja na kraju plaćao 1 mjesečno?

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/nokia-lumia-820-white/kupi-d369/?dvctype=2

16 godina
neaktivan

Ma ne znam kakve ti to samo aplikacije trebaju na WP, sve što ti treba može se naći. 

A što se tiče kupovine u tele2, ja se isto borim sa svim operaterima, ne možeš ništa korisno naći i povoljno za korisnika.

Znači pretplata će ti biti 150Kn i još ćeš platiti uređaj ne znam koliko love odmah u startu, i još svaki mjesec po 135Kn za uređaj,

Na kraju ćeš mjesečno plaćati 150KN tarifu +135Kn Mob.

Pa sad si baci računicu, i vidjeti ćeš da nema smisla uzimati tako nešto. Osim ako si već na pretplati pa dobiješ za neku povoljnu lovu za produljenje. Ali da još dodatno plaćam za uređaj mjesečno nema šanse.

Đuro#2155,
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Plaćao bi tih 150+135+5 kn radijske frekvencije = 290kn. Nz baš da li ti se to isplati.

14 godina
seljak007 kaže...
Nisam bas u toku zadnje vrijeme s mobitelima, a gledam si da si uzmem nesto novo u zamjenu za htc desire koji trenutno imam. Problem je u tome kaj ne zelim veliki mobitel, imam vec tablet za te stvari ali bi htio da uredjaj ne bude neki low-end mob sa losim ekranom i da se uspori nekon tjedan dana. Zapravo me zanima koji je trenutno najbolji mob al da nema vecu dijagonalu od desirea. Uzimo bi ga preko produzenja ugovora pa recimo da lova nije problem.

Ako ne mora biti Android onda- iPhone 5. Od Androida S3 mini, iako se meni osobno ne sviđa taj mobitel. Ostalo sve je 4.3" pa nadalje.

Why so serious?
14 godina
neaktivan

Ako kupim galaxy s2 s androidom 2.3 hoću li ga moći prebaciti na 4.1 ili 4.2?

14 godina
neaktivan
77ari kaže...

Ako kupim galaxy s2 s androidom 2.3 hoću li ga moći prebaciti na 4.1 ili 4.2?

Hoces, al malo si offtopic {#}

12 godina

Bok ekipo!

Što odabrati? XPERIU Z, SAMSUNG S4 ili LUMIU 920? :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

S4 naravno ako moras izmedu ta tri.

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako ne moras cekati onda s4 ali ako moras cekati onda uzmi xperiu z

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Isplati li se mjenjati Xperiu S za SGS3 plavi, 16 GB, star 3 mjeseca, gara,papiri, očuvan, nigdje crtice uz nadoplatu od 700 kn

27 Da
5 Ne
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Promašio tipku :) Isplati se! 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice