Ne mijenjam svaki mjesec ali svakih plo godine,godinu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zapravo je jeftiniji SG S Advance na pretplatu, npr u tarifi tolal m+ je xperia P skuplja za 100kn.. a i koliko se da primjetiti (bar po njuškalu) Advance je cijenjeniji od xperie i ne može se naći ispod 1700kn.. no kao što rekoh cijenu su tu negdje..
Ako ides prodavati mobitel na njuskalu onda ti je bolji izbor Galaxy S Advance, ali samo u tom slucaju, ili eventualno ako ti se da prodati Advance pa kupiti Xperiu P pa da te ona izadje 200-300kn jeftinije.
No pitanje je jel se tebi ceka nekoliko dana da Samsunga prodas, i onda isto toliko da nadjes Sonyja po malo nizoj cijeni. Samsung na njuskalu bolje kotira od ostalih androida, i najbolji je sto se tice drzanja visoke cijene i slicno, jer lagano dobija status kao i iPhone. Npr. meni to savrseno odgovara pa sam si kupio SGS3 i onda ga mijenjao za 500kn i HTC 1X. Tako i ti mozes napraviti za Xperiu.
Znaci u svakom slucaju je preporuka da si iskombiniras da uzmes Xperiu, objektivno je ipak bolji uredjaj od Advancea, sad je samo pitanje koliku ustedu mozes ostvariti. Ovo ti govorim iz prve ruke, cura mi ima taj uredaj, a prijatelj je imao Advance. Xperia je definitivno uredaj koji je best buy za tu cijenu po kojoj se nudi na njuskalu.
pozz!
koji su trenutno dostupni wp8 mobiteli u hr,te ima ko kakvu "insajd" informaciju kad dolaze novi i kod kojeg provajdera.
situacija da ih nema u 12 mjesecu mi je nevjerojatna...
Ima li ista dobro da nije slabije od SGS2 i da dolazi sa LCD ekranom? Ne mogu vise gledat u ovaj amoled. One X mi je prevelik, 4.3" bi bilo idealno. Cijena prakticki nije bitna dok je razumna, npr ne Nexus 4 za 6000kn sa njuskala...
pozz!
koji su trenutno dostupni wp8 mobiteli u hr,te ima ko kakvu "insajd" informaciju kad dolaze novi i kod kojeg provajdera.
situacija da ih nema u 12 mjesecu mi je nevjerojatna...
HTC 8S i 8X, VIP.
Nokia u VIP-u još nije planirana, a ostalo se još manje zna.
Kad će Lumia 620 u prodaju?
Jel riješen onaj problem da se iPad 4G ne može spojiti na internet?
1 | iPad 4G |
---|---|
1 | SE Live with Walkman ICS |
1 | Drugi rabljeni do 650kn u PP |
Ima li ista dobro da nije slabije od SGS2 i da dolazi sa LCD ekranom? Ne mogu vise gledat u ovaj amoled. One X mi je prevelik, 4.3" bi bilo idealno. Cijena prakticki nije bitna dok je razumna, npr ne Nexus 4 za 6000kn sa njuskala...
Xperia s

ekipa,molio bih preporuku moba do max 2500kn,ekran jednak ili veci od 4.3"
hvala
HTC One S bi se dao nabavit za te pare.
HTC One S bi se dao nabavit za te pare.
gledao sam njega ali imam one x vec tako da ne bih bas velikoga i njegovog brata :)
A nema ti trenutno bolje. HTC 8X/S
A nema ti trenutno bolje. HTC 8X/S
mucho dinero je 8x a 8s je 4"
Jbg, previše uvjeta postavljaš.
Moj izbor je HTC 8S, a sad, tih 0,3'' ti ne znače ništa, al kako želiš...
1 | HTC One S |
---|---|
11 | HTC 8S |
2 | SONY Xperia S |
1 | SONY Xperia V |
1 | LG Optimus 4X HD |
Tražim nešto do 250-300 kn
Kakav lg,samsung il tako nesto.
Nesto na touch,bitno mi je da ima dobru kameru i da se moze natrpat igra na njega
Moze neki prijedlog?
Nesto na touch,bitno mi je da ima dobru kameru i da se moze natrpat igra na njega
Moze neki prijedlog?
Puno tražiš za premalo para..
Povećaj budžet..
250 kn mislim da je smiješno tražiti i da ima dobru kameru i da puno igara može na njega..
Prvo za igre treba brži mob i sa više memorije a za 250-300kn se to ne može nabaviti.. ;)
Pod kamerom sam mislil nekih 3.0 tak neš,ništa posebno.
Moze neki prijedlog?
mozda da probas nac sony ericsson xperia x8 njih imas po 400kn...
Necu do 400 ocu do 300
Necu do 400 ocu do 300
Huawei Ideos.
Prvo kažeš bitno da ima dobru kameru bla bla i sad kažeš kamera 3.0 i to ..Ako je 3.0 dobra kamera..
Na koje si igrice mislio kad si napisao u prvom postu?
Ne znam, nisam imao jos takav mobitel i nerazumijem se u to. A onda evo ovak pitanje, koji je najbolji mob kaj se moze kupit za 250-300 kn
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-i7500-8gb-oglas-6303847
sto mislis na ovaj...jest da je malo stariji model ali za ovih 350kn je dobar...
imas za 300 kn samsung galaxy mini...
neznam jeste ikad ćuli za ovaj mob, al jel se isplati uzet myaudio phone 5 za 2000 novi? al nov novcat iz dućana, i ako se iko ikad susreo s tim mobitel jol može reć dojmove
neznam jeste ikad ćuli za ovaj mob, al jel se isplati uzet myaudio phone 5 za 2000 novi? al nov novcat iz dućana, i ako se iko ikad susreo s tim mobitel jol može reć dojmove
neznam niš o mobu, ali znam da ga imaš u Protisu za manje od 2000kn, točnije 1833kn.
neznam niš o mobu, ali znam da ga imaš u Protisu za manje od 2000kn, točnije 1833kn.
meni je dns došala katalog od jednog dućana iz klca mob ide za 1999 dekodiran pa
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-i7500-8gb-oglas-6303847
sto mislis na ovaj...jest da je malo stariji model ali za ovih 350kn je dobar...
Koji će mu to vrag? To može komotno na groblje danas, za iste pare se nađe puno bolji Galaxy Mini.
Pa gore sam mu i galaxy preporucio
Pomoc u izboru mobitela.
Evo hvala svima. Danas sam dobio one x + ! Odlican je!