Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.044
|
čitano: 12.526.074
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Pezer kaže...

ee ljudi jel koristite vi one gel maske za mobitele

Ako želiš zaštiti mobitel od ogrebotina uzmi, a foliju za ekran svakako preporučujem. {#}

15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ako uzimas na Univerzalno (ZM Mobile) pogledaj i ovaj telefon.

Ako ti se taj ne svidja i Nexus S je super mob.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina

ma necu windows phone,odlucio sam da cu android, a i evo po ovoj stranici(geekphone) Nexus S je bolji :D

Odlucio sam se za njega i dosadio sam i sebi vise oko ovog pustog vaganja koji da uzmem hahaha...

15 godina
neaktivan
Burek20 kaže...

Samsung je ipak Azijska firma. uvijek postoje neke poteškoce...glavna je ta što previše serija mobitela izbacuju na tržište tako da ne stignu za sve modele imat dobru korisnicku podršku sa novim updatovima i novim softverom. CEsto mijenjam mobitele i imao sam svakakve. One od 4000-5000 kn, ali  i one puno jeftinije. Samsung i Lg ne preporucam ako planirate imati mobitele duže vrijeme i dat podosta novca za njih.

Mobiteli za koje se isplati dati vise novca su Nokia, SE i HTC. Iphone nisam ubrojao jer nikada nisa imao niti jedan od modela. Glavna stvar jer jer želim imati privatnost. Sa Iphonom to nemožete imati. Prate svoje kupce (lokaciju preko GPS-a), pomocu itunes mogu vidjet vase podatke na racunalu. Nemam povjerenja nekako. Paranoja neka ili nešto... ako sam u krivu recite :S

Kod Nokie, SE i HTC-a svakih tjedan- dva, dolazi neki novi update. Reecimo sada trenutno imam Nokiu N97 mini i jako sam zadovoljan. Jednostavno se spoim  preko Wi-fi, odem u poostavke i stisnem da se update. par min cekam i to je to :)

Po mom rađe uzmi malo stariji Sony ericsson nego novi samsung. Otprilike ce ti ista cijena biti ali neces požaliti niti lipe. I da gledaj da mobitel ima što veci RoM i RaM. Proc ce odmah imati vise lufta za obradu podataka i brze ce mobitel raditi.

BRAVO!

Nokia, SE i HTC jesu najbolji mobiteli, 70% telefona sto sam imao su bile Noki-e, od Nokie 3310, pa sve do N95, 6210 Navigator i 5130 XpressMusic i nikad mi se nije nista pokvarilo(telefonskom greskom, to sto meni ispadne pa pukne displey to nije do telefona to je do korisnika...), HTC nisam imao ali sam puno razlicitih HTC-ova drcao u rukama i "cackao" HTC Wildfire, HTC Gratia, i HTC Sensation, i sto se tice kamere, u HTC Gratie, iako nema blic i pise da je camera 5.0Mpx-a, FENOMENALNE slike budu, cak i po noci, skoro kao 12Mpx-a, a sigurno je bolja od nekolicine 8.0 kamera, a o HTC Sensation-u da ne govorim, FULL HD Video, Youtube kad gledas bolji nego na PC-u HD

Mehemed
15 godina
neaktivan
Pezer kaže...

ma necu windows phone,odlucio sam da cu android, a i evo po ovoj stranici(geekphone) Nexus S je bolji :D

Odlucio sam se za njega i dosadio sam i sebi vise oko ovog pustog vaganja koji da uzmem hahaha...

Bolja je Nokia..

Ali ti si odlucio

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina

ma meni je osobno Nokia i najdrazi mob i mozda ova i je sve u svemu bolja,al rađe bi android nego windows phone,jos ovaj nexus ima i veci ekran i odlican je za surfanje tako da sam vec odlucio i evo upravo ga narucio :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pezer kaže...

ma meni je osobno Nokia i najdrazi mob i mozda ova i je sve u svemu bolja,al rađe bi android nego windows phone,jos ovaj nexus ima i veci ekran i odlican je za surfanje tako da sam vec odlucio i evo upravo ga narucio :D

veci ekran + ista rezolucija : manji ekran + ista rezolucija = manji ppi : veci ppi

ali nema veze super je to mob

Nisi mi reko jel uzimas na Univerzalno ili kam konekting

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 21:52 (Intelovac123).
15 godina

mah nema veze sad koliko sam skuzio,ovom mobu je najveci problem kamera i to sto nema FM radio tako da :D

Uzimam na Univerzalno...

15 godina
neaktivan
Pezer kaže...

mah nema veze sad koliko sam skuzio,ovom mobu je najveci problem kamera i to sto nema FM radio tako da :D

Uzimam na Univerzalno...

Oni su super,brzi ,sve 5 bude kod njih..

16 godina
@haker-x

" Youtube kad gledas bolji nego na PC-u HD "

mfw
I am Sinistar. I hunger!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

ok, tnx svima {#}

e brate ako ce mini mob neka ume xperia active,moca fon,otporan pravo,ako ti je stari lovac da se nemora brinuti da se ne povrijedi,da ga ne pokvasi itd.

14 godina
neaktivan

frend kupuje mob...smartphone do 1250/1300 kn...može i iz oglasnika..uzeo je u obzir SE Xperiu X8, X10 i Neo te HTC Desire...Ako je netko koristio neki od tih mobitela ili zna neki bolji, molio bih da posta u temu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
flateR7 kaže...

frend kupuje mob...smartphone do 1250/1300 kn...može i iz oglasnika..uzeo je u obzir SE Xperiu X8, X10 i Neo te HTC Desire...Ako je netko koristio neki od tih mobitela ili zna neki bolji, molio bih da posta u temu...

Iz oglasnika Neo ili nexus S. x8 i x10 su već zastarili.

13 godina
neaktivan

htc nisam koristi ali mislim da nije los,dok je naprimjer neo v savrsen,vjerovatno ce se i mnogi samnom slozit,svi na forumu ste vec vjerovatno svatili da sma veliki sony fan,ali ima mnogo razloga za to,neo v je po meni najbolji odnos uloženog i dobivenog,za cijenu od 430KM(cca 1650kn )dobijes gps(igo prejak),wi-fi,dobar ekran,lijep izgled finu kameru,jedina mana je kvlaiteta izrade,tj. plastika,imam osjecaj da bi se pri 1 padu raspo u 10000 malih komadića.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

htc evo 3d ili lg optimus 3d ???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GeForceMan kaže...

htc evo 3d ili lg optimus 3d ???

Evo 3D

17 Evo 3D
1 Optimus 3D
16 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

S obzirom da sve češće korisnici otvaraju teme vezane uz odabir novog mobitela, naročito u zadnje vrijeme, mislim da bi bilo korisno otvorit univerzalnu temu gdje bi pomagali korisnicima s tim dilemama.

Bilo bi znatno manje nepotrebnih tema koje često završavaju sukobima i budu zaključane.

Kakva su vaša iskustva sa Nokia N97??  Taj mobitel mi se strašno sviđa, dizajnom i preklopom, pa da cujem ima li nekih većih mana isl....pozdrav za sviju...

16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Pezer kaže...

ee ljudi jel koristite vi one gel maske za mobitele

Ako želiš zaštiti mobitel od ogrebotina uzmi, a foliju za ekran svakako preporučujem. {#}

silikonsku masku da,ali ako ne želi ogrebotine na ekranu onda se uzima isključivo mobitel s gorilla staklom , zaštita za ekran je u tom slučaju  nepotrebna

13 godina
neaktivan
MASTER_KING kaže...
kingmedo kaže...

S obzirom da sve češće korisnici otvaraju teme vezane uz odabir novog mobitela, naročito u zadnje vrijeme, mislim da bi bilo korisno otvorit univerzalnu temu gdje bi pomagali korisnicima s tim dilemama.

Bilo bi znatno manje nepotrebnih tema koje često završavaju sukobima i budu zaključane.

Kakva su vaša iskustva sa Nokia N97??  Taj mobitel mi se strašno sviđa, dizajnom i preklopom, pa da cujem ima li nekih većih mana isl....pozdrav za sviju...

ima moj drug n97,koristio sam ga i nije los,ima par mana,zastarijeli symbian,i neznam sto uzimati neki,da tako kazem zastarijeli uredjaj pored svih dobrih mobitela danas,cak i sa ogranicenim budžetom se moze svasta naci.kod ove nokije ti ima mnogo problema,steka ponekad,softver je sranje,na netu moras 1000 puta potvrdit da se konktijes preko wi-fi,itd.sada se nesiplati dati tolike pare za taj fon(nov oko 300KM,polovan se moze naci oko 200-250KM)

15 godina
neaktivan
seneka kaže...
mario1990 kaže...
Pezer kaže...

silikonsku masku da,ali ako ne želi ogrebotine na ekranu onda se uzima isključivo mobitel s gorilla staklom , zaštita za ekran je u tom slučaju  nepotrebna

Slažem se, ali nexus s nema gorilla glass pa u tom slučaju dobro dođe zaštita za ekran.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 23:56 (mario1990).
15 godina

vec sam ja narucio da dođe uz mobitel i zastita za ekran i gel maska da se opcenito ne unistava mobitel...

13 godina
neaktivan

Koji mobitel da odaberem i zasto do 1000 Kuna ? Dvoumim se između Galaxy Mini i Xperia x8.Xperia X8 mi se više sviđa ali bi je moro nadogradit na 2.2 Froyo da valja jer na 2.1 nevalja ali se bojim da mi onda nesto ne bi radilo. Sta vi mislite ? .D

0 0 hvala 0
15 godina
Sony ericsson live with walkman ako se mozes protegnut za 100-200 kn vise... nadmasuje ova 2 sta si naveo u svemu
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarioFil_91 kaže...

Koji mobitel da odaberem i zasto do 1000 Kuna ? Dvoumim se između Galaxy Mini i Xperia x8.Xperia X8 mi se više sviđa ali bi je moro nadogradit na 2.2 Froyo da valja jer na 2.1 nevalja ali se bojim da mi onda nesto ne bi radilo. Sta vi mislite ? .D

Kao što kolega kaže ako možeš live with walkman: 1ghz proc 512mb ram dobit će ICS.

- ako ne pogledaj i huawei u8650.

13 godina
neaktivan

Dobro.A koji je bolji od ova 2 i zasto ? Koji bi vi uzeli ?

15 godina
neaktivan
DarioFil_91 kaže...

Dobro.A koji je bolji od ova 2 i zasto ? Koji bi vi uzeli ?

Od ta dva (mini -> x8) uzeo bi mini, nešto veći ekran više ram memorije, OS 2.3 gingerbread. Minus mu je niža rezolucija nego u x8.

16 godina
Ja bi X8 uzeo jer mini ima uzasan ekran.
I am Sinistar. I hunger!
13 godina
neaktivan

Al je malo glomazan i sirok galaxy mini po meni i vide mu se pikseli na ekranu a to je ruzno a sto se tice OS-a xperia x8 se moze nadogradit i na 2.3 i na 2.2 a ja sam se ipak odlucio za xperiju ....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Ja bi X8 uzeo jer mini ima uzasan ekran.

Ali je Galaxy Mini daleko bolji mobitel.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
DarioFil_91 kaže...

Al je malo glomazan i sirok galaxy mini po meni i vide mu se pikseli na ekranu a to je ruzno a sto se tice OS-a xperia x8 se moze nadogradit i na 2.3 i na 2.2 a ja sam se ipak odlucio za xperiju ....

Službeno ne može, gubiš garanciju, TS je daleko lošiji, kao i sam uređaj.. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice