Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.503
|
čitano: 13.023.360
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
pandza94 kaže...

Ja kad vidim nekog s AMOLED+PenTile,žalim čovjek nasprem RGB TFT ekrana na svojoj Xperii S.
Radio sam i na S,S2 i S3,i svo troje mi se gade,jer ne volim saturirane boje i pogotovo PenTile,

zato mi je XS puno bolji što se ekrana tiče.
I naravno vi Samsung fanboyi,ukusi su različiti,nije razlog da se daju TD-ovi. 

Rađe bi full RGB ko na S2, nego isprani ekran sa losim kutem gledanja kao sto imaju Xperie. Ako ti smetaju saturirane boje, to se podesi u postavkama. 

Ocito nisi imal ni HTC koji nije amoled, ali je avion za Xperije kaj se tice ekrana, isto ko i iPhone.

daniel
14 godina
neaktivan
pandza94 kaže..

Ja kad vidim nekog s AMOLED+PenTile,žalim čovjek nasprem RGB TFT ekrana na svojoj Xperii S.
Radio sam i na S,S2 i S3,i svo troje mi se gade,jer ne volim saturirane boje i pogotovo PenTile,

zato mi je XS puno bolji što se ekrana tiče.
I naravno vi Samsung fanboyi,ukusi su različiti,nije razlog da se daju TD-ovi. 

Nemožeš reći da xperie imaju bolji display od s2-ice. ono je užas, onako isprane boje katastrofa. Nisam nikakav fanboy, xperia z ima sramotno loš ekran.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Svi imaju svoje misljenje. Ja kad usporedim sgs2 i moj stari hd2, cisto se divim tim bojama na hd2. Na usporedbi sgs2 vs sensation, sensation naravno, jos bolje boje. Format sgs2 naspram sensationa je onako, skarterski. Neki to nazivaju "klasa".

ja

1 0 hvala 0
15 godina
HAHAHAHAHA da tft ima lijepše boje nego amoled to još nisam čuo od nikoga al ok ukusi su različiti
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

ekran na xperia z je zaista ok. jedino mu je kut gledanja inferiorniji u odnosu na druge top modele.

Potpis!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...
HAHAHAHAHA da tft ima lijepše boje nego amoled to još nisam čuo od nikoga al ok ukusi su različiti

a razlika uopce nije neznam kako velika nego jedino crna...

14 godina
neaktivan
Ezio kaže...

ekran na xperia z je zaista ok. jedino mu je kut gledanja inferiorniji u odnosu na druge top modele.

Boje su isprane i neuvjerljive. Vidi se čak i na videima online, a kamoli uživo. Ujak mi ga ima i gleda na njemu maxtv to go na poslu. Katastrofa od ekrana na jednom high end uređaju.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
zanimatelj kaže...
domac5 kaže...

a razlika uopce nije neznam kako velika nego jedino crna...

razlike ima, pogotovo kod sgs 2...ovaj gore je reko da se divi bojama na HD2 a ono TFT 65k boja ekran... 

kad stavim sgs 2 pored mog evo-a 3D vidi se da su boje jace na samoledu...prednost ce mi uvijek imat samoled, trosi puno manje su energije kad je crna pozadina

14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

razlike ima, pogotovo kod sgs 2...ovaj gore je reko da se divi bojama na HD2 a ono TFT 65k boja ekran... 

kad stavim sgs 2 pored mog evo-a 3D vidi se da su boje jace na samoledu...prednost ce mi uvijek imat samoled, trosi puno manje su energije kad je crna pozadina

a miriše mi na htc fan boyizam. 

ljudi ne gledajte brand, sve se to u kini radi, gledajte recenzije i bang for buck, iskustva korisnika..  ime firme ne znači ništa nažalost u ovom pohlepnom kapitalističkom okruženju.

13 godina

Rekao i ne porekao :), da.

Sta ima veze sto je 65k ? Ljepse gledati na njega nego na sgs2 (opet ponavljam - meni - moje misljenje, mozda su moje oci eto samo to vidjele i to im je super(nisu) )

Rezolucija kod sensationa > sgs2 opet. Jedino sto mi smeta kod sensationa..ali jedino...je to sto s vremenom postaje pucektav..sto to znaci ? (ok bitch sam pa sam ga doslovno 100 puta dnevno rastavio(poklopac naravno), samo par puta cijelog. Pucketa onako u rukama, treba se uglaviti u kuciste nazad. Manjkavost update'a..

htc politika jbg.

Zato -> uzmi mob po mob...pogledaj sta ti se svidja vise i to uzmi.

OFFTOPIC POCETAK -> Da ne ispadne tema kao tema o antivirusima pa dodje neki nooblet i prci po kasperskom kako on troi resurse itd, kako je shit a eset mu je super..a u tray baru ima 99 stvari podignutih.. <- OFFTOPIC KRAJ

ja

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ekran Xperie S losiji od SGS2?? JA bi rekao da je bolji i od SGS3...SGS2 ima rez 800x480...ako malo bolje pogledas, vidis pixele heheh...ne moze samsung protiv Bravia ekrana...

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

Ekran Xperie S losiji od SGS2?? JA bi rekao da je bolji i od SGS3...SGS2 ima rez 800x480...ako malo bolje pogledas, vidis pixele heheh...ne moze samsung protiv Bravia ekrana...

