Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.504
|
čitano: 13.024.951
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ovako decki vec duze vremena pratim ovo i trebam vase misljenje znaci uzeo bi si polovni android za 1500-1600 kn. pa bi trebo neke prijedloge uz neko kratko obrazlozenje ( dosta sam zagrijan za HTC sensation ) :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Karlovac_047 kaže...

Ja imam pravo reci njemu svoje misljenje, pa neka si on sam odabere.

Imaš pravo reć, al ga se ima pravo i popljuvat. Huawei je top10 proizvođač smartphona i imaju vrhunske uređaje za cijenu.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan

Ma pusti ga, ko moja baba je, samo "ADeZe" sve ostalo je juga... {#}

@ryderZ dodaj jos 100-200 kn i kupi lg 4x i imas pilu {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 19:54 (kitsat).
13 godina
neaktivan
ryderZ kaže...

Ovako decki vec duze vremena pratim ovo i trebam vase misljenje znaci uzeo bi si polovni android za 1500-1600 kn. pa bi trebo neke prijedloge uz neko kratko obrazlozenje ( dosta sam zagrijan za HTC sensation ) :D

bas sam ti mislio preporucit htc sensation,mobitel ti je odlican,nema laggova,ni nicega....tako da ga po meni uzmi...

14 godina
neaktivan

Ma onda huawei

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

kada ga je kupio novoga u trgovini, radio je odlicno, nisam vjerovao da moze tako dobro raditi..Ali pa su problemi poceli nakon 3 tjedna..

1. Poceo je jako, jako stekati..Resetirao ga je na tvornicke postavke, ali uzalud

2. Pocelo mu je probijati pozadinsko osvjetljenje pored tipki za touch, pa onda na ekranu...

3. Odjednom mu je prestao raditi 3g na mobitelu, a to mu je najvaznija stvar jer cesto putuje i treba mu mobitel

4. Znam samo da ga je dao svom sinu od 13 godina neka se zabavlja sa njime..

Ja ti savjetujem da uzmes nesto sa normalnim imenom Sony, Htc, Samsung, iPhone...Jer za tu cijenu se nađu i to jako dobri mobiteli...

To ti je moj savjet, jer ja nikada nebih kupio te prestigio mobitele, pa te huawei, pa onda one kineske dual core (kopije iphonea, htc-a i slicne)

Kako god zelis...

Di se može NOVI za 1000 kn naci jako dobar mobitel sa "normalnim nazivom"

Huawei koliko ja vidim je jako dobra marka.

A sada se bas te marke i negledaju jer je sve MADE IN CHINA!

14 godina
neaktivan
(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

NOVI IZ TRGOVINE

13 godina
neaktivan

Beži od tog modela i u širokom luku zaobilazi, imao sam ga do prije mj. dana i uhhhhhhhhh. ICS grozota što su izmasakrirali ok uređaj, display 3,5" (iskreno pre mali za ozbiljnu upotrebu), cijena u trgovini mu je ipak malo precjenjena... malo po forumima prolistati pa bu sve jasnije {#}

@IMVK definitivno nemaš bolje kupovine od g300 u trgovini

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 21:20 (kitsat).
14 godina
neaktivan

I ja sam bio sumljicav prema huaweiu,ali od prijatelja neki rođak ima nekakav nez tocno model i jako mi je dobar..

A valjda ce me g300 služiti !

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

Huawei je odlican,imam sonica godinu i pol nista mu nije,samo sta mi je dosadio vec jer nema memorije puno,ali g300 je sigurno i bolji,za Prestigio sam malo skeptican iskreno...

...potpis nije potreban...
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma problem kod Prestigia je taj da ta firma ne proizvodi mobitele vec samo brandira kineski proizvod. Ruku na srce PAP4500 je odličan aparat, ima ga kolega s posla i prezadovoljan je. To je kak ti Pioneer P80W

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

A kuži što nam je neko TD lupio!!

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa i meni su lupili TD, za moje misljenje, a zivo me briga. Ja sam se lijepo izrazio i lijepo sam rekao da to nikada nebih ni da mi poklone, drzao u ruci. Moja stvar, moje misljenje. A vi lupajte TD. Steta sto su ukinuli prikaz "TU" i "TD" !!!

Srecom, nisam imao priliku koristiti ni jednog huawei.a a vidio sam od kolege ovog prestigia i zivi uzas. 

Ali ako mislis da ce te zadovoljavati "huawei", kupi ga.

0 6 hvala 0
15 godina
veliš nisi imao prilike koristit nijednog huaweia... kako onda možeš pričat da to ne valja ako nikad nisi ni vidio kakav je... ccc
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma Prestigio 4040 sam imao prilike isprobati i nije me dojmio (izrazito loša kamera, problemi s aplikacijama i sd karticom...) i po meni svaka roba ima svog kupca. Imao sam mjesec dana tablet onaj jeftini 7.0 i bože me sačuvaj koje smeće, nije ni za klince da se druže {#}, laga 1000 na sat, sam ikone postavlja na desktop... 

A što se tiče TD zaboli me za indijance koji ne znaju prihvatiti realnost i činjenice. {#}

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ime mobitela: Huawei ili Prestigio ??? Ne, hvala...

Naviknuo sam se na: Htc, Sony, Samsung, Apple...

Tako da ova dva imena, sigurno ni ne pomislim blizu svoje ruke. 

Pa daj skupi koju kunu vise i uzmi nesto tipa: Htc Sensation, iPhone 4, Xperia P, 

ili bez garancije, Htc HD2, koji pojede bilo koji HUAWEI ili Prestigia.

0 12 hvala 0
14 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Pa daj skupi koju kunu vise i uzmi nesto tipa: Htc Sensation, iPhone 4, Xperia P, 

Sve je to polovno..

Pošto ja ne živim u gradu nogo na selu, ja se no mogu naci sa covjekom i probati !

A ja da se razmišljam, da pljunem 1500 kn i dođe mi privjesak u paketu, nepada mi napamet !

14 godina
neaktivan
IMVK kaže...
Karlovac_047 kaže...

Sve je to polovno..

Pošto ja ne živim u gradu nogo na selu, ja se no mogu naci sa covjekom i probati !

A ja da se razmišljam, da pljunem 1500 kn i dođe mi privjesak u paketu, nepada mi napamet !

Zato imas temu: pomozimo forumasima u drugim gradovima, tako nesto..Nađes nekog forumasa koji je u tom gradu, gdje si pronasao mobitel i on ga ode vidjeti...

13 godina
neaktivan

Ma daj se mani gluposti, kupi G300, nećes pogriješiti. Dobivaš NOVO, zapakirano s računom i dvije godine garancije, uređaj s odličnom konstrukcijom (imat ćeš osjećaj da je metalan, odličnom baterijom, super kamerom, gorilla glass zaštitom, odličnim IPS ekranom, dobrim procesorom...) Mislim ako ti to nije dovoljno argumenata onda neznam. Huawei NIJE no name, šrot, kompanija.  

5 1 hvala 0
17 godina

Pozdrav, trenutno rješavam nekakvu razmjenu, recimo da me neće ništa koštati. Da li mi se isplati zamijeniti Samsung S5570i (832MHz CPU, 384Mb RAM) sa Nokia Lumia 610 (800MHz CPU, 256Mb RAM - to je ono što me brine)? Nokia ima puno bolji ekran, kameru s autofokusom i bljeskalicom i iznenađujuće, radi puno fluidnije nego Samsung, zar je doista Android toliko "teži" ili?

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zato imas temu: pomozimo forumasima u drugim gradovima, tako nesto..Nađes nekog forumasa koji je u tom gradu, gdje si pronasao mobitel i on ga ode vidjeti...

ALOOO ! Necu polovno i gotovo.

kitsat kaže...

Ma daj se mani gluposti, kupi G300, nećes pogriješiti. Dobivaš NOVO, zapakirano s računom i dvije godine garancije, uređaj s odličnom konstrukcijom (imat ćeš osjećaj da je metalan, odličnom baterijom, super kamerom, gorilla glass zaštitom, odličnim IPS ekranom, dobrim procesorom...) Mislim ako ti to nije dovoljno argumenata onda neznam. Huawei NIJE no name, šrot, kompanija.  

I kupit cu ga !

14 godina
neaktivan

Ajde smiri te svoje dozivljaje. {#} 

Kao da kupujes mobitel od 5000kn, toliko si se uznemirio. Opusti se, to je samo solidan mobitel od 1000kn!

1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Ajde smiri te svoje dozivljaje. {#} 

Kao da kupujes mobitel od 5000kn, toliko si se uznemirio. Opusti se, to je samo solidan mobitel od 1000kn!

Jel ima veze koliko kosta mob?

Aha!

EDIT : Samo 3 TDa?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 16:14 (IMVK).
15 godina
Lovac kaže...

Pozdrav, trenutno rješavam nekakvu razmjenu, recimo da me neće ništa koštati. Da li mi se isplati zamijeniti Samsung S5570i (832MHz CPU, 384Mb RAM) sa Nokia Lumia 610 (800MHz CPU, 256Mb RAM - to je ono što me brine)? Nokia ima puno bolji ekran, kameru s autofokusom i bljeskalicom i iznenađujuće, radi puno fluidnije nego Samsung, zar je doista Android toliko "teži" ili?

Ostavi taj samsung. Nemozes usporedivati android s win. Stavi neki custom rom i  sibaj.

15 godina
ryderZ kaže...

Mq kakav sensation, uzmi s2 ili malo skuplju xperiu s

13 godina

Sensation nadjes za manje pare.

S2 ima neke isprane boje - moje misljenje.

Najbolje prvo da vidis sta ti se svidja od mobova, pogledaj sgs 2 i sensation pa usporedi ekran itd.

Specifikacije i sve.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

S2 ima odličan ekran, dan danas gazi ekrane top uređaja nekih firmi. cough cough sony cough cough. Softwerski a i hardverski prednost s2-ici.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
Kakve isprane boje na s2??? Covjece pa to je amoled ekran, taj ekran ima tako zive i saturirane boje da se to nekima ne svida.
15 godina
neaktivan
cecenac kaže...
bender_007 kaže...

S2 ima odličan ekran, dan danas gazi ekrane top uređaja nekih firmi. cough cough sony cough cough. Softwerski a i hardverski prednost s2-ici.

Ja kad vidim nekog s AMOLED+PenTile,žalim čovjek nasprem RGB TFT ekrana na svojoj Xperii S.
Radio sam i na S,S2 i S3,i svo troje mi se gade,jer ne volim saturirane boje i pogotovo PenTile,

zato mi je XS puno bolji što se ekrana tiče.
I naravno vi Samsung fanboyi,ukusi su različiti,nije razlog da se daju TD-ovi. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice