One X vs S3

poruka: 24
|
čitano: 2.524
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
One X vs S3

Imam ogromu dilemu koji mob uzeti dosada sam ima dva HTC(HD2 i Desire HD) koji su mi bili fantasticni i opet mislim uzet HTC- One X ali S3 mi je isto mjerom dobar i privlacan da se nemogu nikako odlucit.Dajte mi koji dobar savjet zasto kupit koji ondnosno ne kupit

0 0 hvala 0
16 godina
One X vs S3

moj glas za s3. imao one x i nikad vise htc. prodao ga i sad čekam s3 u tcomu

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
5 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
One X vs S3

kupio zeni nedavno za rodj HTX One X i ekstra je. Gledam da nekako bacim slucajno sa balkona da mi ispadne moj sensation pa i ja One x da uzmem. Imao sam priliku malo caprkati i po S3 i moj glas je ipak za one x al moguece da je samo stvar navike tako da..

Najbolje adji ko ima jedan drug malo provrti vidi kako ti se cini i polako.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: One X vs S3

Samsung I9300 Galaxy S III vs. HTC One X

Možda je čak One XL , bolja opcija od običnog One X-a. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
14 godina
neaktivan
One X vs S3
  • Što se tiče HOX-a istaknuo bih neke prednosti kao što je dobro izrađeno kučište pošto je iz jednog dijela, super ekran, ultra brza kamera te dosta dobar tegra 3 čipset, neke od mana su mu možda nedostatak micro sd proširenja pa ako previše posvećuješ pažnje pohrani podataka obrati pozornost na to, te također baterija koja se ne može izvaditi (mislim da je ovo bitno jedino ako uzimaš već korišteni HOX pa onda zavisi kako se baterija formirala). Treba napomenuti da je zvuk odličan ...

• SGSIII je možda mrvicu jeftinije kvalitete zbog upotrebe plastike iza za poklopac baterije i po cijelom kučištu, ali dosta lijepo leži u ruci zbog jajastog dizajna. Baterija je nešto jača nego kod HOX (2100mAh), te postoji proširenje za micro SD kartu tako da ukoliko nije dosta 32/64 GB uvijek može još...Zatim mislim da treba spomenuti jedan nedostatak koji nose AMOLED ekrani a to su one crne mrlje koje se vide jedino u potpunom mraku kada se na ekranu pojavi neka crna slika ili se ekran pali-gasi pa su malo uočljive, sad zavisi od ekrana do ekrana ali te fleke su prisutne. Nadalje mobitel je strava (smart stay, direct dial 1.9 Mp prednja kamera) i mislim da je dosta popularan. Na ekranu ne ostaju toliko otisci jer ima neku vrstu nanocoating-a, recimo samo još da mi se ne sviđa tj.malo je pregrubo napravljen onaj poklopac iza gdje piše samsung i onda kad mi prsti dođu na taj natpis nije baš najbolji osjećaj

najbolje do nekog centra gdje imaju izložene oba modela pa provjeriš malo koji ti se osobno sviđa i koji bolje leži u ruci pa taj i kupiš ali vjerojatno ne budeš pogriješio pošto su to vrhunski uređaji

Sretno s kupnjom!

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 16:26 (hsatUSA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
One X vs S3

Do sada na oba HTC mi  je zvuk bija katastrofa valjda su to poravili na HOX-u sa tim beats audio sto mi je vrlo bitno jer me do sada to uzasno nerviralo a isti stvar je sa S3 uzasno los zvuk zvucnika

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
One X vs S3

Moj glas ide za S3. Sve mu jezgre rade odjednom,ima bolju bateriju,izmjenjiva baterija (ako ti se zdrka baterija odeš kupiš novu i zamjeniš nemoraš nosit na servis),S aplikacije,podrška za njega bar još 2 godine,puno ROM-ova,wow efekt kod drugih ljudi ,dizajn po meni ljepši.. Isprobo sam oba i bolji mi je S3...iako nečeš pogriješit i da uzmeš HOX jer oba 2 su odlična mobitela tak da.. :)

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
One X vs S3

Ja sam imao slicnu dilemu ( posto ip5 nije bio tamo a presao sam sa tcoma na vip), uzeo sam s3 i nisam požalio,  hox djeluje pomalo dosadnjikavo,...+dosao mi je jelly bean :) jedino sta me smeta kod tih androida naprema iphoneu je da kad po prvi put ulazis u imebik ili poruke malo ceka dok je na ip4 to bilo momentalno  

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 11:38 (acerbis).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
master blaster kaže...

Do sada na oba HTC mi  je zvuk bija katastrofa valjda su to poravili na HOX-u sa tim beats audio sto mi je vrlo bitno jer me do sada to uzasno nerviralo a isti stvar je sa S3 uzasno los zvuk zvucnika

Beats ti radi samo za slušalice. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
uzmi s3, al definitivno i9305 ako mozes! jos 1gb rama je nebo i zemlja..
17 godina
acerbis kaže...

Ja sam imao slicnu dilemu ( posto ip5 nije bio tamo a presao sam sa tcoma na vip), uzeo sam s3 i nisam požalio,  hox djeluje pomalo dosadnjikavo,...+dosao mi je jelly bean :) jedino sta me smeta kod tih androida naprema iphoneu je da kad po prvi put ulazis u imebik ili poruke malo ceka dok je na ip4 to bilo momentalno  

DialerEX, dobra zamjena, nema loading-a.

Ne znam zašto na touchwiz-u koriste ponovno učitavanje poziva kod svakog otvaranja aplikacije. Umjesto da učitaju prvih 10, a ostale u pozadini ili nešto slično.

Da moj glas ide isto tako S3, ali probaj uzeti verziju sa 2 gb rama (i9305).

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 12:21 (dado2202).
14 godina
neaktivan
One X vs S3

Probao sam onak sve high end mobitele i koristio ih dosta i reci cu ti.

Sve je dobro ali sa S3 ce ti biti srce na mjestu.

Sve radi savrseno, i sve radi iznimno dobro, tako da, garantiram da ces na kraju dana biti zadovoljniji sa S3.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
acerbis kaže...

S ovim se slazem u potpunosti bas si pogodio bit jer sam ima do sada dva htc sad kad bi uzea treci definitivno znan da bi mi brzo dosadija bas zbog toga jer su svi modeli toliko slicni sa htc sensom a i izradom donekle.

Teskim srcem priznajem sam sebi da ce ipak prevagnit odluka na S3,a u srcu mi je HTC 

15 godina
neaktivan
One X vs S3

Moj glas ide OneX-u,pošto me apsolutno nervira kombinacija AMOLED-a i PenTile matrice,te

onaj očiti plavi hue na takvim ekranima.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
One X vs S3

Imam s3 i slažem se sa ovim za ekran,ako ti smetaju "sitnice" bolje one x uzmi. Meni je ekran zuckaste boje.Da je ekran normalan s3 bi bio savrsen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
A ekran je nazalost stvar srece. Moj eto nema ni plavila ni zutila ni crnih fleka. Bratov je isto dobar al ima dosta crnih fleka (vide se u mraku kad se prikazuje crna povrsina).
HOX je s druge strane ispranijeg izgleda i ima manje ili vise probijanja pozadinskog osvjetljenja (opet sreca).
13 godina
neaktivan
One X vs S3

Kako je zuckast?? zbog  cega to i kakvih ima problema s ekranom?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bijela boja vuče na žutu kad se gleda ravno u ekran,čim se pomakne kut gledanja bijela je bijela. To je kod mene tako napominjem,kod ostalih ne mora biti,ovisi kako se potrefi.

A zašto je to tako ne znam,pretpostavljam da nije dobro kalibriran ekran.

15 godina
neaktivan

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
One X vs S3

Vidio sam podosta S3,i svaki je imao plavi hue na ekranu-apsolutno svaki.

Koristio sam i One X,savršen ekran što se tiče toga,nema crne kao AMOLED,ali bolje to

nego da mi screen se plavi ko Štrumf kad prikazuje nešto bijelo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A ja iman i HTC sa SLCD i Samsung sa SAMOLEDOm i eto draza mi je crna crna. Jbg ukusi.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
One X vs S3

Ukusi su ukusi,opet bi ja radije imao jednu boju poremćenu,nego sve ostale.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovdje je bijela, ovdje crna, ostale su u najmanju ruku iste...

16 godina
Kill Frenzy kaže...

moj glas za s3. imao one x i nikad vise htc. prodao ga i sad čekam s3 u tcomu

Možeš samo objasnit ?

Mitsuoka kaže...
master blaster kaže...

Beats ti radi samo za slušalice. 

Nije istina. Radi i preko zvučnika i full se osjeti bass i glasnoća.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice