Ima li 11S hrvatski menu?
Ima, ali nije potpuno preveden. Neke stvari su na engleskom.
Ima li 11S hrvatski menu?
Ima, ali nije potpuno preveden. Neke stvari su na engleskom.
oneplus one ne dode 1900kn, trenutno se nabavlja sa pozivnicama 64gb verzija i ispadne nekih 320 eura sa postarinama i svime. direktno od proizvodjaca.
oneplus one ne dode 1900kn, trenutno se nabavlja sa pozivnicama 64gb verzija i ispadne nekih 320 eura sa postarinama i svime. direktno od proizvodjaca.
A nema onaj sta je na stranici 300$ ?
to je cjena u dolarima za 16gb verziju, 64 gb dode oko 350 dolara , u europi se placa u eurima i dode 299 al to je 64gb verzija. onu od 16 trenutno ne proizvode.
Nakon ove eksplozije ne uzimam ga,salu na stranu uzet cu G3 s produzenjem tarife. OPO je stvarno fenomenalan uredjaj,ali htio bi probat taj g3 :)
ma i ja gledam sve to, mislio ga uzet al reko cekat cu malo da vidim sta se dogadja, ne brine me ta explozija kolko ocigledno neispravan ekran pri dnu, to zutilo, onda ghost touches i svakakve sitnice koje se svaki dan reportaju na njihovim forumima al se vecina brise i bana ljude...
Nakon ove eksplozije ne uzimam ga,salu na stranu uzet cu G3 s produzenjem tarife. OPO je stvarno fenomenalan uredjaj,ali htio bi probat taj g3 :)
neces fulat... fenomenalan uređaj.
cijena mobitela do njemačke je točno 303.99€ :)
+16-17 eura za mailbox.de ako se zeli da mob dode u hr postom
Do sutra stiže pisana i video recenzija. Iako sam malo bolestan, dao sam si neš više truda u odnosu na unboxing hh ;)
Stay tuned :)
invite ti ni ne treba. Odi na oneplus.eu i kupi si ga sam preko paypala il čega već oćeš :)
invite ti ni ne treba. Odi na oneplus.eu i kupi si ga sam preko paypala il čega već oćeš :)
Jesi ti uzimao s te stranice jel pouzdana ?
jeftinije dode makar kupit pozivnicu za nekih 100kn ako nista , 320 eura dode sa dostavom od mailbox.de do hrvatske
Jesi ti uzimao s te stranice jel pouzdana ?
Ja baš ne bih riskirao. Pogledaj ovdje.
A sta ne valja ta trgovina?
A sta ne valja ta trgovina?
To nije njihova službena, izgleda kao neki fejk jer su kopirali izgled stranice. Mail za support su stavili: support@oneplus.com što je valjano za original stranicu oneplus.net. Znači kad imaš neki upit preusmjeravaju te na službeni mail, vjerojatno naručiš i nakon toga ko te ****.
Evo dečki i video recenzije. Jbg, zvuk i slika i dalje su ograničeni s G2, al dao sam si truda kolko je zdravlje dalo :)
Ako hoćete podržati kolegu forumaša, svakako šibnite koji subscribe, like, share il slično :)
Naravno, tu je i pisana recenzija pa bacite oko ako vas zanima i koji komentar ;)
mene one plus one sandstone black 64gb kostao 300 + 19 eura
Zahvaljujuci EchoOne () i meni je jucer dosao OnePlus One narucen preko oneplus.eu. Placen putem paypala u utorak navecer a poslan u cetvrtak ujutro.
Petak, Rujan 05, 2014 Lokacija Vrijeme
17 Dostavljeno - Potpisano od strane : XYXYXY ZAGREB 17:15
16 Čeka primatelja za preuzimanje kako je dogovoreno ZAGREB - CROATIA 17:14
15 Pogrešna adresa; kontaktirajte DHL ZAGREB - CROATIA 12:23
14 Sa kurirom na dostavi ZAGREB - CROATIA 11:16
13 Stiglo za sortiranje u ZAGREB - CROATIA ZAGREB - CROATIA 10:18
12 Napustilo ured u BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 07:41
11 Obrađeno u BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 06:04
10 Stiglo za sortiranje u BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 05:43
9 Napustilo ured u LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 04:13
8 Obrađeno u LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 01:37
7 Stiglo za sortiranje u LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 00:15
Četvrtak, Rujan 04, 2014 Lokacija Vrijeme
6 Napustilo ured u VENICE - ITALY VENICE - ITALY 22:46
5 Obrađeno u VENICE - ITALY VENICE - ITALY 21:41
4 Stiglo za sortiranje u VENICE - ITALY VENICE - ITALY 19:47
3 Napustilo ured u TRIESTE - ITALY TRIESTE - ITALY 18:41
2 Obrađeno u TRIESTE - ITALY TRIESTE - ITALY 17:57
1 Pošiljka pokupljena TRIESTE - ITALY 17:02
Lokalnom dostavljacu se ocito nije dalo traziti prezime na adresi ili nazvati broj moba koji je bio napisan na paketu pa je jednostavno napisao "Kriva adresa" iako je bila tocna tako da sam isao po njega u DHL jer bi trebao cekati ponedjeljak.
Ukupna cijena je bila 368.39eura i uz njega je dosao "kozni" flip cover, 2 folije za display, auto punjac i mali stylus.
imao sam jos i voucher za zadnju masku ali ga nisam iskoristio jer je onda shippment bio iz kine.
Internacionalne verzije idu samo sa oneplus.net i na njih ide 2 god garancije ako se mobitel naručuje u europu, na kineske ide 1 godina i za njih oneplus ne plaća troškove slanja u slučaju kvara (osim ako to ne nudi stranica sa koje se kupuje). Bilo da je color ili cm lako se flasha ono drugo.
garancija navodno ide preko njih, barem tako pise na njihovoj stranici i traje 1 godinu.
da, da 64gb je, mislio sam da se to podrazumjeva jer ne znam tko bi normalan uzeo 16gb ;)
pise CyanogenMod 11.0-XNPH25R, 4.4.2. Znaci nije ColorOS
hmm.. kako mogu vidjet koja je verzija? :) ako sam dobro shvatio, kineska verzija ima ColorOS and internacionalna Cyanogen?
ako jos imas nekih pitanja, tu sam :)
garancija navodno ide preko njih, barem tako pise na njihovoj stranici i traje 1 godinu.
da, da 64gb je, mislio sam da se to podrazumjeva jer ne znam tko bi normalan uzeo 16gb ;)
pise CyanogenMod 11.0-XNPH25R, 4.4.2. Znaci nije ColorOS
hmm.. kako mogu vidjet koja je verzija? :) ako sam dobro shvatio, kineska verzija ima ColorOS and internacionalna Cyanogen?
ako jos imas nekih pitanja, tu sam :)
To bi trebala biti CM 11s verzija :)
Imaš update te verzije na H33R il ovako neš ja mislim ;)
e sad meni vise nije jasno, jel postoje 2 ili 3 roma za njega?
isao sam na update i kaze da nema nista novog.
da jos napomene, taj mob je kupljen je kupljen za zenu, ja cekam lg g2 da dode u mobicity ;)
e sad meni vise nije jasno, jel postoje 2 ili 3 roma za njega?
isao sam na update i kaze da nema nista novog.
da jos napomene, taj mob je kupljen je kupljen za zenu, ja cekam lg g2 da dode u mobicity ;)
Službeno su 2, ali ih imaš još.
@skyline91
a onda dobro, ipak sam nesto pohvatao :)
@feljto
prvi dojmovi?! hmm.. baba ce dobit LG G2 :) salim se, meni je 1+1 prevelik mob, iako moram priznati da u stvarnosti izgleda puno manji kad ga uzmes u ruku nego smo sam mislio (gledao sam na stranici http://www.phonearena.com stvarnu velicinu moba prije kupovine)
sto se tice raznih bugova sto sam citao (zuckas ekran pri dnu, problem s touchem, itd), nema nista od toga. sve radi odlicno bez ijednog bugu.
zadnja strana maske je bas odlicna na dodir, kao neka tkanina, ne znam ni sam kako bi objasnio :) pomalo se bojim da ce se s vremenom to poceti skidati. i da, ne znam da li bi preporucio plasticnu masku za zadnju stranu, kad sam stavljao ovu koju sam dobio s njim sam uspio malo skinuti tj strgati taj materijal i sad se vidi plastika. nije nesto prestrasno (jos sam ziv!) ali bas i nije lijepo kad imas novi mob koji je vec ostecen, jel?!
baterija, ne mogu ti reci tocno, samo cu reci da je bolje od ocekivane. evo, u zadnjih sat i pol ga doslovno nisam pustao iz ruke i baterija je pala za manje od 20%.
do sad sam jedino imao problema s OTA updateom, nije ga pronalazio tako da sam napravio update preko recoverya.