Ne pričamo o ppi-iju pobogu nego o kvaliteti displaya, koja je složit će se 99% ljudi na forumu u slučaju sonyevih lcd-ova katastrofa. pixele na sgs2 možeš vidjet samo ako se iz blizine zablesiš. Al dobro može se vidjet, al to nije tema priče.

Temu su užasne neprirodne i isprane boje na sonijevim displayevima. 

pogle slike

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 21:45 (cecenac).
13 godina
neaktivan

Definitno SAMOLED (ma koliko malo ppi imao), ne volim samsung ali tu im skidam kapu.

14 godina
protjeran
cecenac kaže...

Nemoj se uopce truditi, puno ekipe ima Xperije i ne mozes tu nista, svaki cigo svog konja hvali.

daniel
16 godina
cecenac kaže...
Ezio kaže...

Boje su isprane i neuvjerljive. Vidi se čak i na videima online, a kamoli uživo. Ujak mi ga ima i gleda na njemu maxtv to go na poslu. Katastrofa od ekrana na jednom high end uređaju.

http://www.xperiablog.net/2013/02/11/xperia-z-display-comparison-roundup/ ja ne vidim bas neki problem, a kamoli katastrofu
Potpis!
15 godina
Ezio kaže...
cecenac kaže...
Ezio kaže...

http://www.xperiablog.net/2013/02/11/xperia-z-display-comparison-roundup/ ja ne vidim bas neki problem, a kamoli katastrofu

odi na 43 sekundu pa usporedi note 2 i xperiu z

16 godina
domac5 kaže...
Ezio kaže...
cecenac kaže...
Ezio kaže...

odi na 43 sekundu pa usporedi note 2 i xperiu z

Stvarno prejaka saturacija na note 2
Potpis!
14 godina
protjeran
Ezio kaže...

To se u stock postavkama smanji.

daniel
16 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...
Ezio kaže...

I ode "prednost" note 2 ekrana...
Potpis!
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Ezio kaže...

Hahahah jel ti čuješ sebe hahahaha.

Čas ti je to argument da je prejako, kad ti čovjek kaže da čak možeš smanjit. "A eto ode vam prednost". Pa ja ću se upucat. Kome ti opravdaješ kupnju tog aparata, sebi ili nama?

14 godina
Ezio kaže...
Ezio kaže...

Malo je lošiji prikaz slike na Xperia-i nego na Noteu, ali ništa pretjerano. Tek kad se gleda pod nekim kutem razlika je stvarno vidljiva i to čini taj ekran tako lošim.

Why so serious?
14 godina
Ezio kaže...
cecenac kaže...
Ezio kaže...

Ako se mene pita HOX i dalje ima najbolji ekran od ta 4. {#}

16 godina
cecenac kaže...
Ezio kaže...
Ezio kaže...

Hahahah jel ti čuješ sebe hahahaha.

Čas ti je to argument da je prejako, kad ti čovjek kaže da čak možeš smanjit. "A eto ode vam prednost". Pa ja ću se upucat. Kome ti opravdaješ kupnju tog aparata, sebi ili nama?

Ma nikom, dobio sam ga povoljno kao sluzbeni mob. Pa rekao mi je covjek da pogledam 43 sekundu i usporedim. Vidim da su boje na note 2 nerealno prenabrijane. I ako ih u postavkama smanjite dobijete sliku kao na sonyu. Zato kazem ode prednost.
Potpis!
13 godina
protjeran

kad nemaju sto za reci, hvataju se kuteva gledanja...mislim, stvarno mi nije jasno tko gleda mobitel pod kutem od 45 stupnjeva... {#}

Bravia ekrani su odlicni i tocka...

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
Fanboy alert...
16 godina

znate sto mi nije jasno? zasto kad je izaso hox i s3 se hox-a stavljalo u drugi plan i svi su dizali s3 a sad se radi upravo suprotno tj govori se kako je hox bolji mobitel.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

znate sto mi nije jasno? zasto kad je izaso hox i s3 se hox-a stavljalo u drugi plan i svi su dizali s3 a sad se radi upravo suprotno tj govori se kako je hox bolji mobitel.

Samsungov marketing... Nitko ne ulaže u marketing ni blizu kao oni, očito im se isplatilo

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
neaktivan

Eto me opet sa sličnim pitanjem.

Prije tjedan-dva sam zaključio da je kao poklon ženskoj osobi najbolje uzeti novi, zapakirani "S3 Mini" za 1600kn na njuškalu. No tog sad više nema, najjeftiniji su 1800kn i to se jedva nađe potpuno nov. Nije neka razlika, ali me nekako vuče kao da ipak to i nije najbolji mob za te pare...

Ima li što sličnog u tom cjenovnom rangu, a da se može nabaviti novo preko njuškala?

Isprike, ako završimo na istom zaključku kao i prošli put... Nećkam se jer mi nije samo tako dati 1800kn pa za koji mjesec požaliti što nisam uzeo nešto drugo. Trebam blagoslov. {#}

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam isti problem kao i kolega iznad, samo što je moj budžet sad povećan na 2000kn. Ako već kupujem preko Njuškala, onda je bitno da je mobitel novi zapakirani, s fokusom na multimediju (gledanje filmova, slušanje glazbe), surfanje i ugodno rukovanje (da je mobitel što fluidniji).

Paragon

0 0 hvala 0
13 godina
Moj PC  
0 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice