direktno pitanje: koliko košta sony ericsson w580i u simpa ponudi (možete i pogledati u obližnjoj trgovini ako želite) i... da.. koliko ima točno memorije? i kakva su iskustva s njim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
direktno pitanje: koliko košta sony ericsson w580i u simpa ponudi (možete i pogledati u obližnjoj trgovini ako želite) i... da.. koliko ima točno memorije? i kakva su iskustva s njim?
ja imam vrlo losa iskustva ali sam imao onu prvu seriju koja je imala dječjih bolesti, to su kasnije rijesili valjda
jaoo xD sad se dvoumim između sony ericssona w595 i w580i može pomoć
w595, ja sam se razocarao u SE nakon w580, ako ga nadem po skafetinima stavim slike kako mu tipkovnica izgleda(tipke su sam pucale)
w595, ja sam se razocarao u SE nakon w580, ako ga nadem po skafetinima stavim slike kako mu tipkovnica izgleda(tipke su sam pucale)
pa možda je odluka pala je li w595 kvalitetniji od w580i sudeći po svemu?
pa možda je odluka pala je li w595 kvalitetniji od w580i sudeći po svemu?
da ima mi ga jedna prijateljica, dosta je i ljepsi, a i tipke su dosta kvalitetnije, a i to je ubiti novi w580i tako da 595 FTW
znaš možda koliko w595 košta u simpa paketu?
zna neko drugi?
zna neko drugi?
lol pa imas net
zna neko drugi?
lol pa imas net
btw gore imas link od t-mobile-a
da znam ali ja ne razumijem te flex obitelji i tak nešto...
koja je razlika između simpa mix paketa i simpa paketa???
Imao sam ga. Ustvari još ga imam, ali u dijelovima
... Mobitel je po funkcijama vrlo dobar, glazba je super..Kamera nije bog zna što, ali čisto OK..Najveća zamjerka je slabo kučište..Od dana kad sam ga kupio, bio je sav "klimav"..Sam mobitel ima 12MB memorije, ali s njim u paketu dolazi memorijska kartica od 2 GB (bar je tako bilo u tmobileu prije 1 god) ...O cijeni su ti dečki već rekli....I,da, frend ima w595, i bolji je priznajem, uzmi njega :P
Imao sam ga. Ustvari još ga imam, ali u dijelovima
... Mobitel je po funkcijama vrlo dobar, glazba je super..Kamera nije bog zna što, ali čisto OK..Najveća zamjerka je slabo kučište..Od dana kad sam ga kupio, bio je sav "klimav"..Sam mobitel ima 12MB memorije, ali s njim u paketu dolazi memorijska kartica od 2 GB (bar je tako bilo u tmobileu prije 1 god) ...O cijeni su ti dečki već rekli....I,da, frend ima w595, i bolji je priznajem, uzmi njega :P
ajde baci koju sliku pa ih usporedimo 
ne želi mi stavljati slike ajd vi ubacite,...., i w595 košta preko 1000kn?