Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.155
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela
ivann tako nešto i ja tražim, jedino po mogućnosti da je u timobajlu, pa eto i ja željno iščekujem neki odgovora ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa malo je tesko nac jer skoro ni jedan operater nema pretplatu za 150kn mjesecno.Svi imaju 175 ili 125.Jedino sam u tele2 ponudi naso SGS 3 mini(150kn/mj + nadoplata) i Xperija J(125kn/mj + nadoplata).Ako bi uzeo pretplatu od 175 mjesecno nasao bi Xperiu S,LG P880,Galaxy SII(+ nadoplata)...Ali evo po meni je najbolji HTC WP 8S u vipu za 111kn mjesecno i 600kn odmah.Vidit cemo sta drugi kazu

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 11:57 (Peroman).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
micr0 kaže...

http://univerzalno.com/

Mozetel mi preporuciti onda nesto za 440KM ?

Xperria P extra mob.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
12 godina
neaktivan

tražim mob do 2 000 kn -može i manje :D

must have:

-WIFI

-kamera s autofokusom

-3.5 inčni ili veći ekran

-snimanje videa u 30fps, po mogućnosti što veća rezolucija

-GPS

po tim kriterijima sam našo Sony Xperia Miro, i Prestigio 4300. Prestigio me privlaći dosta nižom cijenom, no kakva je kvaliteta i pouzdanost u usporedbi s konkurentima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
919191 kaže...

tražim mob do 2 000 kn -može i manje :D

must have:

-WIFI

-kamera s autofokusom

-3.5 inčni ili veći ekran

-snimanje videa u 30fps, po mogućnosti što veća rezolucija

-GPS

po tim kriterijima sam našo Sony Xperia Miro, i Prestigio 4300. Prestigio me privlaći dosta nižom cijenom, no kakva je kvaliteta i pouzdanost u usporedbi s konkurentima

Za te pare nadjes Sony Xperia P koji pojede ta dva moba za doručak ;)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
odjavljen

Htc Sensation se nađe od 1400 do 1800, iP4 imas oko 1500, Xperia P oko 1600-1700, Xperia S oko 1900-2000, Galaxy S2 po 1600-1700, EVO 3D , Optimus 2 X.....

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

mislio sam na novi mobitel, bez ikakvih pretplata... do 2000 kn

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako bi mogo nesto vise onda Xperiu P(Tele2 2750kn),HTC WP 8S,Xperia J(2500kn); ako ne onda imas Nokia Lumia 610,HTC Desire C...

0 0 hvala 0
15 godina

ima dosta xperia P na njusci za 1500 kn a ko nove su...ak bas mora bit novo onda za 1700 kn u bonbonu xperiu U koja je izgubila od sonyja podrsku za daljnje nadogradnje na JB...ima ics, i razlika izmedu nje ili npr. desire C koji je ovaj gore ponudio je nebo i zemlja

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koji android telefon podrzava viber ( poruke i pozive) a po mogucstvu da je jetiniji( da nije previse skup) ??

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 22:25 (hare mn).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

svaki?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
hare mn kaže...

koji android telefon podrzava viber ( poruke i pozive) a po mogucstvu da je jetibiji( da nije previse skup) ??

Trebao bi svaki od Androida 2.1+ ako se ne varam

hakunamadafaka
15 godina

a shit ja mislio da covjek pita za android a on pita opcenito....do kolko novaca kupujes?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma sta znam 200 eura tako nekako...imam opciju tablet nexus 7 ili neki andoid( to kupujem iz razloga da se cujem sa roditeljima besplatno jer mi je telefon preskup u dvuije smo razlicite drzave )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

xperia P? ima ih po 1500 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

sad kako vas slušam, sve više razmišljam od xperiji P. no nikako mi se ne sviđa da ima samo 16GB memorije, odnosno nema memorijsku karticu... neke alternative?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sto je bolje?sony xperia s ili p?i kolika bi cijena bila na bonove?

0 0 hvala 0
15 godina
dagy17 kaže...

sto je bolje?sony xperia s ili p?i kolika bi cijena bila na bonove?

Xperia S je bolja, a sad kolika je cijena na bonove za te mobitele, to nebi znao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

U Tele 2 na bonove Xperia P košta 2745kn, a Xperia S 3345kn. Puno previše, po meni bolje pogledaj na njuškalu.

0 0 hvala 0
13 godina

ako te zanima koji os trebao si napisati za sto ces ga koristiti , windows phone 8 ( se jos razvija , market appstore ) dok android ima svega i svacega, oboje rade perfektno sto se tice normalnog koristenja mobitela wifi , fluidnost, ako ces igrati , vise igara posjeduje android, takodjer i raznoga softwarea . HTC 8x je trenutno top model windowsa , kod androida galaxy s3, nexus 4( ima ih 2 komada , visoka cijena ) , HOX , lg 4x 880 , note II . Naravno za nesto manje novaca tu su xperia S, Samsung galaxy nexus ( android 4.2.1 offical ) galaxy s2 ( jos uvijek veoma dobar model ) . Ako zelis dosta "cackati" po mobu uzmi andorid , ako volis otici na net, odigrati kratko neku igricu, imati novi mob uzmi windows ( ograniceni os, nema puno modanja , trenutno najisplativiji HTC 8S , novi su oko 2300, na njuskalu ih ima od 1600 pa nadalje ( novih zapakiranih ) . Nadam se da sam ti pomogao :D

g3AR

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ja bi išao na windows phone zato što se jako brzo razvija: http://www.bug.hr/vijesti/windows-phone-store-2012/120787.aspx i uskoro ce imati jednako KORISNIH aplikacija zato što android vodi utrku protiv iOS-a u aplikacijama pa samo nešto našvrljaju i nazovu to kao ''app''.Windows je potpuno drugačiji i neki će to cijeniti......

A.X.E. The AwEsoMenESs
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma dzabe androidu tolki broj aplikacija kad ih ima jako malo koje valjaju...dize mi se kosa na glavi kad idem kroz izbornik neke aplikacije i sve trokira jer nema hardwerske akceleracije...npr. moj tv aplikacija...idem gore dolje kroz menu i sve se odvija u 3 fps-a dok na iOs-u ta ista aplikacija ide glatko gore dolje....

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 10:35 (domac5).
Moj PC  
2 4 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo sad sam presao sa sony xperia miro na sony xperia u...jer ste mi rekli da miro nije bas nesto pa sam odlucio uzet xperiu u,mogu rec da sam zadovoljan...skinuo sam antutu benchmark i rezultat me je ugodno iznenadio 6900,a na miri 3800, sad neznam jer je ovo problem ili ne ali na testu mi pise da xperia u ima 1000mb rama,pa zar nema 512?{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ma dzabe androidu tolki broj aplikacija kad ih ima jako malo koje valjaju...dize mi se kosa na glavi kad idem kroz izbornik neke aplikacije i sve trokira jer nema hardwerske akceleracije...npr. moj tv aplikacija...idem gore dolje kroz menu i sve se odvija u 3 fps-a dok na iOs-u ta ista aplikacija ide glatko gore dolje....

Već sam ovo tisuću puta rekao - to je riješeno u Androidu 4.0 (i još više u 4.1) i sad aplikacije imaju podršku za punu hardversku akceleraciju. Sve ide kao podmazano. Mogu ti snimiti video kako je kod mene na SGS II pa da vidiš.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina

xperia u, ics, moj tv apk. steka kad se ide gore dolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

SGSII, Jelly Bean, 4.1

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Unix kaže...

SGSII, Jelly Bean, 4.1

isuse nebo i zemlja kad usporedim to s ovim kod sebe...idem probat izbrisat cache memoriju pa se mozda stanje popravi da bude ko kod tebe

13 godina
domac5 kaže...

xperia u, ics, moj tv apk. steka kad se ide gore dolje

Moj tv aplikacija je smece sama po sebi, i to nema nikakve veze s androidom, i meni na HOXu s JBom steka, dok je npr. na GB Evu 3D radila dobro...

Skini si tvdroid aplikaciju za pregledavanje tv programa...

15 godina

nisam ja ni rekao nista da je android los nego da su aplikacije lose napravljene...nemam iPhone al kolko sam ga imo prilike koristit sve su aplikacije bile besprijekorne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Imate kakvu preporuku za mob polovan do 500 kn?

gledam malo iphone 3 sad neznam dali se sta bolje nac od njega posto nepratim mobitele...

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice