Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.057.563
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
acmHR kaže...

Ima li netko iskustva s ovim HTC One S mobitelom, kakav je? Dvojba mi je između njega i Galaxy S3 mini, prioritet su performanse i ergonomske karakteristike? Preveliki mobiteli tipa S3 ne dolaze u obzir.... I koja bi točno bila razlika između HTC One S i HTC One S C2? Slične su cijene, čini mi se da je razlika u jačini procesora (dvojezgrenih 1.5 i 1.7GHz) ili ima još nešto? Hvala

uzmi definitivno one s naspred s3 mini, ipak je ovaj u svemu bolji osim sto one s nema micro sd

14 godina
acmHR kaže...

Ima li netko iskustva s ovim HTC One S mobitelom, kakav je? Dvojba mi je između njega i Galaxy S3 mini, prioritet su performanse i ergonomske karakteristike? Preveliki mobiteli tipa S3 ne dolaze u obzir.... I koja bi točno bila razlika između HTC One S i HTC One S C2? Slične su cijene, čini mi se da je razlika u jačini procesora (dvojezgrenih 1.5 i 1.7GHz) ili ima još nešto? Hvala

Probaj pronaći One S koji ima Snapdragon S4 procesor, dakle traži 1,5 GHz model (Z520e/Z520m) jer su pri lansiranju neki takvi stigli na naše tržište.

Ne isplati se dati oko 2000kn za S3 varijantu s 1,7 GHz (oznaka Z560e) overclockanim procesorom koji je isti kao u HTC Sensationu.

Razlika između S3 Scorpion i S4 Krait procesora je sve samo neprimjetna, Krait je novija generacija pravljena u 28nm tehnologiji, dok je S3 starija rađena u 45nm tehnologiji. U nedostatku S4 komponenti HTC je bio prisiljen na neka azijska i europska tržišta poslati verzije sa S3 procesorom.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 16:38 (assassin.st).
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Evo da Vas obavijestim u vezi iPhone 4..

Odmah su mi zamijenili za novog. Poslali su ga za Karlovac u T-Com. Stvarno su brzi..u 2 dana su sve sredili. A za detaljno izvjesce o mobitelu, sto se dogodilo, pisat ce mi na papiru kada podignem mobitel. Pa cemo vidjeti..Necu ga ni otvarati, jer dolazi vakuumiran pa ce ici na njuskalo odmah. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 1 hvala 0
15 godina
koji si ti lik... jesi ga kupio da ga koristiš ili da ga preprodajes?
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Karlovac_047 kaže...

Odmah su mi zamijenili za novog. Poslali su ga za Karlovac u T-Com. Stvarno su brzi..u 2 dana su sve sredili. A za detaljno izvjesce o mobitelu, sto se dogodilo, pisat ce mi na papiru kada podignem mobitel. Pa cemo vidjeti..Necu ga ni otvarati, jer dolazi vakuumiran pa ce ici na njuskalo odmah. 

Novi ne dolazi vakumiran, dobiješ samo uređaj omotan folijom, čak nije ni u kutiji

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

A sta da se opet nesto dogodi kao ovaj puta ? Nisam nikakav preprodava. Uzet cu si nekakav do 400kn jer mi je dosta za pozive i poruke.Na svakom kojeg kupim ima nekakvu manu ili se nesto shebe.

14 godina
neaktivan
power_user kaže...
Karlovac_047 kaže...

Novi ne dolazi vakumiran, dobiješ samo uređaj omotan folijom, čak nije ni u kutiji

Kako onda vrijedi IMEI ? Ako su mi ostavili kutiji, a na kutiji je IMEI od prvog iphone-a a na ovom novm sto cu dobiti, je drugi IMEI.

14 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...
domac5 kaže...

A sta da se opet nesto dogodi kao ovaj puta ?

Novi uredaj = nova garancija. Ako bude problema saljes na garanciju.

nego Huawei Ascend G300 vs ZTE Blade III winner is G300? :)

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 17:51 (QuidZz).
15 godina
ma daj pa za svaki mozes onda rec a sta ako... to sto si ti dobio iphone koji je zbog neke greske radio samo 1 dan ne znaci da su svi takvi, tj. cinjenica je da su iPhoni na dobrom glasu sto se tice kvalitete... istekne garancija a on radi jos 3-4 godine bez problema... ovo je glupost sto radis jer nesto mi govori da ces za par tjedana ponovo prelaziti sa dumbphonea na smartphone
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
QuidZz kaže...

nego Huawei Ascend G300 vs ZTE Blade III winner is G300? :)

Za iste pare Huawei Y300 ako ne i jeftinije. Pozz.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
Da i ja kazem misljenje o svom dojmu androida i ios.. Imao sam 3gs taman par mj nakon sto je pusten u prodaju. Naviko sam se jako brzo na njega i nije mi bilo na kraj pameti da ga mjenjam za drugi mob kolko mi se dopao kao mob... Vidio sam naravno da su krenuli izlaziti mobiteli duplo pa i troduplo brzi i jaci uredaji ali su imali android... Pa tako je proslo neko vrijeme i odlucio sam uzeti neki sa vecim ekranom da osjetim razliku i blabla...znate kako to ide... I tako sam uzeo jedan htc koji je bio peteroduplo brzi po specifikacijama i sve to stoji..... Ja sam poludio s njim nisam se mogo navici i bas sam osijetio razliku kada sam presao na taj mob... Jako mi ja vazno koji uredaj koristim jer sam cijelo vrijeme na njemu. Cijena htc je u pola godina pala skoro pa 50 % na njuskalu... Jedva sam ga se rjesio i uzeo sam sad iphone 4s i prezadovoljan sam... Sve je duplo bolje i opet vise ne brinem o mobitelima... Kada izade 5s uzimam ga :) I naravno ovo sam napisao preko iphonea ;) pozdrav
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

e ali androidi su ti malo uznapredovali u međuvremenu. danas ako uzmeš neki samsungov, htcov ili sonyev model nećeš pogriješiti. koštaju isto ko novi ajfoni. prošla su ona vremena kad su android top modeli zadovoljavali samo teže oblike android fanboja. danas su sasvim prihvatljivi za nas normalne.

Potpis!
15 godina
neaktivan
Slazem se, no ja sam imo android 4.0.3 mislim da je taki bio, ugl 4+.. Nije mi se uopce dopao.. Sve zavisi ko sta trazi..otkad sam okusio kako je korisiti veliki dispay, danas me nimalo neprivlaci, nije mi bitna velicina ekrana vise :) odnosno neznaci mi imati 4.8 * Barem meni
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 15:32 (markot).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
alen29 kaže...

... Zatim sam vidio HTC One S koji je takoder tu negdje, ima malo manji ekran ali je AMOLED pa je kvalitetniji pretpostavljam. A onda sam uocio i neke Windows 8 modele poput HTC-ovog 8S i Nokie Lumie 620 (i 720, za koju se nadam da ce ubrzo doc na trziste). Znam da je Windows 8 puno optimiziraniji od Androida i trosi manje baterije i hardverske snage pa me zanima sto bi najbolje bilo uzimat za te novce...

Uzmi u obzir i LG Optimus 4x, koji ima doslovno iste specifikacije ako one x, samo sto na njusci kosta jedno 600 kn manje od one x-a, a svi ga hvale.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
13 godina
neaktivan

Koji je trenutno najj. samrtphone ili ce doci u USD za 5 mjseci ili manje?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo preuzeo sam iPhone 4 u T-Comu i idem probati staviti karticu od Tele2 i iPhone je otkljucan tvornicki. hahahaha koja sreca, jer imam pretplatu u tele2.

Ovo se zove sreca. {#}

A za problem su napisali da je maticna pregorila.

1 0 hvala 0
15 godina
Šta ti to znači kad ćeš ga prodat i kupit si dumbphone? :P
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Šta ti to znači kad ćeš ga prodat i kupit si dumbphone? :P

Ma ne znam vise ni sam, jer se ovom nisam nadao da cu ga dobiti tvornickog otkljucanog, novog. Vidjet cemo {#} Ali otkljucani i jos sa tocno 12mj. garancije, vrijedi vise nego zakljucani.

15 godina

ma ostavi si ga {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

moze pomoc? u cemu je fora?ako je bad imei? i kolko bi ovaj mob dosao u konacnici ako bi ga narucio? jel lupaju jos carinu i pdv na ovo ili?TNX

http://www.ebay.com/itm/Verizon-Motorola-Razr-Razor-4G-Sim-Card-Droid-XT912-Cell-Phone-Bad-ESN-IMEI-/121096490858?pt=Cell_Phones&hash=item1c31e9cf6a

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 21:47 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
=xfact= kaže...

moze pomoc? u cemu je fora?ako je bad imei? i kolko bi ovaj mob dosao u konacnici ako bi ga narucio? jel lupaju jos carinu i pdv na ovo ili?TNX

http://www.ebay.com/itm/Verizon-Motorola-Razr-Razor-4G-Sim-Card-Droid-XT912-Cell-Phone-Bad-ESN-IMEI-/121096490858?pt=Cell_Phones&hash=item1c31e9cf6a

Bad IMEI? Ne znam točno, ali zvuči kao da je ukraden.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
protjeran
=xfact= kaže...

Ako je sjeban IMEI, postoji mogucnost da radio uopce ne sljaka. Znaci ostaje ti samo za multimediju i internet. Bjez od toga.

daniel
16 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

Znam slučaj kad se u servisu nexus popravljao (mjenjao kameru, jer bila otišla stara) i na kraju je se imei promjenio u sve nule, niti ovaj u servisu nema pojam kako je to uspio, jer imao je neki problem i sa software. 
Sve se radilo u službeom servisu.

A sad šta je ovome, možeš samo nagađati. 

Đuro#2155,
16 godina
neaktivan

zanima me jedna stvar... imam sad neku ponudu pa ima unutra isti telefon ali u dva različita izdanja:

1. ima dual core procesor i ima 512 rama
2. ima jednojezgreni procesor i ima 1 GB rama

Što je bolljle kupiti? dal će biti kakve osjetne razlike između ta dva telfona? dal ovaj s dual corom troši više baterije?

Portal o softveru, aplikacijama, web stranicama i igrama :: www.softwa.org ::

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chvarko_007 kaže...

zanima me jedna stvar... imam sad neku ponudu pa ima unutra isti telefon ali u dva različita izdanja:

Što je bolljle kupiti? dal će biti kakve osjetne razlike između ta dva telfona? dal ovaj s dual corom troši više baterije?

Ja mislim da je bolje kupiti sa dvojezgrenim procesorom !

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
16 godina
neaktivan
IMVK kaže...
chvarko_007 kaže...

Ja mislim da je bolje kupiti sa dvojezgrenim procesorom !

to sam i ja pretpostavio... glavna zadaća rama je da omgučuje multitasking (to mi i nije tako bitno) ;)

a kako je sa trošenjem baterije? dal ovaj dual core troši puno više baterije nego jednojezgreni?  

14 godina
neaktivan

Što mislite za SGS3 mini? Dali je isplativ i može li se za iste novce naći bolji mobitel?

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
14 godina
neaktivan

to sam i ja pretpostavio... glavna zadaća rama je da omgučuje multitasking (to mi i nije tako bitno) ;)

a kako je sa trošenjem baterije? dal ovaj dual core troši puno više baterije nego jednojezgreni?  

Pa i ne baš

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
16 godina
neaktivan
IMVK kaže...

Pa i ne baš

ima možda ovdje na forumu kakva tema vezana uz procesore i ram memoriju u telefonima? tražio sam al nisam nigdje ništ slično našel ;)

15 godina
neaktivan

Imam galaxy s3 vec dosta dugo i zanimam me nexus 4 zbog stock androida i boljeg hardvera,da prelazim ili ne?

10 Galaxy s3
17 Nexus 4
Phone: Samsung Galaxy SIII [I9300]

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice