'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sorry, zamijenio sam ga sa LG Cookijem.
Ima li ovdje korisnika U8650?
Zanima me ako multitouch radi... Kod nekih sam vidio da radi, a na primjer kod ovoga u linku ne. Je li u pitanju igra ili uređaj?
www.youtube.com/watch?v=1a8T6XslNX8
Zanima me, znaci sa svim prednostima, manama, osobinama itd.. Koji je mobitel po vama bolji: Samsung Galaxy Ace ili Nokia C6-01?
Hvala..
Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
Zanima me, znaci sa svim prednostima, manama, osobinama itd.. Koji je mobitel po vama bolji: Samsung Galaxy Ace ili Nokia C6-01?
Hvala..
Nokia se i na Symbianu vuče
Koji je mobitel po vama bolji: Samsung Galaxy Ace ili Nokia C6-01?
Ace.
Hvala..
Nokia se i na Symbianu vuče
nije istina da se c6 vuce, daleko od toga
ubrzo dobiva nadogradnju na belle koja je sasvim usporediva s android verzijom na ace-u. a kudikamo je stabilnija.
istina android ima vise aplikacija, ali ce donijeti i korisniku koji ne zeli stalno prckati po mobu i biti prikovan za punjac, dosta frustracija
da i ne spominjem hardware (ekran, kamera, kvaliteta izrade)
c6-01 nije isto kao c6
iako sam ja napisao c6, ali san mislio na c6-01
Hvala..
Ja bi rekao da je C6-01 od ta 2. Iako Ace ima nešto bolji procesor i nešto više RAM-a od C6-01 to je uglavnom samo tako na papiru, tj. C6-01 će brže raditi i uvijek imati više slobodnog RAM-a od Ace-a zbog toga što ima Symbian, još uz to C6-01 ima bolji GPU (može snimat u HD-u...).
C6 ima bolji ekran u svakom pogledu osim veličine, više interne memorije.
Jedina stvar koja može bit problem na C6 su aplikacije, sad ovidi što ti treba i kamera nema autofokus.
Pozdrav,
Dugo vremena nisam mijenjao mobitel, točnije otkad sam dobia svoj k550i prije 5-6 godina i od tada sam praktički izvan svega :D
Zanima me koji je najbolji mobitel do oko 1000kn (1300-1400 plafon)
Naravno da gledam u oglasniku xD
Mislim se između Iphone 3GS-a i Samsung Galaxy Acea.
Znam da Ace ima 200mhz brži cpu, a meni su važne igre i aplikacije općenito.
Je li isto 600mhz u Applea i u Samsunga jer prijatelj mi ima Samsung koji ima 600mhz,a igre su mu dosta trome.
Ukoliko ima neki bolji mobitel smao recite, gledao sam također HTC Wildfire S
Pozdrav,
Dugo vremena nisam mijenjao mobitel, točnije otkad sam dobia svoj k550i prije 5-6 godina i od tada sam praktički izvan svega :D
Zanima me koji je najbolji mobitel do oko 1000kn (1300-1400 plafon)
Naravno da gledam u oglasniku xD
Mislim se između Iphone 3GS-a i Samsung Galaxy Acea.
Znam da Ace ima 200mhz brži cpu, a meni su važne igre i aplikacije općenito.
Je li isto 600mhz u Applea i u Samsunga jer prijatelj mi ima Samsung koji ima 600mhz,a igre su mu dosta trome.
Ukoliko ima neki bolji mobitel smao recite, gledao sam također HTC Wildfire S
Uzmi ajdPhone, na Samsungu igre neće sigurno ići tako dobro kao na iPhonu. i ne, iPhonov proc je duplo bolje iskorišten zbog softwera koji ga koristi. Ace bi to mogao iskoristiti jedino s ICS-om, a to nema (osim ako želiš postati malo aktivniji na XDA).
WildD ti ima 5MP kameru, ali se to na slikama ne vidi.
Neznam dali iPhone ima upgrade na 5.0, ali znam da ima na 4.0, pa kupi iPhone, upgradaj i na AppStore.
(1300-1400 plafon)
Pogledaj ove oglase, imaš ih još na njuškalu.
ako nije prodano to je daleko bolji izbor.
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-oglas-4360839
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-i9000-oglas-4397610
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-9000-oglas-4322243
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-8gb-gt-i9000-oglas-4054132
pozz. ovako trenutno imam iPhone 3gs. i sad razmišljam o promjeni mobitela jer iPhone imam vec skoro 2 god i dosadio mi je :D .. pa me zanima preporuka za neki bolji mobitel.. Razmišljao sam o Samsung Galaxy S+ i S II, ali S II bi me malo previše koštao.. pa me zanima jel mi se isplati uzimati S+.. ili možda neki drugi mobitel ako imate kakve prepouke?
Ako ti je iPhone dosadio, onda se isplati imaš: sgs plus, nexus s, možda i xperiu arc nađeš za 2100-2200kn
Gledam inače preko tarife extra L u tmobileu.. sgs+ bi me došao 8 kn.. ali već ako bi uzimao recimo sony ericcsson xperia arc onda mi se više isplati dodati još 100 kn i uzeti sgs2..
zanima me jel imate kakvo iskustvo sa sgs+.. čini mi se da je dobar jer mi ga cura ima, ali ne znam jeli bolji od iPhonea i jel mi se isplati ga uzimati :)
zanima me jel imate kakvo iskustvo sa sgs+
Pa uglavnom koji ga imaju ne žale se.
Bolji je od iPhona 3GS - za sad jedino nema puno custom romova za njega ako uopće planiraš stavljati romove.
Koji rabljeni mobitel mi preporučujute za 700kn
I mene isto zanima preporuka smartphonea do 700kn :)
Ima li tko od vas wildfire s? imao sam dhd i iskreno zivciralo me sto je onoliko velik
Ako tko ima wildfire s, kako ste zadovoljni s njim, da li vam je mal ekran, dojmovi
Ili mozda huawei U8650? koji je bolji??
hvala
pozz. ovako trenutno imam iPhone 3gs. i sad razmišljam o promjeni mobitela jer iPhone imam vec skoro 2 god i dosadio mi je :D .. pa me zanima preporuka za neki bolji mobitel.. Razmišljao sam o Samsung Galaxy S+ i S II, ali S II bi me malo previše koštao.. pa me zanima jel mi se isplati uzimati S+.. ili možda neki drugi mobitel ako imate kakve prepouke?
Pitaj kolegu, možda se dogovorite ;)
I mene isto zanima preporuka smartphonea do 700kn :)
Xperia X8
Za sve koji se dvoume između SGS-a i SGS+, puno je bolje uzeti obični SGS ukoliko ste u mogućnosti.
Razlika između ova dva modela je u upitno jačem procesoru SGS+a. 1.4 GHz je istina bolje od 1 GHz po svemu zdravoseljački gledano. Ali ima tu i druga strana medalje. Kako je promjenjen čipset, a ne samo clock, promjenjen je i GPU. Pa tako SGS ima jači GPU od SGS+a.
CPU se po želji može OC-at, mada po meni uz toliko kvalitetnih ROM-ova za SGS nema ni najmanje potrebe. SGS+ nažalost nema nikakvu ponudu ROM-ova niti dodataka, softverskih poboljšanja, lagfixeva ni ničega.
Ja bi uvijek uzeo SGS ispred SGS+a, makar SGS bio i 300 kn skuplji, a zbog marketinga i t-mobilea koji gura SGS+ kao puno boljeg i jačeg, upravo je zato i SGS jeftiniji ;)
Za sve koji se dvoume između SGS-a i SGS+, puno je bolje uzeti obični SGS ukoliko ste u mogućnosti.
Razlika između ova dva modela je u upitno jačem procesoru SGS+a. 1.4 GHz je istina bolje od 1 GHz po svemu zdravoseljački gledano. Ali ima tu i druga strana medalje. Kako je promjenjen čipset, a ne samo clock, promjenjen je i GPU. Pa tako SGS ima jači GPU od SGS+a.
CPU se po želji može OC-at, mada po meni uz toliko kvalitetnih ROM-ova za SGS nema ni najmanje potrebe. SGS+ nažalost nema nikakvu ponudu ROM-ova niti dodataka, softverskih poboljšanja, lagfixeva ni ničega.
Ja bi uvijek uzeo SGS ispred SGS+a, makar SGS bio i 300 kn skuplji, a zbog marketinga i t-mobilea koji gura SGS+ kao puno boljeg i jačeg, upravo je zato i SGS jeftiniji ;)
jbt sta trpate taj sgx540 ko da je u rangu hd 7970 omg taj GPU uopce nije toliko nadmocniji nad adrenom 205
Koji rabljeni mobitel mi preporučujute za 700kn
Pogledaj huawei U8650 novi.
Ako tko ima wildfire s, kako ste zadovoljni s njim, da li vam je mal ekran, dojmovi
Pogledaj temu od mentalista za wildfire s
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/htc-wildfire-review/131324.aspx
ma da,vidio sam Mentalistov review
nije mi kamera toliko bitna tako da ne znam koliko se isplati vise para davati za wildfire s?
Imaso sam dhd dosad, prodao sam ga jer jednostavno nemam vremena za development (zenidba/posao pa se ne stize nista)
Huawei se cini kao zgodan mob za pristojnu lovu samo zanima me vase misljenje,iskustva
da li je vrijedan te love i oce li izdrzati barem godinu dana? da li je dobar za development android app (kad nadjem vremena) ?
Huawei se cini kao zgodan mob za pristojnu lovu samo zanima me vase misljenje,iskustva
da li je vrijedan te love i oce li izdrzati barem godinu dana?
U8650 je solidan mobitel za te novce. Izdržat će on više od godine sigurno, ugl. većina prijatelja koji ga imaju ne žale se. :)
- kamera nije ništa posebno al kažeš nije ti toliko važna.
Dobra vecer, ovako vec 2 godine imam svoju Nokiu 5800 i vec mi je jako dosadila, i namjeravam uskoro mjenjati mobitel, pratim ove novije modele ali trenutno nemam novaca za neki high end mobitel. Znaci zanima me mobitel do nekih 1200-1300 kuna, nemora biti novi moze sa njuskala al da barem ima malo garancije, i jos jedan uvjet samo da nije sybian znaci Nokia otpada. Predlozite nesta, moze i IOS i Android, nemam posebnih zahtjeva.
Govorim o SE Xperiji Mini, odnosno Mini Pro jer Mini košra 1200, a Pro 1500. Ova dva telefona ti bi trebala biti uvrh glave. Jedina mana im je mali zasloj, ali ako uzmeš Pro tu manu napola brišemo.
Dalje, za tu lovu možemo dobiti rabljeni SGS2, koji ima odličnu podršku romoga, ali nema garqnciie (85% uredjaja). Ima 5mp kameru i 4inčni Amoled zaslon.
Možemo etaviti i onog Huawića bez ICSa, s užasnom 3mp kamerom, 3,5 inčnim zaslonom, ali i s full garancijom.
Ako se mene pita, Mini i Mini Pro eu super uređaji, jedina mana, ponavljam, zaslon.
dont tač prekidač, bi koz struja going tu kil!