Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.528.058
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Onda mini pro, fizička tipkovnica i prednja kamera mogu dobro doći.

De gustibus non est disputandum.
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Zna li netko ima li neke razlike između Samsunga Galaxy Mini koji je do nedavno bio u Tele2 ponudi za bonove, za ako se dobro sjećam - 1095 kn, i ovog novog - Samsung s5570ve Galaxy Chic White za 795 kn? Na gsmarena.com postoji samo jedan Galaxy mini a i google ne nalazi ništa više...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ne vidim nikakvu razliku, osim što piše da je procesor 823 MHz, a koliko znam kod onog je bio 600 mhz.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 21:47 (mario1990).
15 godina

ovo je verzija sa 832 mhz procesorom a chick white je kodno ime boje

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Možete li preporučiti neki best-buy mobitel do 2000kn? Što mislite o Xperia U? Pozdrav.

I am King of the world !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav ekipa

trebaju mi 2 mobitela, jedan od 1000-1500kn (sa garancijom, moze WP7 ili android na tmobile) i jedan od 2000-2500kn (ide na tele2, sa garancijom, android)
E sad za ovaj prvi sam mislio one v a drugi sgs2 al obdva mi drze preveliku cijenu, malo mi je suludo da je sgs2 2500+kn dok je one x vec od 2900kn

ajde ako imate sto za preporuciti pucajte, bitna mi je garancija i da su ocuvani :)

P.S. sve osim evo 3d i sgs jer sam to dosad imao :)

hvala 

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 16:28 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

pozdrav ekipa

trebaju mi 2 mobitela, jedan od 1000-1500kn (sa garancijom, moze WP7 ili android na tmobile) i jedan od 2000-2500kn (ide na tele2, sa garancijom, android)
E sad za ovaj prvi sam mislio one v a drugi sgs2 al obdva mi drze preveliku cijenu, malo mi je suludo da je sgs2 2500+kn dok je one x vec od 2900kn

ajde ako imate sto za preporuciti pucajte, bitna mi je garancija i da su ocuvani :)

hvala 

1 mobitel mozes uzeti npr nokia lumia 710, a drugi mobitel se vec moze naci za 2500 kn galaxy nexus ili xperia s

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
16 godina
neaktivan

gledao sam lumniu ali mi treba micro sim(?) za nju (a kartica je od sluzbenog moba) i nema utor za karticu (a koristio bih je i za slusanje glazbe), nexus s (i9250) nitko ne daje za 2500 kn, vec sam par ljudi kontaktirao i uglavnom je to vise od 2500 a ostali nemaju garanciju :(

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

pozdrav ekipa

hvala 

1000-1500 imas SGS I9000,ARC S,Lumia 710,One V...

2000-2500 imas HTC ONE S najbolji izbor.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
simeparanoja kaže...

pozdrav ekipa

hvala 

sgs imao, lumia zbog gore navedenog razloga bas i ne, arc s ne mogu naci  do 1500kn (a da je citava), one v sam mislio ali sam citao da ekipa ima problema sa gasenjem istoga, maticnom plocom i slicno

gdje si nasao one s za 2500kn?

CARPE DIEM
15 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
Intelovac123 kaže...
simeparanoja kaže...

pozdrav ekipa

hvala 

sgs imao, lumia zbog gore navedenog razloga bas i ne, arc s ne mogu naci  do 1500kn (a da je citava), one v sam mislio ali sam citao da ekipa ima problema sa gasenjem istoga, maticnom plocom i slicno

gdje si nasao one s za 2500kn?

nisam trazio al ti kazes da je One X od 2900 pa sam kontao da je One S od 2500..

Protegni se malo pa uzmi One X

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
neaktivan
KingBOBI kaže...

Možete li preporučiti neki best-buy mobitel do 2000kn? Što mislite o Xperia U? Pozdrav.

Ako je oglasnik, htc sensation, htc evo 3d.. ako je novi onda xperiu u..

@simeparanoja galaxy s2 za 2200 ?? nema one s  nigdje za 2500, teško ga naći i za 2800..  ja tražio. :) A do 1500 nexus s?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 18:17 (mario1990).
15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
KingBOBI kaže...

Ako je oglasnik, htc sensation, htc evo 3d.. ako je novi onda xperiu u..

@simeparanoja galaxy s2 za 2200 ?? nema one s  nigdje za 2500, teško ga naći i za 2800..  ja tražio. :) A do 1500 nexus s?

Onda je bolje ako ima umjesto galaxy s2 uzet Galaxy Nexus

14 godina
neaktivan

Pozz decki, trebam malu pomoc :)
kupujem novi mobitel u 9 mjesecu a neznam sta bi mi se najvise isplatilo.. sad imam huawei u8650 ..al mi je puklo staklo ( ne touch nego staklo) pa cu prodat ovog i uzet si nesto bolje
racunam na nekih 1000-1500 kn .. ovisi koj mob
gledo sam samsung galaxy s ili s+.. dal ima sta bolje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Goddish kaže...

Pozz decki, trebam malu pomoc :)
kupujem novi mobitel u 9 mjesecu a neznam sta bi mi se najvise isplatilo.. sad imam huawei u8650 ..al mi je puklo staklo ( ne touch nego staklo) pa cu prodat ovog i uzet si nesto bolje

Pa kolega iznad tebe pitao samo da si procitao..

One V,Galaxy S I9000,Lumia 710

14 godina
neaktivan

Protegni se na 1.700Kn za Sony Ericson Xperiu U (naravno, ukoliko ti ne smeta nemogućnost nadogradnje memorije).

Recenzija.

Ukoliko se nemožeš protegnuti, Galaxy S, Nokia Lumia 710.

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 19:15 (donator_bubrega).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

gdje ga ima za 2200kn? nisam bas nasao sa garancijom. isto tako i nexus s, sta ima po njuskalu sve bez gare (švicarska, njemačka i slično)

Da, moze preporuka sa njuskala, tu sam i mislio uzeti :)

CARPE DIEM
15 godina
neaktivan
Goddish kaže...

Ili ovako nešto nađeš

gdje ga ima za 2200kn? nisam bas nasao sa garancijom.

isto tako i nexus s, sta ima po njuskalu sve bez gare (švicarska, njemačka i slično)

http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/samsung-galaxy-s2-vhite-oglas-5823076

http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/samsung-galaxy-s2-oglas-5854742

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-bijeli-oglas-5800570

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-moze-zamjena-oglas-5697033

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-oglas-5218059

ima ih još.. :)

onda pogledaj obični arc, ili desire HD

16 godina
neaktivan

mario hvala ti na ovim linkovima, skoro sam danas kupio za 2300kn :)

dhd sam imao tako da ne bih njega kao drugi mob. kakav je arc? citao sam recenzije od X10 (velike) i nisu ljudi odusevljeni, da li je arc bolji?

CARPE DIEM
15 godina
neaktivan

Skoro isti kao i arc s, jedina razlika je u procesoru u arca 1ghz a arc s 1.4 ghz. Mobitel solidan, prije sam ga koristio dok je bio OS 2.3 na njemu. Nešto sam čuo da sa ics-om, ne radi baš najbolje, ali zato postoje custom romovi .. za tu cijenu -> 1500kn isplati se, podržava SD do 32gb.

16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Skoro isti kao i arc s, jedina razlika je u procesoru u arca 1ghz a arc s 1.4 ghz. Mobitel solidan, prije sam ga koristio dok je bio OS 2.3 na njemu. Nešto sam čuo da sa ics-om, ne radi baš najbolje, ali zato postoje custom romovi .. za tu cijenu -> 1500kn isplati se, podržava SD do 32gb.

da za tu cijenu se da naci i p990? :)

CARPE DIEM
15 godina
neaktivan

Da, njega sam zaboravio, nađe se.. stavio sam gore link kolegi. Ugl, arc, 2x optimus, sgs+ ..  to je to manje više da podržava SD i nađe se za tu cijenu. :)

15 godina

trenutno ima 2 lg p990 na njuskalu za 1500 kn...

nego jel vama ovo sumnjivo malo? trta mi je jer covjek je iz slovenije pa se bojim da me nebi ******

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Da, njega sam zaboravio, nađe se.. stavio sam gore link kolegi. Ugl, arc, 2x optimus, sgs+ ..  to je to manje više da podržava SD i nađe se za tu cijenu. :)

sgs sam imao i ne bih njega, arc ne znam (nisam citao nesto dobro o se i androidu)

nasao sam ova dva P990 na njuskalu pa cekam odgovor

AKo jos tko ima kakvih prijedloga u oba cijenovna ranga neka puca :)

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

trenutno ima 2 lg p990 na njuskalu za 1500 kn...

nego jel vama ovo sumnjivo malo? trta mi je jer covjek je iz slovenije pa se bojim da me nebi ******

iskreno ne znam, 2 godine pa da nema ni ogrebotine

moguce, al opet ne znam (mozda je mijenjano)

pokusaj ga kontaktirati i pitati info za mobitel (ja sam danas npr lika sa sensationom (kojeg je prodava za 1100kn) uhvatio u "maloj" laži i odustao)

CARPE DIEM
15 godina

pitao sam ga i veli da jos nije prodan...al vidi mu ostale oglase, nijedan uredaj nije slikao s upaljenim ekranom da se vidi da radi...ccc nocna mora kupit sgs

neki dan nadem za 1100 kn iz siska , pitam ga jel prodan, veli nije...kazem daj mi posalji slike od moba i mogli bi se nac posto blizu zivim...otad mi ne odgovara

onda nadem neki iz samobora star godinu dana al nema garanciju...jbt teze je kupit nego prodat...u roku 2 sata sam prodao svoj i to po malo vecoj cijeni

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Samo ako se možeš naći sa njim, pa pogledaj je li sve u redu. Da ti šalje nemoj.. 

arc ne znam (nisam citao nesto dobro o se i androidu)

Inače evo dobra recenzija, pa možeš i nju pogledati, čisto onako.. :)

16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

pitao sam ga i veli da jos nije prodan...al vidi mu ostale oglase, nijedan uredaj nije slikao s upaljenim ekranom da se vidi da radi...ccc nocna mora kupit sgs

neki dan nadem za 1100 kn iz siska , pitam ga jel prodan, veli nije...kazem daj mi posalji slike od moba i mogli bi se nac posto blizu zivim...otad mi ne odgovara

onda nadem neki iz samobora star godinu dana al nema garanciju...jbt teze je kupit nego prodat...u roku 2 sata sam prodao svoj i to po malo vecoj cijeni

znam kako ti je :)

btw lik koji je prodavao sensation sad prodaje sgs2 za 1300kn

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 22:08 (simeparanoja).
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

kontaktirao sam istog covjeka.. poslao mi je slike i s upaljenim  ekranom i rekao je da sutra ide u hrv pa da bi mogli sutra obavit.. pa ako te toliko zanima dogovori se

14 godina
neaktivan

Izabrao sam uredaje, no posto sam se prije koji sat vratio sa maturalca u Spanjolskoj i zaista nisam u stanju pregledavat sve uredaje po njusci jer ih ima gomila, molio bih nekog s dobrom voljom da mi pronade do 2200kn SGS2 ili Xperiu P ili iPhone 4 da mogu kontaktirat ljude sutra kad se probudim jer mi je jedan od navedenih uredaja hitno potreban  .. 

Evo uvjeta dole :

- SGS2 i Xperia P : bez ostecenja, garancija, sva oprema, idu na Tmobile, da nema 8000 pregleda i da mu nije ostalo cca 8 dana do prodaje

- iPhone 4 : zapakirani, bijeli, ide na Tmobile, da nema 8000 pregleda i da mu nije ostalo cca 8 dana do prodaje

Zahvaljujem najljepse ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 23:56 (fakEEE).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice