Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.263
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

DA to znam vdim ovi nekoristeni su od 2800-3500 a ove koristene necu ni gledat  jer sam se tako vec skoro opeko sa polovnima !

Ako nećeš sa oglasnika imašxperiu arc s za 2445 u tele2.

13 godina
protjeran

Onda tražim mob do 800kn sa touch,wifi i da mogu staviti najnoviji android.

15 godina

Onda uzmi polovni SE LWW, ali android 4.0 navodno trza na arcu koji je skuplji i kvalitetniji uredaj, gdje nece na ovom?!
Za te pare neces dobiti novi android i kvalitetan mob.

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela
glupost... arc je dobio android 4.0.3 za koji kazu da trza i nevalja a LWW ce dobit 4.0.4 za koji kazu da je dobra...
jos nesto... arc po hardwareu nije mocniji uredaj od LWW... imaju isti procesor i graficku isto 512 mb rama...
ako uspijes nac LWW za 800 kn uzmi i neces pogriješiti
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Trebo bi preporuku mobitela do 2500 kn !

Samo da nije LG

Nokia Lumia 800, ove od 2600 sigurno idu i za 2500

http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=lumia+800&sort=relevance&sort=new

13 godina
Wp7 je postojao i prije lumia... I nije valjao,kao ni sad... Ako hoces ogranicen softvare uzmi iphone barem zbog aplikacija
max
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Wp7 je postojao i prije lumia... I nije valjao,kao ni sad... Ako hoces ogranicen softvare uzmi iphone barem zbog aplikacija

svakim updateom se skidaju ogranicenja na lumiama

dobile su hotspot, iduce slijedi mass storage i bluetooth prijenosi, mozda i usb on-the-go

a i market najbrze raste trenutno

wp nije za svakoga, ali nije ni prckanje po custom rom-ima

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
Kad bu sve to uz multicore procesore i bolje ekrane te vise aplikacija,mozda razmotrim
max
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
ako padas na puke brojke.
da se razumimo, meni se ne svida ali bi ga skoro svakome preporucija jer se u 5min sve skuzi
13 godina
protjeran

Aj onda molim vas mobitel na touch, ima wifi, može pokrenuti novi android bez da trza i slično.  Tj, najeftiniji mob koji može ovo.

13 godina
Xperia mini za 800kn ti ju dam A gle pusti brojke,al kaj da dam tolke pare za nista,i ajfon se skuzi u 5 min,pa bi andrpid,kak ce mi to kad za 2500 imam galaxz nexusa s hd ekranom i dualcore procesorom,dok za to dobim single core wvga lumiu
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DisplayGuy kaže...

Aj onda molim vas mobitel na touch, ima wifi, može pokrenuti novi android bez da trza i slično.  Tj, najeftiniji mob koji može ovo.

Čuj za 800 kn novi iz dućana je teško naći, napamet alcatel OT-990, huawei u8650, galaxy fit, defy mini ... to je to što se nađe novo, ali ništa od toga nije "bajno"

- ako ti nije hitno bolje štedi još malo pa uzmi pošten mob.. 

13 godina
protjeran

koji je to pošteni mob? iphone 3, iphone 4, galaxy 123 neš ti tih mobova, želim obični mob koji može pokrenuti novi android :) Što će mi mob od 2k kn+ Najlakše je reći odmah najskuplji bez obzira na specifikacije koje sam rekao.

15 godina

iphone ti nije android,al kako ne kuzis najnoviji android,za mobitele do 800 kuna vjerojatno i ne postoji,vec samo za novije(skuplje) koji ga mogu pokrenuti,jer trazi jaci proc itd. nisam neki poznavatelj mobitela,al tako je nekako isto ko sto ti ne vrijedi staviti windows 7 na komp iz 2006. godine

uzmi mob to 1000 kuna al pomiri se da nemas najnoviji android(koji eto kazu steka i na xperiji arc koja je u rangu 2k kuna)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 14:00 (Pezer).
15 godina
neaktivan
DisplayGuy kaže...

Najlakše je reći odmah najskuplji bez obzira na specifikacije koje sam rekao.

Stvar je takva da novi mob iz dućana sa ICS-om ne možeš naći za 800kn, najbliži tome je Live with walkman.

14 godina
maks0806 kaže...
Kad bu sve to uz multicore procesore i bolje ekrane te vise aplikacija,mozda razmotrim

Tipičan Android user koji je pao na marketing. Zašto bi koristio mobitel sa single core procesorom koji radi bolje od većine multi-core procesora? Glupost, bitnije je imati što više jezgri tako da bi se mogao hvaliti okolo sa specifikacijama. 

DisplayGuy kaže...

Ovaj zahtjev (out-of-the-box) su ispunili tek najnoviji Android mobiteli od 4500+ kn, znači One x i SGS3. Svi ostali trzaju, htjeli to priznati korisnici ili ne.

Why so serious?
13 godina
protjeran

Znaći svi koji imaju android ovdje trza im na mobu, jer nemaju mob koji košta preko 4.5k kn. Samo da pitam Koja je razlika između moba koji košta npr 1000kn i sa android verzijom koja ne trza i sa najnovijom android verzijom? Nova verzija ima više opcija?

15 godina
neaktivan
DisplayGuy kaže...

Znaći svi koji imaju android ovdje trza im na mobu, jer nemaju mob koji košta preko 4.5k kn. Samo da pitam Koja je razlika između moba koji košta npr 1000kn i sa android verzijom koja ne trza i sa najnovijom android verzijom? Nova verzija ima više opcija?

ma trzat ce i da stave 16 jezgri, nije stvar snage

trebalo bi napisat android is pocetka da se to ispravi

nova verzija ima vise opcija, ali neki mobiteli bolje rade sa starijim verzijama

a ako bas zelis najnovije, kupis neki popularniji mob koji ima custom rom podrsku

ne mora bit skup

13 godina
protjeran

Koji bi mi ti preporučio mob i verziju androida?

14 godina
neaktivan

Mislim da ova tema zapravo ne bi trebala postojati u vezi smartphona.

Svatko tko želi imati smartphon bi sam trebao proučiti svaki OS i svaki pojedini uređaj koji je danas u ponudi ili će tek biti kroz koji mjesec.

Također bi svatko tko želi imati smartphone (iako ga možda ne treba) trebao znati što mu je najpotrebnije. Za ništa ne postoji univerzalna preporuka, a pogotovo za smartphone.

A zar nije odabir mobitela, laptopa, miša i sl. nešto najuzbudljivijega.

Postoji nekoliko OS-a: iOS, Android, WP, Blackbery

Svaki ima prednosti i mana, sve ovisi o željama, ukusima i potrebama.

Jedina preporuka se možda može dati kad je nešto banalno, kad je omjer uloženo/dobiveno uvjerlijivo na strani jednoga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koji je telefon trenutno najbolji za nekih 1500-1700 kn (nov naravno)? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
true_blue kaže...

Koji je telefon trenutno najbolji za nekih 1500-1700 kn (nov naravno)? 

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-u-black/d322/

13 godina
protjeran

Neville, da je tako nitko nebi imao mob preko 400kn samo "bogataši" i "ljudi koji se žele hvaliti koji mob imaju". Svima je potrebno ono nešto....a što je to nešto NITKO nezna. Ljudi kupuju mob jer je jeftin, a to ako ima lošiju kameru itd to nema veze. Npr što bi netko sada radio kada izađe iphone 5? Apsolutno ništa jer ljudi će ga kupiti jer je popularan, napravljen je od popularne tvrtke, i jer je skup ko vrag. A što će s njime dobiti? malo bolji procesor, kameru od prijašnje verzije. Davno sam gledao kako su ljudi uspoređivali iphone 4 i galaxy i galaxy je daleko bolji, ali svi kupuju iphone. zašto? Pa zbog ovoga gore.

15 godina
neaktivan
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
Cordas kaže...
...
DisplayGuy kaže...

Ovaj zahtjev (out-of-the-box) su ispunili tek najnoviji Android mobiteli od 4500+ kn, znači One x i SGS3. Svi ostali trzaju, htjeli to priznati korisnici ili ne.

Nije istina.

SVI Androidi sa procesorom od bar 800MHz i ok grafičkom (Adreno 205, SGX530) pokreću ICS bez ikakvog štekanja, npr. Defy, Defy+, SGS...

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
Cordas kaže...
...
DisplayGuy kaže...

Nije istina.

SVI Androidi sa procesorom od bar 800MHz i ok grafičkom (Adreno 205, SGX530) pokreću ICS bez ikakvog štekanja, npr. Defy, Defy+, SGS...

A ti ko da nisi gledao review SGS3 ili HTC One X...

Jebote pa moraa nekad zastekat bar na sekund ili dva..i na tim telefonima sa 4 jezgre...

Ja sam na svoj Wildfire S stavio ICS i pomalo je stakao ,jedino mi je bilo lose tu sto dere bateriju.....

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
protjeran

Ima li ikoja hrvatska stranica gdje ima opis i cijenu (otprilike cijenu). Jer sam našao par stranica, ali nijedna nema cijenu što je glupo, moraš guglati da nađeš cijenu. Cijena nemora biti točna nego otprilike za koliko se određeni mob može kupiti u Hrvatskoj npr 1000-1200 kn.

15 godina
neaktivan

Sta mislite o ovom tabletu..

Kod nas u jednom trg. centru moze se kupiti za 130 evra...Jel vrijedi tih para?

0 0 hvala 0
16 godina
Intelovac123 kaže...

A ti ko da nisi gledao review SGS3 ili HTC One X...

Jebote pa moraa nekad zastekat bar na sekund ili dva..i na tim telefonima sa 4 jezgre...

Ja sam na svoj Wildfire S stavio ICS i pomalo je stakao ,jedino mi je bilo lose tu sto dere bateriju.....

Nisam gledao review.

Normalno da ti je štekao kad ima procesor stare generacije (ARMv6 instrukcije) i slabi Adreno 200.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
15 godina
matija656 kaže...

je kupio tko xpeiru p

kakva je baterija, bojim se da nije nešto kad je samo 1300 mAh

i dali će možda motorola dorid razr maxx doći na hrvatsko tržište ??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice