Pomoć oko iPhonea

poruka: 4
|
čitano: 830
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoć oko iPhonea

Trenutno imam iPhone 3G kupljen u t-Mobileu zaključan na tu mrežu. Sve metode otključavanja poznajem ali me zanima jedno. Dali je moguće u t-mobileu otključati iphone 3g kao što je to moguće u nekim drugim zemljama. Kakva je procedura i koliko košta?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko iPhonea
Fantasticus kaže...

Trenutno imam iPhone 3G kupljen u t-Mobileu zaključan na tu mrežu. Sve metode otključavanja poznajem ali me zanima jedno. Dali je moguće u t-mobileu otključati iphone 3g kao što je to moguće u nekim drugim zemljama. Kakva je procedura i koliko košta?

Tražio sam po netu, ali nisam našao,ali ako se i može sigurno je jaaaako skupo.. p.s-koja ti je razlika otključanog sa unlockom i da ti je orginal otključan?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Pomoć oko iPhonea

Hmm...mislim da nema razlike...nisam ziher. Al u svakom slučaju bolje uštedit, to si riješiš u 5 min max

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko iPhonea
Kruno_21 kaže...
Fantasticus kaže...

Tražio sam po netu, ali nisam našao,ali ako se i može sigurno je jaaaako skupo.. p.s-koja ti je razlika otključanog sa unlockom i da ti je orginal otključan?

Razlika je u garanciji što po meni i nije mala stvar.

@Fantasticus: Iz tvog posta se ne kuži da li si ga ti već unlockao ili jailbraekao, u svakom slučaju, ako jesi napravi restore preko iTunesa čime ćeš poništiti jailbreak i unlock i odnesi ga u t-com najbliži centar (preporuka: odnesi ga baš u t-com, ne franšizu) i oni će ti ga legalno otključat prilikom čega ti ostaje garancija.  
Nemoj slučajno odnijeti iPhone u t-com sa jailbreakom jer je to isto ko i da dođeš tamo i kažeš: "evo vam moja garacija ja je ne želim"

Što se tiče cijene, tu ti nažalost ne mogu pomoći, jer to ne znam

Tko se zadnji smije, najsporije razmišlja
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice