OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 388.905
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
OnePlus 3

Jel ima možda netko viška kaljeno staklo doma? Ne D Ami se cekat s ebaya :D

0 0 hvala 0
13 godina
Re: OnePlus 3
Bok, znam da nije tema prodaje ali nadam se da nece nitko zamjeriti. Imam viska novi nillkin case, carbon, za 50kn. Pa ako netko treba...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Jel tko probao orginalno kaljeno curved staklo od oneplusa?

ako da, jeli zadovoljan s njim?

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ah napokon sam i ja naručio Oneplus 3t. Pratim ovu temu već sigurno mjesec dana i razmišljam isplati li mi se uzeti mobitel. Sad treba dočekati da stigne.

0 0 hvala 0
15 godina
@kvaju
Staklo je odlicno, no mozda ti moze smeta to sto oduzima dio zaslona na bocnim rubovima, pa ti je tako zaslon zakinut za 0.9mm :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
@kvaju
Staklo je odlicno, no mozda ti moze smeta to sto oduzima dio zaslona na bocnim rubovima, pa ti je tako zaslon zakinut za 0.9mm :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Stigao danas 3t. Est. Delivery bio 30.12.
Kratak prvi dojam nakon sat i pol koristenja:
uopce nisam odusevljen!!
1.Upravo pisem sa njega i jako mi ga je tesko drzat u ruci jer klizi. Maskica bilo kakva neizbjezna.
2. Sto se tice brzine, nista specijalno. Ne znam da li je to samo na pocetku dok se mob malo ne razradi, ali paralelno sam usporedivao sa mojim 3 god starim -G2 i cak je u nekim aplikacijama bio brzi od op3. I to u svakodnevnim aplikacijama. Youtube, chrome, instagram. Otvori aplikaciju brze., ali jako sporo ucitava stranice ne znam u cemu je problem. Na istom wifi su. I kod mjerenja brzine op3 je pokazivao vece brzine neta
3. Dash charge je brutalan. Evo par minuta punim i sa 5 dosao na 25%.
4. Bljeskalica je losa, lg-eva je pojede.
Zasad toliko.

0 0 hvala 0
13 godina
OnePlus 3
Lol. Ja sam presao sa G2 na OP3 i za mene je to sasvim drugi svemir. G2 ne može ni blizu po brzini.
Sklizak jest, maska je poželjna
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
zuper kaže...
Lol. Ja sam presao sa G2 na OP3 i za mene je to sasvim drugi svemir. G2 ne može ni blizu po brzini.
Sklizak jest, maska je poželjna

Bas LOL...i ja citam ovog iznad tebe i ne vjerujem jer sam i ja imao G2 neko vrijeme i to je zbilja drugi svemir za OP3.

Galaxy S7 (njega imam trenutno) se moze sakriti iza OP3 i to onog obicnog, a gdje ne OP3+...mob ne da je brz vec doslovno ultra brz.

10 godina
neaktivan
OnePlus 3

OP3t mi je stigao 5-og dakle već ga koristim 5 dana.

Mobitel je savršen. Niti jednog problema do sad nemam. Ja svog držim u Spigen Neo Hybrid maski tako da je sasvim ugodan za korištenje. Što se tiče brzine, nevjerojatan je. U narednih 5 dana nisam primijetio NITI JEDAN najmanji trzaj. Sve se ucitava u roku sekunde. Sve ide savršeno glatko. Baterija je također dobra. Dnevno dobijem oko 7-8h SOT uz umjereno koristenje.

Danas sam imao priliku uslikati istu sliku s S7edge i s OP3t te mi se čini da slika na Op3t izgleda dosta prirodnije. Radilo se o nekakvom bijelom stolu koji je na s7 poprimio žućkaste nijanse dok je na op3t slika izgledala gotovo identično kao što sam mogao vidjeti okom.

Jedina mala zamjerka na pocetku mi je bila ekran. Naime, moj prethodni mobitel je imao 5" amoled ekran s istom rezolucijom stoga je i ppi bio veći što je uzrokovalo primjećivanje piksela na ekranu op3t-a. No nakon par minuta sam se privikao te ih više ni ne vidim. Sve u svemu ekran izgleda prekrasno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 1:34 (Sinapsa00).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

Da li se može op3 uzeti na firmu? Pretpostavljam da da jer je u Eu.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3
Mislim da ne ide na firmu jer sam neki dan tražio da mi pošalju račun u PDF- preko njihovog live chata i prvo mi je poslana poruka da su oni HongKong based company bla,bla... Ali nekako sam skužio da nema R1. Običan račun su mi odmah poslali na mail. Kontaktoraj ih preko online chata i pitaj.

Śto se SOT-a tiče, evo i nakon trećeg punjenja SOT cca 5,5h uglavnom surfanja preko 3G. Isključen GPS, NFC, Proxyimity senzor, ekran na automatski (cca 50% u zatvorenom prostoru).
Ne znam kako ljudi na XDA projavljuju normalnih cca 6,5-8h SOT-a.

Toliko sam imao i sa G3 koji ima 2K ekran i 3000mAh bateriju.

0 0 hvala 0
15 godina
iandic kaže...
Mislim da ne ide na firmu jer sam neki dan tražio da mi pošalju račun u PDF- preko njihovog live chata i prvo mi je poslana poruka da su oni HongKong based company bla,bla... Ali nekako sam skužio da nema R1. Običan račun su mi odmah poslali na mail. Kontaktoraj ih preko online chata i pitaj.

Śto se SOT-a tiče, evo i nakon trećeg punjenja SOT cca 5,5h uglavnom surfanja preko 3G. Isključen GPS, NFC, Proxyimity senzor, ekran na automatski (cca 50% u zatvorenom prostoru).
Ne znam kako ljudi na XDA projavljuju normalnih cca 6,5-8h SOT-a.

Toliko sam imao i sa G3 koji ima 2K ekran i 3000mAh bateriju.

a mozda izvlace na custom romovima, kernelima....i pogaseno pola mobitela...

VenAtoR#2231
7 godina
neaktivan
Update.
Svi ovi lagovi sa aplikacijama nestaju kad sam spojen preko mobilnog interneta, sta znaci da je stvar u wifi postavkama. Zna li neko nesto o tome?
15 godina
Ako imas doma zte modem od tcom-a -problem je u njemu. Skini aplikaciju DNSet i ukljuci, problem rijesen ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
verbatim_001 kaže...
peace_of_cake kaže...

imam op3 sa ofw oos 3.2.7 sa otkljucanim bootloaderom, instaliranim sluzbenim (nemodificiranim) twrp 3.0.2-1 recoveryem te je mob rootan. kako ga updateat na 3.2.8 (bez gubljenja podataka/postavki tzv. dirty flash)? pise na netu da se i xposed framework (najnoviji) mora instalirat, da li je to neophodno? mene zanima tocno sto se treba instalirat i kojim redosljedom, da mi se ne desi bootloop.

I da li ima netko rješenje za sporo ucitavanje stranica kad je op3 spojen na wifi (preko t-comovog zte (starijeg v2) routera a da nije instalacija i koristenje DNSet aplikacije? Preko drugih routera tog problema nema.

U svakom slucaju, sa op3 sam zadovoljan, samo da taj problem sa dns-om rijesim.

Imam istu kombinaciju (zte + Oneplus 3) i bez Dnset aplikacije wifi mi radi bez problema. U samom modemu imam postavljene Googlove dns servere.

postavio sam u routeru googleov dns i vise nema laga. postavljanje googleovog dns-a na op3 nema nikakvog efekta.

10 godina
OnePlus 3

Recite mi dali vi u postavkama imate ukljuceni doze mod.Ako je ukljucen dali utjece na perfonmanse moba?

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
meni je ukljucen doze mod od prvog dana, ali ne znam da li utice na bilo sta

0 0 hvala 0
14 godina
sheimus kaže...

Recite mi dali vi u postavkama imate ukljuceni doze mod.Ako je ukljucen dali utjece na perfonmanse moba?

doze ne utječe na performanse mobitela, jer on služi i pali se dok mob miruje, tj dok mob "spava"

doze je zapravo korištenje senzora uređaja da registrira dal se mob kreće ili ne, i na temelju toga određuje dal ide u deep sleep ili normalan sleep

tako je barem reklamiran od strane googla

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
12 godina
neaktivan
Meni kasne notifikacije od Vibera i emailova kad je Doze uključen,a telefon u mirovanju i nije na punjaču.
Zato mi je Doze na OFF...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Kada mi je mob na "Do not disturb" svejedno mi rade notifikacije za Viber.

Zašto jednostavno nislu taj slider napravili da bude dole klasični zvuk, a ostala dva položaja jedan da bude SILENT a drugi VIBRIRANJE.

Ovako ako želim SILENT moram prebaciti skroz gore i ući u postavke da isključim vibriranje (istina, nije puno posla jer se odradi odmah sa glavnog ekrana, ali svejedno treba otključati mob i bla,bla..). A najčešće koristim vibriranje a tu i tamo mi zatreba baš SILENT.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 15:53 (iandic).

0 0 hvala 0
16 godina
OnePlus 3

Nego jeste li primjetili bug sa "3 prsta slikanje ekrana"? Gledam ja na YT lika sa 3t kako pokazuje da mu neradi touchscreen sa više od 2 dodira -

Probam kod sebe i WTF isti problem . Kod trećeg dodira se smrzne. Reko pa nije valjda, novi aparat a već hardverski problem... Na sreću javilo se na forumu njih nekoliko sa istim problemom i rješenjem (svi imamo taj bug). Nije hardware već software bug. Naime kad je uključen "three finger screenshot"  ekran ne prihvaća odjedanput više od 2 dodira, kada se isključi sve je uredu. Eto tek toliko (ako neznate) da se ne uspaničite i pomislite da je OP3T pokvaren

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 20:09 (Nefil).

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PiXeLsss kaže...
@kvaju

Evo danas ga stavio, stvarno je leglo perfektno. Naspram Orzly ovo je totalno drugačije, i mislim da vrijedi ovih para. Osjećaj je kao da nemam apsolutno ništa na ekranu pod rukom, prst fino klizi skroz, zasada što se tiče što lifa ekrana, to stvarno apsolutno ne utječe na moje korištenje telefona, niti mi smeta imalo, baš ga fali ko dlaka jedna, ali isplati se jer ovo leži pravo, i preporuka svima koji mislite uzimati 3T, naručite i ovaj Curved tempered glass, da nebi poslje plaćali posebno poštarine samo kao što samo staklo plaćate.

Tsocca kaže...
Stigao danas 3t. Est. Delivery bio 30.12.
Kratak prvi dojam nakon sat i pol koristenja:
uopce nisam odusevljen!!
1.Upravo pisem sa njega i jako mi ga je tesko drzat u ruci jer klizi. Maskica bilo kakva neizbjezna.
2. Sto se tice brzine, nista specijalno. Ne znam da li je to samo na pocetku dok se mob malo ne razradi, ali paralelno sam usporedivao sa mojim 3 god starim -G2 i cak je u nekim aplikacijama bio brzi od op3. I to u svakodnevnim aplikacijama. Youtube, chrome, instagram. Otvori aplikaciju brze., ali jako sporo ucitava stranice ne znam u cemu je problem. Na istom wifi su. I kod mjerenja brzine op3 je pokazivao vece brzine neta
3. Dash charge je brutalan. Evo par minuta punim i sa 5 dosao na 25%.
4. Bljeskalica je losa, lg-eva je pojede.
Zasad toliko.

Moj ti je prijedlog ako nisi prvo uradi update, ako ga ima, nakon toga factory reset, i onda počmi koristiti telefon. U žene je g2, sad uzela g3, smješno je uspoređivati te telefone sa OP3, bar moj dojam.

e.peace kaže...
Meni kasne notifikacije od Vibera i emailova kad je Doze uključen,a telefon u mirovanju i nije na punjaču.
Zato mi je Doze na OFF...

I meni se zna nekada to desiti, mislim da na ovim community verzijama OOS, može se podesiti da određene aplikacije izbjegavaju doze, tako da mislim da će u idućim update-ima doći ta opcija za sve.

7 godina
neaktivan
OnePlus 3

darkchild suosjecam...ne mogu nikako docekat taj 4.1

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Jel mi se čini ili je vibra malo slabašna?

0 0 hvala 0
13 godina
OnePlus 3

Moj dolazi 9.1. 

Jedva cekam, hahah.

Lp. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
@iandic,vibra mu je slabašna i ujedno jedina mana ako mene pitaš..Sretno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

Uzmi Mi Band 2 i riješiš problem sa vibrom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ima netko history s DHL-a za tracking Oneplus 3? Čekanje shippinga sam preživio, ali ova šetnja po Poljskoj me ubija

0 0 hvala 0
16 godina
bolta kaže...

Ima netko history s DHL-a za tracking Oneplus 3? Čekanje shippinga sam preživio, ali ova šetnja po Poljskoj me ubija

Evo kako je kod mene izgledalo

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice