Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.059.316
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
bbb-fer kaže...

Odmah bi uzeo taj LG,da se cijeli net ne zali da steka i da se rusi. Kazu da je to donekle popravljeno ovim updateom na JB,al ima jos ljudi kaj se zale da je nedovoljno optimiziran. Opcenito sam cuo da je LG vrlo los po pitanju softvera,ima li netko ovaj LG Optimus L7 da da iskustvo iz prve ruke?

Ako već imaš dvojbe vezano za taj LG preporučio bih ti ZTE Blade 3, ali ne iz tele2 ponude gdje su mu digli cijenu s 945kn na 1145kn, već u vipa gdje ga cijene 899kn.

Mislim da je to odlična ponuda, ako ti nije problem što će biti zaključan na vip.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Ako već imaš dvojbe vezano za taj LG preporučio bih ti ZTE Blade 3, ali ne iz tele2 ponude gdje su mu digli cijenu s 945kn na 1145kn, već u vipa gdje ga cijene 899kn.

Mislim da je to odlična ponuda, ako ti nije problem što će biti zaključan na vip.

Zašto? Ako ima novaca za L7, dobije 4,3" bolji ekran sa gorilla glasson, bljeskalicu, prednju kameru ako će skajpat i jelly bean ima. Dosta velika razlika je to

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
cecenac kaže...
assassin.st kaže...

Zašto? Ako ima novaca za L7, dobije 4,3" bolji ekran sa gorilla glasson, bljeskalicu, prednju kameru ako će skajpat i jelly bean ima. Dosta velika razlika je to

Evo što je čovjek napisao: "Odmah bi uzeo taj LG,da se cijeli net ne zali da steka i da se rusi."

Naveo sam mu što da kupi "ukoliko ima dvojbi vezano za LG", i uzeo sam u obzir da je naveo ova 3 uređaja kao opcije. Nemam ga namjeru nagovarati da uzima LG kada sam vrlo dobro upoznat sa njihovom prijašnjom praksom updateova (čitaj ne-updateova). Dakle ukoliko mu ne odgovara L7 i ukoliko mu ovo što si nabrojio ne predstavlja veliku prednost, neka uzme ovaj model u obzir.

Ja osobno da kupujem mobitel u tom cjenovnom rangu, probao bi se rastegnuti do Xperie P koja se na oglasniku može pronaći za cca 1400kn.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Zahvaljujem, znači zelja98 je moj čovjek.

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
assassin.st kaže..

U simpi sam pa kupujem mobove koji su ili skroz otkljucani ili zakljucani na t-mobile mrezu. Tako da bi ZTE uzeo u tele2 jer citam da je vecina mobova tam otkljucana. 

assassin.st kaže...

Ja osobno da kupujem mobitel u tom cjenovnom rangu, probao bi se rastegnuti do Xperie P koja se na oglasniku može pronaći za cca 1400kn.

1250 kuna je max iznos koji bi dao za mobitel,isto tako ne bih htio preko oglasnika kupovati mob. Nikom se ne svida ovaj huawei? Najjeftiniji je,a ne cini mi se los hardverski.Mislite li da ga je pregazilo vrijeme? Ili zato kaj se ne zna kad ce i oce li dobiti JB?

16 godina
neaktivan

Za 1500 vec moze nac Xperiu S u super stanju dok Xperiu P moze vec za 1000-1100.

14 godina
neaktivan
@assassin.st To su gluposti, isti je soc, to moze bit bug sa stock browserom ili ko zna sta.

P.S. LG se puno popravio sa softwerskom podrskom, jelly bean je vec vanka za L7.

Kolega, hardverski su iste snage, al L7 ima 4.1 i puno je fluidniji. ostale razlike sam gore naveo u postu. Ako ne zelis sa njusa morat ces sam odluciti ili skuplji i bolji L7 ili ascend g300 1000 ili zte blade za 900. Otprilike cijena predstavlja realnu vrijednost uredjaja.
Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan

Što kažete za taj ZTE Blade ?

Treba mi za sestu.
Sluzio bi joj za FaceBook, Neku igru i koju sliku puknit 

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IMVK kaže...

Treba mi za sestu.

Ako misli puknit koju sliku, g300 ima bljeskalicu pa je možda malo bolji izbor. Al Blade 3 je skroz dobar za tu namjenu.

15 godina
neaktivan

Koji mob bi preporučili do 1500kn? Kupio bi preko oglasa (njuskalo, oglasnik...) Nekako mi je Xperia S zapela za oko. Cujem da ima ona ima problema sa jako kratkim trajanjem baterije? Ima jos koji mob u tome rangu performanse/cijena ili bolji neki za tu cjenu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Osa kaže...

Koji mob bi preporučili do 1500kn? Kupio bi preko oglasa (njuskalo, oglasnik...) Nekako mi je Xperia S zapela za oko. Cujem da ima ona ima problema sa jako kratkim trajanjem baterije? Ima jos koji mob u tome rangu performanse/cijena ili bolji neki za tu cjenu?

SGS2...odlican uredjaj sa JB.

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
14 godina
neaktivan
Osa kaže...

Evo možda ovako nešto, meni prekrasan mob: htc one s . provjeri ima jedan lg optimus 4X oko te cifre na njušu. Inače galaxy s2, xperia s.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 23:23 (cecenac).
14 godina
neaktivan

Trebam mobitel do 3000kn, služio bi mi za internet koju igricu i za snimanje.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
17 godina
neaktivan
77ari kaže...

Samsung Galaxy S3

http://deridownload.comze.com/
14 godina
neaktivan
77ari kaže...

Trebaš odlučit koji operativni sustav preferiraš i veličinu ekrana. Al za gaming i snimanje, vjerojatno bi ti najbolje pasao nekakav android 4.3 - 4.7. 

Ako ti nije hitno i uzimaš sa njuškala, strpi se da high end dođe do njuša. Bit će tu svega gs4, htc one, xperie z već ima itd..

Ako je hitno ovisi koju : Galaxy s3, htc one x, xperia z, lg optimus 4X, lumia 920, htx 8X, iphone 5, itd..

14 godina
neaktivan

Volio bi da kupim u nekom dućanu, vidim da ima SGS3 za 3600kn.

Ima SGS2 za 2024kn sgs3 mini za 2500kn.

Volio bi da je ekran minimum 4,3" i da je android.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
14 godina
neaktivan
77ari kaže...

Volio bi da kupim u nekom dućanu, vidim da ima SGS3 za 3600kn.

Ima SGS2 za 2024kn sgs3 mini za 2500kn.

Volio bi da je ekran minimum 4,3" i da je android.

Da smo u normalnoj državi predložio bi ti nexusa 4 koji je novi otključan 1750kn u USA, dok je u nas cijena ovakva protis. Gdje si našao sgs2 nov iz dućana za tu cijenu, to je skroz dobra cijena s obzirom da je nov. 

14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
cecenac kaže...
IMVK kaže...

Treba mi za sestu.

Ako misli puknit koju sliku, g300 ima bljeskalicu pa je možda malo bolji izbor. Al Blade 3 je skroz dobar za tu namjenu.

A nemora slikati po mraku.

A i sadašnji koji ima (Samsung Galaxy mini) Nije imao bljeskalicu :))

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
16 godina

a crni kosta 2599 http://www.edigital.hr/Pametni_telefoni/Samsung_I9100_Galaxy_S_II_mobitel_black_(Android)-p27883.html

,moze neko objasnit zasto,nesto fali bijelom ili?

kakva je garancija kod njih?

tnxx

...potpis nije potreban...
12 godina

Imas sad u tele 2 pod ovoj opciji uređaj , moze se za sitne novce nabavit kvalitetan mobitel. Npr S3 mini 400 kn + 190 kn misečno , nije tolko strasno. Ja sam kupija već 3 komada tako u zadnjih 20 dana.

Gadget freak
14 godina
neaktivan
TKScump kaže...

Imas sad u tele 2 pod ovoj opciji uređaj , moze se za sitne novce nabavit kvalitetan mobitel. Npr S3 mini 400 kn + 190 kn misečno , nije tolko strasno. Ja sam kupija već 3 komada tako u zadnjih 20 dana.

Tele2 zna raditi probleme na pretplati, znam ja neke kojima je raćun došao i preko 1000kn.

13 godina
neaktivan

Prestigio 4500

Evo ovako, da li je ovaj mobitel dobar izbor za nekoga tko je prosječan korisnik mobitela, znači, muzika, internet, par igrica poput temple run i tako to...

Hvala :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 15:54 (iceman44).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

molio bih vas ako biste mi mogli sugeritrati neki zgodan mobitelčić sa androidom, na touch, da je što jeftiniji. Korisnik nije prezahtjevan niti previše tehnički potkovan pa onda nema nekih preposebnih zahtjeva. :)

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel uzimaš nov uređaj ili preko njuškala, trebaš dat neku okvirnu cifru. 500kn njuškalo recimo.

15 godina
DaNiTo kaže...

a crni kosta 2599 http://www.edigital.hr/Pametni_telefoni/Samsung_I9100_Galaxy_S_II_mobitel_black_(Android)-p27883.html

,moze neko objasnit zasto,nesto fali bijelom ili?

kakva je garancija kod njih?

tnxx

Crni nije na akciji.

Šalalallalalalalallalaa.
16 godina
neaktivan
Prijatelj mi nudi za 1.400,00kn mobitel HTC Desire HD...star 9. mjeseci, odlično očuvan ( korištene maske+zaš. folija ), 32gb memorijska kartica, otključan na sve mreže, bez garancije....jel se isplati ovo?

0 0 hvala 0
15 godina

kakav ti je to prijatelj? 1000 kn je maximum maximuma za taj htc...pa onaj htc evo 3d ili sensation kostaju tolko a duplo su jaci uredaji

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vidim da nitko ništa ne odgovara (možda jer nitko nema ništa slično) ;)

zanima me da li je bolji ips ili tft ekran? i dal ima velike razlike?

Portal o softveru, aplikacijama, web stranicama i igrama :: www.softwa.org ::
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice