Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.471
|
čitano: 12.949.036
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Gsmarena kaže da ima 320x480... kao i u8650
'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
tonchy kaže...
Gsmarena kaže da ima 320x480... kao i u8650

Sorry, zamijenio sam ga sa LG Cookijem.

Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
16 godina

Ima li ovdje korisnika U8650?
Zanima me ako multitouch radi... Kod nekih sam vidio da radi, a na primjer kod ovoga u linku ne. Je li u pitanju igra ili uređaj?
www.youtube.com/watch?v=1a8T6XslNX8

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 17:50 (tonchy).
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Zanima me, znaci sa svim prednostima, manama, osobinama itd.. Koji je mobitel po vama bolji: Samsung Galaxy Ace ili Nokia C6-01?
Hvala.. 

Bratee
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ace ima Android, veci ekran, bolji procesor i vise rama, a Nokia ima vecu rezoluciju, i bolju kameru.
Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
17 godina
Adzamija kaže...

Zanima me, znaci sa svim prednostima, manama, osobinama itd.. Koji je mobitel po vama bolji: Samsung Galaxy Ace ili Nokia C6-01?
Hvala..

Nokia se i na Symbianu vuče

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Adzamija kaže...

Koji je mobitel po vama bolji: Samsung Galaxy Ace ili Nokia C6-01? 

Ace. 

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Adzamija kaže...

Hvala..

Nokia se i na Symbianu vuče

null
15 godina
neaktivan
isprika radi duplog posta

nije istina da se c6 vuce, daleko od toga
ubrzo dobiva nadogradnju na belle koja je sasvim usporediva s android verzijom na ace-u. a kudikamo je stabilnija.
istina android ima vise aplikacija, ali ce donijeti i korisniku koji ne zeli stalno prckati po mobu i biti prikovan za punjac, dosta frustracija
da i ne spominjem hardware (ekran, kamera, kvaliteta izrade)

null
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 8:38 (apoteka).
15 godina
Nokia c6.. Njen rezistivan touch screen ne mozes ni usporedivat sa kapacitativnim na samsungu... Sto se symbiana tice ne vjerujem da ce dobit update na belle jer ima jako slab procesor od samo 434 mhz... opcenito sve u njoj je zastarjelo...mislim da belle update dobivaju samo symbian s60v3 uredaji a ovo je s60v5
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Nokia c6.. Njen rezistivan touch screen ne mozes ni usporedivat sa kapacitativnim na samsungu... Sto se symbiana tice ne vjerujem da ce dobit update na belle jer ima jako slab procesor od samo 434 mhz... opcenito sve u njoj je zastarjelo...mislim da belle update dobivaju samo symbian s60v3 uredaji a ovo je s60v5

c6-01 nije isto kao c6

iako sam ja napisao c6, ali san mislio na c6-01

null
16 godina
Koji je najbolji mobitel (smartphone) kojeg mogu naci rabljenog za 700kn?
14 godina
Adzamija kaže...

Hvala.. 

Ja bi rekao da je C6-01 od ta 2. Iako Ace ima nešto bolji procesor i nešto više RAM-a od C6-01 to je uglavnom samo tako na papiru, tj. C6-01 će brže raditi i uvijek imati više slobodnog RAM-a od Ace-a zbog toga što ima Symbian, još uz to C6-01 ima bolji GPU (može snimat u HD-u...).

C6 ima bolji ekran u svakom pogledu osim veličine, više interne memorije.

Jedina stvar koja može bit problem na C6 su aplikacije, sad ovidi što ti treba i kamera nema autofokus.

16 godina

Pozdrav,

Dugo vremena nisam mijenjao mobitel, točnije otkad sam dobia svoj k550i prije 5-6 godina i od tada sam praktički izvan svega :D

Zanima me koji je najbolji mobitel do oko 1000kn (1300-1400 plafon)

Naravno da gledam u oglasniku xD

Mislim se između Iphone 3GS-a i Samsung Galaxy Acea.

Znam da Ace ima 200mhz brži cpu, a meni su važne igre i aplikacije općenito.

Je li isto 600mhz u Applea i u Samsunga jer prijatelj mi ima Samsung koji ima 600mhz,a igre su mu dosta trome.

Ukoliko ima neki bolji mobitel smao recite, gledao sam također HTC Wildfire S

14 godina
Zvonimir Zubić kaže...

Pozdrav,

Dugo vremena nisam mijenjao mobitel, točnije otkad sam dobia svoj k550i prije 5-6 godina i od tada sam praktički izvan svega :D

Zanima me koji je najbolji mobitel do oko 1000kn (1300-1400 plafon)

Naravno da gledam u oglasniku xD

Mislim se između Iphone 3GS-a i Samsung Galaxy Acea.

Znam da Ace ima 200mhz brži cpu, a meni su važne igre i aplikacije općenito.

Je li isto 600mhz u Applea i u Samsunga jer prijatelj mi ima Samsung koji ima 600mhz,a igre su mu dosta trome.

Ukoliko ima neki bolji mobitel smao recite, gledao sam također HTC Wildfire S

Uzmi ajdPhone, na Samsungu igre neće sigurno ići tako dobro kao na iPhonu. i ne, iPhonov proc je duplo bolje iskorišten zbog softwera koji ga koristi. Ace bi to mogao iskoristiti jedino s ICS-om, a to nema (osim ako želiš postati malo aktivniji na XDA).

WildD ti ima 5MP kameru, ali se to na slikama ne vidi.

Neznam dali iPhone ima upgrade na 5.0, ali znam da ima na 4.0, pa kupi iPhone, upgradaj i na AppStore.

dont tač prekidač, bi koz struja going tu kil!
15 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

pozz. ovako trenutno imam iPhone 3gs. i sad razmišljam o promjeni mobitela jer iPhone imam vec skoro 2 god i dosadio mi je :D .. pa me zanima preporuka za neki bolji mobitel.. Razmišljao sam o Samsung Galaxy S+ i S II, ali S II bi me malo previše koštao.. pa me zanima jel mi se isplati uzimati S+.. ili možda neki drugi mobitel ako imate kakve prepouke?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako ti je iPhone dosadio, onda se isplati imaš: sgs plus, nexus s, možda i xperiu arc nađeš za 2100-2200kn

16 godina
neaktivan

Gledam inače preko tarife extra L u tmobileu.. sgs+ bi me došao 8 kn.. ali već ako bi uzimao recimo sony ericcsson xperia arc onda mi se više isplati dodati još 100 kn i uzeti sgs2..
zanima me jel  imate kakvo iskustvo sa sgs+..  čini mi se da je dobar jer mi ga cura ima, ali ne znam jeli bolji od iPhonea i jel mi se isplati ga uzimati :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fuk4r4 kaže...

zanima me jel  imate kakvo iskustvo sa sgs+

Pa uglavnom koji ga imaju ne žale se.

Bolji je od iPhona 3GS - za sad jedino nema puno custom romova za njega ako uopće planiraš stavljati romove. 

16 godina
Možete mi odg. na ono pitanje od gore?
Koji rabljeni mobitel mi preporučujute za 700kn
17 godina
neaktivan

I mene isto zanima preporuka smartphonea do 700kn :)

Ima li tko od vas wildfire s? imao sam dhd i iskreno zivciralo me sto je onoliko velik

Ako tko ima wildfire s, kako ste zadovoljni s njim, da li vam je mal ekran, dojmovi

Ili mozda huawei U8650? koji je bolji??

hvala

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 18:19 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fuk4r4 kaže...

pozz. ovako trenutno imam iPhone 3gs. i sad razmišljam o promjeni mobitela jer iPhone imam vec skoro 2 god i dosadio mi je :D .. pa me zanima preporuka za neki bolji mobitel.. Razmišljao sam o Samsung Galaxy S+ i S II, ali S II bi me malo previše koštao.. pa me zanima jel mi se isplati uzimati S+.. ili možda neki drugi mobitel ako imate kakve prepouke?

Pitaj kolegu, možda se dogovorite ;)

simeparanoja kaže...

I mene isto zanima preporuka smartphonea do 700kn :)

Xperia X8

14 godina
neaktivan

Za sve koji se dvoume između SGS-a i SGS+, puno je bolje uzeti obični SGS ukoliko ste u mogućnosti.

Razlika između ova dva modela je u upitno jačem procesoru SGS+a. 1.4 GHz je istina bolje od 1 GHz po svemu zdravoseljački gledano. Ali ima tu i druga strana medalje. Kako je promjenjen čipset, a ne samo clock, promjenjen je i GPU. Pa tako SGS ima jači GPU od SGS+a.

CPU se po želji može OC-at, mada po meni uz toliko kvalitetnih ROM-ova za SGS nema ni najmanje potrebe. SGS+ nažalost nema nikakvu ponudu ROM-ova niti dodataka, softverskih poboljšanja, lagfixeva ni ničega.

Ja bi uvijek uzeo SGS ispred SGS+a, makar SGS bio i 300 kn skuplji, a zbog marketinga i t-mobilea koji gura SGS+ kao puno boljeg i jačeg, upravo je zato i SGS jeftiniji ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 18:50 (EchoOne).

1 0 hvala 0
14 godina
EchoOne kaže...

Za sve koji se dvoume između SGS-a i SGS+, puno je bolje uzeti obični SGS ukoliko ste u mogućnosti.

Razlika između ova dva modela je u upitno jačem procesoru SGS+a. 1.4 GHz je istina bolje od 1 GHz po svemu zdravoseljački gledano. Ali ima tu i druga strana medalje. Kako je promjenjen čipset, a ne samo clock, promjenjen je i GPU. Pa tako SGS ima jači GPU od SGS+a.

CPU se po želji može OC-at, mada po meni uz toliko kvalitetnih ROM-ova za SGS nema ni najmanje potrebe. SGS+ nažalost nema nikakvu ponudu ROM-ova niti dodataka, softverskih poboljšanja, lagfixeva ni ničega.

Ja bi uvijek uzeo SGS ispred SGS+a, makar SGS bio i 300 kn skuplji, a zbog marketinga i t-mobilea koji gura SGS+ kao puno boljeg i jačeg, upravo je zato i SGS jeftiniji ;)

jbt sta trpate taj sgx540 ko da je u rangu hd 7970 omg taj GPU uopce nije toliko nadmocniji nad adrenom 205

LoL NordicEU : Heineken01
15 godina
neaktivan
tonchy kaže...
Možete mi odg. na ono pitanje od gore?
Koji rabljeni mobitel mi preporučujute za 700kn

Pogledaj huawei U8650 novi.

simeparanoja kaže...

Ako tko ima wildfire s, kako ste zadovoljni s njim, da li vam je mal ekran, dojmovi

Pogledaj temu od mentalista za wildfire s

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/htc-wildfire-review/131324.aspx

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 19:12 (mario1990).
17 godina
neaktivan

ma da,vidio sam Mentalistov review 

nije mi kamera toliko bitna tako da ne znam koliko se isplati vise para davati za wildfire s?

Imaso sam dhd dosad, prodao sam ga jer jednostavno nemam vremena za development (zenidba/posao pa se ne stize nista)

Huawei se cini kao zgodan mob za pristojnu lovu samo zanima me vase misljenje,iskustva

da li je vrijedan te love i oce li izdrzati barem godinu dana? da li je dobar za development android app (kad nadjem vremena) ?

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

Huawei se cini kao zgodan mob za pristojnu lovu samo zanima me vase misljenje,iskustva

da li je vrijedan te love i oce li izdrzati barem godinu dana?

U8650 je solidan mobitel za te novce. Izdržat će on više od godine sigurno, ugl. većina prijatelja koji ga imaju ne žale se. :)

- kamera nije ništa posebno al kažeš nije ti toliko važna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 19:20 (mario1990).
15 godina
neaktivan

Dobra vecer, ovako vec 2 godine imam svoju Nokiu 5800 i vec mi je jako dosadila, i namjeravam uskoro mjenjati mobitel, pratim ove novije modele ali trenutno nemam novaca za neki high end mobitel. Znaci zanima me mobitel do nekih 1200-1300 kuna, nemora biti novi moze sa njuskala al da barem ima malo garancije, i jos jedan uvjet samo da nije sybian znaci Nokia otpada. Predlozite nesta, moze i IOS i Android, nemam posebnih zahtjeva.

Eto moj potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
iOS za 1200kn možeš kupiti 3GW, a za 1500kn, kupiš novi Android s 1ghz, 5mp, 512mb rama, nadogradnjom na ICS.
Govorim o SE Xperiji Mini, odnosno Mini Pro jer Mini košra 1200, a Pro 1500. Ova dva telefona ti bi trebala biti uvrh glave. Jedina mana im je mali zasloj, ali ako uzmeš Pro tu manu napola brišemo.

Dalje, za tu lovu možemo dobiti rabljeni SGS2, koji ima odličnu podršku romoga, ali nema garqnciie (85% uredjaja). Ima 5mp kameru i 4inčni Amoled zaslon.

Možemo etaviti i onog Huawića bez ICSa, s užasnom 3mp kamerom, 3,5 inčnim zaslonom, ali i s full garancijom.

Ako se mene pita, Mini i Mini Pro eu super uređaji, jedina mana, ponavljam, zaslon.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice