Naime kupio sam dual sim mob i na njemu mi je prva sim kartica na 3G a druga na G. Kako da npr drugu podesim na 3G a prva da bude G osim da ga gasim i mjenjam utor sim kartice. Hvala unaprijed na pomoći ;)!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar nemas u opcijama za namjestiti koja kartica je primarna za Data?
Namistija san koja mi je za podatkovnu mrežu al nije na 3 g nego na g
Ne ide tako, jedan utor je za 3g/h, adrugi za E/G i nikakvo prebacivanje ne radi. Možda i može ali nije sigurno i objašnjenje se nalazi na xda developer forumu. Mislim da se mora staviti custom rom za tvoj mobitel i onda još i nekakva skripta ili takvo nešto slično. Zato bolje ne diraj ako neznaš osim zamijeniti mjesta karticama. Bok!

Da ne otvaram temu, samo bih pitao, dali su obje sim kartice aktivne istodobno na dual SIM telefonima? Znači, mogu me dobiti i na npr. 098 i 091, nije da signal ima samo jedan broj, a drugi je neaktivan?
Da ne otvaram temu, samo bih pitao, dali su obje sim kartice aktivne istodobno na dual SIM telefonima? Znači, mogu me dobiti i na npr. 098 i 091, nije da signal ima samo jedan broj, a drugi je neaktivan?
Obje su aktivne.
Osim kad si u razgovoru, onda ovisi o mobitelu. Najčešći su dual stand-by: kad je jedna zauzeta, odruga je na stand-byu.