Pomoc mobitel

poruka: 6
|
čitano: 1.146
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoc mobitel

iman mobitel sony erricson z530i i sada sestra mi je postavila kod zakljucavanja uredaja i kad ja upisen sifru triban kod a nz ga  a i ona ga je zaboravila jer je mob star i sad kako da dobijen kod?

http://max.tportal.hr/Darkest-of-Days-Video_5707_0__0.aspx - upravo nabavija
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
RE: Pomoc mobitel

sa seus-om dobijes novi soft i izbrise sifru...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Pomoc mobitel

moze pomoć.prije par mjeseci sam gledao mobitele u tmobile-a tipa samsung pixon, omnia, ii jos neke na dodir no sada sam tražio po njihovoj stranici i nemogu da ih nađem kao i u tele2 pa ako neko zna neka piše molio bih

odbrojavamo do 10.11.2009.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Izgleda da su ih maknili iz ponude. + na t comu ispod onog da izabereš proizvođaća imaš stranice, mali su brojevi pe se i nevidi baš, to je mene jednom zbunilo a na tele 2 imaš bla bla ponudu i na pretplatu, mislim da nemaš sve skupa.

16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

Šta je to?

http://max.tportal.hr/Darkest-of-Days-Video_5707_0__0.aspx - upravo nabavija
17 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...
ivan123 kaže...

Šta je to?

To je Sony Ericsson Update Service. Pomoću njega moožeš stavi novi software na svoj mobitel, ako je dostupan naravno novi, te prilikom instalacije izbriše sve iz mobitela (slike, kontakte itd.).

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 6:25 (Razer_Copperhead).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice