Trenutno imam iPhone 3G kupljen u t-Mobileu zaključan na tu mrežu. Sve metode otključavanja poznajem ali me zanima jedno. Dali je moguće u t-mobileu otključati iphone 3g kao što je to moguće u nekim drugim zemljama. Kakva je procedura i koliko košta?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trenutno imam iPhone 3G kupljen u t-Mobileu zaključan na tu mrežu. Sve metode otključavanja poznajem ali me zanima jedno. Dali je moguće u t-mobileu otključati iphone 3g kao što je to moguće u nekim drugim zemljama. Kakva je procedura i koliko košta?
Tražio sam po netu, ali nisam našao,ali ako se i može sigurno je jaaaako skupo.. p.s-koja ti je razlika otključanog sa unlockom i da ti je orginal otključan?
Hmm...mislim da nema razlike...nisam ziher. Al u svakom slučaju bolje uštedit, to si riješiš u 5 min max
Tražio sam po netu, ali nisam našao,ali ako se i može sigurno je jaaaako skupo.. p.s-koja ti je razlika otključanog sa unlockom i da ti je orginal otključan?
Razlika je u garanciji što po meni i nije mala stvar.
@Fantasticus: Iz tvog posta se ne kuži da li si ga ti već unlockao ili jailbraekao, u svakom slučaju, ako jesi napravi restore preko iTunesa čime ćeš poništiti jailbreak i unlock i odnesi ga u t-com najbliži centar (preporuka: odnesi ga baš u t-com, ne franšizu) i oni će ti ga legalno otključat prilikom čega ti ostaje garancija.
Nemoj slučajno odnijeti iPhone u t-com sa jailbreakom jer je to isto ko i da dođeš tamo i kažeš: "evo vam moja garacija ja je ne želim"
Što se tiče cijene, tu ti nažalost ne mogu pomoći, jer to ne znam