OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 402.545
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
OnePlus 3

S obzirom da će uskoro predstaviti One Plus 5, dali je za očekivati da će cijena One Plus 3T bitno pasti na službenoj stranici? Dal je netko u toku kako je bilo prijašnjih godina?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pretpostavljam da će 3T biti u potpunosti rasprodan dok izbace 5.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: OnePlus 3

Slažem se, lagano rasprodaju i sve dodatke tj. ne rade nove...Vjerojatno će čekati da se sve/većina rasproda, a onda zajedno sa OP5 izbaciti novu seriju svega.

Mada ako stvarno puknu cijenu na $650, neće baš profitirati od prodaje...

origin: mrxa
8 godina
NoOne1 kaže...

Ekipa, kojoa bi po vama bila realna cijena za rabljeni one plus 3 ?

Sve ovisi u kakvom je stanju mob i što ima od opreme.

16 godina
neaktivan
robogo kaže...
NoOne1 kaže...

Ekipa, kojoa bi po vama bila realna cijena za rabljeni one plus 3 ?

Sve ovisi u kakvom je stanju mob i što ima od opreme.

Ima jedno oštećenje od udarca/pada, spigen case i orzly tempered glass i garancija godinu i 4 mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.5.2017 11:08 (NoOne1).
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

jel ima tko problema sa notifikacijama. Gmail mi kasni po 30-60 minuta, njuškalo uopće ne dolazi itd. gore je 4.1.3 ota

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

meni whatsapp ne dolaze ponekad poruke. Ali naviko sam se ajde kad instantno ulazi u  njega na isto mi dode :D

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Hero's sacrifice sets everything right. - Drake's epitaph
Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

A jel ima tko problema s aplikacijama za mobilno bankarstvo? Meni je odbijen pin na mpbz na 3 različite aplikacije i sad su mi sve blokirane :/

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Gmail zna i meni kasniti, ostalo ok.

1 0 hvala 1
8 godina
nanbudim kaže...

A jel ima tko problema s aplikacijama za mobilno bankarstvo? Meni je odbijen pin na mpbz na 3 različite aplikacije i sad su mi sve blokirane :/

Jesi radio nadogradnju ili na neki način brisao/čistio (ART) cache? Jer ako jesi, trebat će reautorizirati uslugu - ovo što ti se događa je sigurnosna zaštita protiv petljanja po tvom bankovnom računu. 

Jim Carrey kaže...

jel ima tko problema sa notifikacijama. Gmail mi kasni po 30-60 minuta, njuškalo uopće ne dolazi itd. gore je 4.1.3 ota

mirkec1 kaže...
Gmail zna i meni kasniti, ostalo ok.

Meni ne kasni, nego se Gmail ne oglašava na neke mailove. Mail dođe odmah, DashClock i Tesla Unread prikažu da imam nepročitani mail, ali nema maila dok ne uđem i ručno refresham app. Nisam jedini kojem se događa pa mi se više čini da je problem do Gmaila. 

15 godina
neaktivan
OnePlus 3

a njuškalo kako vam radi jer vam dolaze poruka, imao sam ga i lock pod task jednom je došla dalje nije. Pogledao sam malo po internetu dosta ljudi ima problem da baš kako si napisao može biti da je do gmail ili pak nugata makar na 7.1.1 nisam imao problema 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Meni Viber poruke kasnu, jednom čak dva sata. Doduše kao lagani introvert to više smatram pozitivnim nego negativnim.

jaska jaska jaskaja
8 godina
neaktivan
robogo kaže...
nanbudim kaže...

Jesi radio nadogradnju ili na neki način brisao/čistio (ART) cache? Jer ako jesi, trebat će reautorizirati uslugu - ovo što ti se događa je sigurnosna zaštita protiv petljanja po tvom bankovnom računu.

Nisam nikakvu nadogradnju imao niti sam kaj brisao. Samo odjednom ne radi :S

A najgore je to kaj sam otputovao u ameriku na 5 mjeseci. Mislio sam da je mozda problem u tome kaj sam ugasio hrv SIM karticu, ali prosle godine sam je izvadio iz moba i sve je normalno radilo...ali cuo sam se sad s referentima i nadam se da cemo uspjet rijesit problem

Ovo sam cisto htio provjerit jel se jos kome dogadja prije nego zakljucim da je do mene ili banke

Hvala na pomoci :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.5.2017 19:26 (nanbudim).
16 godina
OnePlus 3

To je to, još malo pa se stock ispraznio...znamo što to znači ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Prodajem svoj OnePlus3, pa ako ima zainteresiranih, javite se :)

0 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3
Ja ću ostati na 3T. Mob leti i nakon skoro 5 mjeseci. Apsolutno nijedno zamrzavanje, zastajkivanje nisam imao
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Takoder, uredaj je stroj, ali sam ga se malo zasitio nakon 8 mjeseci korištenja, pa cekam peticu, haha

2 0 hvala 0
16 godina
zuper kaže...
Ja ću ostati na 3T. Mob leti i nakon skoro 5 mjeseci. Apsolutno nijedno zamrzavanje, zastajkivanje nisam imao

Ma sa 3T se ne isplati nadograđivat na 5.

8 godina
neaktivan
Upoznat si detaljno sa OP5?

0 0 hvala 0
16 godina
autoban01 kaže...
Upoznat si detaljno sa OP5?

S obzirom što je sve već "iscurilo", manje više svi su upoznati prilično dobro.

Po meni, a vjerujem velikom većini također, SD821 nije toliko ispod SD835 da bi ga se isplatilo nadograditi..

Ok, s obzirom da se flagship modeli brže izmjenjuju tj. ekipa koja ga ima uvijek želi nešto bolje, vrlo je vjerojatno da će dosta njih nadograditi sa 3T...OnePlus se tome svakako nada.

SD835 najviše donosi prednost po potrošnji struje i nešto većim taktovima. Jasno, 835 je octa core, ali nije to baš toliki skok kako se neki nadaju. Nije zanemarivo, ali netko tko je nabavio recimo 3T prije pola godine svakako neće (a i ne treba) ići na 5. Osim jasno ako ga neko drugo poboljšanje (dupla kamera ili MOŽDA veća reza ekrana) na to prebace.

3T radi i raditi će još jako dugo vrlo fluidno kao i svaki kvalitetni flagship.

Opet, to je moje mišljenje mada mislim da bi se dosta ljudi složilo s tim.

8 godina
neaktivan
3T je odlican uređaj i bit ce to jos dugo vremena, siguran sam.. i slazem se s ovom usporedbom za sd821 i sd835.. ali, vec sad pisat da se ne isplati ic na op5 sa 3t dok uređaj nije ni predstavljen je glupo i to vecina ljudi pise za nadolazece uređaje bilo koje marke najcesce bez realnih argumenata..
Ajmo cekat predstavljanje uređaja pa mozes sudit.. npr. ako uređaj bude vodootporan to je za mene dovoljan razlog za kupovinu odnosno zamjenu..

3 0 hvala 0
15 godina
OnePlus 3

mene osobno 1+5 jako privlači, jer se još uvijek držim svog 1+1, polako ulazi u treću godinu korištenja

još uvijek sam zadovoljan sa mobitelom, nemam neke ekstra  primjedbe, ali razmišljam već neko vrijeme o promjeni, jer mi dvije stvari nekako jako fale na njemu, a to su čitač prsta i ois na kameri

čitač zbog toga jer nikad neznaš kad možeš mobitel izgubit, a sve dok je zaključan sa prstom si puno sigurniji u spriječavanje njegova otključavanja od nepoznatre osobe prije nego li ga sam zaključaš sa find my device appom

ois zato jer dok trebaš / trebam slikati nešto u slabijem svjetlu ili sa malo dužom ekspozicijom na uređaju koji nema ois, bez tripoda ili nečeg sličnog si u banani, jer rukama je nemoguće napraviti bistru sliku, čak i dok si podbočen na nešto

specifikacije kao specifikacije, neću ih komentirati, jer normalno da se mora ić naprijed i stavljat bolje, a koliko je razlika u performansama realno za normalnog korisnika, je nevažno, jer normalan korisnik teško da bude primjetio tu razliku

jedino što bi htio prokomentirati je baterija

znam da imaju dash charge koji je podosta promijenio ljudima pogled na veiličinu baterije i koliko se dugo puni, s obzirom da u pola sata možeš mobitel napunit da si miran samo tako sa njim

ali ja bih još uvijek htio vidjet bateriju sa ne manje od 3600 mah za 1080p ekran, to bi im bio pun pogodak po meni, 4000 mah ako bi išli na 2k ekran, a 4000 mah sa 1080p ekranom da ne govorim

jer realno gledajući, svaki dan, svaki tren bi mijenjao 1 do 2 mm dodatne debljine za bateriju sa kojom ne moram mislit dal mi uređaj bude izdržao tokom dana ili ne, ili dal moram imat punjač sa sobom cijelo vrijeme, da ga mogu uštekat negdje u zid dok imam vremena (ne volim bit osoba koja kad nekamo dođe, prvo što traži je utičnica za punit mobitel, a takvih je danas sve više)

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
OnePlus 3

3T izašao iz proizvodnje i navodno su zalihe vrlo male - po svemu sudeći, kreće 5 u tvornice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ja evo isto imam op3, i stvarno je odličan stroj, prodajem ga na OLX, i stvarno nemam pojma šta bi uzeo poslje njega, a prodajem ga čisto iz dosade, jer godinu dana je kod mene.

Op5 nadam se da s cjenom neće blesati, jer onda to više neće biti to.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

ako će netko uzimati op5 preko njih nije za baciti"Share your unique referral link with friends. Each friend will get 20€ towards accessories when they buy a OnePlus smartphone on oneplus.net. You'll get 100 referral points" 

https://oneplus.net/de/referral

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
OnePlus 3

Emperor Lau potvrdio da će 3 i 3T dobiti Android O. :)

https://twitter.com/petelau2007/status/869871185374265344?s=09

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
robogo kaže...

Emperor Lau potvrdio da će 3 i 3T dobiti Android O. :)

https://twitter.com/petelau2007/status/869871185374265344?s=09

Pa bio bi i red da ga ne zapostave odmah nakon izbacivanja 5-ice 

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
8 godina
Sickness kaže...

Reci to nezadovoljnicima sa OnePlus 2 koji još uvijek traže Nougat.

14 godina
robogo kaže...
Sickness kaže...

Reci to nezadovoljnicima sa OnePlus 2 koji još uvijek traže Nougat.

A znam to, al gledaj to s te strane da koliko ti traje garancija, toliko su oni dužni puštat nove update-ove. Kasnije nakon isteka mogu samo security patcheve puštat. 

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
11 godina
Sickness kaže...

A znam to, al gledaj to s te strane da koliko ti traje garancija, toliko su oni dužni puštat nove update-ove. Kasnije nakon isteka mogu samo security patcheve puštat. 

Baš u tome i je glavni problem androida, kada bi ih Google naterao na podršku barem 3-4 godine, broj Apple korisnika bi se još smanjio, no ovako Apple korisnici dobivaju update-ove puno duže.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice