Onda mini pro, fizička tipkovnica i prednja kamera mogu dobro doći.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna li netko ima li neke razlike između Samsunga Galaxy Mini koji je do nedavno bio u Tele2 ponudi za bonove, za ako se dobro sjećam - 1095 kn, i ovog novog - Samsung s5570ve Galaxy Chic White za 795 kn? Na gsmarena.com postoji samo jedan Galaxy mini a i google ne nalazi ništa više...
Ja ne vidim nikakvu razliku, osim što piše da je procesor 823 MHz, a koliko znam kod onog je bio 600 mhz.
ovo je verzija sa 832 mhz procesorom a chick white je kodno ime boje
Možete li preporučiti neki best-buy mobitel do 2000kn? Što mislite o Xperia U? Pozdrav.
pozdrav ekipa
trebaju mi 2 mobitela, jedan od 1000-1500kn (sa garancijom, moze WP7 ili android na tmobile) i jedan od 2000-2500kn (ide na tele2, sa garancijom, android)
E sad za ovaj prvi sam mislio one v a drugi sgs2 al obdva mi drze preveliku cijenu, malo mi je suludo da je sgs2 2500+kn dok je one x vec od 2900kn
ajde ako imate sto za preporuciti pucajte, bitna mi je garancija i da su ocuvani :)
P.S. sve osim evo 3d i sgs jer sam to dosad imao :)
hvala
pozdrav ekipa
trebaju mi 2 mobitela, jedan od 1000-1500kn (sa garancijom, moze WP7 ili android na tmobile) i jedan od 2000-2500kn (ide na tele2, sa garancijom, android)
E sad za ovaj prvi sam mislio one v a drugi sgs2 al obdva mi drze preveliku cijenu, malo mi je suludo da je sgs2 2500+kn dok je one x vec od 2900kn
ajde ako imate sto za preporuciti pucajte, bitna mi je garancija i da su ocuvani :)
hvala
1 mobitel mozes uzeti npr nokia lumia 710, a drugi mobitel se vec moze naci za 2500 kn galaxy nexus ili xperia s
gledao sam lumniu ali mi treba micro sim(?) za nju (a kartica je od sluzbenog moba) i nema utor za karticu (a koristio bih je i za slusanje glazbe), nexus s (i9250) nitko ne daje za 2500 kn, vec sam par ljudi kontaktirao i uglavnom je to vise od 2500 a ostali nemaju garanciju :(
pozdrav ekipa
hvala
1000-1500 imas SGS I9000,ARC S,Lumia 710,One V...
2000-2500 imas HTC ONE S najbolji izbor.
pozdrav ekipa
hvala
sgs imao, lumia zbog gore navedenog razloga bas i ne, arc s ne mogu naci do 1500kn (a da je citava), one v sam mislio ali sam citao da ekipa ima problema sa gasenjem istoga, maticnom plocom i slicno
gdje si nasao one s za 2500kn?
pozdrav ekipa
hvala
sgs imao, lumia zbog gore navedenog razloga bas i ne, arc s ne mogu naci do 1500kn (a da je citava), one v sam mislio ali sam citao da ekipa ima problema sa gasenjem istoga, maticnom plocom i slicno
gdje si nasao one s za 2500kn?
nisam trazio al ti kazes da je One X od 2900 pa sam kontao da je One S od 2500..
Protegni se malo pa uzmi One X
Možete li preporučiti neki best-buy mobitel do 2000kn? Što mislite o Xperia U? Pozdrav.
Ako je oglasnik, htc sensation, htc evo 3d.. ako je novi onda xperiu u..
@simeparanoja galaxy s2 za 2200 ?? nema one s nigdje za 2500, teško ga naći i za 2800.. ja tražio. :) A do 1500 nexus s?
Ako je oglasnik, htc sensation, htc evo 3d.. ako je novi onda xperiu u..
@simeparanoja galaxy s2 za 2200 ?? nema one s nigdje za 2500, teško ga naći i za 2800.. ja tražio. :) A do 1500 nexus s?
Onda je bolje ako ima umjesto galaxy s2 uzet Galaxy Nexus
Pozz decki, trebam malu pomoc :)
kupujem novi mobitel u 9 mjesecu a neznam sta bi mi se najvise isplatilo.. sad imam huawei u8650 ..al mi je puklo staklo ( ne touch nego staklo) pa cu prodat ovog i uzet si nesto bolje
racunam na nekih 1000-1500 kn .. ovisi koj mob
gledo sam samsung galaxy s ili s+.. dal ima sta bolje ?
Pozz decki, trebam malu pomoc :)
kupujem novi mobitel u 9 mjesecu a neznam sta bi mi se najvise isplatilo.. sad imam huawei u8650 ..al mi je puklo staklo ( ne touch nego staklo) pa cu prodat ovog i uzet si nesto bolje
Pa kolega iznad tebe pitao samo da si procitao..
One V,Galaxy S I9000,Lumia 710
Protegni se na 1.700Kn za Sony Ericson Xperiu U (naravno, ukoliko ti ne smeta nemogućnost nadogradnje memorije).
Ukoliko se nemožeš protegnuti, Galaxy S, Nokia Lumia 710.
gdje ga ima za 2200kn? nisam bas nasao sa garancijom. isto tako i nexus s, sta ima po njuskalu sve bez gare (švicarska, njemačka i slično)
Da, moze preporuka sa njuskala, tu sam i mislio uzeti :)
Ili ovako nešto nađeš
gdje ga ima za 2200kn? nisam bas nasao sa garancijom.
isto tako i nexus s, sta ima po njuskalu sve bez gare (švicarska, njemačka i slično)
http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/samsung-galaxy-s2-vhite-oglas-5823076
http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/samsung-galaxy-s2-oglas-5854742
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-bijeli-oglas-5800570
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-moze-zamjena-oglas-5697033
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-oglas-5218059
ima ih još.. :)
onda pogledaj obični arc, ili desire HD
mario hvala ti na ovim linkovima, skoro sam danas kupio za 2300kn :)
dhd sam imao tako da ne bih njega kao drugi mob. kakav je arc? citao sam recenzije od X10 (velike) i nisu ljudi odusevljeni, da li je arc bolji?
Skoro isti kao i arc s, jedina razlika je u procesoru u arca 1ghz a arc s 1.4 ghz. Mobitel solidan, prije sam ga koristio dok je bio OS 2.3 na njemu. Nešto sam čuo da sa ics-om, ne radi baš najbolje, ali zato postoje custom romovi .. za tu cijenu -> 1500kn isplati se, podržava SD do 32gb.
Skoro isti kao i arc s, jedina razlika je u procesoru u arca 1ghz a arc s 1.4 ghz. Mobitel solidan, prije sam ga koristio dok je bio OS 2.3 na njemu. Nešto sam čuo da sa ics-om, ne radi baš najbolje, ali zato postoje custom romovi .. za tu cijenu -> 1500kn isplati se, podržava SD do 32gb.
da za tu cijenu se da naci i p990? :)
Da, njega sam zaboravio, nađe se.. stavio sam gore link kolegi. Ugl, arc, 2x optimus, sgs+ .. to je to manje više da podržava SD i nađe se za tu cijenu. :)
Da, njega sam zaboravio, nađe se.. stavio sam gore link kolegi. Ugl, arc, 2x optimus, sgs+ .. to je to manje više da podržava SD i nađe se za tu cijenu. :)
sgs sam imao i ne bih njega, arc ne znam (nisam citao nesto dobro o se i androidu)
nasao sam ova dva P990 na njuskalu pa cekam odgovor
AKo jos tko ima kakvih prijedloga u oba cijenovna ranga neka puca :)
trenutno ima 2 lg p990 na njuskalu za 1500 kn...
nego jel vama ovo sumnjivo malo? trta mi je jer covjek je iz slovenije pa se bojim da me nebi ******
iskreno ne znam, 2 godine pa da nema ni ogrebotine
moguce, al opet ne znam (mozda je mijenjano)
pokusaj ga kontaktirati i pitati info za mobitel (ja sam danas npr lika sa sensationom (kojeg je prodava za 1100kn) uhvatio u "maloj" laži i odustao)
pitao sam ga i veli da jos nije prodan...al vidi mu ostale oglase, nijedan uredaj nije slikao s upaljenim ekranom da se vidi da radi...ccc nocna mora kupit sgs
neki dan nadem za 1100 kn iz siska , pitam ga jel prodan, veli nije...kazem daj mi posalji slike od moba i mogli bi se nac posto blizu zivim...otad mi ne odgovara
onda nadem neki iz samobora star godinu dana al nema garanciju...jbt teze je kupit nego prodat...u roku 2 sata sam prodao svoj i to po malo vecoj cijeni
nego jel vama ovo sumnjivo malo? trta mi je jer covjek je iz slovenije pa se bojim da me nebi ******
Samo ako se možeš naći sa njim, pa pogledaj je li sve u redu. Da ti šalje nemoj..
arc ne znam (nisam citao nesto dobro o se i androidu)
Inače evo dobra recenzija, pa možeš i nju pogledati, čisto onako.. :)
pitao sam ga i veli da jos nije prodan...al vidi mu ostale oglase, nijedan uredaj nije slikao s upaljenim ekranom da se vidi da radi...ccc nocna mora kupit sgs
neki dan nadem za 1100 kn iz siska , pitam ga jel prodan, veli nije...kazem daj mi posalji slike od moba i mogli bi se nac posto blizu zivim...otad mi ne odgovara
onda nadem neki iz samobora star godinu dana al nema garanciju...jbt teze je kupit nego prodat...u roku 2 sata sam prodao svoj i to po malo vecoj cijeni
znam kako ti je :)
btw lik koji je prodavao sensation sad prodaje sgs2 za 1300kn
kontaktirao sam istog covjeka.. poslao mi je slike i s upaljenim ekranom i rekao je da sutra ide u hrv pa da bi mogli sutra obavit.. pa ako te toliko zanima dogovori se
Izabrao sam uredaje, no posto sam se prije koji sat vratio sa maturalca u Spanjolskoj i zaista nisam u stanju pregledavat sve uredaje po njusci jer ih ima gomila, molio bih nekog s dobrom voljom da mi pronade do 2200kn SGS2 ili Xperiu P ili iPhone 4 da mogu kontaktirat ljude sutra kad se probudim jer mi je jedan od navedenih uredaja hitno potreban ..
Evo uvjeta dole :
- SGS2 i Xperia P : bez ostecenja, garancija, sva oprema, idu na Tmobile, da nema 8000 pregleda i da mu nije ostalo cca 8 dana do prodaje
- iPhone 4 : zapakirani, bijeli, ide na Tmobile, da nema 8000 pregleda i da mu nije ostalo cca 8 dana do prodaje
Zahvaljujem najljepse ! :)