Novi Smartphone zaključana tema

poruka: 22
|
čitano: 2.193
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Novi Smartphone

Trebam vasu pomoc, ocu uzet novi mob, nemogu se odlucit između iPhona, HTC HD2, Nexus One (Takvi)...

POMOC PLIZ HITNO MI JE

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Novi Smartphone

Trenutno ti je HTC Desire najbolji na tržištu i to uz prihvatljivu cijenu... ne kažem to samo zato jer imam viška za prodat... stvarno su ga super napravili, nisam mislio da će itko napraviti touch tako dobar kao iphoneov ali ovaj je savršen.

15 godina
neaktivan

premali mi je ekran, najvise se dvoumim oko HD2 i iPhonea, jel mi moze neko preporucit koji je bolji, i u cemu

15 godina
neaktivan

Ima 3,7 inch ekran, a iphone 3,5...

15 godina
neaktivan

uglavnom, iphone već neko vrijeme više nije nešto posebno (možda kad izađe novi), dok s druge strane HTC-ovi su odlični i mislim da s njima ne možeš pogriješiti

15 godina
neaktivan

Ma desire mi je preskup, iPhone mi poznanik moze nabavit za oko 200$ jel kupuje u veleprodaji, ali najvise se dvoumim oko HD2 i iPhonea, ako netko ima jedan od njih neka mi kaze kakvi su, njiovo mišljenje i iskustva, ili jos bolje ako znaju neku stranicu gdje se oni direktno uspoređuju...

16 godina
odjavljen
Novi Smartphone

Usporedba:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2826&idPhone2=2957

http://www.redmondpie.com/head-to-head-htc-leo-hd2-vs.-iphone-3gs-i891/

http://cafe.mobil.hr/threads/65816-Iphone-3GS-vs-Htc-HD2?p=907716

http://www.google.hr/search?client=opera&rls=hr&q=iPhone+3GS+vs+HTC+HD2&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

Moje mišljenje: iPhone ima svoja ograničenja, ako možeš živit s njima onda ok, ako ne onda je JB nužan (nisam siguran da li je moguće zaobići sva ograničenja). HD2 je Windows mobitel, punokrvni smartphone. Windows ima svoje mušice, ali o tome je bolje da ti piše netko tko ima više iskustva na području Windows mobitela ili malo potraži po forumu/netu.

Možda bi bilo bolje da si stavio imena mobitela u naslov teme.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi Smartphone

Jednostavno - šta ti je bolje, iPhone OS ili Windows Mobile

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Novi Smartphone

x10

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
17 godina
1337Code_breaker kaže...

Trebam vasu pomoc, ocu uzet novi mob, nemogu se odlucit između iPhona, HTC HD2, Nexus One (Takvi)...

iPhonene: igre i za pokazati se. Ako prelaziš sa dummya Ok odabir.

Sada ono više, klasa iznad:

HD2: ako forsiraš GPS navigaciju i surfanje + masa dobrih aplikacija.

Android (N1): najbolji što se tiče web surfa.

A sada ti vidi što preferiraš.

Troboj bih ti smanjio na dvoboj, HD2 vs. N1

15 godina
neaktivan
Novi Smartphone

Dali HD2 ima sve one aplikacije poput prevoditelja, dionica, vremenskih prognoza i najvažnije, TV prijemnik, da imam sta radit dok profa objasnjava kako da objekt u past simpleu

prebacim u subject u continiusu Cool

Koliko usput aplikacija ima iPhone, a koliko HD2

0 0 hvala 0
17 godina
Novi Smartphone

Za WM imaš svega (neće biti dosadno, naprotiv). Možda količinski manje nego za iPhone ali svakako zato kvalitetnije i profesionalnije. Što, budimo iskreni tebe ni neće interesirati toliko?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ali dali moze primati programe ko rtl, hrt, nova...

ili on za to koristi digitalnu pa ce proradit tek nakon sta se to kud mene (u zagrebu) uvede???

15 godina
protjeran
Kakav vrazji tv prijemnik? Nema toga ni na jednom od spominjanih mobitela.
Moja preporuka ti je iphone kojeg i sam imam i koji je softwareski puuno ispoliraniji od wm-a. U 8 mjeseci kolko ga imam se nikad nije zaledio ili nesto slicno, a jailbreakan je i pun crackanih appova.
Od svih platformi najvise aplikacija postoji za iphone i najveca je konkurencija medju developerima pa je i kvalitetnih appova najvise.
Ako mislis igrat igre onda ti je iphone jedini izbor posto tu nema konkurenciju, a ima igara koje deru vecinu toga sta izadje za pc.
Otkad imam iphone net na pc-u skoro da i ne koristim jer mi je ovo puno prakticnije.
16 godina
odjavljen
1337Code_breaker kaže...

ali dali moze primati programe ko rtl, hrt, nova...

ili on za to koristi digitalnu pa ce proradit tek nakon sta se to kud mene (u zagrebu) uvede???

A da nisi ti možda naletio na dualsim kinesku kopiju? Rijetko koji mobitel (osim kineza) ima TV. Ako neki i ima digitalni TV radi se o DVB-H (nisam 100% siguran, ali mislim da je H u igri) koji je prilagođen mobilnoj platformi i vjerojatno ćeš prije mijenjat mobitel nego naši programi krenu s emitiranjem i u DVB-H standardu.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
ansha kaže...
Od svih platformi najvise aplikacija postoji za iphone i najveca je konkurencija medju developerima pa je i kvalitetnih appova najvise.
Ako mislis igrat igre onda ti je iphone jedini izbor posto tu nema konkurenciju, a ima igara koje deru vecinu toga sta izadje za pc.
Otkad imam iphone net na pc-u skoro da i ne koristim jer mi je ovo puno prakticnije.

prvi bold: ako misliš na "ispeglanost" kako bi se reklo u žargonu onda da. Jer one prave app. su na WM platformi, isto kao i na desktop računalima, aplikacije sa razlogom i svrhom.

drugi bold: stoji, za sad su najjači. Mada i WM ima također dobre (solidne) igre. Nisam baš ni tip od toga.

17 godina
MrBlc kaže...

A da nisi ti možda naletio na dualsim kinesku kopiju?

Dobro si opazio. Lika bi nasamarili, ko mladog...

15 godina
neaktivan

E takav mi odgovor treba, hvala, ali ja ti pouzdano znam da na iPhoneu mozes gledat discovery, gledo sam sa frendom, mozda je to neki app il nesto takvo.

na onim usporedbama po postavkama je HD2 u većini (osim po igrama naravno) jaci, i neki tipovi ga na njuškalu prodaju po 1600kn...

koliko bih appova za vindows mobile mogo na internetu nac ali da su besplatni i da ih ne palim svakih 20 mjeseci nego da su stvarno korisni, ko stanje na cestama, ako ima vozni redovi autobusa ili tramvaja (btw ako nema bilo bi dobro isprogramirat to bi se prodavalo Bogataš)

iPhone mogu kupiti preko nekih tipova koji ga nose iz SADa ili italije metodama kojima se ne placa pdv, ali HTC mi po postavkama izgleda hao skroz druga klasa, a i uz navedene metode i dalje je jeftiniji, sad sam još zbunjeniji,

iphone: igrice, appovi,

HD2: vecina ostalo

Pa sad se ti odluci...Plač

15 godina
protjeran
Ako su "pravi" appovi (sta god ti to znacilo) na wm-u, onda je meni mobitel pun odlicnih "krivih" appova ili sta??
Vjeruj mi da na iphoneu, kako ima najvise bezveznih appova, tako ima i najvise odlicnih i genijalnih.
17 godina
1337Code_breaker kaže...

E takav mi odgovor treba, hvala, ali ja ti pouzdano znam da na iPhoneu mozes gledat discovery, gledo sam sa frendom, mozda je to neki app il nesto takvo.

to je app. ako me pamćenje koristi to postoji i za WM

ostale WM app traži malo sam, ovo je vjerujem najbolja baza istih + samostalnog traženja.

15 godina
neaktivan

super, zasad izgleda da mi je HD2 bolji,  jednostavno dobijem vise za manju cjenu, jest da je svaki u necemu bavit, ali ako cemo iskreni iPhone mi mogu i maznut...

jel mogu u tele2 za HD2 platit kosto se moze za vip 15kn pa da mogu nonstop na internet

17 godina
neaktivan
Novi Smartphone

Ovo ti je treća tema o istoj stvari!

Ostale zaključavam a ti piši u najstariju.

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice