Potrebno je skinuti apk file s interneta i instalirati ga i to je to.
OnePlus 12
- poruka: 155
- |
- čitano: 40.630
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Potrebno je skinuti apk file s interneta i instalirati ga i to je to.
Ako idete decompile aplikacija od Oppo i OnePlus, može se vidjeti da tu nema razlike. Isto kao ako idete preko adb izlistati na kompu sve .apk, koje su označene *oplus* na Oppu, dok sam ga imao. Theme store mi je bio ok, ali po sjećanju, jako puno tema se plaćalo, bar one koje su lijepo izgledale.
Jesu li riješili problem sa onim micro lagom?
OnePlus 13 će navodno koštati isto kao i OnePlus 12
Ovako navodno izgleda OnePlus 13
https://phandroid.com/2024/05/06/possible-oneplus-13-render-leaked/
Ono što sam ja našao sa prednje strane neće biti ravan ekran i dalje nego micro-curved što god im to značilo. Možda sa svih strana će biti blago zaobljen kao kod nekih drugih brendova ove godine (Oppo, Xiaomi).
Ako stvarno tako naprave i daju više za isto novaca sa 13 serijom, mogu očekivati dobru prodaju.
OnePlus je predstavio nove slušalice OnePlus Buds Pro 3 koja košta 199 eura, a možete sada dobiti za 179 eura
Vratio se na 830, čudno, ali lag je minimalan, tj na 830 je jedva uočljiv, vidi se delay u browseru, koristim vivaldi.. Gmail, yt nisam primjetio lag.
.840 radi perfektno. Baterija preko dva dana uz 7hSOTa
Uglavnom, mogu preporučiti zaštitnu foliju sa Aliexpressa za OP12. Prilično ozbiljan proizvod. Pakiranje, alat za montažu i upute. Perfektno sjeda na ekran, nije ludo reflektirajuća niti neki magnet za otiske. Cijena je 10€ za dva komada;
pratim temu pa malo mojeg osvrta na OP mobitele. OP 6 imamo od 2018g. i dan danas radi savršeno, baterija prva i u super stanju, jedanput na dan punjenje, ne šteka nimalo i to je dovoljno za 6god. star mobitel. prezadovoljni sa OP 6.
Nord 2 imamo 2,5 god. i isto tako jako zadovoljni, najbitnije da nema nikakvih mušica, radi lijepo fluidno, memorija mi je stalno puna na 90%, puno slika i videa, kod scrolanja sve to otvara u trenu. Kamere jako dobre za cjenovni rang.
Nord 4 ili 12r (iako ne volim zakrivljeni displej) nešto što bih sljedeće uzeo.
kak vele: never settle ;)
Nakon što su u eventu OP13 i Oxy15 najavili kako svi korisnici dobivaju open betu 15 ispalo je svi ali samo Indija - ali na kraju možemo očekivati i mi u ostalim regijama sredinom Nov -
https://community.oneplus.com/thread/1713381548985679878
Feedback je dosta pozitivan a oni koji su duži korisnici OP-a kažu da se OXY15 vraća svojim korijenima.
Stigao danas, iznenađenje, OxygenOS 15 stable za GLO/EU
https://oxygenupdater.com/article/482/
Instalirao preko Oxygen Updatera (3.22GB) maloprije.
Na poslu sam pa ne stignem pre više tipkati ali prvi dojmovi su mi odlični.
- "CPH2573_15.0.0.205 (first Open Beta build for OP12 IND) — built Oct 25, released Oct 30
- CPH2581_15.0.0.204 (first stable given to EU & GLO) — built Oct 19, released Nov 6
- CPH2573_15.0.0.206 (second IND Open Beta) — built Nov 2, released Nov 6
You see how the dates are not consistent across regions? From this, we can safely say that what EU & GLO users just received as stable is an older build compared to what Indian users got as an Open Beta. That means any issues or missing features in the Indian beta will probably be present in EU & GLO's "stable" release. In fact, it might even have more bugs."
Ja ne bih još žurio
Anyway, people have already installed this via system OTA and have reported no major issues, so presumably it is stable and is safe to update.
A Mr.Inferno će nam reći iz prve ruke kako mu je prošlo ažuriranje
I meni piše 6.37GB za skinuti...
Mogu se složiti za AI i neke stvari koje su uključene u Open Beta za Indiju. Na prvom preletu nisam naišao na njih.
Nešto malo korištenja nakon instalacije i dojam fluidnosti je odličan. Sve jako lijepo radi, novih mogućnosti prilagodbe UI ima dosta. Baterija se ne crpi ludo bez obzira što je tek instaliran 15. Uglavnom, sve je nekako "ljepše" sada.
Od problema, kažem nije bilo neugodnih iznenađenja.
Trinity Engine u About je prilično fora.
Skida se A15 prek oxygen updater, veličina 6.37GB.
Meni je odabrana incremental opcija, ali za skidati daje samo verziju sa 6.37GB.
A ako tu skinem onda kolko znam ide factory reset, a to ne želim.
OP12 ima poznati problem sa wifi 6 mrežom. Jel ima ko od vas problema brzinama?
Imam 1gbits wifi brzinu. U dost slučajeva speedtest pokazuje 150mbits, stojim blizu rutera wifi signal full..
Baš me zanima dal su riješili taj problem na androidu 15.
Ne treba fr, samo napravi update.
Najveća novost sa OxygenOS 15 je da su konačno riješili lag kod prelaska između aplikacija.
Sada odmah reagira na dodir