Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.587
|
čitano: 13.100.006
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

htc desire, samsung galaxy s, xperia neo v

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Trebam neki mobic, za djevojku. Tele 2 Do 1000 kn Nije za surfanje. Jednostavnost, slike, poruke i sl. Bez pretplate. Ima kaj takvoga
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 10:18 (ivanec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jel bas mora bit tele 2? u bonbonu imas danas fo 12 sati akciju na sve mobitele 30%

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Na tele 2 ima karticu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 21:40 (Stjepan28).
15 godina
neaktivan
tunner6 kaže...

Trebam preporuku za polovni Android mobitel do 1000kn, max. 1200kn. Zaslon min. 3.7, procesor  min. 1GHz, video 720p te memorije min. 1GB.

Uzmi galaxy s.. ;)

@ivanec Xperia mini, ili tele2fon

13 godina
neaktivan
ivanec kaže...
Trebam neki mobic, za djevojku. Tele 2 Do 1000 kn Nije za surfanje. Jednostavnost, slike, poruke i sl. Bez pretplate. Ima kaj takvoga

Uzmi Sony Ericsson Xperiu Mini..Ima sve sto joj treba a mobitel je brz , nema velikih bugg-ova , kamera je dosta dobra , programi rade odlicno na njemu..

13 godina

Dali ce doci android 4.1 za arc s ili ce se bar moc portat google now?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

Dali ce doci android 4.1 za arc s

Još se ne zna. Link

13 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

Dali ce doci android 4.1 za arc s ili ce se bar moc portat google now?

4.1 za Arc S nece doci sluzbeno ali Google Now ces vjerovatno moci portati sa nekim Custom ROM-om..

13 godina
neaktivan

Ljudi, kupujem novi mobitel do 2500 kn. U obzir dolazi samo novi mobitel. Za oko mi je zapeo Arc S i Xperia U. Arc S mogu dobiti za 2300 kn u Tele 2 pošto sam njihov korisnik. Sad me zanima da li Arc s vrijedi tih 600 kn više nego U?Najviše me brine taj jednojezgreni procesor u Arcu. Može i prijedlog nekog drugog mobitela koji ulazi u tu cijenu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 21:40 (Stjepan28).
15 godina
neaktivan
figo77 kaže...

Za oko mi je zapeo Arc S i Xperia U. Arc S mogu dobiti za 2300 kn u Tele 2 pošto sam njihov korisnik.

Ako ti ne smeta manji ekran, i to što ne podržava SD kartice, ja bi uzeo xperiu u.. ;)

ili ako možeš idi na P .. 

13 godina
neaktivan
figo77 kaže...

Ljudi, kupujem novi mobitel do 2500 kn. U obzir dolazi samo novi mobitel. Za oko mi je zapeo Arc S i Xperia U. Arc S mogu dobiti za 2300 kn u Tele 2 pošto sam njihov korisnik. Sad me zanima da li Arc s vrijedi tih 600 kn više nego U?Najviše me brine taj jednojezgreni procesor u Arcu. Može i prijedlog nekog drugog mobitela koji ulazi u tu cijenu.

Ako bi ikako mogao idi na Xperiu P ali ako je izbor samo između Arc S-a i U uzmi U zato sto je novija , biti ce dulje podrzana , ICS  nebi trebao stekati na njoj , igrice/aplikacije rade odlicno itd. ..Jedino bi ti mogli smetati nedostatci kod Xperie U : nema memorijske kartice ( ogranicen si na 4 Gb prostora ) , kamera je 5 MP nasprema 8 kod Arc-a , ekran je 3.5..Ako ti nesmetaju ti nedostatci idi na U zbog puno boljeg hardware-a..

16 godina
neaktivan

Koji je najbolji od ovih telefona? Telefon mi treba za surfanje, programe, igrice.

6 Samsung Galaxy S i9000
1 Samsung Omnia 7 i8700
9 Sony Ericsson Xperia Play
0 HTC Trophy
0 LG Optimus 7
http://www.speedtest.net/result/942389936.png http://www.pingtest.net/result/23557505.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dark Neno kaže...

Koji je najbolji od ovih telefona? Telefon mi treba za surfanje, programe, igrice.

Galaxy S, ili omniu 7.. ja bi uzeo galaxy. 

16 godina
neaktivan

Da i meni se sviđa Galaxy S, ali kaže jedan čovjek kad je zamjenio 3GS-a za android da je puno požalio, a kasnije kad je uzeo WP7 činio mu se puno bolji od oba dva. Meni se lično stvarno sviđa android, a mogu i stavljati custom ROMove.

http://www.speedtest.net/result/942389936.png http://www.pingtest.net/result/23557505.png
15 godina

svako ima svoj ukus...ak mu ne pase android neka...ne pase ni meni iOs ni WP7...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dark Neno kaže...

Meni se lično stvarno sviđa android, a mogu i stavljati custom ROMove.

Stvar izbora, galaxy s ima dobru podršku romova itd. Ako se i dalje dvoumiš isprobaj negdje galaxy pa vidi.. ;)

13 godina
neaktivan
Dark Neno kaže...

Prvo moras odluciti koji OS zelis jer WP 7 i Android nisu isti..WP 7 i na slabijem hardware-u radi odlicno , bez bugg-ova i stekanja dok kod Andoida to nije slucaj barem ne kod malo starijih uređaja ( npr. SGS )..Ako imas neku određenu svotu novca koju mozes potrositi za kupovinu mobitela napisi jer možda možes naci nesto puno bolje..Osobno bi isao na Sony Ericsson Xperiu Play zbog malo novijeg hardware-a..SGS ti je bez custom ROM-ova prosjecan uređaj tj. ima tu i tamo bugg-ova , trzanja itd. dok je kod Xperie Play Android malo ispeglaniji ( radi bolje ) , a usto dobivas i analogni kontroler ugrađen u uređaju za igranje igrica preko cijelog ekrana ako te to zanima , a i za nju ima custom ROM-ova ako ti zatrebaju ili zelis update na novu verziju itd...Ako ces ici na WP 7  onda idi na Omniu 7 no moras znati da WP 7  nema toliko aplikacija/igrica koje bi ti mogle zatrebati u svakodnevnoj uporabi mobitela , a i sam OS je puno zatvoreniji i nemozes raditi sto hoces na mobtelu kao kod Androida..

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 10:56 (nix0).
15 godina

sgs ima jaci procesor i graficku od xperie play!

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
Procesor neznam... u linpacku mi daje 16-18 sgs dok xperia 28-30 mflops-a
A gpu je nesto jaci od xperijinog ali malo.... stoga nesumnjivo je xperia bolji izbor zbog gejmerskih kontrola ak mu treba za igranje
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

sgs ima jaci procesor i graficku od xperie play!

Nema bas : ( GPU - http://www.mobiletechworld.com/2010/12/18/opengl-es-2-0-benchmark-adreno-205-vs-sgx540-htc-desire-hd-vs-samsung-galaxy-s/ )

( CPU - http://forum.smartphonegeeks.in/index.php?topic=353.0 )

Benchmark : SGS -

Play -

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 11:32 (nix0).
15 godina

cc ma cortex je bolji procesor jednostavno...evo vam primjer sgs+ ima scorpiona 1.4 ghz...overklokas cortex A8 sa obicnog sgs-a na 1,4 ghz i bolji je od scorpiona...a SGX 540 je malo jaca od adrena 205

humingbird arhitektura je bolja od MSM8255 kakve imaju xperie iz 2011

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 12:19 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koja je razlika izmedu nightly i stable cm roma?
LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
15 godina

nightly je prva tek pustena verzija, vjerojatno puna bugova a stable je zadnja verzija bez bugova

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

cc ma cortex je bolji procesor jednostavno...evo vam primjer sgs+ ima scorpiona 1.4 ghz...overklokas cortex A8 sa obicnog sgs-a na 1,4 ghz i bolji je od scorpiona...a SGX 540 je malo jaca od adrena 205

humingbird arhitektura je bolja od MSM8255 kakve imaju xperie iz 2011

Covjek je naveo obicni SGS..Zasto bi sad obicni korisnik isao gledati koliko se koji procesor moze overclockati i da li je bolji kad se overclocka itd...Ako vec oces overclockat Scorpion sa custom ROM-ovima ide bez problema do 1.7 Ghz , a na nekim romovima stabilan je cak do 2.0 Ghz sto Cortex jednostavno ne moze postici..Xperie iz 2011 koriste drugu generaciju Scorpiona i drugu generaciju MSM8255 chipseta koji jednostavno nadmasuje malo stariji Cortex A8 i Hummingbird dok Adreno 205 jos uvijek dobiva nove drivere od strane Qualcomm-a koji ga dodatno ubrzavaju..Jednostavno SGS je malo stariji uređaj , a Xperia Play sluzi za igranje u kojem pobjeđuje SGS..

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 13:33 (nix0).
16 godina
neaktivan

Hvala svima. Prvo moram prodati svoj iPhone (imam već ponuda), pa onda ću si kupovati. Pošto nisam u HR, imam na raspolaganju 350KM (kad prodam iPhone). Tel kupujem polovan. Imam sad ponudu da se mijenjam za Xperiu Play, šta mislite?  Šta mislite o ovom na eBay-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dark Neno kaže...

Hvala svima. Prvo moram prodati svoj iPhone (imam već ponuda), pa onda ću si kupovati. Pošto nisam u HR, imam na raspolaganju 350KM (kad prodam iPhone). Tel kupujem polovan. Imam sad ponudu da se mijenjam za Xperiu Play, šta mislite?  Šta mislite o ovom na eBay-u?

Tu Motorolu Atrix 4G nemoj uzimati jer vjerovatno nece biti kompatibilna sa nasim mrezama jer koristi 4G mrezu koja kod nas jos uvijek za mobilne uređaje nije podrzana pa ti savjetujem da ne riskiras jer mozes dobiti neupotrebljiv mobitel tj. neces moci na internet , primati pozive , poruke itd. , a usto je na starijoj verziji Androida i nece vise dobivati nadogradnje...Ako vec kupujes preko interneta moras paziti da mobitel nije 4G ili da nije od Verizon Wireless-a jer ti uređaji ne rade kod nas..Ako je Play u dobrom stanju , nista joj ne fali i sve na njoj radi idi na nju jer ce ti pruziti sve sto si naveo : brz internet , veliki ekran i igrice koje na njoj rade odlicno ( nema tipki na ekranu koje ti smetaju tokom igranja zbog analognog kontrolera ) , a neke igre su cak i ekskluzivne samo za nju + Sony za Play izdaje igrice koje su se igrale na Playstation-u 1 kao sto je Crash Bandicoot i sl. koje se vrte preko posebnog Playstation emulatora koji je također ekskluziva za Play..Sad vidi sta ti vise odgovara i odluci se..

13 godina
Ma definitivno ti se isplati play...
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice