Naime kupio sam dual sim mob i na njemu mi je prva sim kartica na 3G a druga na G. Kako da npr drugu podesim na 3G a prva da bude G osim da ga gasim i mjenjam utor sim kartice. Hvala unaprijed na pomoći ;)!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar nemas u opcijama za namjestiti koja kartica je primarna za Data?
Namistija san koja mi je za podatkovnu mrežu al nije na 3 g nego na g
Ne ide tako, jedan utor je za 3g/h, adrugi za E/G i nikakvo prebacivanje ne radi. Možda i može ali nije sigurno i objašnjenje se nalazi na xda developer forumu. Mislim da se mora staviti custom rom za tvoj mobitel i onda još i nekakva skripta ili takvo nešto slično. Zato bolje ne diraj ako neznaš osim zamijeniti mjesta karticama. Bok!
"Just A Dream ".
Da ne otvaram temu, samo bih pitao, dali su obje sim kartice aktivne istodobno na dual SIM telefonima? Znači, mogu me dobiti i na npr. 098 i 091, nije da signal ima samo jedan broj, a drugi je neaktivan?
Da ne otvaram temu, samo bih pitao, dali su obje sim kartice aktivne istodobno na dual SIM telefonima? Znači, mogu me dobiti i na npr. 098 i 091, nije da signal ima samo jedan broj, a drugi je neaktivan?
Obje su aktivne.
Osim kad si u razgovoru, onda ovisi o mobitelu. Najčešći su dual stand-by: kad je jedna zauzeta, odruga je na stand-byu.